Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konopielka

dziewczyny czy facet musi być ładny żeby go kochać, co sądzicie?

Polecane posty

Gość mezczyzna nie musi byc ładny
zreszta uroda przeminie a charakterek zostanie:)a wtedy płacz i zgrzytanie zębami:(buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość a co ma miłość z uroda

Gość vvvvv
na brzydkiego żadna nawet nie spojrzy

to jej problem,bo ten niby pikny i tak ja bedzie zradzał,ładna miska jesc Ci nie da pamietaj

Gość vvvvv
może i ładna miska jeść nie daje, ale z nocnika też nikt jeść nie będzie :P

lepiej jesc z nocnika i byc najedzonym,nizli patrzec na pusta miske:)

Gość vvvvv
to już musi być naprawde zdesperowna, przepraszam - głodna, żeby z nocnika jeść. Lepiej poczekać na lepszą miskę.

hehe,mozna z głodu umrzec:)bo ładna miska jesc Ci nie da:),dziwnym trfem mylone sa dwie kwestie:)uroda i uczucie:)a to akurat zupełnie dwie rózne swery:)mozna kochac za wiele innych naprawde wartosci niz za zwykła urode:)

Gość semi_1
właściwie trudno powiedzieć dlaczego sie kocha daną osobę poprosto dla ciebie jest naj i nie wazne co o nim sądzą inni

No bo miłosc to uczucie a nie sex:)dlatego tak wiele jest wolnej miłosci i niszczesliwych zwiazków,bo jest kult urody a nie wartosci,ludzie juz sie gubia i cierpia coraz wiecej,poprostu daja sie wmanipulowywac:)

Gość ehs szkoda gadac
wcale facet nie musi byc "ladny" zeby go kochac...dziewczyny ktore tak mysla chyba nie doceniaja tego co jest w czlowieku wartosciowe, wazne.... no chyba ze chodzi o sex, i to rozumiem, ze kazda chcialaby miec w lozu faceta emanujacego pieknym cialem, ladna twarza itp.... ale jesli spotka sie osobe, ktora Cie zachwyci rozmowa, sposobem bycia, urokiem duchowym, to sie go pokochuje go takim jakim on jest i nic ze ma odstajace uszy, jest chorobliwie chudy albo gruby, czy ma krzywy nos, albo jest za niski.....kocha sie wtedy poprostu i nie ma racjonalnego wytłumaczenia dlaczego.....a jak pokochasz go prawdziwie to i pokochasz jego "brzydote"....dla mnie liczy sie tylko to, aby facet mnie szanowal, otaczal swa miloscia, abym czuła sie z nim bezpieczna, bym dobrze sie z nim czula, by był ze mna zarowno kiedy sie smieje jak i płacze, aby docenial moje zalety jak i akceptowal moje wady, gdyz nikt nikt nie jest ideałem, i mi tez do niego brakuje... a wtedy oddaje mu siebie i odwzajemniam jego uczucie.. tyle na ten temat...

Gość eeew25
ja ostatnio mialam klienta w pracy.. koles ja wiem czy przystojny, oczy mial starszne, wyglądał jak jakis przestępca z wloskiej mafii:D na dodatek był blondynem i mial takie dluzsze pofalowane wlosy fajnie ulozone za ucho, czego nie na widze, ale kurde mial to cos, az spojrzalam na jego paszport, byl z libanu , kurde blond wlosy arab:D moze dlatego wyglądał tak jakos inaczej..

Gość hg
a czy kobieta musi być ładna żeby facet ją kochał? Tak samo oceniamy facetów jak wy oceniacie baby

Liczy się pierwsze wrażenie, niestety. A później podczas bliższej znajomości wychodzi to co jest naprawdę w człowieku.

Gość itstoo
to zależy od dziewczyny. ja tam bym nie zwrócila uwagi na faceta ktory jest brzydki.

Gość Laur Frisk
I tak liczy się pierwsze wrażenie. Brzydal nie jest pociągający i koniec. Musi zdarzyć się naprawdę niezwykła sytuacja aby nieurodziwy facet mógł się "wkupić" w sferę kobiecego pożądania. Mówicie w większoście że uroda się nie liczy, ale wystarczy wyjść na miasto i popatrzeć. śliczne laski są z przystojniakami bo właśnie uroda jest pociągająca. Żadna z ładnych kobiet nie chciała by spotykać się z facetem np, który ma duży, krzywy i garbaty nos i cofniętą szczękę. Taki nie ma szans i tyle. Zaprzeczcie.

Gość ale dlaczego nie
Mój facet ma duży, krzywy i garbaty nos, krzywe zęby, krzywe nogi, bo jak był dzieckiem to miał krzywicę i nie jest za wysoki. Do tego łysieje. Ale nie zamieniałabym go na żadnego innego przystojniaka, chemia, miłość, feromony, nie wiem, ale pasujemy do siebie i chcemy być razem, mamy po 32 lata. Facet musi być zadbany i zaradny życiowo, żeby mógł być dobrym ojcem i utrzymać rodzinę. Co mi po niewykształconym przystojniaku, który grosza nie przyniesie i jest beznadziejny w łóżku, no sami powiedzcie.

Gość ddascva
ja znam takiego kolesia ktory sie najebal przyszla jakas laska tez najebana i odrazu sie wniej zabujal... zaczeli sie lizac itd, oczywiscie pod wolywem alkoholu, a na drugi dzien niemogli sobie popatrzec w oczy... ludzie co o tym sadzicie dla mnie to jest chore!

Gość epaGamer
wlasnie czytam i czytam i sie z was smieje 80% kobiet nie zwiazalo by sie z facetem ktory jest brzydki... nawet jesli by mial zajebisty charakter umialby z nimi rozmawiac itp... pan u gory ma racje... tutaj po prostu piszecie ze URODA sie nie liczy... wkasnie kurwa dla wiekszosci kobiet ona stoi na pierwszym miejscu...

Gość niktniemusiwiedziec
Ja miałam taką sytuacje ze taki koleś mi sie obleśny wydawał. Kiedy poznałam jego charakter i sie w nim 'zakochałam' moje spojrzenie na jego urodę sie zmieniło. Teraz mi sie wydaje ze jest piekny i nie wyminiła bym go na innego nawet 100 razy ładniejszego. Każda zwraca uwage na coś innego.

Gość mjadzia
musi byc bo ci zrobi paskudne dzieciaki :(

Gość mjadzia
DZIADY TYLKO PATRZA NA URODE CZEMU MAMY BYC INNE

Gość youme
Przyznam się, że wcześniej oceniałam po wyglądzie, każdy niezaładny chłopak był skreślony, choć sama wiem, że ładna nie jestem. Otóż kiedyś na gg napisał do mnie chłopak, z mojego miasta, fajnie nam się gadało. po kilku rozmowach wymieniliśmy się zdjęciami, jak go zobaczyłam, odrazu przestałam mieć ochotę na rozmowę z nim, stałam się zgorzkniała, ale odezwałam się do niego po kilku dniach, bo mi go brakowało, jego słów. Umówiłam się z nim, na żywo rozmowa też się ładnie toczyła. Teraz jesteśmy zarem i role się odwróciły, bo to ja jestem zazdrosna o niego a nie on o mnie. Nie zamieniłabym go na innego, nidgy!;)

Gość 505
Lepiej jak facet jest ładny niż brzydki. A ty lubisz brzydkie kobiety?

Gość ojapierpapier
Niektóre z was mają porypane w głowie umówmy się gdyby kobieta wybierała faceta po wyglądzie to raczej nigdy nie była by szczęśliwa nie można zwracać uwagi na urodę ani faceta ani kobiety oczywiście jeżeli ma fajny charakter dobre serce najlepiej jak jest silny zdecydowany czujesz się przy nim bezpieczna to jeżeli do tego wszystkiego podoba ci się fizycznie to jest super co do Przystojnego faceta kwestia gustu jednej ideałem jest wysoki brunet drugiej średniego wzrostu dobrze zbudowany szatyn są różne gusta inaczej było by kiepsko Mężczyzna nie musi być przystojny

Gość Krygier
Facet nie musi być ładny ani specjalnie wysokie, ale NIE MOŻE być kurduplem o wzroście 168-170 cm!! Poza tym kręcą mnie faceci wysocy co mają duże stopy (najlepiej od rozmiaru 45 w górę) i mają normalne włosy bez żadnych zakoli. A przystojni specjalnie być nie muszą, więc myślę że dużo nie wymagam :)