Gość gosieńka89 Napisano Maj 13, 2007 Ja nie chce horendalnych stawek :( sama miałam pracować 8h dziennie za 500 zł miesięcznie :( ale w ostatniej chwili Pani się wycofała bo dostała urlop :( a tak bardzo potrzebuję pracy :( z tą stawką 20 zł/h też mi się coś wierzyć nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katarzyna z koszalina Napisano Maj 13, 2007 oj,przepraszam bardzo jezeli kogos stac na takie wynagrodzenie,to je poprostu placi.mnie i mojego meza stac na takie oplaty.nie takie pieniadze wydajemy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
urzekla mnie twoja historia 0 Napisano Maj 13, 2007 Gosienka....a ja dla odmiany szukam niani...bez efektu:O Niestety daleko od siebie mieszkamy:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosieńka89 Napisano Maj 13, 2007 a na jakich portalach szukasz? jak coś, to mogę Ci bardzo fajne polecić, sprawdzone Nianie ;) a może się linkami wymienimy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
urzekla mnie twoja historia 0 Napisano Maj 13, 2007 Katarzyna...Jeszeli kogos stac, to idzie do agencji, ktora zatrudnia profesjonalne opiekunki, a nie umawia sie z nieznajomymi na kafe:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katarzyna z koszalina Napisano Maj 13, 2007 trzeba bylo sie ksztalcic,to by sie nie zasuwalo w supermarkecie za 500zl. a poza tym mam wrazenie,ze jestescie zazdrosne,ze dziewczynie trafila sie taka praca na wakacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
urzekla mnie twoja historia 0 Napisano Maj 13, 2007 Gosienka, nie szukam w internecie, bo mieszkam w malym miasteczku i potrzebuje niani miejscowej:) Najzabawniejsze jest to, ze ludzie narzekaja na brak pracy i placy, a kiedy im ta prace oferujesz...nie chca:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosieńka89 Napisano Maj 13, 2007 Kasia nie zazdrosne ;) ale ta praca warta jest pozazdroszczenia ;) ale wiesz, że mało osób może pozwolić sobie na takie stawki :( więc dziewczynie tylko pozazdrościć.... to nie jest typowa sytuacja, co nie oznacza że jest od razu prowokacją, chociaż kto wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katarzyna z koszalina Napisano Maj 13, 2007 no tak,tylko,ze ja niedawno przeprowadzilam sie do Koszalina i te oferty dziewczyn,ktore przegladalam nie wzbudzily mojego zaufania.po prostu weszlam przypadkowo na kafee i znalazlam takie ogloszenie.ja przeciez nie mowie,ze ona na pewno bedzie u mnie pracowac.zobaczymy jak zareaguje moje dziecko.dlatego umawiam sie tak,ze bedzie przychodzila popoludniami do nas i zajmowala sie Oliwka,i zobaczymy co dalej z tego bedzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
urzekla mnie twoja historia 0 Napisano Maj 13, 2007 Nie pracuje w hipermarkecie, nie zarabiam 500 zl:O Ty za to swoj najcenniejszy skarb chcesz oddac w rece niewykwalifikowanej niani, bo uwazasz, ze jak wiecej zaplacisz, to ona bedzie swietna w swojej pracy??? No ja Cie prosze...nie wypisuj takich bajek:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosieńka89 Napisano Maj 13, 2007 ja mieszkam na wsi ;) ale mogłabym dojeżdżać do maluszka do miasta ;) już tracę nadzieje na to, że cokolwiek znajdę :( aaa i strasznie denerwuje mnie, jak rodzice nie odp, nie oddzwaniają, nie przychodzą na spotkania etc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katarzyna z koszalina Napisano Maj 13, 2007 no przeciez napisalam,ze najpierw musze zobaczyc jak bedzie pracowala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosieńka89 Napisano Maj 13, 2007 Urzekła mnie Twoja historia nie znikaj :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
urzekla mnie twoja historia 0 Napisano Maj 13, 2007 Gosienka, jestem, ale niestety nie moge Tobie (ani sobie przy okazji) pomoc, bo ja mieszkam w zachodniopomorskim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agatka2408_1988 0 Napisano Maj 13, 2007 czyli jakka jest srednia stawka za opieke nad dzieckiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosieńka89 Napisano Maj 13, 2007 To zależy od wieku dziecka, od zakresu obowiązków niani, od miasta, w którym chcesz podjąć pracę, od ilości dzieci, które będziesz mieć pod opieką, od możliwości finansowych rodziców, od Twojego doświadczenia i referencji... długo by wymieniać. Osobiście spotkałam się ze stawkami od 2,50 do 12 zł/h (pomijając wyjątkową ofertę Kasi, którą na to stać:P 20 zł/h) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość warminsko - mazurskie Napisano Maj 16, 2007 od 3 zl/ godz wzwyż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta131288 0 Napisano Maj 28, 2007 jestem ciekawa ile płaci sie na Śląsku, bo chciałam troche dorobić w wakacje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kkkjs Napisano Maj 28, 2007 witam, a ile zaproponowalybyscie sasiadce, ktora sama sie opiekuje swoim 2 letnim dzieckiem, mialabym zaaprowadzac mala do niej. sniadanka bym przynosila, serki, wedlinke, warzywko, musialaby ugotowac obiad- przy okazji swojego dziecka. bliskie okolice warszawy. ok9,5-10 h dziennie, pn-pt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmmmm...... Napisano Maj 29, 2007 kkkjs.. myślę, że też koło 10 zł.. W wawie stawki to rzeczywiście 9 zł w zwyż.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BARDZO DOBRA NIANIA Napisano Maj 31, 2007 KOCHANE DZIEWCZYNY.JA W WARSZAWIE ZA 10 GODZIN PRACY Z DWULATKIEM,KTÓRY CZASEM ŚPI MI NAWET 4GODZINY DZIENNIE DOSTAJĘ 1200 ZŁOTYCH+JEDZENIE(ŚNIADANIE,OBIAD,SŁODYCZE),PIENIĄŻKI NA WYJŚCIA DO TEATRU,DO KINA,NA PLAC ZABAW,NA LODY ITD.TO JEST DWULATEK,KTÓRY JEST SAMODZIELY.SAM ZJADA OBIADKI,MÓWI WSZYSTKO CO CHCE.PEŁNA WYGODA I DO TEGO PRASOWANIE GODZINKĘ DZIENNIE X 3 W TYGODNIU (300ZŁ).JESTEM JUŻ U NICH PÓŁ ROKU I SZEF ZAPROPONOWAŁ PODWYŻKĘ SAM.OD TEO MIESIĄCA DOSTANĘ 500ZŁ WIEĘCEJ.CZYLI 2000 ZŁ RAZEM.PODKREŚLĘ ŻE WEEKENDY WOLNE!!!!!TRAFIŁAM NA DOBRE SZEFOSTWO. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosieńka89 Napisano Maj 31, 2007 Bardzo dobra Niania=> chyba nie bardzo dobra Niania, tylko bardzo "dobrzy" rodzice :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jula83 Napisano Czerwiec 1, 2007 Pani arabusko trochę to mało, wychodzi 4.35 zł/h. Nie wiem w jakim Pani mieście mieszka, ale we Wrocławiu stawki wahają się od 5 -7 zł/h, w Warszawie np. jeszcze więcej. Ja opiekując się 2 dzieci przez 6 godz. od pon-pt co drugi tydzień miałam 400 zł. miesięcznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość matkaaa Napisano Czerwiec 22, 2007 Szukam pani, która pomogłaby nam w opiece nad dwójką dzieci w wieku 8 i 11 lat, podczas naszego pobytu w pracy. Czas pracy: pon - pt. od 11.30 - 13.30 - czyli dwie godziny dziennie. Obowiązki opiekunki : Odgrzanie dzieciom obiadu ok. 13.00. Nie wiem jaką stawkę godzinową zaproponować. Myslałam, o 4 zł. za godzinę, ale nie wiem czy to nie za mało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jula83 Napisano Czerwiec 23, 2007 Pani matkooo :-). Stawka 4 zł/h to trochę mało, zwłaszcza że jest 2 dzieci. Myślę, że powinna Pani zaproponować stawkę 5.50-6.50/h. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuuuuuuuuuuuuza Napisano Czerwiec 25, 2007 Zastanawiam się ile należałoby dac pieniążków Pani za odebranie dziecka lub zaprowadzenie dziecka do zerówki + zajęcie się nim przed lub po zerówce, jakieś 3-4 godziny dziennie 4 dni w tygodniu (w drugą stronę zaprowadzić lub odebrać dziecko byloby przez rodziców) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zalezy gdzie Napisano Czerwiec 25, 2007 zależy w jakim mieście. ja robilam podobnie za 5 zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zalezy gdzie Napisano Czerwiec 25, 2007 5 zl za godzinę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szyszunia24 0 Napisano Czerwiec 26, 2007 WITAM mam w najblizszym czasie opiekowac sie przez 2 miesiace 2 dzieci 7i8 lat rodzice beda je przywozic od poniedzial;ku do piatku o 7 rano -16 mam dawac dzieciaczka sniadanie i obiad jaka w takim razie powinna byc stawka za godzine pracy? zachodnioppomorskie z gory dziekuje za odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mana1 Napisano Czerwiec 27, 2007 Witam. Ja w Warszawie płaciłam niani 900zł za 7 godz.dziennie + ewentualne nadgodziny po 6 zł. Niania pilnowała moje dziecko u siebie w domu, mogła więc, jak spało, zająć się swoim domem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach