Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

atrida

Dwudziestoparoletnie mamusie-jesteście tu? Zapraszam do rozmowy...

Polecane posty

🖐️ Wybywam na kilka dni do ciotki. Jak wrócimy to sie odezwę. Całusy😘 F-ka czekamy na zdjecia:)

🖐️ Kasika, ale Ci dobrze:) Odpoczywaj i jak wrócisz to się odezwij koniecznie. Pogoda jest piękna więc wypad do ciotki powinien się udać:) My też dużo czasu spędzamy na podwórku:) Pozdrawiam🖐️

czesc wszystkim, jestem chwilowo w domku wiec zajzalam co u was slychac? a tu widze... pustki!!! wcale sie nie dziwie taka piekna pogoda to wszyscy gdzies wybyli(pojechali z Kasika1 do ciotki ) :-) my juz tez jestesmy na dzialeczce,nie bede sie kisic w tych miejskich murach jak moge sie relaksowac na spokojnej dzielce,a dla Gracjanka to wymarzone miejsce...zwlaszcza do biegania,zabawy w ogrodzie itp. ps.najbardziej podoba mu sie podlewanie ogrodu :-D i zrywanie kwiatkow!! zycze wam wszystkim udanych wakacji, oraz pieknej pogody w czasie urlopu :-* zmykam,jak bede przejazdem to sprawdze co u was Gracjan 21.08.2005r.

Gość lobuziaczek
czesc wszystkim!!!chcialabym dolaczyc do was,i tez sie pozwierzac co ta moja pociecha czasem potrafi zrobic :) w ogole to w tym roku skoncze 25 latek i mam 2-letnia bianusie...powiem szczerze ze na poczatku bylo mi ciezko,bo nie byla to zaplanowana ciaza,i gdyby nie reakcja lukasza to nie wiem jak by to bylo..a on doslownie skakal do gory z radosci.....tyle ze troche mi plany popsula ta ciaza bo akurat konczylam szkole ochroniarska i chcialam isc na prawo...a termin mi wypadl na styczen.....czas kolokwiow i egzaminow....i w ciazy bylo troche ciezko,bo cale zycie uprawialam rozne sporty,w tej szkole mialam judo,kickoboxing,a tu nagle robilam sie coraz ciezsza,skarpetek nie moglam wlozyc,uf,najlepsze ze od sierpnia mleko mi sie doslownie lalo z piersi........a urodzilam bianke w styczniu...wiec jakby co to od razu sie przyssala i pochlaniala to mleko,zarlok maly byl wtedy z niej ;) potwornie balam sie tez porodu...jak czytalam te wszystkie gazety,inne kobiety mi opowiadaly jak to bylo to prawie mdlalam ze strachu.....moj maz w pewnym momencie juz mi powiedzial ze wyrzuci wszystkie czasopisma zebym sobie glowy nie meczyla.....powiem wam,i moze to zabrzmi dziwnie,ale ja przez te 9 miesiecy dopiero sie przyzwyczajam do tego ze bede miala dziecko...i chyba dotarlo to do mnie dopiero jak juz urodzilam....ale nie powiem ze czasami mialam mysli ze wolalabym wrocic do czasu sprzed ciazy.....a poniewaz nie lubie drastycznych zmian to sie czulam jakby caly swiat nagle zwalil mi sie razem z fundamentami na glowe..........i tez troche trwalo zanim sie uspokoilam po porodzie...hm..w sumie to porod chyba nie bylo dlugi,bo sama akcja trwala 10 min,3 skurcze i po sprawie ale strasznie mnie bolalo jak mnie polozna ciela,i przy zszywaniu tez nie bylo przyjemnie dwa razy mi znieczulenie dawali....nie to ze boje sie czegos takiego,bo generalnie jak dostalam maly wycisk na taekwondo to sie cieszylam, i chyba wolalabym zleciec z drzewa,narobic sobie siniakow niz wiedziec ze ktos bedzie mnie cial....w ogole to myslalam ze do tego uzywaja skalpela.....a tu sie okazalo ze to jakies nozyczki byly.....lukasz mi mowil ze tez sie zdziwil,bo byl ze mna oczywiscie...jak mysle o tym dniu, teraz z perspektywy czasu to generalnie ktos z boku mialby ubaw po pachy......bo np. przychodzi lekarz,pyta co ile mam skurcze,pokazal mi wielki zegar ze wskazowkami a ja wielka fanka elektronikow mowie ze nie wiem,bo nie kojarze teraz tych cyferek......no to uki wyciagnal komorke...okazalo sie ze mialam 3 minutowe przerwy miedzy skurczami.......i o co lepsze 1 minute trwal skurcz a przysypialam pozostale dwie..i to tak jakby ktos pstryknal a ja spie...potem polozna mnie badala i nagle cos poczulam i pomyslalam "matko,posikalam sie!!",a ona mi mowi ze to tylko wody,nie ma strachu :) wsadzily mnie na pilke ale ze tak usypialam to musialam z niej zejsc i powiem ze mi wcale nie bylo lepie j na tej pilce,a na kanapie znow spalam ,jakas godzine potem cos mnie zabolalo,leci polozna patrzy i krzyczy "tu sie porod zaczyna!!"wiec z powrotem na lozko..i 3 skurcze,i jest bianka mala....do ostatniej chwili nie wiedzielismy czy to dziewczynka czy chlopczyk,bo strasznie sie krecila podczas usg...ale bardzo sie cieszylismy,bo mielismy odmienne zdanie co do imion dla chlopca :) ale na dziewczynke mielismy jedno wspolnie wybrane :) czas po porodzie tez mi sie nie kojarzy spokojnie bo normalnie to straszny czyscioch jestem,non stop biegalam sie myc pod prysznic,ale bianka nie miala zoltaczki,wszystko bylo w normie,wiec bylysmy krotko w szpitalu....a tak strasznie balam sie ja przebierac,nie wiedzialam za bardzo ze jak ja sie denerwuje to ona takze,wiec ona ryczy a ja z nia :( ale na jak na drugi dzien udalo mi sie ja przebrac bez krzyku to az sie razem z lukaszem rozesmielismy....w tej chwili ma 2 latka i 4 m-ce....mam gigantyczna ilosc zdjec,czy to na komputerze czy w albumach,i niech tylko ktos sie zjezy na moja bianke to czuje sie jak ta przyslowiowa lwica,co broni mlodych.....hihihi....jest bardzo wysoka,w styczniu miala 94cm...ubranka jej kupujemy na dzieci 3-4 letnie....i mimo ze na poczatku nie bylo mi tak wesolo bo sie obwinialam ze teraz juz wszystko stracone,czy to moje studia,czy lukasza zycie to teraz juz mi lepiej....bo przeciez z drugiej strony mam juz meza,dziecko,i jak tylko podrosnie wezme sie za siebie i cos jeszcze zrobie w swoim zyciu.....i chociaz czasem wspominam jak bylo wczesniej,i lezki otre,to jednak bardzo ich kocham, i jestem szczesliwa....wiem ze was tu zanudzilam pewnie na smierc,ale nie wiedzialam wczesniej sa takie forum, i po prostu jak juz zaczelam pisac to nie moglam sie powstrzymac,a ze jestem gadula to eket widac.....bardzo chcialabym znalezc jakies mamy,z ktorymi moglabym pogadac,bo mieszkamy u tesciow,a moj dom rodzinny jest 400km stad,nie moge tak czesto tam jezdzic,i czuje sie czasami bardzo samotna,bo we wroclawiu mam niewielu znajomych a jeszcze mniej kolezanek ktore maja juz dzieci.......pozdrawiam was wszystkie i wypowiadam slowa uznania dla tych ktorzy przedra sie przez moja pisanine!!!!!

🖐️ babeczki. Wróciliśmy.:) Było wesoło, ale nie ma to jak w domu. Kacpi spi, a ja idę się \"przywitać\";) z mężem. Lobuziaczek witaj, ja przeszłam przez twoje pisanie:) Gusia-relaksuj sie kochana:classic_cool: Donn dzieki za filmik, Auirorka jest the best:) F-ka co u Was? Dominisia juz sama śmiga?

🖐️ Kacpi od wczoraj zmienił sposób raczkowania i teraz nie porusza sie na kolanach, tylko na rekach i stopach. komicznie to wyglada:) Od rana {DOKŁADNIE OD 4.44] kACPER JEST TAKI MARUDNY, ZE AZ MI BRAK SIŁ. placze i ciagle tylko mam, do nikogo nier chce isc, mam juz czasem dosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(:( wogiole cos mam doła- bez wyraznego powodu

hej mamuśki!! U nas upał straszny!! Ufff!! Wpadłam na moment,bo zaraz jedziemy na szczepienie. Kasika u nas też Domi jest bardzo marudna, idzie jej dolna czwóreczka, ślini się strasznie, w nocy daje popalić:( cały czas byłaby u mamy, najlepiej na raczkach. No i jeszcze te upały, są tek meczące, ze nie idzie wyrobić nawet w cieniu. Kasika nawet nie zdarzyłam zgrać zdjęć z roczku Domi:( Obiecuje że jak to tylko zrobie to prześle. pozdrawiam i buziaczki:) Kasika trzymaj się cieplutko:)

F-ka dzieki kochana❤️ My też mamy teraz szczepienier, idę w poniedziałek, bo dzis straszny upał.. A ty sie trzymaj chłodniutko;)

Właśnie wrócilismy ze szczepienia, Domi padła ze zmęczenia. Śpi słodziutko:) Kasika,masz racje że goraco i lepiej przełozyć szczepienie,ale ja już miałam w poniedziałek sięudać i tak przełożyłam, bo też myślałam że chłodniej się zrobi, a tu nic z tego:( Upał straszny jeszcze kolejka w przychodni:) Pani doktor wypatrzyła jeszcze jedną wychodzacą czwóreczke:) Razem mamy już: 12 ząbków:):) Dziewczyny ile wasze maluchy ważą??

Kasika, moja Domi waży-10,5kg.

Gość lobuziaczek
hej dziewczyny,ja tez sie dokladam do tabelki,kasika,jak moja bianka fruwa po domu lub po dworzu i marudzi to tez najchetniej schowalabym sie w szafie :)) najgorsze ze nie wiem czy to taki wiek czy to jej temperament,ale ma tyle energii,ze czasem rece opadaja,a jeszcze teraz jestesmy na odstawieniu od cyca,i tez jest masakra totalna...pozdrawiam!!! NICK IMIĘ I WIEK IMIĘ I WIEK DZIECKA MIASTO ______________________________________________________ mafda....Magda22....Filipek 11 miesiecy....Debica f-ka....Ewa24....Dominika 1 rok ....Jelenia Góra Mamka....Magda26....Alan 4 miesiace....Warszawa donn....Kaska..28....Aurorka..8.miesięcy...Krakow sen nocy....Gosia21....Oliwka 11,5 miesiecy....Jawor Tynka78....Justyna28....Patryk 14 miesiecy....Brodnica Kasika1....Kasia22....Kacperek.. 1 rok....Rzeszów Kiara21....Agnieszka21....jeszcze czekam....Zabrze to tylko ja....Zaneta21....Michas i Kubus 13 miesiecy....Elblag cytrynka79....Anka27....Dawidek 11 miesięcy....Warszawa A gu gu....Iza27....Zosia 7 miesiecy....Warszawa babi....Magda22....Macius 13,5 miesiaca....Warszawa Ma-lenka20...Monika 21...dzidzius w brzuszku ma 12 tygodni....Pawlowice kama2....Kamila25....Julek4 lata i Benio 10 miesiecy....Hannover Daffodile...Magda26....Olafek ur 5 wrzesnia 2006......Wojkowice zieloneszkiełko...Monika21...Mikołaj 2mies...Kraków kreska1234......Iwona..24.....Oskar 11mies....Osola noe.......Patrys.....18 miesiecy blondi-ania....Ania...Maciuś 2lata i Kubuś 4miesiace.....Elbląg mlodaMamunia....Mariola23..Alek 20 miesiecy... Dąbrowa Górnicza Marika... Ela22.......Kacperek prawie 3lata....i 16tc.....Rzeszów Fauna.....Magda24...Melania 3,5 roku; Antonia 6 miesiecy...Poznań Patichris1...Patrycja22..Maximilian10 mies.....Solingen honka23.....Honorata23...Krystianek 4,5miesiąca.......Kingscourt *gusia....Agnieszka25.. Gracjan 20 miesiecy....Bydgoszcz Ania86...Ania21....Amelia 1 miesiąc.....Warszawa Aleks26...Ola26...Nikolka2 i prawie miesiąc....Słupsk lobuziaczek.....asia25....bianka 2 lata i 4m-ce.....wroclaw

Gość lobuziaczek
aha...no i bianka wazy ok.13-14kg,

🖐️ F-ka i jak po szczepieniu? łobuziaczek to naprawde długo karmiłaś, pogratulować:) A może wstawisz jakies zdjęcia Bianki? NICK IMIĘ I WIEK IMIĘ I WIEK DZIECKA MIASTO ______________________________________________________ mafda....Magda22....Filipek 11 miesiecy....Debica f-ka....Ewa24....Dominika 1 rok ....Jelenia Góra Mamka....Magda26....Alan 4 miesiace....Warszawa donn....Kaska..28....Aurorka..8.miesięcy...Krakow sen nocy....Gosia21....Oliwka 11,5 miesiecy....Jawor Tynka78....Justyna28....Patryk 14 miesiecy....Brodnica Kasika1....Kasia22....Kacperek.. 13 mies....Rzeszów Kiara21....Agnieszka21....jeszcze czekam....Zabrze to tylko ja....Zaneta21....Michas i Kubus 13 miesiecy....Elblag cytrynka79....Anka27....Dawidek 11 miesięcy....Warszawa A gu gu....Iza27....Zosia 7 miesiecy....Warszawa babi....Magda22....Macius 13,5 miesiaca....Warszawa Ma-lenka20...Monika 21...dzidzius w brzuszku ma 12 tygodni....Pawlowice kama2....Kamila25....Julek4 lata i Benio 10 miesiecy....Hannover Daffodile...Magda26....Olafek ur 5 wrzesnia 2006......Wojkowice zieloneszkiełko...Monika21...Mikołaj 2mies...Kraków kreska1234......Iwona..24.....Oskar 11mies....Osola noe.......Patrys.....18 miesiecy blondi-ania....Ania...Maciuś 2lata i Kubuś 4miesiace.....Elbląg mlodaMamunia....Mariola23..Alek 20 miesiecy... Dąbrowa Górnicza Marika... Ela22.......Kacperek prawie 3lata....i 16tc.....Rzeszów Fauna.....Magda24...Melania 3,5 roku; Antonia 6 miesiecy...Poznań Patichris1...Patrycja22..Maximilian10 mies.....Solingen honka23.....Honorata23...Krystianek 4,5miesiąca.......Kingscourt *gusia....Agnieszka25.. Gracjan 20 miesiecy....Bydgoszcz Ania86...Ania21....Amelia 1 miesiąc.....Warszawa Aleks26...Ola26...Nikolka2 i prawie miesiąc....Słupsk lobuziaczek.....asia25....bianka 2 lata i 4m-ce.....wroclaw

hej mamuśki!! W dniu Naszego Święta Życze Wam mamuśki. 🌼radości, wytrwałości i miłości😘 Kasika, Domi spokojna po szczepieniu:) Zresztą sama juz nie wiem,bo marudzi od zabków to nie wiem juz sama. Nie miała na szczeście gorączki Pozdrawiam mamuśki:)

Gość lobuziaczek
hej,kasika,no wlasnie wciaz ja karmie,choc juz ograniczam,a przynajmniej staram sie,bo moja pociecha jakos sobie bardzo upodobala tego mojego cyca :) ale powiem szczerze ze z jednej strony wcale nie chcialam jej odzwyczajac jeszcze..hm..nie wiem czemu w sumie ale jeszce nie chcialam,ale z drugiej wiem ze im starsza to bedzie coraz ciezej,tak w ogole to probuje skonczyc ja karmic odkad skonczyla rok...:) ale poniewaz ona wcale a wcale nie chciala jesc zadnych kaszek,zadnego mleka modyfikowanego wiec uznalam ze chyba wie co robi i lepiej niech je to swoje mleczko,nawet moje mleko z butelki po odciagnieciu to byl koszmar dla niej,ale teraz niestety chyba juz czas,choc mnie tak smutno troche....:( pierwsze 3 dni prawie caly czas ryczalam jak musialam jej odmawiac,a ona biedna nie wiedziala dlaczego... ja tez zycze wszystkim mamom pociechy ze swoich pociech :))));ja nawet uslyszalam wierszyk od bianusi,cwiczony w tajemnicy przede mna :) ale to czlowiek sie rozkleja jak slyszy cos takiego a co do zdjec,to z checia bym wrzucila,tylko jak mam to zrobic??i gdzie???tu na forum jest cos takiego??czy jakas strona???bo nie wiem....

Gość mamusia21
czesc mamusie mam 21 lat i poltora roczna coreczke w dniu urodzin wazyla 3220g i mierzyla 53cm porod silami natury ale wywolywany urodzilam w 42 tygodniu ciazy

🖐️ U nas znowu tropiki..;) Kacpi wczoraj zrobił swoje pierwsze kroczki:):):) Lobuzsiaczek spróbuj na www.fotosik.pl Witam nowa mamusię

F-ka dzieki za zdjęcia, ale mi smaka narobiłaś tym tortem:)

Witajcie dziewczyny🖐️ Na początek GRAULACJE DLA KACPERKA🌼 za jego pierwsze kroczki:) Lobuziaczek, ja tez karmie jeszcze piersią, chociaż powiedziałam sobie do roczku. Niestet to nie jest takie proste, może to i dobrze bo przecież nie mozna z dnia na dzień, tak poprostu. Wdaje mi się że to mogłoby źle odbić się na dziecku.Ja też przyzwyczaiłam się do karmienia i troszke dziwnie się czuje wiedząc, że to już ma być koniec. Oczywiście mogę ja jeszcze karmić bo mam pokarm, ale boje się że czym będzie starsza tym trudniej bedzie ją odzwyczaić. Zresztą pomalutku bez pośpiechu:) Taką przyjełam zasade. U nas pogoda pochmurna;(, ale jest ciepło:) 🖐️🖐️

f-ka dzięki za fotki :D wszystkiego najlepszego dla Dominiczki... witam nowe mamusie ... musze nadrobic zaległości.. narazie buziole dla wszystkich 👄

NICK IMIĘ I WIEK IMIĘ I WIEK DZIECKA MIASTO ______________________________________________________ mafda....Magda22....Filipek 11 miesiecy....Debica f-ka....Ewa24....Dominika 1 rok ....Jelenia Góra Mamka....Magda26....Alan 4 miesiace....Warszawa donn....Kaska..28....Aurorka..10.miesięcy...Krakow sen nocy....Gosia21....Oliwka 11,5 miesiecy....Jawor Tynka78....Justyna28....Patryk 14 miesiecy....Brodnica Kasika1....Kasia22....Kacperek.. 13 mies....Rzeszów Kiara21....Agnieszka21....jeszcze czekam....Zabrze to tylko ja....Zaneta21....Michas i Kubus 13 miesiecy....Elblag cytrynka79....Anka27....Dawidek 11 miesięcy....Warszawa A gu gu....Iza27....Zosia 7 miesiecy....Warszawa babi....Magda22....Macius 13,5 miesiaca....Warszawa Ma-lenka20...Monika 21...dzidzius w brzuszku ma 12 tygodni....Pawlowice kama2....Kamila25....Julek4 lata i Benio 10 miesiecy....Hannover Daffodile...Magda26....Olafek ur 5 wrzesnia 2006......Wojkowice zieloneszkiełko...Monika21...Mikołaj 2mies...Kraków kreska1234......Iwona..24.....Oskar 11mies....Osola noe.......Patrys.....18 miesiecy blondi-ania....Ania...Maciuś 2lata i Kubuś 4miesiace.....Elbląg mlodaMamunia....Mariola23..Alek 20 miesiecy... Dąbrowa Górnicza Marika... Ela22.......Kacperek prawie 3lata....i 16tc.....Rzeszów Fauna.....Magda24...Melania 3,5 roku; Antonia 6 miesiecy...Poznań Patichris1...Patrycja22..Maximilian10 mies.....Solingen honka23.....Honorata23...Krystianek 4,5miesiąca.......Kingscourt *gusia....Agnieszka25.. Gracjan 20 miesiecy....Bydgoszcz Ania86...Ania21....Amelia 1 miesiąc.....Warszawa Aleks26...Ola26...Nikolka2 i prawie miesiąc....Słupsk lobuziaczek.....asia25....bianka 2 lata i 4m-ce.....wroclaw i jeszcze tabelka bo Auruśka wczoraj 10 miesięcy skończyła

Gość lobuziaczek
f-ka,wiesz to naprawde jest bardzo trudno,zobacz,moja bianusia ma juz 2 latka i 4 miesiace i prawie poltora roku juz mija od kiedy probuje ja oduczyc,ale powiem ci,ze juz takie sposoby wymyslalam zeby ja oduczyc........i teraz jestem na etapie ze sie kawa wysmarowalam,powiedzialam ze to robaczki i musi sie z nimi podzielic bo sa mniejsze..wiem ze to ciut chore ale juz nie wiedzialam co mowi c i robic...to teraz nie to ze ja powiedzmy obrzydzenie bierze ze robaczki mleko pija tylko krzyczy czemu sie nie chca z nia podzielic bo przeciez ona sie z nimi dzieli...i masz babo placek.... :( ale juz jest troche leiej choc nie wiem kiedy skonczymy to oduczanie pozdrowionka!

Donn dzięki:) Dla Aurorki 🌼🌼na jej 10miesięcy🌼🌼 Lobuziaczek myśle, że my emocjonalnie podchodzimy do karmienia dziwne byłoby gdyby było inaczej;) Jakiś sposób jest, jaki sposób wybierzemy to zależy tylko od nas. Powodzenia!!!! 🖐️

🖐️ Kupilismy Kacprowi na dzień dziecka basen dmuchany, już go rozłożyłam, wody nalałam i teraz sie grzeje. Ale bedzie miał mały radochę Wczoraj jakby zapomniał, że zrobił pierwsze kroczki i nadal na czworakach Tak wogóle, to słyszałyście, że Teletubisie szerzą homoseksualizm??:D F-ka u nas wczoraj żar lał sie z nieba, dziś nie lepiej. Lobuziaczek, pomysłowa jesteś:) Donn spóznione życzenia dla Aurorki🌻

Gość lobuziaczek
hej dziewczyny,trudno nie bylo slyszec o homoseksualizmie teletubisiow,wczoraj chyba wszystkie wiadomosci to nadawaly,ja sie tylko zastanawiam,przeciez dzieci takie male nie widza takich roznic,ktore dorosli dostrzegaja,dla nich to tylko zabawa,postacie z bajki,najgorsze jest to,ze to wlasnie przez tych niby ludzi ktorzy "chca uchronic dzieci" przed takimi bajkami nasze dzieci maja pozniej takie poglady ze.np jestes dziewczynka to absolutnie nie wolno jej ubierac na niebiesko ani dawac do zabawy samolotow i autek,to jest wedlug mnie chore szczerze mowiac i dowodzi to tylko tego,ze to ci "dostrzegajacy" takie szczegoly chyba maja cos w glowach juz nie po kolei i to tylko oni dostrzegaja takie podteksty.....ja np. jestem leworeczna osoba,i prawie cale zycie sie meczylam z opiniami starych bac i nietolerancyjnych dzieciakow ze jestem dziwak........nauczycielka w podstawowce nawet mnie wyslala na badania a tam babka probowala mnie przestawic,hehe,jak moja mama zobaczyla ze to babsko bije mnie po rece,to biegiem mnie stamtad wyciagnela, i powiem ze od tamtej pory nie czulam sie dziwnie piszac lewa reka,wrecz przeciwnie,jakos tak wychodzilo ze nigdy nie szlam za tlumem i cieszylam sie ze mam inne poglady i zachowanie niz pozostali ludzie.... pozdrowionka dla aurorki!!!pewnie dzis juz sobie przypomni jak to bylo z tymi nozkami!! a kacperek bedzie mial na pewno frajde w basenie :)] my wczoraj mialysmy z bianka spory sukces- 4razy zrobila siusiu do nocnika i tylko 2 porazki sie zdarzyly papa!!

Gość lobuziaczek
oj,przepraszam,naturalnie z tymi zyczonkami o nozkach biegajacych bylo dla kacperka,cos mi enter nie kliknal....:(

Lobuziaczek gratuluje nocniczkowych sukcesów. :) Kacpi robi kupę na nocnik od kilku miesięcy, ale z sikaniem to już całkiem inna historia:) Teraz jak jest tak ciepło to robi siusiu na trawkę:)

🖐️🖐️ U nas ciepło, ale słoneczka nie ma:) Kasika dobry pomysł z tym basenem, napisz jak Kacperek zareagował?? Co do teletubisiów to myśle, że to jest śmieszne:):) Teletubiś z torebką... wielkie rzeczy.... Zobaczymy jak się sprawa rozwinie;) Miłego Dnia 🖐️