Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecznie śpiąca królewna

NISKIE CIŚNIENIE !!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość
Można dobrze i szybko sobie ciśnienie skontrolować moim aparatem Simple, żadnych problemów technicznych tu nie mam a korzystam coś koło roku.

Gość gość
Duży przycisk nawigacji i fajny przejrzysty wyświetlacz ma Easy med, niemiecki automat naramienny Geratherm, używa się szybko, idealny przy częstym badaniu.

Gość Wojtekbrancewicz
Ja tez polecam Easy Med

Gość gość
Jak na swoje nieduże rozmiary to sporo umie model Simple, ma pamięć chociażby bardzo dużą co do wyników z datami bo zapisuje ich aż 60.

Gość gość
Jeśli chodzi o ciśnieniomierze to mogę się podzielić opinią do ciśnieniomierza  Senior z zasilaczem otrzymałem taki pod choinkę i jestem bardzo zadowolony z tego ciśnieniomierza.

Gość gość
Można za niezłe pieniądze dostać Easy Med, tu masz gwarancji nawet na 5 lat jak sobie przedłurzysz, pompa chodzi szybko, nie czeka się długo na wynik.

Gość annaklimek
Ten nasz SmartCardio w porządku mierzy, wyświetlacz ma ładny duży z dobrym podświetleniem więc nawet jak jest ciemniej w mieszkaniu to wszystko widać

Gość gość
Ciśnieniomierz Easy Med jest w porządku szczegolnie jak ktos chce podarować dziadkowi czy babci to będzie okej bo jest prosty poręczny itp.

Gość gość
bez dużego ucisku mankiet działa w naszym Simple, jakby na miarę szyty, leży na ręce komfortowo na pewno

Gość gość
Można nawet nieźle zaoszczędzić na kompletach Sanity, myśmy kupili przykładowo SmartCardio + Pulsooksymetr DuoControl, ten pulsooksymetr dałem bratu w prezencie bo jemu się do treningów przydaje, a ciśnieniomierz został u nas ;)

Gość gość
Takim prostym poręcznym ciśnieniomierzem jest nasz Easy Med, można go szybko w etui spakować i zabrać w drogę, do lekarza, gdzie tam się idzie :)

Gość gość
Lekko szybko bada SmartCardio, nie trzeba czekać jakoś specjalnie żeby się mankiet napełnił, akumulator ładuje się szybko i długo potem trzyma

Gość gość
Dobry mankiet jest w moim automacie Simple, nic nie ciśnie, nie skręca się i nie obsuwa

Gość gość
Łatwo jest mi sobie poradzić z Easy med porządny mankiet, pompuje mocno ale też z drugiej strony ręki nie kaleczy od tego ucisku, dobrze że ma bardziej rozbudowaną pamięć badań, nadaje się dla większej liczby osób

Gość gość
Dobrze mierzy Smart cardio na plus bym tutaj też zapisała to bezpośrednie połączenie mankietu z samym mechanizmem, zdecydowanie taka konstrukcja ułatwia obsługę w pojedynkę

Gość gość
Dość często mierzymy ciśnienie w domu, bo sami sercowcy jesteśmy...i fajnie sprawnie działa Easy Med, mankiet się nie rwie, przylega do ręki ale nie tak mocno żeby po badaniu odcisk czy siniak zostawał.

Gość gość
Żeby bardziej dokładnie monitorować organizm kupowałem ostatnio SmartCardio + pulsooksymetr DuoControl od Sanity, ciśnieniomierz jest z akumulatorem, co dużo ułatwia jeśli mierzy się codziennie ciśnienie, a co do pulsooksymetru to jestem zaskoczony na duży plus tym jak proste jest to badanie w wykonaniu, chwila moment i koniec.

Gość gość
Duzo badamy ciśnienie z mężem i od paru tygodni mamy nowy model SmartCardio, jest super! Urządzenie przylega od razu do mankietu bez rurek i jakiś innych średnio wygodnych przewodów...

Gość gość
Bardzo fajnie mi się sprawuje ciśnieniomierz Easy Med a już go jakiś czas używam, dobrze bateria trzyma, co mi się wcześniej w poprzednich moich modelach nie zdarzało aż tak

Gość gość
Z tych ciśnieniomierzy co sobie przeglądałem w necie wybrałem Easy Med i jak na razie bardzo fajnie mi się sprawdza, wygodne sterowanie, duzy wyświetlacz, mankiet leży na ręce bez jakiegoś uwierania.

Gość gość
Kupowaliśmy w zeszłym roku model Simple i cały czas mierzy tak samo sprawnie, szybko i dokładnie.

Gość gość
Praktyczny jest mój Easy Med, duzy wyświetlacz duży przycisk do całego sterowania, nie trzeba się domyślać co i jak, jak założyć, jak właczyć i tak dalej.

Gość gość
Senior z zasilaczem zdecydowanie wart polecenia wg mnie jeśli ktoś szuka modelu prostszego z większym panelem przyciskami i tak dalej no i ładowanego z kabla a nie na baterie

Gość gość
polecam wam corazon suplement diety z firmy molecular project wzmacnia żyły normuje tętno , w swoim składzie ma głóg który wzmacnia układ krwionośny i uspakaja nasze nerwy .

Gość gość
Ja szukałam ciśnieniomierza po pierwsze wygodnego a po drugie z odpowiednio dużym wyświetlaczem i tak trafiłam na SmartCardio. Tutaj integracja mankietu mi bardzo służy, o wiele łatwiej jest mi całość założyć na rękę niż przy standardowych ciśnieniomierzach z przewodem.

Gość gość
Używam Simple od paru dni także świeża sprawa. Jak na razie – bez problemów, bez bólu, z dokładnym wynikiem.

Gość gość
Mam w planie kupić DuoControl tylko że jeszcze sobie porównuję z innymi tego typu przyrządami. Na pewno podoba mi się tutaj cena i też poziom perfuzji – z tego co wyczytałam w sieci to od perfuzji zależy potem dokładność pomiaru także warto zwrócić uwagę akurat na ten parametr.

Gość gość
Witam. Myśmy kupili z żoną polski ciśnieniomierz SmartCardio. Polski bo to jest marka Sanity, pewnie sporo osób ją kojarzy ze sprzętu do domowej kuracji (mają też termometry czy inhalatory). Ciśnieniomierz rewelacja – szybki dokładny z wygodnym akumulatorem i zasilaczem w komplecie, nie trzeba pamiętać o wymianie baterii wystarczy podpiąć pod prąd i można korzystać.

Gość gość
Ja nie mam uwag co do Simple i tego jak mierzy. Wyjątkowo dobrze zrobiony mankiet, łatwo i szybko się go upina, a raczej miałem skojarzenia z ciśnieniomierzami że najgorsze to właśnie nałożenie tego rękawa...