Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zabajona

Czy są wśród Was kobietki, które chcą zostać mamami cz. V wiosenna

Polecane posty

maklady - ja przypuszczam, że po prostu jest jakaś zbiorowa bibka i nasze boćki zachlały tak, że kierunki pogubiły i szukają właściwej drogi :)

Zabajona - ty to powinnas po pupie dostac ( pisze tak ładnie żeby sie nie wyrażac :-P ) Ja tu sie tyle naczytałam o Twoim wyglądzie, o tym, że jesteś kawał baby - wysoka owszem jestes ale nic wiekszego u Ciebie nie widzę :-D Zaczynam mieć przez Was s coraz większe kompleksy ...buuuu

Aga, za te kompleksy sama po dupie (ja się nie boję brzydko wyrażać, hi hi) dostaniesz:) Zabajona, mam nadzieję, że jak wytrzeźwieją po tej bibce, to im się przypomni, że mają zadania do wykonania:D:D

Aga - te zdjęcia fachowo mnie wyszczupliły, o ile można to tak określić :) maklady - pewnie zanim kaca wyleczą ... :p

no to ja się zbieram, koleżanka zadzwoniła przed chwilą i powiedziała, że jest w ciaży na 100% była u lekarza i lekarz potwierdził ale mówi, że jej chłopak strasznie się teraz wystraszył jak się juz okazało, że jest. Pa jadę do łodzi ciekawe czego się dowiem

:):):) Asiku:P aa tak dobie \"dla przyjemnosci\" tempkę zmierzyłam:P:P:P:P Ale chyba termometr sieaz za bardzo napalił:P będąc w .....hihihih:P bo pod pacha miałam 35,8 hihihihihihiihihih a ..hmmmm tam....37,4:P poza tym wiecie jak to jest ,jak @ csie ociąga to lepiej zeby przyszła szybciej i szybciej polazła :) hym hym...... monik!!!!!!! czy Ty aby nie powinnaś byc juz monik31????????????:P:P:P:P:P hę???????

enigma nie bądź kochana tak drobiazgowa :-) a tak w ogóle to moze nie był temometr??? he he!!! moze siedziałas na swoim meżu( nie uwłaczając jego gabarytom absolutnie hi hi)

BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA monik:P wyczaiłas mnie to był wibrator podgrzewany na baterię:P:P:P:P:P

hahahahahahahahahahahahahah Enigma rozbawiłaś mnie hahahahahahahahahahahahahah

ale jaja własnie była u mnie kolezanka , ktora ostatnio była w Naszym szpitalu ginekolog i dowiedziała sie ze Nasz Szpital stara sie w kasie chorych o refundacje invitro bo ponoc u nas bardzo mało jest porodów, bo na Śląsku i wogole i u Nas niby będzie takowy na Śląsku ...ale jaja ponoc staraja sie aby to wprowadzic szybko szok!!!!

he he he widzisz a jednak wyczaiłam Cie!!!!to nie był term,ometr,tak myślałam ,ale powiedz mi gdzie sprzedają wibratorki z termometrzykiem?heeeeeeeheeeeee!!! ale widocznie pod pachą mu nie pasowało ,ciekawe jak w ustach??? a w ogóle dziewczyny ale wy jesteście świntuchy,o czym wy rozmawiacie???

wiecie że chyba w wiekszosci panstw unijnych refundowane są ...wibra... o nie nie ,koniec głupot refundowane jest in witro ,tylko u nas sie tego nie doczekamy i jeśli ktoś nie bedzie miał mozliwosci finansowych i problemy z zajsciem to moze sie pozegnać z dzieckiem .dziwne ,nawet włochy panstwo mocno katolickie ,kościół tzryma na nich łapke i mają refundacje .no bo w sumie nasi politycy twierdzą ze in vitro to zachcianka jak np plastyka piersi czy nosa

monik w ustach te \"mu\" było dobrze :P:P:P było 37,1:P:P:P:P a gdzie mozesz kupic??? ależ prosze moja kochana:P www.erotycznezakupy.pl buahahahahahahah chciałas to masz:P specjalnie dla Ciebie znalazłam:P

monik w ustach te \"mu\" było dobrze :P:P:P było 37,1:P:P:P:P a gdzie mozesz kupic??? ależ prosze moja kochana:P www.erotycznezakupy.pl buahahahahahahah chciałas to masz:P specjalnie dla Ciebie znalazłam:P

dzięki !!! Twoja dobroć nie zna granic ,zaraz wskakuje na stronke i szukam jakiegoś ciekawego termometru!!!!a w sumieto zdradź mi tajemnicę jaki ty używasz,ten rozpalający z podgrzewaczem na pewno to najlepszy modelik!! moze mnie nie stac na takie cacuszka hi hi!może kupię z second hand? a raczej można nazwac z drugiej.....? dobrze ja juz konczę bo dzieczyny pomyślicie ze baba w ciąży zwariowała heeeeeee

no Enigma Ty wiesz co, jak zwykle o tej porze zbieram sie do domku i.......

przesyłam Wam wszystkim papatki, udanego popołudnia.......do jutra laseczki

enigma tobie kochana nie zanosi sie na @ w zadnym wypadku !!!!! Ana ,pa pa !!!