Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

32 kasia*

Już nie zagubione???

Polecane posty

bbbbbbbbbbbbbbbbbuuuuuuuuuuuuhahahahahha no,przynajmniej bede miec silne ramiona co mnie ochornią:P kurna, zapusciłam se kindera:D:D:D:D:D:D:D:D tany tany:)

bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbuuuuuuuuuhahahahahah jestem jestem:) musiałam se jakies odzienie naszykować:D

nie mow ,ze nakladasz mini spodniczke :D w ta wichure :D co do muzy :D to : Zajączek chciał zrobić coś dobrega dla świata. Dlatego też wpadł na pomysł i wybudował toaletę z muzą na życzenie. Pierwsza przyszła lisica. Zajączek wypadł z pytankiem: - Jaką muzę zapuścić ci lisico? - Może jakiś danc\'e. Zajączek zapuścił lisicy muzę, ta skorzystała, wyszła, i że jej się podobało rzuciła mu piątaka. Następny przyszedł lis. I także wyszedł z pytankiem: - Jaką muzę zapuścić Ci lisie? - a, może Hip-Hop. Zajączek zapuścił muzę, i że mu się podobało też rzucił piątaka. Interes się rozkręcał, aż pewnego dnia przyszedł niedźwiadek. zajączek, jak zwykle wyszedł z pytankiem: - Jaką muzę zapuścić Ci Niedźwiadku? A że niedźwiadkowi BARDZO się chciało odpowiedział od niechcenia: - Co kolwiek, tylko daj mi się załatwić... Niedźwiadek wszedł do kibelka. Wychodzi po dwuch minutach obsrany od pasa w dół i krzyczy: Kuźwa, zając, jeszcze raz mi tu HYMN Puścisz!!!

bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahahahahahahhahhaa nie, spodnie zakładam:)

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmiiiiiiiii :D

troche hihihiihihihihih jakies tam skrawki materiału w strategicznych miejscach hihihihihihihi