Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaK

vacu well..?

Polecane posty

Gość ika12
Masz telefon 585570259, Zaspa ul. Starowa 30, Studio Kształtowania Sylwetki "PERFEKT", www.perfektstudio.com.pl , pozdrawiam.

Gość aldi75
Zapraszam do Akademii Figury Chorzów ul.Szczecińska 17/3 tel. 506-163-140 www.AkademiaFigury.pl Do 15 listopada wszystkie karnety w atrakcyjnych cenach!!!!!! Vacu Fit Elegance-bieżnia w podciśnieniu Vacu Fit Thermal-bieznia w podczerwieni Vacu Fit rollen Platformy wibracyjne Masaże

Witam, byłam ostatnio w nowo otwartym Studiu Metamorfozy przy ul. Budowniczych LGOM 77 w Lubinie na Vacu Line. Efekty przerosły moje oczekiwania; 2 kg mniej, 3 cm mniej w obwodzie, cellulit po ciąży zniknął. Za karnet zapłaciłam 120 zł 10 wejść. POLECAM.

przez ostatnie 2 lata studiowałam w Krakowie, więc z czystym sumieniem mogę polecić vacu platinium, mają dużo punktów, więc zajrzyjcie na stronę http://www.vacu.solariumplatinium.pl a możecie polecić coś w Warszawie? od roku niestety mieszkam w stolicy i nie mogę nic sensownego znaleźć, z góry dziękuję

Gość Amica007
Jej. ja zwiedziłam 2 obiekty w Warszawie "serwujące" Vacu Well. Z czystym sumieniem polecam ten na Ursynowie w Studiu Shintai przy Dembego 12. Bardzo miła obsługa, wszystko na czas, miła pani jako "asekurantka" wciaż w zasięgu wzroku ;) jak zapomnij wziąć ze sobą wody, to na miejscu jest cały zapas, telewizor, w którym możesz obejrzeć ulubiony serial :) Generalnie, wszystko na 5+, czego nie można powiedzieć o lokalu z okolic Metra Wilanowska...

Hej, w Gdańsku polecam Vacu well na basenie na Chełmie na ulicy Chałubińskiego 13. Byłam dopiero 4 razy i już widzę efekty ;) Co to będzie za miesiąc :))))).

Gość Ginjal
a ja nie jestem reklamą i powiem szczerze żaden cellulit nie znika a już 6 zabieg, waga owszem leci w dół ale i dieta i ćwiczenia mają w tym swój udział, vacu to zwykła bieżnia to podciśnienie to działa raczej na układ krążenia niz na celulity jakieś

Gość studio vacu Łódź, Praska
HEJ DZIEWCZYNY!! Zapraszamy Was do niedawno otwartego Studia , Mamy do Waszej dyspozycji step i bieżnię w kapsule podciśnieniowej oraz platformę wibracyjną. Możecie dzięki temu ćwiczyć jednocześnie z koleżanką Staramy stworzyć się jak najfajniejszą atmosferę, tak aby wizja kolejnych treningów nie była przykrą koniecznością, a raczej możliwością zrobienia czegoś dla siebie i swojego ciała, a także oderwaniem się od codziennych obowiązków. Trening w podciśnieniu trwa zaledwie 30 min. To stosunkowo niewiele, w sam raz dla zapracowanych businesswomen czy młodych mam, dla których liczy się każda minuta. Parametry ćwiczeń - prędkość czy opór dobierane są indywidualnie, tak aby każda z Pań mogła podołać, a jednocześnie wyciągnąć jak najwięcej korzyści z każdego wejścia. Na każdy miesiąc mamy przygotowaną nową mega atrakcyjną promocję oraz bonusy dla stałych klientek ) Na ćwiczenia umawiamy się telefonicznie , tak aby nie tracić niepotrzebnie czasu na czekanie, aż zwolni się urządzenie. Zapraszamy serdecznie) -> Przyjdź i przekonaj się jak u nas jest fajnie) W razie jakichkolwiek pytań chętnie odpowiemy zarówno mailowo, jak i na forum Pozdrawiamy!!

Gość studio vacu Łódź, Praska
nasza strona internetowa: www.studiovacu.ulotka.biz oraz adres mailowy: studiovacu@onet.pl Pozdrawiamy:)

Gość łodziankaaa
vacu na Praskiej w łodzi naprawdę polecam. Przemiła obsługa, czysto, motywujący trenerzy. I jest TV na ścianie, więc czas leci nie wiadomo kiedy. Serdecznie pozdrawiam Właścicieli:))

Gość goska Skierniewice
W związku z otwarciem miesiąc temu STUDIA RELAX w Skierniewicach, Lelewela 14 (przy dworcu PKP,PKS) zapraszam wszystkich,którzy chcieliby się odchudzić, poprawić kondycję, pozbyć się bólów kręgosłupa i stawów, zrelaksować i usunąć toksyny. Posiadam łóżka izokinetyczne Shapemaster, saunę na podczerwień, rolki i vacu fit active pro.Najtrudniejszy pierwszy krok! Zrób go! Przyjdź do nas! Z nami dojdziesz do formy. Zapraszam www.relaxstudio.pl tel. 609 277 345

Gość najtansze zabiegi vacu
ZAPRASZAM NA ZABIEGI VACU POWER 15 zabiegów 200PLN 20 zabiegów 250PLN 25 zabiegów 300PLN 30 zabiegów 350PLN Pruszków ul. Hubala 5 w Spółdzielczym Domu Kultury:) tel. (22) 465 19 76

Gość monsii
zapraszam was do krakowa!! www.studiopieknejsylwetki.pl ekstra ceny na vacu rollen saune infared:D:D

Podsumowanie 11 wizyt w vacu well- nie reklama pozytywy: pośladki poszły w górę na obwodach jakieś 3-4 cm ale to jak dietę trzymałam i chodziłam 3 razy w tygodniu, jak tylko małe odstepstwo od diety albo opuszczone zajęcia..obwód pasa wraca lepsza kondycja tętno ustabilizowane zaczynałam od skoków 120 do 160 skończyło sie na 130 max przy największym wysiłku dobre samopoczucie kameralna atmosfera, kontak z obsługującym, cisza, spokój , pełen relaks niespełnione oczekiwania: waga minimalnie w dół biorąc pod uwagę cały miesiąc ćwiczeń żaden celulit nie zniknął mysle że ten sam efekt osiągnełabym ćwicząc na siłowni na bieżni i rowerku bez tego podciśnienia za połowę ceny dużo wydanej kasy efekt paru centymatrów nie jest trwały Pani która mi regulowała brwi nie miała o tym zielonego ppjęcia ( to tak dodatkowo ale było w cenie ) Generalnie jak bym miała polecać to bym nie poleciła, ale wykupiłam kolejny karnet bo mi się podoba miejsce i forma aktywności fizycznej która jednak jest. ale od nowego roku stawiam na siłownię -tańsza i -pewnie to samo osiągnę

Witajcie :) Ja chodzę na Vacu Fit w Katowicach przy ul.Kruczej 4. Jest super! Byłam na tym urządzeniu 10 razy i już widzę efekty! cellulit mi się wygładził po paru zabiegach a tłuszczyk z boczków wyraźnie się zmniejszył! Jest tam też Rollen, który fajnie masuje talię i mój brzuszek. POLECAM!

podsumowanie 2 sesji Vacu kg + 2 bez diety te ćwiczenia są gówno warte ale warto jest iśc wogóle się poruszać kg +2 pisze po dwuch dniach świat mam nadzieję że te 2 kg zalega mi w jelitach po prostu :-( omijając świata to z vacu nie schudłam nic trzymając dietę lub jej nie trzymając ale zawsze to jakiś ruch choć pewnie uprawiając seks miałabym to samo..chyba za seksem się jednak rozjerzę :-(

Gość dorcia01
Właśnie skończyłam karnet 20 wejść na vacu (2 razy byłam na rolleticu) i jestem zadowolona. Skóra gładsza, obwody mniejsze, naprawde polecam. Chodzę na Zaspę na Startową, w karnecie mogę chodzić na vacu i rolletic, dodatkowo na platformie mogę ćwiczyć na każdym treningu, fajna atmosfera, mam nadzieję do lata zrobić fajną figurę.

Dziewczyny pomocy!!! Szukam gabinetu w Warszawie na Ochocie lub Okęciu z urządzeniem do chodzenia pod ciśnieniem - Vacu Line. Może ktoś coś wi????

Czy może ktoś coś wie??? - przepraszam za poprzednią literówkę - wyszło strasznie głupio.

Gość wandula
Witaj Tak jak pisałam wyżej- zapraszam do NAS.Proszę wejdź na stronę- www.sylwetka.com.pl .Jesli ulica Puławska przy Woronicza nie jest dla Ciebie za daleko -to czekamy. pozdrawiam

Gość Właścicielka
Witam wszystkie panie :) Zapraszam serdecznie do Studia Kształtowania Sylwetki PERFEKT w GDAŃSKU na ul. STARTOWEJ 30 ( koło Romantiki) Posiadamy ROLLETIC, KAPSUŁY VACU(rowerek i steper eliptyczny), PLATFORMĘ WIBRACYJNĄ, MASAŻE KLASYCZNE. CENY: KARNET 11 WEJŚĆ - 200 ZŁ. KARNET 21 WEJŚĆ - 300 ZŁ. DO KARNETÓW PLATFORMA WIBRACYJNA GRATIS 2 I 3 kARNET 5 % TANIEJ, OD 4 KARNETU 10 % TANIEJ. TEL. 58 557 02 59

Gość pepse
Czy we wrocławiu jest salon w którym można skorzystać z Body space za darmi w ramach karty multisport ???

Gość dwa slowa o vacu
Owszem vacu dziła i czyni cuda. Pozbyłam się na nim prawie całości cellulitu, mam ładne kragłe pośledaki, straciłąm sporo w obwodach i wziualnie jest "o niebo" lepiej... Ale.... Ja chodziłam na to vacu od lutego do końca czerwca, 4 razy w tygodniu (bywało że 5). Efekty zaczeło być widać dopiero póxną wiosną, takze jesli któras z Was ma nadzieję ze po wykupieniu karnetu czy dwóch bedzie piekna to nic z tego... Zastanawiam sie tylko czy gdybym cwiczyła "normalnie" przez ten czas efekt nie bylby podobny... P.S. Waga startowa luty: 56 kg, waga koncowa 51 (byłam tez na dość ostrej diecie "przedwakacyjnej")

Gość dotiLegnica
Witam! Również korzystam z vacum, ale raczej jako urozmaicenie. Od maja zeszłego roku ćwiczę regularnie na urządzeniach caro Bez stosowania diety początkowo ubyło trochę w obwodach , ale w kilogramach mało co. Dopiero gdy odstawiłam słodycze i cukier waga zaczęła spdać. Obecnie 2 razy w tygodniu vacum + 1 raz cardio 1,5 godziny + brak słodyczy = 7 kg mniej w 4 miesiące. Moje pierwsze podejście do vacum 2 lata temu skończyło się fatalnie, gdyż po zaprzestaniu ćwiczeń przybyło mi w krótkim czasie 5 kg

Gość Niania_75
Witam, Też szukam dobrego salonu na bielanach w Warszawie. Mozecie cos doradzić? Widziałam ostatnio reklame na 1 piętrze w Pasażu Chomiczówka na Conrada vacu rowerka. Wicecie cos wiecej na temat tego miejsca?

Gość Ania 1*2
jest fajny punkt przy ul Conrada w gimnazjum maja taqm 2bieznie iplatforme tel 501185943

Gość Lolita_87
Do Niania_75: Zainteresował mine Twój post o nowym studio Vaccu na Chomiczówce. Zbadałam temat i rzeczywiście masz racje. Rozmawiałam z właścicielką i dowiedziałam sie że otwierają w marcu, Mają już rower z podciśnieniem, sałną i infrared i bieżnie z promienikami - efekty podobno lepsze niż na Vacu well i nie obciąża stawów. Ma byc tam również depilacja laerowa, liposukcja i fotoodmładzanie. Lokal jest odnowiony i naprawdę nowoczesny - napewno skorzystam bo mam blisko

Gość Lolita_87
Acha to nowe studio w pasaż chomiczówka ma stronę internetową www.cosmeticworld.waw.pl