Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaK

vacu well..?

Polecane posty

Gość igorka
W Legnicy przy ul. Gombrowicza 13 Vacu-Solar mamy promocje jesienna na Vacu-line 220 zl za 11 wejsc i i 170 za 11 wejsc na roll z podczerwienia ..zapraszamy

Gość do Mary Ane
ja kuowalam w wakacje i mieli promocje w atlantisie, placilam za 10 wejsc 150 zl :) wzielam dwa karnety :D

Gość tipsieorek
studio urody na złotym wieku jest przy ul. jancarza.Obok pętli Mistrzejowice. Oni nie mają stronki

Gość igorka
Polecam Studio Vacu-Solar www.vacu-solar.pl...PROMOCJA VACU-LINE !!!!! LEGNICA UL. GOMBROWICZA 13 TEL. 076 7513631

Gość Igorka
POLECAM JESIENNA PROMOCJĘ W VACU-SOLAR W LEGNICY : 10 wejsci + 11 gratis za 200 zl nastepny karnet na 11 razy 170 zl ROLLMASAZ z POCDZERWIENIĄ 10+ 11 gratis 150 zł a nastepny karnet na 11 wejsc 110 zl ZAPRASZAMY !!!!!!

Gość Igorka
POLECAM JESIENNA PROMOCJĘ W VACU-SOLAR W LEGNICY : 10 wejsci + 11 gratis za 200 zl nastepny karnet na 11 razy 170 zl ROLLMASAZ z POCDZERWIENIĄ 10+ 11 gratis 150 zł a nastepny karnet na 11 wejsc 110 zl ZAPRASZAMY !!!!!!

tez kupilam w wakacje dwa karnety, ale juz je zuzylam. teraz w atlantisie ma byc promocja znowu od 01/11 - 10 wejsc po 150 PLN. waga nadal stoi, ale chociaz nie rosnie, ech.. :-(

Gość heilinoika
STudio pieknej sylwetki jest przy ul. Jancarza. Os. złoty wiek 90/1 Nie mają stronki internetowej . tel do nich to 5112320072

Gość Aljas
na miasteczku studenckim AGH w Krakowie jest nowe studio REWELACJA karnet na 10 wejść kosztuje 130 zł.

Gość Alicjaska
Polecam studio VACU na miasteczku studenckim AGH w krakowie. Karnet na 10 treningów 130 zł, chodzę i jest super

Gość kama 80
W STUDIO PIĘKNEJ SYLWETKI W KRAKOWIE PRZY UL.JANCARZA NA OS.ZŁOTEGO WIEKU 90/1 TEL.511 23 20 72 PROMOCJA W LISTOPADZIE 10 WEJŚĆ NA VACU 150 ZŁ. POLECAM............

Gość KAMA 80
POLECAM STUDIO PIĘKNEJ SYLWETKI W KRAKOWIE PRZY UL.KS.JANCARZA NA OŚ.ZŁOTEGO WIEKU 90/1 TEL.511 23 20 72 W LISTOPADZIE PROMOCJA 10 WEJŚĆ NA VACU 150 ZŁ.MAJĄ TEŻ AEROBIK ,ROLLEN ORAZ SOLARIUM. POLECAM WSZYSTKIM SUPER KLUB NA PEWNO ZGUBICIE TAM ZBĘDNE KILOGRAMY.WIEM BO SAMA ZGUBIŁAM 10 KG.

Gość do kamy 80
co za bzdury wypisujesz! 2 pażdziernika odkryłaś jakieś śmieszne studio na zadupiu i schudłaś już 10 kilo, ciekawe.? co to za vacu z dopalaczem? nie pisz już takich bzdur bo tym ludzi sobie nie napędzisz.

Gość do kamy 80
co za bzdury wypisujesz! 2 pażdziernika odkryłaś jakieś śmieszne studio na zadupiu i schudłaś już 10 kilo, ciekawe.? co to za vacu z dopalaczem? nie pisz już takich bzdur bo tym ludzi sobie nie napędzisz.

Gość Anetastt
Ja chodzę do nowootwartego Vacu na miasteczko AGH w Krakowie jest super, a karnet na 10 wejść kosztuje 130 zł.

Gość Do MaryAnne
Cześć dziewczyny. Jestem fizykoterapeutką i korzystałam z Vacu i moje pacjętki też. widzę że obsługa w studiach nie ma pojęcia o tym jak to szkodzi i co wolno a czego nie, no cóż wszędzie są naciągacze. Nie wolno wychodzić z Vacu tylko po to by iść do toalety i wchodzić ponownie, jest to szkodliwe dla zdrowia.wogóle tylko raz dziennie można wejść w podciśnienie,bo będą Wam żyły szwankować na starość i nie wolno przekraczać podciśnienia 25, ponieważ to strasznie obciąża stawy. Chodziłam na to i nie polecam jeśli chodzi o zdrowie. Pozdrawiam.

Gość Do MaryAnne
Cześć dziewczyny. Jestem fizykoterapeutką i korzystałam z Vacu i moje pacjętki też. widzę że obsługa w studiach nie ma pojęcia o tym jak to szkodzi i co wolno a czego nie, no cóż wszędzie są naciągacze. Nie wolno wychodzić z Vacu tylko po to by iść do toalety i wchodzić ponownie, jest to szkodliwe dla zdrowia.wogóle tylko raz dziennie można wejść w podciśnienie,bo będą Wam żyły szwankować na starość i nie wolno przekraczać podciśnienia 25, ponieważ to strasznie obciąża stawy. Chodziłam na to i nie polecam jeśli chodzi o zdrowie. Pozdrawiam.

Gość KAMA 80
Na zadupiu to pewnie ty masz śmieszne studio lub ćwiczysz a do studia pięknej sylwetki chodzę 2 mc.I moja rada podpisuj się pod tekstem ignorancie.

Gość Do kamy80
Nie na zadupiu tylko na Urzędniczej! Huciaro

Gość Do ignorantki
NO TAK WSZYSTKO JASNE PRYMITYWNA KONKURENCJA NIC DODAĆ NIC UJĄĆ.

Gość NA URZęDNICZEJ WIELKA śCIEMA
STUDIO W PIWNICY I CIEMNICY A DROżYZNA JAK NIGDZIE W KRAKOWIE, DAłAM SIę NACIąGNąć NA TO VACU A EFEKTY ZEROWE MIMO DIETY, POZDRO WSZYSTKIM.

Gość madrala kraków
skoro tam ściema to wszedzie ściema. Pozdro dla starucha marucha

Gość MARTYNKA JP
Dla mnie ćwiczenia na vacu to jak picie codziennej kawy, chodzenie do pracy, ćwiczę prawie codziennie od paru miesięcy i wiem, żeby zobaczyć efekty trzeba być wytrwałym. Jeden karnet nie załatwia sprawy, w sumie to fajnie by było objadać się przez cały rok a potem pobiegać trochę na vacu i 10 kilo mniej:) oprucz vacu korzystam jeszcze z turbo sonika takiej platformy która rozbija tłuszczyk. Ktoś kto pisze, że to nie przynosi efektów to albo za krótko ćwiczy, albo za dużo oczekuje od siebie i tych maszyn. życzę wytrwałości

Gość ania gdańsk
dziewczyny jak długo trzeba ćwiczyć, żeby pozbyć się cellulitu?

Gość justysia861
jak bedziesz cwiczyc i stosowac balsamy na cialko to mysle ze miesiac...dwa miesiace i bedzie git :))

Gość justysia861
jak bedziesz cwiczyc i stosowac balsamy na cialko to mysle ze miesiac...dwa miesiace i bedzie git :))

Gość elegia
Wszystko fajnie, tylko np telefon podany do studia Vacuwell w Krakowie na Jancarza nie odpowiada. Jeśli podajecie namiary na jakiś lokal, to dorzućcie w miarę możliwości telefon i godziny otwarcia (i oczywiście adres:)

Gość Elegia
Hej Dziewczyny, Jeśli podajecie namiary na jakieś studio Vacu, to podawajcie proszę w miarę możliwości adres, godziny otwarcia i kontakt. Np podany w Krakowie telefon do studia na ul Jancarza nie odpowiada:) Pozdrawiam

Gość Elegia
Hej Dziewczyny, Jeśli podajecie jakiś namiar na jakiś lokal - studio z Vacu, to podawajcie proszę w miarę możliwości adres, kontakt i godziny otwarcia. Np podane dane z Krakowa - studio na Jancarza nie odbiera telefonu i nie wiadomo kiedy jest otwarte :) Pozdrawiam spacerowo

Gość Elenkaa
Hej Dziewczyny, Jeśli podajecie jakiś namiar na jakiś lokal - studio z Vacu, to podawajcie proszę w miarę możliwości adres, kontakt i godziny otwarcia. Np podane dane z Krakowa - studio na Jancarza nie odbiera telefonu i nie wiadomo kiedy jest otwarte :) Pozdrawiam spacerowo