Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaK

vacu well..?

Polecane posty

Gość kochanyptysiu
http://gabinet_grazka.republika.pl/index.html poza vacu Panie proponują też wiosenne sprzątanie organizmu(body detox) może ktos skozysta,ja jestem po wiosennych zabiegach i przyznam,ze jestem mocno za. dodatkowo fajne promocje na vacu,platforme wibracyjna i rollke:)

Gość monsii
zapraszam was do krakowa os.zlotego wieku 90 na sobotni dzien otwarty!! od 9 do 14 czynne jedno urzadzenie chodzicie za free:)ja juz sie zapisalam i w tym dniu znizka na kazdy karnet(vacu, rollen, fitness, sauna):D:D

Gość Inna678
Polecam Perfect Body studio w łodzi na łagiewnickiej, nowe sprzety, klimat super, a ceny bardzo korzystne.Można zadzwonić (426170021) i sie wszystkiego dowiedzec, albo wejsc na strone (www.pbstudio.net.pl).naprawde polecam, tym bardziej, ze godziny otwarcia sa bardzo dogodne, czynne przez cały tydzień od rana do poznego wieczora:)

Gość studio vacu praska
Witamy, zapraszamy serdecznie wszystkie studentki chcące dowiedzieć się na czym polega Vacu na promocję "Studencki weekend", czyli całkowicie darmowe wejście dla wszystkich szczęśliwców posiadających ważną legitymację studencką w dniach 1-2 października!! Pozdrawiamy:)

Gość natashka89
sredecznie polecam:) jeśli któraś z pan chciałaby wiedzieć na jakiej zasadzie to wszystko działa (w jaki sposób gubimy centymetry w obwodach, co może przyspieszyć proces) chetnie pomogę:) informacje vacu fitness & vacu well pozdrawiam

Gość motyla_85-87
ehhh..ja teżchcesie pozbyć ok. 3-4kg... karent moge miec za 120zał za 10razy... 1 wejscie 30min... i tak narazie to sobie głośno myslę, czy pójśc czy nie...

Gość ona fitness
Polecam Fit Studio w Piastowie. Karnet 12 wejść tylko 210zł. Efekty są świetne:)

Gość ona fitness
podaje jeszcze link do ich stronki internetowej www.anoyafitstudio.pl

Gość monsii
aja was zaraszam do studia pieknej sylwetki w krakowie-mistrzejowice:) co mc maja jakies fajne promocje a teraz znizki dla studentow!!wiec zawsze cos taniej vacu line, rolmasaz, sauna infared lub fitness.

Gość MadiMadi
Czy ktoś korzystał z was z Vacu na podciśnienie i podczerwień jednocześnie. Byłam na prezentacji w nowym lokalu Warszawie na Gocławiu ul. Awionetki i zastanawiam się jakie są efekty. Mają tam nowe urządzenia Vacu, rollmasaż z podczerwienią i platformę wibracyjną. Wszystko nowiutkie i przyjemny lokal, ale zastanawiam się nad efektami. Teraz mają duże promocje cenowe i nie wiem czy kupowac karnet.

Witam wszystkie PANIE!!!!!!!! Chce powiedziec ze to juz 9 miesiecy jak chodze ma body i........... Rozmiar "S" 51 kg i!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Polecam!!!!!! Zapraszam do Betki(katowice ul. zawiszy czarnego6) moja galeria zdjec tam jast mozna zobaczyc przemiane!!!!!!!!!!!

Gość ginjal
ja jutro idę na pierwszą sesję w vacu, na próbę jak mi się spodoba to kupię karnet, już dziś mi babka powiedziała że bez diety nic nie schudnę i że conajmnije 3 razy na tydzień, zobaczymy, stac mnie na diecie jestem, kupie karnet i zobaczymy za 3 tygodnie

Gość ginjal
nie podaję gdzie idę bo widze tu same reklamy, żenada

Gość ginjal
i cudów nie oczekuję, ja pracuję cały czas za biurkiem, ćwiczyć samej mi się nie chce, aerobic nic mi nie dał idę żeby sie po prostu poruszać, wypłukać toksyny i poprawić krążenie a jak schudnę z kilo to będe zadowolona :-)

Gość ika12
A ja chodzę na Zaspę na Startową, po jednym karnecie 20 wejść schudłam 4 kg, ćwiczę na vacu i rolleticu. Oprócz utraty wagi poprawiła mi się jakość skóry, naprawdę polecam, tel. do studia 585570259.

Gość Myszka 32
Masz racje zenada ze ktos poleca cos sprawdzonego!!!!!!!! zaczynałam z waga 75kg dwa lata i wiem ze bez odpowiedniego klimatu nie dałabym rady!!!!!!!! Włascicicelka body bardzo wspiera swoje klientki!!!!!!!! wiec uwazam ze moge go polecic innym!!!!!

Gość ginjal
hej bylam dziś na pierwszych ćwiczeniach, hmm zadowolona jestem jak to po ćwiczeniach, nieco klaustrofobiczne wrażenie w tej maszynie ale przeszło, maszyna pokazuje puls, kalorie spalone, dystans i czas, przez pół godziny spaliłam 230 kcal, tętno mi skoczyło do 155, chodziłam na 5 km szybkośc i 4% wysokości bieżni, podobało mi się, nic nie czułam tego podciśnienia. ja jestem zadowolona wykupiłam karnet będe chodziła co 2-gi dzien do tego dieta 1200 kcal i zobaczymy co z tego wyniknie :-)

Gość KONSEKWENCJE
Cześć, Ostrzegam was dziewczyny przed ćwiczeniem na vacu.Zapłacicie za to wysoką cenę poprzez urazy kolan oraz stawów.Wszystko to wyjdzie po pewnym czasie.Wiem bo sama przez to przechodzę.

Gość kochanyptysiu
co do urazow zgadzam sie zdecydowanie,ale tylko w vacu z bieznia rower czy eliptyczny czy tradycyjny am 3 punkty podparcia dzieki czemu nie ma nacisku na stway

Gość KONSEKWENCJE
Cześć, Niekoniecznie kontuzji nabawicie się we wszystkich rodzajach vacu.Bardzo niekorzystne jest podciśnienie w jakim się ćwiczy.Ma negatywny wpływ na sprawy kobiece oraz urologiczne nie wspominając o żylakach.Nie ma co ryzykować dla paru kilogramów.Są inne metody pozbycia się tłuszczyku.

Gość dominczka37
Ja sobie chodze kolejny rok na zabiegi vacu systematycznie i widze roznice. Grunt to nie przerywac treningów tylko je podtrzymywac chociaz raz w tyg. Ja przeprowadzilam sie teraz na krowodrze Górke i w dalszym ciagu kontynuuje treningi teraz w aero-vacufit.pl .Klub nowiutki, czysty i kameralny. Wczesniej tez bylam zadowolona. Grunt to nie przerywac zabiegow . Wszedzie jest milo i wszedzie zalezy im na klientach wiec po co sami pod soba doli kopiecie?

Gość Ginjal
jetem po 2-gim ćwiczeniu, nie było miło jakoś Pani inaczej maszynę nastawiła, że jak mnie zassało przy 20 barach...nie czułam się dobrze, ale zmniejszyłuyśmy do 15 i ok ja jestem na diecie i ćwiczę co drugi dzień na vacu więc nie wiem od czego ale chudnę, takie straszenie że żylaki że coś tam, to śmieszne jest, musiałabym w tym chodzić z 5 godzin dizennie żeby się czegoś nabawić, pół godziki co 2 dni nie sądze żeby komuś zaszkodziły, zwykła bieżnia i tyle, ja te z słyszałam będąc czynną instruktorką jeździectwa od Pań....że one nie będą wsiadac na konia częściej niż raz na tydzień bo im się nogi skrzywią....żenada i pusty śmiech, Panie nie miały pojęcia że nogi od jazdy konnej krzywią się w skutek rozbudowy mięśni łydek, zewnętrznych, kości pozostawały proste, ale żeby atakie skrzywienie osiągnąć to z konie nie można zsziadać 5 godzin dziennie a to zadanie dla wyczynowców, i trenerów a nie dla zwykłej rekreacji, ja vacu traktuję jak rekreację, odpoczynek a nie jakiś super zabieg

Gość lublinianka1234565
Ja jestem zadowolona z efektów. Jakby ktoś był zainteresowany to w Lublinie najtańsze Vacu jest w klubie Harmonya(15zł) wiem bo obdzwoniłam inne kluby :) Pozdrawiam

Gość chce_schudnąc
hejka mozecie podac jakas strone internetowa do tego studia na zaspie??

Gość Ginjal
jestem po 3 treningu, dziś był rowerek :-) super, 2 kg mniej po diecie i ćwiczeniach w vacu, samopoczucie rewelacja, przez 1,5 tygodnia tyle osiągnełam Rowerek bardziej mi sie podoba niż bieżnia ja jestem zadowolona

Gość Shrimp
W Łodzi na Widzewie polecam Zakątek Kobiet na Gorkiego 21a. Naprawdę sympatyczne miejsce - bardzo miła i pogodna wlaścicielka. Z tego co wiem zajmuje się również decoupage i prowadzi zajęcia taneczne - ja korzystałam tylko z Vacu. Na plus zaliczam telewizor z dvd - fajne urozmaicenie w czasie ćwiczeń.