Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
eskalacja

co tutaj taki spokój?

Polecane posty

Przed chwilą, Mgła napisał:

No dalej jaki problem widzisz powiedzieć o czym teraz w ogóle myślisz?

O twojej cìpci zapewne

Jak się to ma do postu który zacytowałeś? Wspominałeś swoje płacze dzisiejsze z własnej doopy, zapominając o moich wcześniejszych nad Twoją krzywdą, to Cię pojaśniłam. A Ty tu wyjeżdżasz z czymś co przez telefon gadałam, nijak się pewnie to ma do mojego postu który zacytowałeś wyżej. 

Edytowano przez Mgła

Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał:

No i huy

Idźcie może na ogólny naradzić się czy wprowadzić inny prospekt tak goł

No już tobie nie powiem 🤷

Bełkoczesz coś pewnie po alko bo ni kupy ni doopy się to nie trzyma, mój post który wyżej zacytowałeś i jakaś wzmianka z telefonem.

Jestem normalny! 😂

Nayebany w pierwszej kolejności, teraz to widzę w tych postach.

HAHAHA PIEPRZOWA JAKA OBURZONA BEZECEŃSTWAMI KAFETERIAN

Przed chwilą, Mgła napisał:

Bełkoczesz coś pewnie po alko bo ni kupy ni doopy się to nie trzyma, mój post który wyżej zacytowałeś i jakaś wzmianka z telefonem.

Tak jak twoje tłumaczenia " ty nie chciałeś, mi się chciało, nie chciałam z nim, ale musiałam, bo czułam presję, nic do niego nie czuje, zgrabnie pisał i umysł zaczął działać, to jest tak samo, jakbyś sąsiadkę zobaczył nago i się podniecił"😂

• Haha 1

Jestem normalny! 😂

Nie, nie jesteś. Tego samego dnia piszesz, że rzygać ci się chce, jak cię cytuje, ośmieszasz ją a jednocześnie wypłakujesz się jej do słuchawki. Border alert. 🚨 z daleka od takich chłopów, aż dziwne, że jakieś na ciebie lecą, ale ich jakość pozostawia wiele do życzenia. Pośmiane.

• Like 2

Tak jak twoje tłumaczenia " ty nie chciałeś, mi się chciało, nie chciałam z nim, ale musiałam, bo czułam presję, nic do niego nie czuje, zgrabnie pisał i umysł zaczął działać, to jest tak samo, jakbyś sąsiadkę zobaczył nago i się podniecił"😂

Idę stąd bo nie ma sensu z Tobą gadać jak jesteś nachlany. Coś tam wybełkotałeś co nie było żadnym odniesieniem merytorycznym do mojego postu o tym że tylko płaczesz nad własnym bólem i się teraz zapętliłeś i nie wiesz co odpowiedzieć.

To akurat bez różnicy, bo znasz finał tej historii 😉

Myślę lepiej niż Ty teraz masz na myśli w tym poście.😉

1 minutę temu, WywaloneJajca napisał:

Presja pełnych jaja smalca zawsze wzbudza emocje

Wypierdalaj wieczorna 

4 minuty temu, WywaloneJajca napisał:

Właśnie pieprz miała zadzwonić jak stiwi londer na wspólne jeczenie i gdzie jest 

Czekam na twój numer.

Zwal mu na zgodę sapionc a wszystko wróci do normy. Do następnej inby. Jak to u toksykow się odbywa. A kleksiu spjerdolil bo się wystraszył że grazyna się dowie o cyberkach huh dzendz maj majnd:classic_rolleyes: tato kupa

Presja pełnych jaja smalca zawsze wzbudza emocje

Czuła się zobowiązana wobec przyjaciela, ale za ślubem pierwsza i to jedyna droga do szczęścia, tylko żeby mąż później nie walił konia do słuchawki (skoro złożył przysięgę) jak dzieci śpią. Amen

1 minutę temu, Cip napisał:

Wypierdalaj wieczorna 

Ssij mi fredzla uszaty. Liczysz ze znowu ci cycem sypnie szczerbata kafeteryjna jezebel? 

• Haha 2

3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał:

Nie, nie jesteś. Tego samego dnia piszesz, że rzygać ci się chce, jak cię cytuje, ośmieszasz ją a jednocześnie wypłakujesz się jej do słuchawki. Border alert. 🚨 z daleka od takich chłopów, aż dziwne, że jakieś na ciebie lecą, ale ich jakość pozostawia wiele do życzenia. Pośmiane.

A ja właśnie potrafię docenić gdy faceci w pewnym momencie zauważą co zrobili i przepraszają, a łzy nie są zarezerwowane tylko dla kobiet. Szkoda tylko że facet nie potrafi doprecyzować, że płakał nad bólem swojej doopy, i wspomnieć że ja kilka razy nad jego krzywdą którą mu wyrządzałam. No musi grać ofiarę i tego wyjątkowego faceta w rodzie męskim. 

Przed chwilą, ZimnyDran napisał:

A gdzie Madzia? Chciałbym poczytać jej komentarze na ten temat.

Mocne słowa jak na Drania, który nie nosił rajtuz i zmarzł.

Zwal mu na zgodę sapionc a wszystko wróci do normy. Do następnej inby. Jak to u toksykow się odbywa. A kleksiu spjerdolil bo się wystraszył że grazyna się dowie o cyberkach huh dzendz maj majnd:classic_rolleyes: tato kupa

Bajki, że nie wchodzi tutaj, bo się wkur...  nie kupuję, ja go nie widziałem tutaj nigdy zdenerwowanego.

Czuła się zobowiązana wobec przyjaciela, ale za ślubem pierwsza i to jedyna droga do szczęścia, tylko żeby mąż później nie walił konia do słuchawki (skoro złożył przysięgę) jak dzieci śpią. Amen

Przy takich babach jak ona to się w sumie nie dziwię ze muszą walić pod szczerbate 40 latki ale skąd ta buta jak u czystej kryształowej dziewicy? Wyższa Szkoła spjerdolenia

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się