Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Gwiazdka Mała

DLA TYCH KTÓRZY STOSOWALI OKŁADY Z OLEJKIEM CYNAMONOWYM NA ODCHUDZANIE

Polecane posty

Gość klmnł
Jakie to niesmaczne, wystarczy zmienić jedno małe "k" na wielkie "K" i już można sobie poużywać, spadaj podszywaczu!

Gość lolitka mała
trzeba zgłosic na smietnik zeby usuneli tego podszywacza z duzym K

Gość ELKAROBACZEK
witajcie zaczelam sledzic te stronki bo ciekawie tu piszecie mam tylko prosbe jak przygotowac ten peeling kawowy i wogole co robic aby pozbyc sie celulitu i miec jedrniejsza skore? prosze o wskazowki na maila Elkarobaczek@gmail.com

Gość lolitka mała
Ela robaczek poczytaj 1 strone tam jest wszystko napisane(pierwsze posty)

*GWlAZDKA mała* zmień topic!!!!! wprawdzie jest coś w twojej wypowiedzi o olejkach ale to nie o TEN olejek chodzi. ..a...i zgadzam się z klmnl to jest bardzo niesmaczne!!! kobitki czy możecie mi powiedzieć czy te olejki..cynamonowy grejpfrutowy..itp..to sa olejki eteryczne????

Gość lolitka mała
tak xxxklaudi to te eteryczne(słuza min. do inchalacji i masazy) i w necie mozesz kupic od 6,pare groszy do 8-14 zł i drozej. patrz na ml. zazwyczaj jest 10ml. a te 6-7ml powinny byc tańsze. a najlepiej popros w najblizszej aptece napewno w którejs maja a jak nie to ci zamówia.(mi taka miła pani zamów. i miałam na następny dzień.)

Gość lolitka mała
GWIAZDkA mała my wiemy ze to nie twoja wypowiedz tylko podszywacza GWIAZDKI małej(k-K)

witam🌻 dziewczynki umnie dzisiaj 3 dzień foliowania. Zauwazyłam, ze jak sie zafoliuje to dopiero robi sie goraco i troche szczypie, a jak bez folii to nie tak piecze. Czy wy tez tak macie? Pozdrawiam

🖐️ dziewczyny. Właśnie znalazłam wasz topik. Jestem pod wrażeniem i mogę podać sobie z wami rękę. Ja też walczę z tą zmorą celulitem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JUż nawet nie pamiętam od kiedy, stosuję różne maści, balsamy.... Od kilku dni słyszałam o kawie i jej rewelacyjnych właściwościach i też będę musiała zacząć i to napewno!!! :D Ostatnio zawijam się folią stosując błoto z Eris\'u (tylko już mi się przeterminowało, ale muszę wymazać do końca ha ha ha :D ), smaruję się balsame z ATW (już 4 tubka) i muszę przyznać że też te nogi są trochę inne. Zmalał celulit z łydek i nad kolan, ale jeszcze pupa. Nie należę do osób otyłych 55 kg, ale celulit OKROPIEŃSTWO!!!!!!!! ;) Piję też czerwoną herbatkę, czerwoną od Tołpy, juz chwilami nie pamiętam czego nie stosowałam :D :D :D Miło mi będzie być z wami w kontakcie i wymieniać się pomysłami 🖐️

czarna🌻Miło nam ,bedzie nas wiecej do foliowania hihi trzymamy kciuki. Z tego co piszesz, to juz sporo w siebie wtarłaś:-D na razie🖐️

hej dziewczynki stare i nowe 🌻 Ja chyba za dużo daję tego olejku cynamonowego bo nie muszę się owijaś folią żeby czuć ciepło. Nogi robią mi się czerwone i gorące. Daję po 2 kropelki na nogę. Z balsamem oczywiście mieszam.

Agaluk ja nie robie tak, bo jak sprobowałam,to raz za duzo mi sie wylało dlatego, w jednym kubeczku rozrabiam całosc i dopiero smaruje moze masz delikatniejsza skore? ja jak sie owine folia, to bardziej piecze:-P Pozdrawiam.🖐️ niedługo ide sie foliowac .pa widzisz juz jakies efekty,napisz.

dziewczyny a ja własnie sobie siedze okrecona kocem pod kocem: kawa+olejek+balsam+ folia. Zaraz ide to z siebie zmyć. A wy juz spicie? 🌻🌻

Gość kikki ki
powiedzcie proszę, czy można ten olejek "rozrobić" z oliwką Johnsons Baby?Czy tylko z balsamami?

Gość sandy22
hej laski jestem tu nowa i tez poddaje sie tym wynalazkom:) Ale mam pytanie czy Was tez ten cynamon tak strasznie piecze??Mi na udach male kostki powyskakiwaly od tego :-(

Hej 🖐️ ja jestem już dziś też po porcji foliowania, ale jeszcze nie kawa, tylko resztki błota hi hi hi, a łazienka zaraz do generalnego sprzatania :D :D :D Wytrwaości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam wszystkie osoby odchudzające się, dawniej siedziałam tu na kilku wątkach szukając właściwego dla mnie sposobu odchudzania . Przebrnęłam przez wiele diet , preparatów odchudzających … wiem ze jednym pomaga to drugim co innego… wszystkie te próby skłoniły mnie do utworzenia jednego forum o tematyce odchudzania , gdzie stworzy się grupe osób które podejma walke z kg bez narzucania jakiejkolwiek z metod… Wiadomo osoby z nadwaga będą próbowały wszystkiego, dlatego chciałam stworzyc forum gdzie nie będzie tylko jedna metoda odchudzania żeby podzielic się pogladami może zmienic swoja metode jeśli nie idzie nam najlepiej poradzic się tych co osiągnęli sukces… Dlatego zapraszam na forum wszelkie osoby odchudzające się bez względu na to jaka metode preferuja być może pomozecie innym albo ktos doradzi wam Forum dopiero się rozwija otwarte niedawno wiec wszystkie zaczynamy od tego samego … mysle ze najważniejsze ze można zaczac od wzajemnego wspierania… Jeśli znajda się osoby które będą chcialy cos doradzic napisac od siebie opowiedziec o swojej walce lub sukcesie serdecznie zapraszam . Chce stworzyc wielka baze wiadomości na temat odchudzania produktów wspomagaczy jedzenia cwiczenia itd… sama jednak tego nie stworze… Wiec jeszcze raz serdecznie zapraszam na WWW.forum.idealne.com

Witam 🌻 Sandy wiesz to chyba tez zalezy od skóry, no i oczywiście od ilości olejku. Ja zauwazyłam ze no niby podobnie leje a nie zawsze mnie tak piecze. Cholera wie od czego to jeszcze zalezy.:-D Umnie dziewczyny jest 5 dzień owijania. Skora faktycznie głaciutka,jedrniejsza, no i tak wizualnie w ok. kolan,bioder jakby troche mniej ale to chyba za predko na efekty. Lekkie zaczerwienienia ja tez mam. Wczoraj chyba za mocno mi sie lujneło olejku to piekło okropniście. Czarna masz racje, po tym okładaniu kawa, jest co robić w łazience :P Chociaz ,pomału dochodze do perfekcji w nakładaniu by jak najmniej ubrudzić wszystko w koło. Pozdrawiam dziewczyny wszystkie🌻👄

Ciągle jeszcze nie mam cynamonowego, ale siedzę zafoliowana i owinięta śpiworkiem. Pod folijką oliwka syneczka + olejek geraniowy. Ciepło, pachnąco! Ciut piecze, ale tak przyjemnie!

witam 🌻 ja juz kawke-czyli gręzy przygotowałam, dodam olejek i balsam i tezto samo zrobie co gruby miś wiesz tylko nie mam oliwki syneczka(moj juz za duży) by trzeba na niego zuzyć poł opakowania hihihi dlatego doleje innego specyfiku pozdrawiam pa

HEJ!!!! PRZEPRASZAM, ŻE TAK DŁUGO MNIE NIE BYŁO, ALE MIAŁAM PROBLEMY Z INTERNETEM!!!! AŻ MNĄ ZATRZĘSŁO JAK PRZECZYTAŁAM TEN POWALONY NA ŁEB TEKST PODSZYWACZA, KTÓRY KURNA MAĆ NAWET CZYTAĆ NIE UMIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NORMALNIE SIĘ WKURZYŁAM!!! JAK MOŻNA TAK CHAMSKO SIĘ ZACHOWYWAĆ!!!!!!!!! CHYBA TO KOMUS SPRAWIA OGROMNĄ PRZYJEMNOSC!! PEWNIE KTOŚ ZAZDROSCI, ZE NAM SIĘ TOPIK TRZYMA, DZIEWCZYNY!!!!!!! TAMTA WYPOWIEDZ NIE BYŁA MOJA!!!!!!!!!!!!!!! NAPRAWDE!!!!!!!!!!

POWIEM WAM SZCZERZE, ŻE NA TEN BRUD W ŁAZIENCE PO KAWIE JEST SPOSÓB: JA ZAWSZE NAKŁADAM NA SIEBIE KAWE STOJĄC W................. DUŻEJ MISCE!!!! KAWA SPADA DO MISKI A NIE DOOKOLA NA PODŁOGĘ. PÓŹNIEJ JAK ZMYWAM Z SIEBIE KAWE TE Z WCHODZĘ DO MISKI, KTÓRĄ WSTAWIAM W BRODZIK ( ALBO WANNE JAK NIE MACIE RODZIKA) SPŁUKUJĘ SIĘ I WSZYTSKIE FUSY SĄ MISCE!!!! A POTEM RAZEM Z TĄ WODĄ ZE SPŁUKIWANIA I FUSAMI WYLEWAM WSZYSTKO DO KIBELKA!!!! A W ŁAZIENCE CZYŚCIUTKO!!!!! NORMALNIE SUPER PATENT!!!!!!!!!!! SPRÓBUJCIE!!!!!

MUSZĘ WAM SIĘ DO CZEGOŚ PRZYZNAĆ!!!!! OD JUTRA MUSZĘ NA NOWO ZACZĄĆ DIETĘ!!!!!! JEST MI OKROPNIE WSTYD, ALE ZGRZESZYŁA: NAJPIERW ZJADŁAM KANAPKĘ, POTEM BATONIKA NO I STAŁO SIĘ!!!! DIETA SIĘ PRZERWALA,NA 4 DNI .. TAK MI JEST CIĘŻKO NA DUSZY, ŻE CHYBA Z TYDZIEŃ BEDE JADLA SAME JABŁKA!!!!!!!!!! PROSZĘ WAS MOCNO, NIE KRYTYKUJCIE MNIE ZA TO!!!!!!!! ALE OD JUTRA KONIEC!!!!!!!!!!!!!!! ZNOWU DIETA ( NIESTETY), ALE WIEM, ŻE NIE JA JEDYNA TAK ZACZYNAM, ZNOWU OD JUTRA.............. A DIETE PRZERWALAM PO PROSTU BO DOSTALAM OKRES A WTEDY NORMALNIE BRAKUJE MI CHYBA WSZYSTKICH WITAMIN.............. AHHH BYCIE KOBIETĄ NIE JEST ŁATWE. POZDRAWIAM

CHYBA OD JUTRA ZACZNĘ DIETE NA TEJ ZUPCE PREZYDENCKIEJ, NIE MAM WYBORU, TRUDNO SIĘ MÓWI. TEJ ZUPKI MOŻNA JEŚĆ DUŻO, BO IM WIĘCEJ SIĘ JEJ JE TYM WIEĆEJ SIĘ CHUDNIE, BO ORGANIZM ZUŻYWA WIĘCEJ KALORII NA SPALENIE TEJ ZUPKI, NIŻ ONA ICH ( TYCH KALORII) DOSTARCZA, DO TEGO MOZE ZE 2 JABLKA! ALE POWIEM WAM SZCZERZE, JA KUPUJE TĄ ZUPE Z MROŻONEK, NAZYWA SIĘ TEŻ ZUPA PREZYDENCKA I DODAJE DO NIEJ TROCHE KONCENTRATU POMIDOROWEGO, ( PÓŁ ŁYŻECZKI DO HERBATY) I ONA JEST WTEDY NAPRAWDE ZJADLIWA,

witam wszystkie dziewczyny 🌻❤️🌻❤️ Gwiazdka nie przejmuj sie ,zawsze sie znajdzie jakiś podszywacz. Do9brze,ze juz jesteś Wieszz tym brudem w łazience jest tak, po kilku razach człowiek juz ma troche wprawy,ale mimo to ja smaruje sie stojac w wannnie do zmycia ,zanim wejde to patrzyłam na płytkach (podłoga) lezy pełno suchych fusow od kawy. Bo troche sie zawsze zanim wejdziesz kruszy. no ale sprzatam i ok. Licze -u mnie dzisiaj 6 dzień. Na wadze nie widze nic. wizualnie mozetroche ,nie wiem czy to nie za predko chiałabym efektow. Tym ze pojadłaś nie przejmuj sie przecież jesteśmy tylko ludzmi, narazonymi zreszata na wiele pokus. Bedzie dobrze ❤️❤️ jak słysze o prezydenckiej -to robi mi sie słabo,bo przed SB jadłam sama kapuscianke, i jak sobie przypomne wrrr ale tobie zycze by ci smakowała i pomagała. Gwiazdka a ty widzisz po sobie efekty owijania? Ktory to u ciebie dzień? pozdrawiam wszystkie dziewczyny 🖐️

witam🌻 własnie siedze zawinieta jak w kokonie pod kocykiem mieszanina wybuchowa:P olejek +balsam+kawa+zel goraca jak w piecu ufffffffffff:) no ale czego sie nie robi dla zgubienia sadła :D pozdrawiam❤️ nic nie piszecie jak tam u was foliowanie przebiega czy juz coś widac? :D 🌻

witam🌻 dziewczyny gdzie jesteście czemu nic nie piszecie. ja dalej smaruje sie olejkami. Efekty powalajace nie sa. odezwijcie sie. Pozdrawiam🌻

U mnie są jakieś beznadziejne apteki, ciągle nie mają dla olejku cynamonowego. Ale mój geraniowy polubiłam. Choć samego geranium nie znoszę. :o Wysłałam dziś męża po nowe zapasy folii... Kupił mi tyle, że do przyszłego roku wystarczy. Zastanawiam się nad kupnem na allegro tego specyfiku cynamonowego, co go ponoć używają do zabiegów w gabinetach kosmetycznych. Już prawie namówiłam siostrę do współudziału w inwestycji. Jeszcze ze dwie osoby chętne i już się opłaci. :) Też wielkich efektów nie widzę, ale jakieś tak. :D No ale mój brzuch przetrzymał 3 ciąże. I tak już nie wygląda najgorzej... ;)

dziewczyny,witam co nas tak mało? ja juz jeden flakonik olejku zuzyłam. jutro kupuje nastepny. Efekty nie powalaja na kolana, mozetroche rożnicy jest. bede dalej sie smarować. Pozdrawiam 🌻