Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 _viktoria_

usuwanie znamion

Polecane posty

Go艣膰 Olka___
Do艂膮czam si臋 do pyta艅 poprzednik贸w, czy kto艣 m贸g艂by poleci膰 mi dobrego chirurga w Warszawie? mam kilka pieprzyk贸w na twarzy i chc臋 je usun膮膰 jeszcze przed nadej艣ciem wiosny. Cena nie jest istotna. Bardzo prosz臋 o odzew. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 de lacroix
olka nie widze sensu, ale jesli juz to idz do pierwszej lepszej prywatnej przychodni dermatologicznej i juz. W warszawce powinno ich pare byc na przyzwoitym poziomie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weda
Hej mialam 5dni temu usuwane chirurgicznie znamie z twarzy blizna ma oko艂o 4 cm za 2 dni bede miala zdjete szwy czy ktos wie kiedy nalezy zaczac stosowac kremy na ta blizne?

Udost臋pnij ten post

ja mialam kiedys usuwane znamie na czole(taka ala brodawka-slad po ospie)-pradem mi wypalili,sladu nie ma , nie bolalo.Zabieg w ramach NFZ chyba zalezy na jakiego lekarza sie trafi, bo jak poszlam 2 raz z innym znamieniem(na szyi) to lekarz(inny) chcial za usuniecie 200 zl:O:O:O bylam nawet zdecydowana ale skierowal mnie najpierw na szczepienia p/zoltaczce i zrezygnowalam, nawet nie wiem czemu.... teraz chcialabym usunac kilka normalnych pieprzykow bo mam na plecach w takich glupich miejscach ze zahaczaja o stanik:O:O:O 1 kwietnia mam wizyte u dermatologa... kiedys bylam z tym u onkologa, to powiedzial mi ze skoro nic sie z nimi nie dzieje to on ze zdrowotnego punktu widzenia nie widzi potrzeby usuwania :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dominiczka189
Witam! mam dwa odstaj膮ce pieprzyki jeden na lewej str nosa drugi na tylniej stronie szyji. czyta艂am wasze informacje na forum i spisalam kilka numerow telefonow:D macie jeszcze jakies namiary na lekarzy z woj 艣l膮skiego??? katowice i okolice. jak tak to napiszcie majkadominika@gmail.com codziennie gdy jade w autobusie widze wzrok ludzi gapiacyc sie na moj nos ..... jest to straszne !!!! czekam na odpowiedz!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dominiczka189
Witam! mam dwa odstaj膮ce pieprzyki jeden na lewej str nosa drugi na tylniej stronie szyji. czyta艂am wasze informacje na forum i spisalam kilka numerow telefonow:D macie jeszcze jakies namiary na lekarzy z woj 艣l膮skiego??? katowice i okolice. jak tak to napiszcie majkadominika@gmail.com codziennie gdy jade w autobusie widze wzrok ludzi gapiacyc sie na moj nos ..... jest to straszne !!!! czekam na odpowiedz!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dominiczka189

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dominiczka189

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 akomasara1

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 akomasara1

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 akomasara1
mam Pieprzyk odstajacy na szyji i po lewej str nosa... prosze o jakies namairy na kliniki (lekarzy z okolic katowic) dziekuje!! Dominika

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 akomasara1
mam Pieprzyki odstajacy na szyji i po lewej str nosa... prosze o jakies namairy na kliniki (lekarzy z okolic katowic) dziekuje!! Dominika

Udost臋pnij ten post

Olka, ja usuwa艂am w warszawie u dr Obrockiego (klinika Jolly Med) dwa lata temu/ powycinane mam 艂adnie, blizenki malutkie, og贸lnie dobra robota

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OLA159
Do laleczka 29 Czy mo偶esz powiedzie膰 jak Twoja blizna wygl膮da po kilku miesi膮cach ? Ja mam zamiar um贸wi膰 si臋 do dr Kwieci艅skiej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OLA159
Laleczka 29- jak Twoja blizna. Ja te偶 wybieram si臋 do dr Kwieci艅skiej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dithane
do weda Ja po usuni臋ciu krem na blizny zacz臋艂am stosowa膰 dopiero po ca艂kowitym wygojeniu tj. jak nie bylo 偶adnych strupk贸w, tylko g艂adka r贸偶owa kreska bez niczego. Tak si臋 dopiero sta艂o po oko艂o miesi膮cu, gdy偶 usuwa艂am w wakacj臋 i troszk臋 si臋 to gojenie 艣limaczy艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dithane
do weda Ja po usuni臋ciu krem na blizny zacz臋艂am stosowa膰 dopiero po ca艂kowitym wygojeniu tj. jak nie bylo 偶adnych strupk贸w, tylko g艂adka r贸偶owa kreska bez niczego. Tak si臋 dopiero sta艂o po oko艂o miesi膮cu, gdy偶 usuwa艂am w wakacj臋 i troszk臋 si臋 to gojenie 艣limaczy艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniusza
ja nic nie stosuje na blizny, tylko olej rokitnikowy. Dominika nie przesadzaj, kazde spojrzenie na siebie odbierasz jako patrzenie na twoj nos i pieprzyka sie tam znajdujacego. Dla wlasnego komfortu usun go laserem, ale znowu nie ma potrzeby przesadzac z zamartwianiem sie jak odbieraja nas inni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiaaaaaaaaaaaaaaa
Witam. Widze ze wypowiada sie tu duzo madrych osob wiec moze doradzicie mi cos i uspokoicie mnie.Bede miala wypalane poprzez elektrokoagulacje ma艂e- 1mm, 2 mm w艂贸kniaczki(takie odstajace pypcie zabarwione na jasnt braz) na szyji i pod pacha. Lekarz dermatolog powiedzia艂,ze sa to zmiany calkowicie niegrozne i tylko defekt kosmetyczny wiec jesli chce to moge sie takiemu zabiegowi poddac. Stwierdzi艂 tez ze nie ma potrzeby badac tych odcietych histopatologicznie gdy偶 widac wyraznie ze to zwykle w艂贸kniaczki i ze calkiem nigrozne. Czy tak moze byc? ze nie trzeba kazdego usunietego znamiona badac? Mial ktos z Was taki zabieg? Czy jest on r贸wnoznaczny z pozbyciem sie mozliwosci zezlosliwienia tego ucietego znamienia? Lepiej usuwac wszytsko co odstaje i moze byc draznione? Pozdrawiam i dziekuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasia12334
Widze ze wypowiada sie tu duzo madrych osob wiec moze mi cos doradzicie:) Bede miala wypalane poprzez elektrokoagulacje ma艂e- 1mm, 2 mm w艂贸kniaczki na szyji i pod pacha. Lekarz dermatolog powiedzia艂,ze sa to zmiany calkowicie niegrozne i tylko defekt kosmetyczny wiec jesli chce to moge sie takiemu zabiegowi poddac. Stwierdzi艂 tez ze nie ma potrzeby badac tych odcietych histopatologicznie gdy偶 widac wyraznie ze to zwykle w艂贸kniaczki i ze calkiem nigrozne. Czy tak moze byc? ze nie trzeba kazdego usunietego znamiona badac? Mial ktos z Was taki zabieg? Czy jest on r贸wnoznaczny z pozbyciem sie mozliwosci zezlosliwienia tego ucietego znamienia? Lepiej usuwac wszytsko co odstaje i moze byc draznione? Pozdrawiam i dziekuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasia12334
Witam. Bede miala wypalane poprzez elektrokoagulacje ma艂e- 1mm, 2 mm w艂贸kniaczki na szyji i pod pacha. Lekarz dermatolog powiedzia艂,ze sa to zmiany calkowicie niegrozne i tylko defekt kosmetyczny wiec jesli chce to moge sie takiemu zabiegowi poddac. Stwierdzi艂 tez ze nie ma potrzeby badac tych odcietych histopatologicznie gdy偶 widac wyraznie ze to zwykle w艂贸kniaczki i ze calkiem nigrozne. Czy tak moze byc? ze nie trzeba kazdego usunietego znamiona badac? Mial ktos z Was taki zabieg? Czy jest on r贸wnoznaczny z pozbyciem sie mozliwosci zezlosliwienia tego ucietego znamienia? Lepiej usuwac wszytsko co odstaje i moze byc draznione? Pozdrawiam i dziekuje

Udost臋pnij ten post

Nie wiem jak to sie ma do nie badania.Ja mialam w艂okniaki usuwane rowniez metoda koagulacji z kazdej zmiany zostaly pobrane wycini do badania histopatologicznego.Mam dokument tego badania stwierdzajacy ze zmiany s 艂agodne.Ponadto mialam juz dwie wizyty kontrolne w przeciagu 4 miesiecy od usuniecia.Wnioski prosze wyciagnac samemu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasia12334
A czy przez elektrokoagulacje mozna usuwac tylko te wystajace znamiona? czy tez te tylko troche wypukle?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasia12334
Poza tym chyba je偶eli lekarz stwierdza,ze znamie na 1 rzut oka jest zwyklym pieprzykiem bo jest ma艂e-1 mm, jasno brazowe i nie ma ani jednego przebarwienia,to powinnam mu wierzyc?:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasia12334
w ogole to mam chyba paranoje z tymi pieprzykami od kiedy mam net:)

Udost臋pnij ten post

Czy mu zaufasz i uwierzysz,to juz Twoja indywidualna sprawa.Ja wolalam miec to udokumentowane.Bo uwazam ze nikt nie jest nieomylny.Dosiwadczenie lekarza i praktyka to duzo nie przecze,ale gdyby cos bylo nie tak odpukac to lepiej wiedziec wczesnie i jak najwczesniej zaczac leczenie.Nie strasze bron boze.Ja w kazdym razie nie usunelabym zadnego pieprzyka bez badania histo.Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Czy mu zaufasz i uwierzysz,to juz Twoja indywidualna sprawa.Ja wolalam miec to udokumentowane.Bo uwazam ze nikt nie jest nieomylny.Dosiwadczenie lekarza i praktyka to duzo nie przecze,ale gdyby cos bylo nie tak odpukac to lepiej wiedziec wczesnie i jak najwczesniej zaczac leczenie.Nie strasze bron boze.Ja w kazdym razie nie usunelabym zadnego pieprzyka bez badania histo.Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰