Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadal ta sama

25 lat, nadal dziewica

Polecane posty

Gość gość
hahah Jak możesz zostawić meża ty....

Gość gość
ja jestem dziewica i wole czekac z sexem zreszta zycie to nie tylko sex to wspolne rozmowy, wsparcie

Gość Dari_nka
Przepraszam ale spier...lajcie, seks małżeński nie jest żadnym grzechem, więc nie róbcie sobie jaj z wiary, że niby ludzie wierzący w ogóle seksu nie chcą to po pierwsze. Po drugie nie tylko kwestie religijne wpłynęły na moją decyzją z czekaniem do ślubu, myślałam że to dobry pomysł, dobrze rokujący na przyszłe małżeństwo (wiem głupia byłam, teraz to widzę). Po trzecie nie odsunęłam się od wiary całkowicie, tylko od Kościoła, wierzę w Boga nadal, ale zasady kościelne i zdanie księży mam teraz za przeproszeniem w d...pie, za bardzo się na tym zawiodłam. Po czwarte po rozwodzie (mąż się już łaskawie zgodził) zamierzam nadrobić stracone lata. Nie będę się puszczać ani żadne takie, ale jak kogoś pokocham nie będę się sztucznie hamować w imię jakieś kolejnej durnej idei. Nie sądzę żeby Bóg mnie wrzucił do jeziora ognia i siarki, bo chciałam być w końcu szczęśliwa. Wam też radzę mieć własny rozum i według niego czynić, ja już zmądrzałam :)

Gość gość
bylas dziewicą? czy jak? Moze wystarczy z mezem pogadac i bedzie ok

Gość Dari_nka
A czytałeś/aś moje poprzednie wpisy? Facet totalnie uzależniony od p***o i walenia konia wmawiał mi że jestem jakaś zboczona i niewyżyta bo chcę się kochać z własnym mężem częściej niż raz na 3 miesiące. Nie mamy już o czym gadać.....

Gość gość
też 25 lat też dziewica, ale czekam na uczcuiwego cżłowieka który będzie mnie szanował i wielbił nei tylko me ciało ale i charakter intelekt

Gość gość
Dari_nka i co wzielaś rozwód???