Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia25_

miesiączka przez 3 tygodnie

Polecane posty

Gość monia25_

juz przez 3 tygodnie mam okres. bylam u lekarza i on powiedzial, ze to moglo byc poronienie i dal mi lek Cyclonamine, ktory mial zatrzymac ten okres. bralam ten lek tak jak zalecil lekarz i przez 2 dni nie mialam okresu, a dzisiaj znowu mam. w poniedzialek ide znowu do lekarza, ale bardzo sie martwie. moze ktoras z was miala podobny problem. dodam jeszcze, ze piersi mnie bola i sa nabrzmiale.prosze o odpowiedz.

Gość monia25_
dziewczyny pomóżcie!

Gość lornetka
może to rzeczywiście było poronienie. zrób test z krwi beta hcg, po poronieniu jescze przez jakiś czas wynik jest jak w ciąży. wtedy może trzeba będzie zrobić łyżeczkowanie

Gość malwinaaaaaaa
do lekarza natychmiast!!!!moja kuzynka tak miała!i to był torbiel na jajniku!!!!za pozno poszła do lekarza i jej pekł!!jednego jajnika nie ma!!!!!takie okresy sa nienormalne

Trudno jest nam pomóc, bo pomóc moze tylko lekarz. Ja po poronieniu też krwawiałm, ale nie tak długo, poza tym jakos \"samoistnie\" nie poroniłam, było to związane z pobytemw szpitalu, więc jakoś cieżko wuierzyć, że mogłaś o tak poronić, niz nie zauważywszy wczesniej...

Gość monikaaaaaaa
Nie jestem lekarzem ale mi to wyglada na jakies zaburzenia hormonalne.Musisz zbadac poziom hormonow.Wszystkiego dowiesz sie od lekarza,co kiedy i jak?

Gość monia25_
jak ostatnio byłam lekarz też robił mi usg ale nie dopochwowe tylko zwykłe, i powiedział , że wszystko w porzadku, a chyba by zauwazyl torbiel jajnika.

Gość tez tak miałam
okazalo sie, ze mam endometrioze. Wyszlo dopiero po usg dopochwowym, ze mam 2 torbiele na jajniku:O

Gość upupup