Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalalalalalalalal

pulchne i zadbane, czy szczupłe i nieatrakcyjne ciało

Polecane posty

Gość tralalalalalalalalal

pulchne i zadbane, czy szczupłe i nieatrakcyjne ciało - no właśnie, które jest atrakcyjniejsze? i nie chodzi mi tu o to ze pulchne może schudnąć czy o szczupłe można zadbać, konkrety takie czy takie :)

Gość moje zdannie
Szcupłe praktycznie zawsze jest zadbane. Szcupłym wystarczy depilacja i opalenizna. Grubsi zazwyczaj mają większe problemy, na szczupłej skórze nie ma zwisów, a na grubym ciele zazwyczaj jest poważna dawka tkanki tłuszczowej, a apetycznie to nie wygląda.

Gość ja tam
zdecydowanie wolałbym, zadbana kobiete z nadwagą, niż śmierdząca, nie dbającą o siebie szczupłą i kto powiedział, że jak chude to odrazu ładne? ja znam wiele szczupłych a wręcz odrazających!

Gość Do autorki t
Oj bidulko. Od razu widać że jak pytasz o takie rzeczy to masz spore kompleksy i próbujesz się dowartościować na siłe przez wymyślanie sobie jakiejś nie dbającej o siebie szczupłej śmierdzącej laski. Hehehehe... No to pocieszaj się dalej głupio swoją bujną wyobraźnią. W dzisiejszych czasach mało która laska zapuszcza się do tego stopnia żeby śmierdzieć :D No ale skoro tobie wymyślanie takich śmiesznych porównań poprawia samopoczucie to sobie poprawiaj. Choć nie zmieni to faktu że jesteś gruba :D

Gość taka jedna ona
no moze to nie zmieni faktu ale ---hej ty nade mna----chude to wredne i twoja wypowiedz to potwierdza zmijoooo!SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Gość Do autorki t
Eeeee tam od razu wredne :D No dobzie psieprasiam :O wkurzają mnie po prostu takie porównania. Jaki to ma sens

Gość lepsza
zadbana pulchna. Jestem dziewczyną 23-letnią :)

Gość karlalla
po twojej wypowiedzi wnioskuje ze jestes gruba szczupletez jest atrakcyjne i zadbane

Gość ljhfwwxzcbnmm
zakładając taki ropik, od razu pokazujesz, ze masz nie tylko problem z nadwagą, ale tez z inteligencją. Moja droga otyłośc swiadczy jak kolwiek by na to nie patrzec o zaniedbaniu.To choroba, i trzeba ja leczyć.