Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

atrida

Dwudziestoparoletnie mamusie-jesteście tu? Zapraszam do rozmowy...

Polecane posty

hej dziewczyny!! Nic nie piszecie.... Co u Was....? Pozdrawiam:)

hej mój łobuz baje ogląda maruda jest straszna może uśnie u nas mokro jakoś ale chyba nie zimno.. ja chce wiosny!!! dziewczyny jak wam idzie z nocnikiem.. bo u nas narazie lipa

Donn moja Domi też ostatnio marudzi,ale chyba wiem co jest przyczyna.Wczoraj wypatrzyłam ze dwie dolne piątki jej wychodzą i szczerze to wypatrzyłam je przypadkiem.Noce przesypia całe-no czasami zdarzy się tak że śpi z nami ale to już rzadkość.Jeśli chodzi o nocnikowe sprawy to próby są już od dawna i ona wie ze to jest jej toaleta. Nie zawsze jednak uda jej się zdąrzyć. Jeszcze jedna ciekawostka od swojego nocnika woli nasza toalete. U nas od wczoraj słonecznie i w miare ciepło-mozna spacerować:) Jednak nie licze na to by tak zostało na dłużej;)

🖐️ Pogoda pochmurna:( tak jak wspominałam nie ma co liczyć że słoneczko na dłużej pozostanie z nami...nie moge doczekac się wiosny:) Chyba jak każda z nas;) Dziewczyny mam pytanko> Ile posiłków w ciągu dnia jedzą Wasze maluchy??

Co do nocnika to mam postanowienie że na drugie urodzinki Domi bedziemy tylko na nocniczku:) Mam nadzieje ze uda mi się przez ten czas małą przekonać:)

hej laseczki :) f-ka >> Aura je tak.. rano jak wstanie butla mleka drugie śniadanie obiad potem jakieś owoce albo drugie danie albo kanapka no i kolacja czyli wychodzi 5 razy

🖐️ U nas też wychodzi 5 posiłków;) Miłego dnia:)

witam. naszczesciemoj Natan przed 2 urodzinami juz kozystal z nocnika, szybko mu poszlo bylam konsekwentna i nie odpuscilam przez 2 dni. Co kilkanascie minut sadzalam go na nocnik, i tlumaczylam nawet przez rysunki ze tak inne dzieciaki robia i zalapal. Jak idziemy na spacerek zakladam mu pampersa nie zawsze jestesmy w takim miejscu ze ma sie gdzie zalatwic.Ale nie chce sie wysikac do niego tylko tupie nogami i wola nunusia!! Troche mi go zal bo nie zawsze na czas znajde toalete lub mniejce gdzie moze sie zalatwic i poprostu zsika sie. Wtedy jest bardzo smutny. Fajna byl akcja z kupka. Jak zalapal ze trzeba sikac do nocnika po kilku godzinach zaczol siadac co minute na niego i tak kilka razy wkoncu zalapalam ze pewnie chce kupke, jak wkoncu zrobil i zobaczyl ze to co innego to nastepnym razem siadal i robil sonie kilkuminutowe posiedzenie ogladajac przy tym ksiazeczke. Teraz ma 2 lata i 2 miesiace sam wchodzi do toalety rozbierze sie, zalatwi i ubierze. Za rok czeka mnie nastepna akcja z mlodszym. Pozdrawiam wszystkie mamuski

🖐️ Dziewczynki muszę się pochwalić, zrobiłam dwa testy ciążowe i oba pozytywne!!!! :)

Kasika ale wiadomość :) GRATULACJE 🌻

🖐️ Kasika pewnie pełne szczeście jak zobaczyłaś wynik testu?! Jak się czujesz...?

Narazie jeszcze nie mogę się cieszyć, bom ciąża jest zagrożona, w srode znowu idę do gina to zobaczymy.

🖐️ Kasika bedzie dobrze!! Jak wrocisz od ginekologa to daj znac...

Kasika trzymam kciuki żeby było dobrze.. i czekam na wieści

Dzięki dziewczyny:) Jutro napewno się odezwę, wizytę mam po 16.

Dzięki F-ka. U nas trwa intensywna nauka siusiania, wczoraj prałam rajsopki 4 razy:) Ale też dużo razy się udałó:) Musze mu zakupic jakieś majteczki.

🖐️ Kasika my też mamy wziąść się \"za ostre\" siusianie do nocniczka;) Bo dotychczasowe sposoby nie sprawdzają się wiec trzeba je zmienić...

hej Kasika mam nadzieje że będzie wszystko dobrze :) i powodzenia z nocniczkiem.. a ja odzwyczjam od smoczka.. już 3 dzień.. wczoraj ładnie już sie udało Aurze usnąć .. ale w dzień jest gorzej...

Wróciłam Z dzieckiem wszystko w porządku :) Cysta coraz większa i grozi mi zabieg, ale to nie zagraża dziecku. termin na 2.11 Ale jestem szczęśliwa ❤️ UFFF

Kasika kamień z serca :).. bardzo sie ciesze że z maluszkiem wszystko dobrze

hej dziewczyny,moge sie dolaczyc do rozmowy mam 20 lat i zpodziewam sie dzidziusia.

Kasika to wspaniale, ze wszystko w porządku:):)😘 marlenaaa witamy!! i zapraszamy:)

hej dziewczynki :) cześć marlenaaa :) napisz nam coś więcej o sobie... u nas odsmoczkowywania ciąg dalszy... usypianie idzie już w miare.. ale jeszcze nieraz sie Aurze przyponi i krzyczy smoka