Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość włos

kto zapuszcza włosy

Polecane posty

Gość włos

kto zapuszcz awłosy a kto je ścina? jak lepiej?czy kobieta z krótkimi włosami wygląda sexi?

Gość Psotna
ja zapuszczam od pol roku. ale juz nie moge. :P osobiscie uwazam ze z krotkimi mi lepiej. kazda dziewczyna mi to mowi, a kazdy facet ze w dlogch lepiej :P faceci sa dzwni :P

Gość ja 3 lata zapuszczam

Gość ja zapuszcam od 5 lat
i uwazam ze długie włosy sa najlepsze, trzeba tylko je jakos podpiąć, zrobic grzywke albo kolor jak kto woli

Gość zezezezezeze
dlugie wlosy sa sexsi:)kazdy facet takie lubi:)

Gość green.eyed
ja zapuszczam od dwoch lat i nie moge sie doczekac, chcialabym miec takie do połowy plecow a moze sa jakies "wspomagacze" (odżywki, witaminki) żeby szybciej rosły?

Gość jesli chodzi o wspomagacze
to raczej takich które pobudza wzrost włosów nie ma, ale są inne które beda pielegnowac włosy i dzieki temu nie bedzie trzeba ich tak często podcinać. Jesli chodzio mnie to ja tez marzyłam o takich do połowy pleców, a teraz gdy je mam wydaja mi sie krótkie i nie moge sie doczkac az będa do pasa, widac taki juz nasz los;)

Gość mayaaa
mam to samo:D jak miałam za ucho( nie wiem co mnie podkusił zeby sciac, kiedys byłu do pasa) to bardzo chcialam miec choc do ramion...teraz jak mam juz za połówka pleców to nie moge sie doczekac az beda jeszcze dłuzsze:) jesli chodzi o wspomagacze itp to ja takowych nie uzywałam, ogólnie mam cienkie i słabe włosy, które bardzo wypadają no i tez sie zastanawiam jak je wzmocnic, bo za nic nie obetne, no, chyba ze koncówki;) jesli chodzi o to czy lepsze długie czy kótke to sprawa jest jasna: większosc facetów lubi gdy dziewczyna ma długie włosy, jest to jakby synonim kobiecosci, dziewczyny oczywiscie patrza raczej na to co jest modne i dostrzegaja piekno rowniez w krótkich fryzurkach, co nie znaczy, ze wygladaja one niekobieco:) dajcie jakies rady co do pielegnacji włosków

Gość ja tez ja tez
z 4 lata temu mialam wlosy do polowy plecow a potrem scielam do szyji... i jakos od tamtej pory nie mogłam zapuścic dłuższych niż do ramion.... no ale w końcu się zawzięłam i zapuszczam i na razie mam takie z 8cm zaramiona :D jeszcze z drugie tyle i będzie super :D