Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaaaaaaaaa

luteina kto brał?

Polecane posty

Gość ankaaaaaaaaa

i na nieregularne cykle okresowe dostałam luteine!jednak boje sie ze po tym przytyje.czy ktos brał i moze sie zemna podzielic swoimi spostrzerzeniami

ja brałam, ale krótko bo mi nie pomagała, tzn nie dostawałam po niej miesiączek. Musisz poznac przyczyne braku miesiączki, ale czasem to nie jest łatwe. Po luteine nie przytyłam. teraz biorę bromergon i po nim troszkę przytyłam i muszę uważac co jem i ile.

Gość kalaista
ja tez jestem ciekawa?? a co z cerą.... ?

ja brałam ale tylko przez 2 miesiące, ale żadneych zmain nie zauważyłam, bralam ją razem z Bromocorn!!!!!

ja brałam... nie przytylam, ale mialam wszystkie mozliwe skutki uboczne: od wymiotow, przez zawroty glowy i nudnosci... ale pomoglo :)

Gość ja brałam i nie miałam
żadnych skutkówu bocznych

Gość kalaista
dziewczyny a jak dlugo i po ile bralyscie ją? i na co w waszym przypadku? bo ja ja dostalam gdy mialam miesiaczke trwajaca 2 tygodnie az:( no i mam ja brac 16 dnia cyklu przez 10 dni po 3.... wy tez tak?

ja miałam ją brać przez 5 dni 2x dziennie , nastepnie odstawić oi okres miał sie pojawić na 2 dzień, dodatkowo lekarka zapisała mi bromocorn pól tabeltki dziennie.

Gość N.
Ja też brałam i pomagało.Brałam przez 10 dni od 16 dnia każdego cyklu.Teraz lekarz kazał zrobić mi przerwę w tabletkach i okres pojawia się tak,jak powinien :) Więc pomogło.Ale trochę od nich tyłam,choć lekarz twierdził,że to niemożliwe :0

Gość JBEATA
Cześć dziewczyny! Brałam luteine z przepisu lekarza na wywołanie okresu przez 7 dni 2x1.Po tych 7 dniach odczekałam 2 i dostałam normalny okres trwający 6 dni.Czy to znaczy, ze ciąże mozna juz wykluczyć?? dziekuje za odpowiedz

Gość agaaai
mi dzis gin wypisala ta luteine i chyba jej nie wykupie bo boje sie ze bede miala jeszcze wiekszy wysyp pryszczy! :| bral ktos ją kto na codzien zmaga sie z pryszczami??? i wplywa to jakos na stac cery????