Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaK

vacu well..?

Polecane posty

Witam, zapraszamy do nowo otwartego Studia Odchudzania i Urody ,,Tess'' w Rzeszowie. Posiadamy urządzenia : power slim active i platformę wibracyjną dream healther. Dodatkowo proponujemy zbiegi kosmetyczne na twarz i ciało. Zapraszamy 5 dni w tygodniu od 9.00- 20.00 ,sobota 9.00-14.00 Rzeszów ul. Mieszka I 3 (obok delikatesów Frac na Lwowskiej) tel. 697 438 364 1-sza wizyta na oba urządzenia -gratis.

Gość zagubiona w gąszczu
chciałabym się zapisać na Vacu w Krakowie ale jakoś niedaleko Ronda Mogilskiego może ktoś mi polecić któreś?

Ja niedawno skonczylam pierwszy karnet ( 12 wejsc za 190zl) i z nowego bylam 3x i widze efekty. Waga -2kg, w biodrach -3cm, w udach -4cm a i boczki zmalaly... o cellulicie nie wspominam, bo juz go nie ma :D Polecam jeszcze Therm Line przy okazji.. najlepiej dwie tabl. 30min przed treningiem

Do zagubionej w gąszczu- Co prawda nie jest to kolo Mogilskiego ale moge ci polecic Vacu na Wielickiej 8 w Max studio. Ja tam chodzę na bieznie w podczerwieni. Jestem po 6 razie i skóra o wiele gładsza. Moja siostra schudła 6 kilo i "kalafior" na udach też znika. Njalepiej jest do nich zadzwonić i zrobić sobie termin.

Gość zezzaazzezzzeze
dlaczego tu sie wkolo tylko wszyscy reklamuja??????????????????????? Ja chcialam tez pjsc ale mi babaka powiedziala ze 10 zabiegow to nie da nic a 10 kosztuje 200 zeta a poza tym wkurza mnie ze te vacu sa tam gdzie sie rejestruja ludzie na widoku co za bezsens

Gość zagubiona w gąszczu
dzięki za polecenie na pewno spróbuję pozdrówka

witam wszystkich, właśnie jestem na diecie proteinowej i chciałabym wzmocnic skuteczność diety odpowiednim wysiłkiem. Musze porządnie ujędrnic ciało- schudłam juz 10 kg, więc jest to konieczne.. Dopiero niedawno dowiedziałam się o vacu i chcialabym zapytać, czy któraś z Was może podpowiedzieć mi jakiś dobry salon w WARSZAWIE? najlepiej na bielanach lub żolibożu. Może któraś z Was chodziła na zabiegi w tych okolicach i może smiało polecić konkretny salon i powiedzieć o nim coś więcej? Z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi Pozdrawiam:)

witam wszystkich, właśnie jestem na diecie proteinowej i chciałabym wzmocnic skuteczność diety odpowiednim wysiłkiem. Musze porządnie ujędrnic ciało- schudłam juz 10 kg, więc jest to konieczne.. Dopiero niedawno dowiedziałam się o vacu i chcialabym zapytać, czy któraś z Was może podpowiedzieć mi jakiś dobry salon w WARSZAWIE? najlepiej na bielanach lub żolibożu. Może któraś z Was chodziła na zabiegi w tych okolicach i może smiało polecić konkretny salon i powiedzieć o nim coś więcej? Z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi Pozdrawiam:)

Gość ania 102
jest na chomiczowce przy ul conrada tel 0-501185943

hej ANIU 102 dziekuję za odpowiedź, a korzystałaś może z tego gabinetu?mogłabys powiedziec mi coś więćej? czy watro akurat tam? z góry dziękuje bardzo i pozdrawiam:)

Gość kochanyptysiu
witam, w tej chwili w studio ksztaltowania sylwetki na Przymorru w Gdansku jest fajna promocja. albo do zakupu vacu daja platforme,albo za 30zl dziennie kozstasz z czego chcesz www.vacugdansk.pl

Widze, ze jest duze zainteresowanie Vacuwell w calym kraju. Wcale sie nie dziwie bo daje duze efekty pod warunkiem, ze ktos systematycznie cwiczy i nie objada sie pozniej. Wiec moze i ja zaprosze zainteresowane osoby na Vacuwell do STAROGARDU GDANSKIEGO. Ceny sa duzo nizsze niz gdziekolwiek indziej. Jedno wejscie (30 min) kosztuje 10 zlotych! a karnet na caly miesiac 150 zl (mozna chodzic codziennie plus weekendy z wylaczeniem swiat kiedy jest zamkniete). Jak wiecie w Polsce ceny to 20-50 zl za 30 minut a karnety to nawet 200 zl za 10 wejsc! Jak widac mozna taniej ! Dla korzystajacych z Vacu i power slima dodatkowe gratisy. Gratisowa platforma i rower stacjonarny. Serdecznie zapraszam adres solarium megasun, ul.kopernika 18 przy sklepie LIdl.

Gość gosiasamosia33
Witam wszystkich. Zapraszam na Vacu Fit w Łodzi na Milionową 55 wejście od Rydza Śmigłego,w budynku sklepu Słoń, z tyłu, 1 piętro. Są 2 bieznie i 1 steper. Chodzą tylko kobietki, super atmosfera. tel.514-481-747.

Gość STUDIO PIĘKNEGO CIAŁA
STUDIO PIĘKNEGO CIAŁA PRZY UL. URZĘDNICZEJ 26 SERDECZNIE ZAPRASZA WSZYSTKIE PANIE, KTÓRE PRAGNĄ POZBYĆ SIĘ ZBĘDNYCH KILOGRAMÓW. W SWOJEJ OFERCIE POSIADAMY URZĄDZENIA VACU, PLATFORMĘ WIBRACYJNĄ TURBO SONIC, POWER SLIM ACTIVE, ROLKI Z PODCZERWIENIĄ ORAZ CAŁY SZEREG ZABIEGÓW NA CIAŁO I MASAŻY. WIĘCEJ INFORMACJI POD NUMEREM TEL 12 423 44 55 ORAZ NA STRONIE WWW.STUDIOPIEKNEGOCIALA.COM.PL NA HASŁO "KAFETERIA" OTRZYMACIE PANIE AŻ 30 % RABATU!!!

Czesc dziewczyny. Ja chodze w Poznaniu do Master-Fit, ul. Bolka 15. Fajne studio, oprocz vacu well jest tez platforma wibracyjna. Poki co schudlam 6kg no i cellulit zniknal :) polecam www.master-fit.pl

Gość naughtyangel26
jest w gdyni w batorym w activ lady i w pasazu na 10 lutego i w cetrum rodzinne witawa w solarium

Gość juz nie -gruba babka
Witam Panie, jak każdej z nas marzy mi sie smukła sylwetka dlatego mając w kieszeni karte multisportu popróbowałam kilka miejsc oferujących to cudowne urządzenie. Jestem z Krakowa-byłam w studiu na urzędniczej,na Kazimierzu, za zabincu,na racławickiej, na Lea. Szczerze odradzam ten ul.Raclawicka ( vacu jest tam chyba sprzed kilku lat- serio nie daje efektów) a uwierzcie ze dobre maszyny to polowa sukcesu. Polecam na Lea ( maja teraz fajną promocje i na ul Kazimierza wielkiego. Te ćwiczenia naprawdę pomagają ale trzeba włączyć jeszcze diete. Szukajcie ofert- teraz nawet bez karty benefit mozna znalesc karnet na 10 wejsc za 90 zł

Gość bsclub
Zapraszmy do nowego studia we Wrocławiu przy ulicy Wietrznej www.bsclub.pl poza tradycyjnym vacu oferujemy także ćwieczenia na bieżni infrared! Promocja-zapłać za jedno wejście, a drugie dostaniesz gratis!

Gość justyna_kraków
Mam takie pytanie... Czy istnieje możliwość na takim urządzenie ćwiczeń bez straty wagi i cm w obwodzie, ponieważ jestem raczej osobą szczupłą i zależy mi jedynie na pozbyciu się cellulitu.

Gość STUDIO PIĘKNEGO CIAŁA
WIELKA PROMOCJA!! STUDIO PIĘKNEGO CIAŁA SERDECZNIE ZAPRASZA NA ZABIEGI ANTYCELLULITOWE W NOWEJ, WAKACYJNEJ CENIE!! ZAMIAST 80 ZŁ ZAPŁACICIE PANIE TYLKO 50 ZŁ. WIĘCEJ INFORMACJI POD NUMEREM TELEFONU 12 423 44 55 LUB NA STRONIE WWW.STUDIOPIEKNEGOCIALA.COM.PL - ZAPRASZAMY!! DODATKOWO PRZY ZAKUPIE DOWOLNEGO KOSMETYKU LUB PREPARATU WSPOMAGAJĄCEGO ODCHUDZANIE DOSTANIECIE W PREZENCIE ZABIEG BODY SHAPING, KTÓRY PODNOSI I UJĘDRNIA POŚLADKI. (CENA TAKIEGO ZABIEGU 60 ZŁ).

Gość walczącazsobą
Witajcie :) Zastanawiam się nad zaczęciem chodzenia na vacu well. Najbliżej mam do nowego studia na os. Centrum E. Czy któraś z Was może korzystała z niego? I jak wrażenia dotyczące czystości i obsługi??? I jakie są jeszcze inne wady oprócz pękania naczynek?

Gość ewa_podlasie37
kilka słów o Vacu. Ja schodzę z dużej wagi - początek 105 kg przy 172 cm. 120 cm w najgrubszym miejscu na brzuchu. Dużo!!!! Właśnie zaliczyłam pierwszą serię na Vacu - w sumie 22 razy (tylko na low do 4 km /h ). Przerwy nie były dłuższe niż 2 dni. Zmniejszyłam ilość soli, trochę więcej chodzę no i odważyłam się stanąć dziś na wadze i się zmierzyć. 97 kg, a tam gdzie było 120 cm jest 111 cm. Jak dla mnie bomba! zaczęłam wchodzić w stare bluzki. Dla mnie te ćwiczenia to nie tylko możliwość zrzucenia kilogramów, ale ważne jest zrobienie z ćwiczeń rutyny. Poza tym to co było ważne na pocz. - właścicielka salonu przeprowadziała ze mną wywaid - o stawach , krążeniu, stanie kręgosłupa. Miałam tez kilka widocznych naczynek. Prosiła abym je obserwowała i jeśli będa się powiększały - przerwać serię. Zaleciła też tylko low ze względu na to, że miałam problemy z kolanem (dawno temu ale jednak). Mojej koleżance zupełnie odradziłą ze względu na schorzenie kręgosłupa. Wiem, że nie wszędzie pytają a często ważna jest tylko kasa bo przecież nie jest to tanie. Nie lekceważcie przeciwskazań. Jeśli ich nie ma - warto przynajmniej spróbować. Życzę powodzenia w walce z centymetrami i własnymi słabościami!

Gość tam za rogiem
kobietki a czy efekty beda lepsze jesli przed 30 minutowym treningiem z wacu posmaruje sie zelem wyszczuplajcym (np tym z eveline?) czy przyspieszy to metabolizm, spalanie tkanki tluszczowej, kosmetyk lepiej sie wchlonie?

Gość ewa_podlasie37
Ja bym polecała po. W trakcie chodzenia wypocisz się i potem wytrzesz to ręcznikiem. Lepiej vacu, prysznic a potem kremy.

Gość baska38
JA MOGE SZCZERZE POLECIĆ VACU FIT KOLO GALERI KAZIMERZ NA AL.DASZYŃSKIEGO JEST CZYSTO I NIE MA TŁOKU ORAZ MIŁA OBSŁUGA CHODZE TAM OD DWÓCH MKIESIECY I JESTESMY ZADOWOLONE CENY JAK WSZEDZIE 120ZL ZA 10 WEJSC ALE CZESTO JAKAS MILA PROMOCJA TO ICH STRONA WWW.EXTREME-KRAKOW.EU

po 7 wejściach mogę spokojnie powiedzieć ze mam zupełnie inna skórę jak niemowlak gładziutka w dotyku, cellulit zmniejsza się sukcesywnie widać centymetry ubywają waga niewiele spadła. chodziłam regularnie codziennie

Gość bele de jour
hej czy to jest cos podobnego do Hipoxytrainera??

Zapraszam serdecznie wszystkie Panie do Studia Figury ESTETKA przy ul. Augustiańskiej 34 na krakowskim Kazimierzu. www.estetka.eu, tel. 12 430 05 27 Oferujemy: Urządzenia Vacu Fit - bieżnia [spacer w podciśnieniu] Urządzenie Body Space - bieżnia [bieganie w podciśnieniu] Urządzenie Body Space - rowerek [trening w podciśnieniu] Urządzenia Roll-Shaper - masaż limfatyczny całego ciała Siłownia Vibro Max - platforma wibracyjna Solarium - NOWE LAMPY !!! Tipsy, przedłużanie rzęs Jesteśmy partnerem PROGRAMU BENEFIT MULTISPORT, FIT FLEX, FIT PROFIT.Dzięki temu można uczęszczać do naszego studia fitness dużo taniej lub bez żadnych kosztów.

Gość becia ti
A ja byłam w fajnym studio na Startowej na Zaspie. kolo Romantiki. Super mają zrobione studyjko. Oczywiscie rolletic, platforma i vacumy. Rowerek i steper. Masaze klasyczne i wyszczuplające.