Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

owieczka20

Hmm MoZe I tAki ToPiK jEsT alE cO TAm 20-LATKI ŁĄCZMY SIĘd

Polecane posty

witam moje nocne myszki!!! ale sie musialam znowu naczytac:D nalus gratulacje, oby tak dalej, ja raczej wam nie doradze w zwiazkach bo mam same przykre doswiadczenia na razie, ale woerze ze kiedys sie na pewno pojawi ten przeznaczony dla mnie...tylko mam nadzieje ze to juz niedlugo bo chcialabym juz miec takiego ktosia jak wy👄

hihi..jak ja sie pojawiam to tu juz pusto:D oj dziewczynki spijcie smacznie, ja sobie jutro urzadzam babski wieczor z moja przyjaciolka, kupilam winko a ona przywiezie wodke(MASAKRA bedzie ze mna jutro)...opijamy jutro wszystkie smutki

Dobrze Kasiu na pewno nie będę sie kłocić:) postaram się, chociaż z tym moim chrakterkiem;) Ale nie to będzie takie no wiecie...o rany gadam jakbyśmy juz byli razem a tu nic nie wiadomo jeszcze:( Aniu idz jutro z nim na spacerek:) Kasia dobrze Ci radzi:) Dobranoc Kasiu miłego wypadu do Wawy:) Trzymaj się cieplutko i wracaj tu do nas:D Aniu miłych snów:) Ja też idę lulać chociaż nie wiem czy zasnę;) Buziaczki

nalus bede trzymac kciuki za Ciebie baaardzo mocno, zreszta za wszystkie te ktore maja swojego ktosia tez, zeby wam sie juz zawsze dobrze ukladalo, bez zbednych stresow🌻

Rumianku kochanie widzę że bardzo fajny wieczorek Wam sie szykuje:D Zajrzyj tu do nas koniecznie:) I pobaw się jak za wszystkie czasy:)W końcu jesteśmy młode:P Rumianku na pewno spotkasz swojego ktosia:) Trzeba wierzyć w miłość a ja do tego zaczynam wierzyć w te od pierwszego wejrzenia:DWięc kochanie miej oczka i serce szeroko otwarte a na pewno przyjdzie ona do Ciebie:)

wieczorek bedzie superowo tragiczny, ja zawsze mam seans w lazience po wodce, no ale coz czasami trzeba troche pocierpiec, dziekuje ze we mnie wierzycie ja na moment stracilam moja wiare ale powoli ja odzyskuje na szczescie:)

a to wszystko dzieki wam i temu topikowi, uratowalyscie moja wiare w ludzi, ja bez tego topiku i bez was juz zyc nie potrafie👄

kasiu bombastyczna zycze udanego wypadu w stolicy:D ja mialam na razie okazje tylko raz pozwiedzac warszawe i to w szybkim tempie, bo gwozdziem naszej wycieczki bylo zwiedzanie sejmu i gatka z tymi baranami:P

pow mi ze mi daje spokuj zebym sie odezwala jak juz bede chcial i ja mu pow to samo ze ja tez mu daje spokuj ja sie do niego nie odezwe bo to nie ja zawinilam ja tylko na nego krzycze ale to on mi przykorsc sprawil:(nie odezwe sie musi poczuc ze mnie zranil!!

anusssko ja z moim skromnym doswiadczeniem napisze co tylko ze dobrze robisz, niech faceci wiedza ze nie sa pepkiem swiata i nie tylko dziewczyny sa zawsze winne wszystkim

o rany Anussska kotku....:( przykro mi ale myślę że masz rację przeczekaj to jakiś czas, niech on sobie to przemyśli, uspokójcie sie bo w nerwach to wiesz jak jest...mam nadzieję ze mimo wszystko będzie dobrze... Rumianku ja też już bez tego tematu zyc nie mogę i bez Was moje kochane!🌻

rumianku masz racje, gdyby nie wy to nie pczulabym nigdy tego co teraz czuje!!ze mozna sie tak szeroko i prawdziwie przyjaznic!!a tego mi tak zawsze brakowalo!!w liceum to byly takie grupki ale i w tych grupkach zdazalo sie slyszec ze ktos cos na kogos moiw..tylko jedna kumpele z klasy mam ekstra udana i trzymamy kntakt ze soba calyczas:D rumianku nigdy nie przestawaj w siebie wierzyc1!ja juz tu kiedys pisalam ze moja siostra miala kilka nieudanych zwiazkow za soba ale nagle poznala tego jedynego:Dkazdy ma ta swoja polowe!!nawet ty Anuśku moja:)powinnam powiedziec SZCZEGOLNIE TY!!

dziekuje Wam i Tobie Anusssko ze we mnie wierzycie, ten topik i was chyba dostalam jako dar z niebios, naprawde jest mi lepiej jak moge sie z wami podzielic wszystkimi tymi glupotami:D

dzieki Wam nastapil jakis chyba przelom w moim zyciu, potrzebowalam tego zeby sie moc w koncu wygadac do woli na temat tego barana, naprawde mi lzej teraz, dziekuje👄

:D dla was słoneczka a ja 😭 nie spotkam sie z nim jutro bo.....ja sie nie idezwe!!!nawet mu dzwonka nie puszcze ze ide spac:( on mi puscil ale ja mu nie puszcze:( bede musiala isc z rodzicami do kosciola:(

hehe widze ze z ciebie gorszy uparciuch ode mnie, ale ja juz na szczescie tez stalam sie silniejsza i jak baran puszcza sygnal, to wylaczam telefon:)

Rumianku ja mam dokładnie to samo:) Nareszcie mogę sie wygadac do woli:) Nie licząc moje Ani i mamy ale Wy jesteście jakieś szczególne:) Też Wam za to dziękuje🌻

widzieliscie ten wynik?? juz ponad 700 wpisow mamy:D jeszcze tylko 300 i bedzie piekny 1000, dobrze nam idzie dzieweczki, powinnysmy byc z siebie dumne ze tak dbamy o ten teamt i o nas🌻

:( wiecie co?? on ma mi za złe ze ja na niego krzycze tzn wylatuje ...czy on nie moze zrozumiec ze mi przykro??co ja mam zrobic ze jak mi przyrkro t osei zloszcze??/jak bym sie nie zloscila a bylo by mi tylko przykro to by mnie udobruchal w 5min i sprawa poszlaby w zapomnienie a to nie o to chodzi prawada??

masz racje on tez powienien poczuc ze cos robi nie tak...niech sobie tez przemysli swoje zachowanie i cos moze zrozumie

wlasnie gdybys ciagle odpuszczala to by ci na leb wlazl, a tak niech tez wie ze masz prawo do swoich odczuc i zachowan i nie zawsze bedziesz myslec tak jak on

ale owieczka i kig beda zle ze znow musza tyle czytac:D ale ja bym sie z wami spotkala chetnie!!ale jeden wieczor by nam nie wystarczyl!!musialybysmy sie spotkac na jakis tydz!!ale to itak pewie by bylo za malo i zegnalybysmy sie pewnie zkolejny tydzien....:D spotkamy sie kiedys alski?realne to jest??

ja mysle ze po jakims czasie nie wystarczy nam ta kafeteria i bedziemy musialy sie spotkac w realu, przetransportujemy bombastyczna i kig na Śląsk:D

ka cie tak bombastyczna daleko wywiało:D http://www.ostroleka.info.pl/ wrrrrrrrrrr szukam mapki ale kas ni znajdym:D koteczki co ja dzis w zetce uslyszlam to szok...szukam info na ten temat ale nigdzie nie ma...podobno i mnie w miesice jakis 2synkow mialo grozny gaz(nie wiem jaki) no i cala policja na nogach i ze cale 30tys miasto mieli ewakuowac!!i to w radiu zet!!napewno sie nie przeslyszlaam:o

tak sie wtrace ale nie mam z kim pogadac a problem jest coraz wiekszy.Nie wiem zupelnie co mam robic.Obecnie spotykam sie od 3 tygodni z chlopakiem.Nie mieszkamy blisko siebie wiec spotkania sa 1 lub 2 na tydzien.Tesknie za nim strasznie i tak mi sie do niego chce ale niestety odleglosc i dojazd troszeczke miesza mi i mu plany.Ale nie o to mi chodzi , otoz spotkalam sie z nim we wtorek i wszystko bylo cacy,cale popoludnie i wieczor spedzilismy ze soba i ja pozniej wrocialam autobusem do domu a on do siebe.Nastepnego dnia jeszcze pisal i ogolenie kontakt byl, to na gg to smsy i nawet dzwonil w nocy ale spalam i juz nie chceialam z nim rozmawiac.Nastepnego dnia pracowal caly dzien i co do czego doszlo byl bardzo zmeczony i juz nawet nie gadalismy dlugo na gg.nie zadzwonil a dzwonil prawie codziennie.Kolejny dzien tez pracowal caly dzien i to samo zmeczony i nie do gadki,ale u kolegi byl siedziel do 22.00 i jak wszedl pozniej na gg to tylko chwilka zapytal sie co tam u mnie u konec zmeczony poszedl spac.nie zadzwonil i tak doszlismy do czwartku, i tak dni lecialy a zmienlo sie to ze nie pisze juz do nie prawie w ogole,a jak juz napisze to wtedy jak ja do niego napisze wtedy on raczy odpisac.Boje sie ze to jest poczatek konca:( teraz tez siedzi w barze i napisal ze jutro juz do mnie zadzwoni bo dzis juz pozno.To wszystko jest bez sesu a jeszcze nie dawno bylo wrecz idealnie.Jak dzis z nim gadalam to napisal mi ze dobija go to sie nie widzimy czaesto.I nic nie moze na to pordzic ze jak mu sie do nmie chce to nawet nie ma czym przyechac i ze daleko.sorki troche tu napisalam ale jest pozno ja jestem wrecz wsciekla chociaz wiecej we mne jest smutku,ja nie chce tego konczyc,i nie chce zeby on to knczyl ale co tu robic:(

Anussska Rumianek ma rację niech zrozumie coś i dlatego przeczekaj...niech dotrze do niego że Tobie jest przykro... O kurcze nie słyszałam o tych dwóch chłopczykach...ale jazda... A z tym spotkaniem to jest bombastyczny pomysł!!!Ja jestem jak najbardziej za!!:D:D A teraz idę spać bo rano na mszę na 10 nie wstanę:P Piękne jest te 700 wpisów:D Buziaki i miłych snów kochane!

ale masz przeboje!!!! anusssko a gdzie ty mieszkasz Gliwice czy Knurów bo sie na serio nie lapie ostatnio juz a nie chce mi sie przegladac postow;)

idem spankac kochane bombastyczna miłego dnia w stolicy pozdrów cała ul wiejską :o poiedz leperowi ze cieszymy sie bardzo ze zostanie wicepremierem i jakims tam ministrem on sam jeszcze nie wie czego:o owieczko i kig ale sie naczytalyscie, co nie??:D rumianku i Nalus dobranoc🌻