Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaK

vacu well..?

Polecane posty

Gość góralka921
Ile minut faktycznie moge cwiczyc na Turbosonic bo strony ze Stanow zalecaja max 10 minut a wiecej pod opieka trenera?

Gość aktywna od lat
a ja na pewno nie pójdę na tą urzędniczą, nie podoba mi się agresywna reklama tego studia, a i słyszałam że to w ogóle jakiś garaż zaadoptowany.dobre wychowanie wymaga chociaż minimum samokrytycyzmu, jakoś mnie to strasznie razi.

Gość ania krowodrza- zniesmaczona
no właśnie też to zauważyłam, i ciągle atakuje inne studia.Dlatego ja od paru miesięcy chodzę gdzie indziej choć na urzędniczą miałabym bliżej.strasznie pazerni na kasę i klientki na tej urzędniczej a tu nie tędy droga, przynajmniej do mnie to nie przemawia, rozumiem reklama jest istotna , ale powinno się przedstawiać swoje atuty a nie atakować i wybielać się na tym tle.

Gość patkaX
ja też zmieniłam lokal jw. teraz chodzę na Augustiańską, fajna obsługa.

Gość patkaX
Czy ktoś był na Królewskiej? Chodzi mi o Vacu.

Gość Zygota - X
Czytam to forum i się śmieję. Dobre te niektóre posty. Szczególnie te dotyczące zwalczającej sie konkurencji w Krakowie. Nawiasem mówiąc, nie dziwie się Pani z Urzędowej, że zwolniła "Byłą Pracownicę", bo byki jakie robi świadczą o jej niskim poziomie intelektualnym. Wniosek jest jeden, ta Pani prowadzi doborową politykę kadrową. A ruch jaki robią te głupawe dziewczęta wokół niej, jest najdoskonalszą formą reklamy. Dobrze napisała jedna z Pań: "obróci się to przeciwko Wam". Gratuluje i będąc w Krakowie po zwiedzeniu Wawelu, Bazyliki Mariackiej i Coolegium Maius, następnym miejscem będzie Studio Pięknego Ciała. Pozdrawiam

Gość kaśka997
A zaraz po Studiu Pieknego :) Ciała proponuję odwiedzić szpital w Kobierzynie..........

Gość kwiatuszek Wa-wa
cześć dziewczyny! powiedzcie mi szczerze czy to naprawde działa? jestem zdesperowana bo muszę schudnąć w nogach (moje przekleństwo) i jak was czytam to jestem pełna nadziei ale i trochę się boję bo próbowałam już prawie wszystkiego i nic mi to nie dawało. Powiedzcie mi czy w Ursusie jest VACU?

Gość kwiatuszek Wa-wa
ponawiam pytanie czy ktoś zna jakiś salon w Ursusie w którym jest VACU?

Gość kwiatuszek Wa-wa
jeszcze jedno pytanko: jak najlepiej się ubrać na bieżnię? krótkie czy długie spodnie? luźny czy obcisły t-shirt? pozdrawiam i czekam na jakieś info ;-)

Gość Iwona 35
co to jest vacu well...?

Gość czekdizałt
a teraz chwila prawdy: chodziłam na vacu well przez 2,5 miesiąca co drugi dzień i ABSOLUTNIE NIC mi to nie dało. miałam nadzieję, że choć trochę zmniejszy się cellulit, bo jeśli chodzi o resztę - kondycję i figurę - jest okej. niestety to jest strata pieniędzy i wielki zawód. tyłek jaki był, taki jest - niby szczupły, ale pomarszczony jak u babci :( a babcią będę za jakieś 30 lat...

Gość DARUJCIE SOBIE
a teraz chwila prawdy: chodziłam na vacu well przez 2,5 miesiąca co drugi dzień i ABSOLUTNIE NIC mi to nie dało. miałam nadzieję, że choć trochę zmniejszy się cellulit, bo jeśli chodzi o resztę - kondycję i figurę - jest okej. niestety to jest strata pieniędzy i wielki zawód. tyłek jaki był, taki jest - niby szczupły, ale pomarszczony jak u babci a babcią będę za jakieś 30 lat...

Gość STRATA KASY
a teraz chwila prawdy: chodziłam na vacu well przez 2,5 miesiąca co drugi dzień i ABSOLUTNIE NIC mi to nie dało. miałam nadzieję, że choć trochę zmniejszy się cellulit, bo jeśli chodzi o resztę - kondycję i figurę - jest okej. niestety to jest strata pieniędzy i wielki zawód. tyłek jaki był, taki jest - niby szczupły, ale pomarszczony jak u babci a babcią będę za jakieś 30 lat...

Gość no już
sory za namolność, ale moze teraz dotrze :/ właściwie to nawet nie szkoda tak bardzo tej kasy wyrzuconej w błoto, gorszy był zawód. teraz mi głupio, że tak dałam się nabrać. wiadomo - dobra reklama :/ może mam pecha, jakiś inny rodzaj tego dziadostwa na tyłku, może będziecie mieć więcej szczęścia, ale nie wykupujcie paru karnetów z góry! kurde no...

Gość aggula
dadas

Gość aggula
Prosze napiszcie mi jaka jest różnica pomiędzy Body space a vacum line. Mieszkam w Krakowie i bylam 11 razy na body space w carrefour w Czyżynach, cos mi tam zeszlo z brzuszka ale stosje tez diete wiec niewiem co bardziej zadziałało. Teraz karnet mi sie skończył i chce isc na kolejne 10 i odkrylam kolo domu vacum line wiec raz sprobowalam i sama niewiem ktore lepsze i na co kupic kolejny karnet. Po tym jednym razie w vacum line bardzo bolaly mnie kostki i kolana w nogach.

witam wszystkich, Zapraszam na vacu i nie tylko na Al.29 Listopada 104, Kraków. Studio jest otwarte dwa tygodnie i do końca obecnego tygodnia można wypróbować vacu i kapsułe power slim z elektrostymulacja za darmo. Od poniedziałku karnet 10 wejść na vacu będzie kosztował 250 PLN a 10 wejśc dodatkowo z kremem antycellulitowym 275PLN. Numer do studi to /012/4157744

Gość InżJerry
O j kobiety czytam to i widze ze nie macie zielonego pojecia o tym co piszecie !!!!!!!!!!! Urzadzenie Turbosonic nie jest urzadzeniem ultradzwiekowym bo przez 1 minute pracy tego urzadzenia we wnetrzach waszego organizmu powstal by wrzatek gotujacych sie wlakow a dolna czesc waszego cudownego narzadu sluzyla by za nie wiem jak to nazwac ale nazwe to jako armata albo gejzer...... radzil bym zaczerpnac fachowej technicznej porady lub wrocic sie do szkoly podstawowej na lekcje fizyki zreszta widac jak sie uwazalo a nie pisac byle bzdury i robic komus wode z mozgu.

Gość Seko Romian
Popieram zdruuuuzgotanego... masz racje facet byłem tam w tym garażu czy piwnicy popatrzec ze swoja dziewczyna ale 1 i ostatni raz odradzilem jej i chyba dobrze zrobilem

Gość Urzędnicza Kraków
W związku z licznymi oszczerstwami zamieszczanymi na forum, szkalującymi moją osobę oraz Studio, w dniu dzisiejszym złożyłam zawiadomienie na policji o popełnieniu przestępstwa z art. 212 i 216 KK. Z niecierpliwością oczekuję wyników rozpoczętego dochodzenia Małgorzata Lewandowska

Gość obserwatorka 1975
oj kobieto , pomyliłaś pojęcia , forum jest właśnie po to , by wyrażać swoje opinie , a nie możesz kogoś ukarać za to że gdzieś mu śmierdzi lub że nie spełniasz podstawowych wymogów sanepidu m. in brak wentylacji, brak odpowiedniej wysokości, brak wymagań jeśli chodzi o umywalki itp.

Gość Iwona 35
czesc korzystajac z postu pani Iwony dotarlam na VACU FIT do studia pielegnacji ciala VIP na ruczaju,i naprawde ok studio super exlisive mila obsluga ,nowy sprzet. wstepna konsultacja gratis,wykupilam karnet i jestem po 3 treningu. nie jest lekko,ale juz 1.5 kg mniej. karnet na 10 wejsc 170 zl POLECAM RUCZAJ ZACHODNIA 7

Gość Iwona Nowak - Drexter
Cze kobitki. Byłam wczoraj na Urzędniczej. Nie sugerujcie się złośliwościami na forum pod tym adresem. Jest OK :-) musiałam sprawdzić. W porównaniu z innymi miejscami jest w czołówce. Chciałam zobaczyć tą nową maszynę Power slim. Jedna babeczka właśnie skończyła ćwiczenia wyszła mokrusieńka cała. Normalnie się z niej lało. Była zachwycona. Sprubuje tego cuda w najbliższym czasie to dam znać o efektach. Pozdrawiam

Gość Włatcy Móch
Dzień dobry... to ja - Czesio. Dowidzenia

Gość siwy 997
co taka cisza na forum? Czyżby do poniektórych kółkow dotarło że dopuszczają się przestępstwa?

Gość Iwona Nowak - Drexter
Cze kobitki. Jak powiedziałam, tak zrobiłam. Ćwiczę na Urzędniczej m. innymi na Power slim'ie. REWELKA. Przez 2 treningi 1.30 kg!! To jest to! Łatwiej jest niż na wacu, lżej, a pot leje sie strugami. Jestem pod wrażeniem. Kupiłam sobie karnet łączony z platformą, jest taniej. Jescze raz podtrzymuje moje dobre zdanie o tym miejscu i pozdrawiam klientki Studia oraz miłą obsługę.

czesc dziewczyny mysle o vacu od pewnego czasu ,chodze na silownie 5 razy w tyg schudlam juz duzo od silowni ale chcialam poprawic jeszcze bardziej swoje cialo najbardziej uda :-)slyszalam ze zle dobrany trening na vacu powoduje nawet tycie co mozecie poweidziec o tym smiesznym urzadzeniu pozdrawiam

Gość Do NIUNI878
Zgadza się, bywa że podczas intensywnego treningu w pierwszej fazie następuje lekkie pogrubienie szczególnie łydek. Wiąże sie to z tym, iż Panie w większości kierują się stereotypem, że im ciężej tym skuteczniej. W przypadku waku vell'a jest nieco inaczej. Trening nie powinien rozpoczynać się od podniesienia bieżni na max wysokość i katowania się biegiem pod górkę. W początkowej fazie treningu - karnet, czasem nieco nawet więcej, nastaw się na spacer, póxniej szybszy spacer, a podciśnienie daj na maxa. Zapewniam że efekt będzie murowany. Pozdrawiam serdecznie, głowa do góry i DO ROBOTY :-)

Gość permanentna -
korzystając z forum chciałam wymienić z kimś doświadczenia. Co możecie powiedzieć o ćwiczeniach na Power Slimie? Chodzi ktoś na to w Katowicach? Wiem że jest w Krakowie ale bliżej coś Śląska? Bardzo proszę o info.