Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

32 kasia*

Już nie zagubione???

Polecane posty

chetnie podam Ci dlon 🖐️ :D Czyżby reszta jeszcze spala?? :)

hej kobitki:) jestem:) a ze mną- ser zamojski, kiszone i serek grani---> amfa częstuj się:) jeden jogurt dietetyczny i jeden normalny- dla kasi:) ostatnio mam pierdolca na tle brokułów, codziennie mogłabym je jeść:classic_cool: kupiłam znowu jednego:) podobnie jak wczoraj, będzie robił za warzywo do obiadu (moim wczorajszym obiadem była surówka z marchwii:D) a tak w ogóle, to robię dziś spaghetti po bolońsku, mam mieloną pierś indyka i pyszny makaron+ sos knorra:) dziś obiad na modłę włoską:D >-kawka do śniadania:D:D:D 🖐️

to ja biore serek grani :D jeszcze jakas buleczke dorzuc i bedzie gites ;) Kawe tez biore :D Co do brokulow to ja tez je uwielbiam..moglabym jesc nawet surowe..... :)

kasiu---> olaboga! nie wierzę! brokuły są absolutnie-superościowo-przepyszne:P uwielbiam je w każdej postaci:D w zapiekance, w zupce, w sałatce, na pizzy (ależ się rozmarzyłam). koniecznie musisz spróbować:) amfa-------> mam grahamkę i chleb rustyklany (razowy z tzw. \'śmieciami\') na co reflektujesz??;)

cześć🖐️ kochane:)😘🌻:D wpadłam na szybkiego wpisa i lecę do siostruni:) w przyszłym tygodniu już pewnie zostanie mamusią:D kawkę z wami odpiję po południu życzę wam miłego i słonecznego dnia 😘😘😘😘dla wszystkich a w szczególności dla małej zębatki:):):)

kasiu już mamy 1300 wpisów:) jeszcze troszkę i znów natrzaskamy 45000 jak to było za dawnych czasów:D

agami🌻🖐️ jak zuzia???? zębata przesyła szczerbaty uśmiech i 👄obśliniony:) już stawiam kawkę :)

ale sobie dziś pospalam ...olaboga !!!!!,az mi czacha dymi :D muszę wypic kawencję czy ktoś jeszcze chce????????

julcia ja niałam już wyjść z domu:) ale jak kusisz tą kawką to jeszcze chwilunię zostanę zulinka też ściska zębolka:):) w poniedziałek będę miała zuzi wyniki to wam powiem czy jest ok wizualnie wszystko dobrze,tylko poziom hormonów będę znała w poniedziałek:):) wielki bukiet dla ciebie za 1300 wpis 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻

wróziu ty śpiochu;)🖐️😘 hehe ja też niedawno oczy otworzyłam:):):):)

julianka--> chleb ze smieciami poprosze :D Agami, wróżka --> 🖐️ 🖐️ ale mam duzo pracy!!!!!!!! 😭

Agami,no właśnie tempo mamy znów zabójcze;)Ale fajnie,ze się rozkręciło,tylko brakuje mi kilka osób od nas ....:( Wróżeczko,a czemu ci czacha dymi, ja rozumiem,ze mi...ale Tobie??? Julianko - no to kiedyś spóbuje...:)Skoro tak zachwalasz...;) Amfa - jesteś??czy CIę robota przywaliła???? Ja kce kafffki;)

amfa--praca nie zając nie ucieknie śpiesz się powoli:):);)

agami:D dziękuję za piękne kwiatki:) dla przyszłej mamy ❤️🌻❤️:) i 3-mamy kciuki za zuziowe wyniki:D wróżko🖐️ już rzucam do ciebie wiaderko kawusi;)

a moze ktos chce kapuczinko co?? ;) ja wlasnie powoli sacze........

kasia czacha dymi bo za dlugo spalanm :) dawno już tak dlugo nie spalam :P wiecie co otworzylam wlasnie ostatni sloiczek mięska mielonego swojej roboty....nie chcę nic mówić ,ale to jest zaj......te :) ile wam zrobić kanapeczek?????? agami zulinka the best 🌻

Wróżeczko,ja na takie mięsko to pies jestem... A jesli tam jest taka galaretka...to...hmmmmm........ bez oporów i bez limitów...:D:P

kasia jest ta mniammmmm............galaretka:) już jem 3 kanapkę i nie mogę przestać :D aaaaaaa......... muszę się wam czymś pochwalić ......dzisiaj jestem sama z mamutem w domu ,aż do soboty wieczora ufffffffffff...już się boję:P a dziecko idzie na marcowanie do szkoły :D:D:D

ja też poprosze jedną kromeczkę hihi wrózia się pochwaliła i bez mięska zostanie słoiczek tylko ci do oblizania damy hehe

wróżko nie ciesz się tak że będziecie sami bo ja ci zaraz swoje pociechy expresem podeśle i lipa z buszowania;):p

a co tam jak smakuje trzeba zjeśc ....przed świętami znowu może się kupi jakiegoś kabana i znowu wsadzę go w sloiki :D

Wróżko,oj to na zakwasy uważaj...:):):) dzieki,mięsko pychotka...;) A kupuj kakabna i pzrerabiaj... wiesz,bo ja cały czas waham się czy na wakacje jechac do Jastrzebiej czy do Wiartla na Mazury a stamtąd do Ciebie to tylko z 50 kilosków jest...:):):) Agami,jak dziś samopoczucie???

ja też tak chcę!!!!!!!!!!!!!!! ale od czego są babcie nie? może coś pomyślę na ten temat :)

wróżeczko odrobinę tego mięska na spróbę, okejjj??;) bo siem odchudzam:( kusicielko;)