Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

atrida

Dwudziestoparoletnie mamusie-jesteście tu? Zapraszam do rozmowy...

Polecane posty

Czesc Kasika Moj na poczatku tez sie krzywil na kaszke, ale teraz mu robie taka bardziej plynna, bo jak mial gesta to sie krztusil. I teraz nie mam problemu, tylko to oczywiscie zajmuje wiecej czasu niz butelka. Z tydzien temu robilam podchody do mleka, ale oczywiscie wyrzucal butelke, wiec zrezygnowalam.

Uaktualniam tabelke NICK IMIĘ I WIEK IMIĘ I WIEK DZIECKA MIASTO ______________________________________________________ mafda....Magda22....Filipek 11 miesiecy....Debica f-ka....Ewa23....Dominika 8 miesięcy....Jelenia Góra Mamka....Magda26....Alan 4 miesiace....Warszawa donn....Kaska27....Aurorka..6.miesięcy...Krakow sen nocy....Gosia21....Oliwka 11,5 miesiecy....Jawor Tynka78....Justyna28....Patryk 14 miesiecy....Brodnica Kasika1....Kasia22....Kacperek.. 9mies....Rzeszów Kiara21....Agnieszka21....jeszcze czekam....Zabrze to tylko ja....Zaneta21....Michas i Kubus 13 miesiecy....Elblag cytrynka79....Anka27....Dawidek 7 miesięcy....Warszawa A gu gu....Iza27....Zosia 7 miesiecy....Warszawa babi....Magda22....Macius 13,5 miesiaca....Warszawa Ma-lenka20...Monika 20...dzidzius w brzuszku miał 6 tygodni....Pawlowice kama2....Kamila25....Julek4 lata i Benio 10 miesiecy....Hannover Daffodile...Magda26....Olafek ur 5 wrzesnia 2006......Wojkowice zieloneszkiełko...Monika21...Mikołaj 2mies...Kraków kreska1234......Iwona..24.....Oskar 11mies....Osola noe.......Patrys.....18 miesiecy blondi-ania....Ania...Maciuś 2lata i Kubuś 4miesiace.....Elbląg mlodaMamunia....Mariola23..Alek 18 miesiecy... Dąbrowa Górnicza Marika... Ela22.......Kacperek prawie 3lata....i 16tc.....Rzeszów Fauna.....Magda24...Melania 3,5 roku; Antonia 6 miesiecy...Poznań

Ja już od dawna nie śpie:O Kacpi jest od kilku dni okropnie marudny, płacze. krzyczy i ciągle tylko mama i mama. Nawet do Karlosa ostatnio nie chciał iść:O Nie wiem co sie dzieje, może zęby?! A co tam u Was babeczki?🌻

Hej dziewczyny! Nie zaglądałam tu ostatnio przez to chorubsko, które nas dopadło na szczęście już dziś jest o wiele lepiej. Przez ostatnie pare dni nie było ciekawie. Cała nasza trójka w domu wychorowała sie za wszystkie czasy. Najgorsze było to że chorubsko dopadło cała trójke od razu. Dziś czyjemy się lepiej:) Kasika całkiem możliwe że zachowanie Kacperka może wskazywać na zbliżające się kolejne ząbki. Pozdrawiam 🖐️

Czesc mamuski Ja ostatnio bylam troche zaganiana, w weekend bylismy na dwoch imprezkach i za czesto w domu nie przebywalam, wiec nie mialam okazji zeby tu zajrzec.

Witam i zaraz zmykam. Postanowilam sie w koncu zmobilizowac i jutro ide sie zapisac na prawko, chociaz jak na razie to mam mieszane uczucia.

Hej! Tynka ja ostatnio intensywnie myśle by też udać sie na prawko. Tylko jak coś to ja zapisze się dopiero w przyszłym miesiącu, bo teraz to nie dam rady. Kasika, Donn i inne mamuśki co u Was?? 😘

Hej fka ja wlasnie sie zdecydowalam na to prawko, na razie bede chodzic na wyklady a jezdzic zaczne dopiero gdzies za miesiac najwczesniej.

Dziewczyny odezwijcie sie. Cytrynka jak sobie radzisz z praca i karmieniem.

🖐️ Tynka, ostatnio to tylko my tu zaglądamy. Gdzie się podziała reszta mamusiek?

🖐️ Nie było mnie kilka dni, bo u nas w domu panowała grypa żołądkowa i ewakułowaliśmy sie do teściów, a tam nie było internetu:O Ale już wróciłam:P Kukuś raczkuje w przodu z prędkością błyskawicy Uwielbia chodzić, trzymając mnie za paluszki, sam staje przy wersalce i chodzi trzymając się czegoś, ale teraz robi postępy ekspresowo. wykluł się nam nowy ząbek i kolejnego tez juz prawie widać. Miłego dnia:classic_cool:

Witam ja tez ostatnio jestem zabiegana i rzadko tu zagladam, dzis jest ladna pogoda wiec zarza wyruszamy na spacer. Mój Patryk ma juz 10 ząbków.

Hej! Na szczęście Dominka jest już zdrowa. Ja mam jeszcze kaszel, ale jest już dobrze. Długo nas trzymało chorubsko. Kasika Gratuluje nowego ząbka🌼 Dominka też tak szybko się przemieszcza że nie nadążam. Najgorsze jest to że odkąd zaczeła raczkować nie chce przebywać w łóżeczku. Jak już to przebywa tam krótką chwile. Przejdzie dookoła łóżeczka pare razy i daje znać że się już znudziła i domaga się wypuszczenia z łózia. Jak to wygląda lub wyglądało u Was dziewczyny?

F-ka u nas jest tak samo, Kacpi zasuwa do przodu na czworaka i strasznie chce, zeby go prowadzic na nóżkach:O

hej dziewczynki.. Aurora dzisiaj zaczeła raczkować :D

Donn gratulacje🌻 teraz dopiero sie zacznie:D hihi ja juz wszystko mam pochowane, bo szkrab wszędzie dojdzie:P Pokaż jakies zdjęcia..

Donn, to teraz się zacznie. Mojej Domi wszędzie pełno więc musiałam tak jak Kasika wiele rzeczy pochować. Zmiany w tabelce: NICK IMIĘ I WIEK IMIĘ I WIEK DZIECKA MIASTO ______________________________________________________ mafda....Magda22....Filipek 11 miesiecy....Debica f-ka....Ewa23....Dominika 9 miesięcy....Jelenia Góra Mamka....Magda26....Alan 4 miesiace....Warszawa donn....Kaska27....Aurorka..6.miesięcy...Krakow sen nocy....Gosia21....Oliwka 11,5 miesiecy....Jawor Tynka78....Justyna28....Patryk 14 miesiecy....Brodnica Kasika1....Kasia22....Kacperek.. 9mies....Rzeszów Kiara21....Agnieszka21....jeszcze czekam....Zabrze to tylko ja....Zaneta21....Michas i Kubus 13 miesiecy....Elblag cytrynka79....Anka27....Dawidek 7 miesięcy....Warszawa A gu gu....Iza27....Zosia 7 miesiecy....Warszawa babi....Magda22....Macius 13,5 miesiaca....Warszawa Ma-lenka20...Monika 20...dzidzius w brzuszku miał 6 tygodni....Pawlowice kama2....Kamila25....Julek4 lata i Benio 10 miesiecy....Hannover Daffodile...Magda26....Olafek ur 5 wrzesnia 2006......Wojkowice zieloneszkiełko...Monika21...Mikołaj 2mies...Kraków kreska1234......Iwona..24.....Oskar 11mies....Osola noe.......Patrys.....18 miesiecy blondi-ania....Ania...Maciuś 2lata i Kubuś 4miesiace.....Elbląg mlodaMamunia....Mariola23..Alek 18 miesiecy... Dąbrowa Górnicza Marika... Ela22.......Kacperek prawie 3lata....i 16tc.....Rzeszów Fauna.....Magda24...Melania 3,5 roku; Antonia 6 miesiecy...Poznań 😘

dziewczyny..mam nadzieję, że mnie jeszcze pamętacie;-) a wiec mam wiadomość:-D JESTEM W CIĄŻY!!:-):-) narazie sama boję się w to uwierzyć..mam dużo odpoczywać i leżeć w łózku i dbac o siebie jak nigdy:-) jestem SZCZĘŚLIWA!!! i wierzę, że tym razem donoszę ciążę:-)

Malenka Gratulacje Napewno tym razem wszystko bedzie juz dobrze. Ktory to tydzien.

Dziewczyny, ale te nasze dzieciaki szybko rosna. Ja juz okres raczkowania mam juz za soba, chociaz u nas trwal on ponad 4 miesiace. Pamietam ze na poczatku bywalo ciezko, zwlaszcza jak Patryk wstawal w lozeczku, lub przy meblach i nagle zapominal sie i sie puszczal, a nie potrafil jeszcze utrzymac rownowagi i musielismy uwazac zeby sie nie przewrocil i nie nabil sobie guza.

Kasika>> wysłałam ci filmik z raczkującą Aurunią :D

NICK IMIĘ I WIEK IMIĘ I WIEK DZIECKA MIASTO ______________________________________________________ mafda....Magda22....Filipek 11 miesiecy....Debica f-ka....Ewa23....Dominika 9 miesięcy....Jelenia Góra Mamka....Magda26....Alan 4 miesiace....Warszawa donn....Kaska..28....Aurorka..6.miesięcy...Krakow sen nocy....Gosia21....Oliwka 11,5 miesiecy....Jawor Tynka78....Justyna28....Patryk 14 miesiecy....Brodnica Kasika1....Kasia22....Kacperek.. 9mies....Rzeszów Kiara21....Agnieszka21....jeszcze czekam....Zabrze to tylko ja....Zaneta21....Michas i Kubus 13 miesiecy....Elblag cytrynka79....Anka27....Dawidek 7 miesięcy....Warszawa A gu gu....Iza27....Zosia 7 miesiecy....Warszawa babi....Magda22....Macius 13,5 miesiaca....Warszawa Ma-lenka20...Monika 20...dzidzius w brzuszku miał 6 tygodni....Pawlowice kama2....Kamila25....Julek4 lata i Benio 10 miesiecy....Hannover Daffodile...Magda26....Olafek ur 5 wrzesnia 2006......Wojkowice zieloneszkiełko...Monika21...Mikołaj 2mies...Kraków kreska1234......Iwona..24.....Oskar 11mies....Osola noe.......Patrys.....18 miesiecy blondi-ania....Ania...Maciuś 2lata i Kubuś 4miesiace.....Elbląg mlodaMamunia....Mariola23..Alek 18 miesiecy... Dąbrowa Górnicza Marika... Ela22.......Kacperek prawie 3lata....i 16tc.....Rzeszów Fauna.....Magda24...Melania 3,5 roku; Antonia 6 miesiecy...Poznań