Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
endorfinkaa

Makijaż permanentny - doświadczenia

Polecane posty

Gość kryniaola
miło mi czytac taki komplement -oczywiscie podaje swoj mail i bardzo chetnie wymienie doswiadczenia -niestety brak u nas fachowej literatury czy jakichkolwiek innych form studiowania wiedzy i jej pogłebiania wiec bardzo chetnie ją czerpie od takich osób

Gość akolor www.akolor.pl
bardzo dziekuje!!!!!!!! do uslyszenia

Gość Antis
witam..juz od jakiegos czasu czytam to forum..i widze,ze nie ja jedyna szukam pomocy jesli chodzi o makijaz permanentny! 2 miesiace temu zrobiłam sobie makijaz perm.UST w gabinecie skylab w warszawie!oczywiscie poraszka-okropny ból, brzydko i niedokładnie zrobione..generalnie psychika mi z tego powodu ostro siadła i dół totalny..zaczęłam więc szukac pomocy i tak trafiłam na to forum.Po dokładniejszej analizie wybrałam jednak opcje p.Ani z a.kolor..byłam na pierwszej korekcie,narazie samiej pracy z korektorem (nie powiem obawiałam się bo wiadomo) ale muszę przyznac,ze naprawde p.Ania wie co robi,plusem jest to,ze rzeczywiscie wszystko odbyło sie bezbolesnie az byłam zdumiona po tamtych zabiegach,ze mozna to zrobic bez bółu ..jestem 2 dzien po zabiegu i praktycznie nie mam żadnej opuchlizny a wszystko się ładnie goi..oczywiscie mam jeszcze 1 lub 2 spotkania i poczekam sobie na efekt końcowy ale jak narazie jest naprawde DOBRZE! jeśli juz ktoś się zdecyduje na taki makijaż to jeśli chodzi o warszawę to polecam A.kolor-profesonalnie,z wyobrażnią i bezboleśnie ..uff ja jeszcze czekam ale będe opisywac dalsze wrażenia.Pozdrawiam

Gość ardnasleka
ja robiłam we Wrocławiu i jestem zachwycona, zarowno makijazem jak i Pania Kosmetolog, która mi go robiła :)

Gość jaśko
Miłe panie.Dopiero teraz pisze wrazenia po wykonanym makijażu ust w gabinecie w Krakowie.Więc tak...oczywiscie bolało i to nawet mnie bardzo bo mam niski próg bólu ale do przeżycia.Ustka bardzo ladnie wykonane,linia delikatna(bo tak chcialam).Pani linergistka tak na oko 30-40 lat góra.Bardzo sympatyczna.Najpierw była rozmowa,dobór pigmentów potem rozrysowała na kartce warianty(bo mialam swoje male zyczenia) I przeszlysmy do rzeczy.Kurcze co mam powiedziec?!-Z reką na sercu mogę polecić to miejsce.Troche postąpiłam ryzykownie bo tej aferze z reklamą ale widać jest we mnie ryzygantka.Na prawde dziewczyny reklama nie minela sie z prawdą.Tak jak pisała madzinka tak było.Moja siostra idzie na brwi do gabinetu bo podoba sie jej efekt.Jak bedzie po to albo tu wpadnie z opinią albo ja ją zamieszcze jak zobacze efekt. Kurcze chyba troche pochopnie wydałyście osąd ale rozumiem ze reklama mogła zdenerwowac! pozdrawiam

Gość Ewa65
A ile dałas w Krakowie za ten makijaz, ja tez wybieram sie we wrzesniu,szukam miejsca gdzie to zrobic.. Długie sa terminy oczekiwania tam gdzie bylas?

Gość jaśko
Ewa dałam 650 za usta bo pani powiedziala ze mam symetryczne,ladne usta i bedzie mniej pracy:) Moja siostra idzie na brwi 1 albo 2 wrzesnia wiec maja juz zapisy na wrzesien z tego wynika.Najlepsza reklama to reklama twarza i ja to bede robic.Na prawde jestem zadowolona,mogę tu nawet pasc i przysiegac:)

Gość kasiula 1975
Witam! DO Ardnasleka; gdzie robiłaś?

Gość antypis
Bardzo podoba mi sie to ze znalazly sie odwazne dziewczyny ktory chcialy sprawdzic rzetelnosc gabinetu.Takie na wyrost oczernianie gabinetu jest okrutne bo faktem jest, za malo przemyslaną reklamą moze stac poządna usluga.z checia bym teraz sprawdzila wykonanie makijazu w krakowie ale z Łodzi mam jednak kawałek:(

Gość Ewa665
Jaśko dziekuje za informacje :)

Gość Nyika
Właśnie zeszły mi strupki z brwi i przeżywam koszmar. Czy mogłybyście mi powiedzieć więcej o rejuvi? Jestem z Opole, gdzie moge zadzwonić aby porozmawiać o zabiegu?? Z góry dziękuję za pomoc..

Nyika co sie dzieje?!!!!!! Jaki efekt po zejsciu strupkow?

rany!ret!zrobilam kreski na dole i na gorze i to jeszcze grube,bo stwierdzilam jak szalec to szalec...::)gora jest poko,ale dolu nie umie zaakceptowac,mam pytenko bo za miesiac sie powtarza zabieg,moze powtorze tylko gore i ten dol szybciej zniknie,jakby pani z akolor mogla mi odpowiedziec Jestem zla na siebie!!!!!!!!!

Gość nefreaga
Nyika ja jestem z Wrocławia ale Opole nie daleko jak chcesz to zadzwoń a propo rejuvi udziele wskazówek i jak bedzie potrzeba to usuniemy tel 606872232

Gość Nyika
Nefreaga, wielkie dzięki. Do Wrocławia mam bliziutko wiec zadzwonię po pomoc... Problem polega na tym, że nie tego się spodziewałam -myślałam, że to takie wypełnienie między wypełnienie między włoskami, coś jak henna, tylko trwała, zresztą makijaże które widziałam na zdjęciach to tak właśnie wyglądały. Również u pani, która wykonywała mój, efekt był całkiem naturalny. No ale ja wyglądam jakbym się pomazała czarno szaroburym markerem i to z lekkim drżeniem ręki. Moja wina, wiem, ze sobie dałam zrobić coś takiego. I chociaż bywają większe tragedie, to wiem że wpłynie to mocno na jakość mojego życia. Już tak jest, choć wciąż ukrywam się na urlopie....

Gość DO MAALINKA77
a powiedz gdzie robilas w SZCZECINIE I ILE DALAS??

Gość DO marianna2201
a mozesz podac namiar na ta pania??

kasiekkasiek musisz poczekac do korekty i po tygodniu zobaczysz jak zluszczyl sie naskorek na dolnych kreskach, moze zniknie sporo?! Jesli okaze sie, ze masz nadal grube kreski na dolnej powiece, to mozesz zrezygnowac z korekty, ale krotsza bedzie zywotnosc makijazu permanentnego. Okaze sie tez przy korekcie czy rownomiernie zchodzi naskorek z obu powiek dolnych, moze z jednej zejsc wiecej i trzeba bedzie dorobic. Oj dziewczyny, ale szalejecie, ja wychodze zawsze od delikatniejszyck kolorow i ksztaltow, zawsze mozna dorobic. pozdrawiam.

A ja sterydy mam conajmniej do października :( I nici z mojego permanentnego :( Kurcze, a tak się cieszyłam... Zadzwonię jeszcze do Q10, żeby powiedzieć, że nie zniknęłam, tylko poczekać musimy :) Pozdrowionka dla Was wszystkich i trzymam kciuki za koretky!

Gość Nyika
Wielkie dzięki dla Nefreagi za kontakt i porady. Muszę jednak powiedzieć, że bardzo się męczę i dałabym wszystko żeby tylko usunąć cholerstwo z twarzy. Na dodatek okazało się, że rejuvi to straszny problem. Chciałabym jednak wiedzieć czy ktoś miał z tym jakieś doświadczenia i czy jak się zciśnie zęby i przeżyje te 2 miesiące to czy jest skuteczne i w jakim stopniu i czy jest jakieś niebezpieczeństwo powstania blizn...

W Szczecinie robilam na Jagielonskiej w Imperium wizazu. Kreski komplet kosztowaly 450 zl a usta kontur z wypelnieniem 600 zl.

Gość direy
Cześć dziewczyny, w sumie dzięki temu forum odważyłam się i zrobiłam sobie makijaż p., i w związku z tym postanowiłam coś niecoś napisać, może komuś też się przyda. od wielu lat chciałam zrobić sobie brwi i kreski na powiekach, a że jestem jasną blondynką, chciałam też, żeby ten makijaż wyglądał jak najbardziej naturalnie. no i wybrałam gabinet ale bardzo daleko od siebie, bo aż w piekarach (a jestem z jeleniej ). i mogę tylko napisać, że była to trafna decyzja. fakt, że kawał drogi ale za to po upływie miesiąca od zabiegu jestem naprawdę zadowolona. brwi są boskie, nie za ciemne ( chociaż przez ponad tydzień straszyłam ) i poprawiony mam ich kształt. z tego co pamiętam, są pocieniowane, żeby wyglądało to bardziej naturalnie. kreskę na górnej powiece mam tez dosc delikatna, zrobiona jest między rzęsami, przez co sprawiają wrażenie gęstszych. na dole też robiłam ale ta jest myślę jeszcze do korekty. jeśli chodzi o ból to faktycznie da się wytrzymać ale jest to normalne kłucie igłą, które trochę czuć nawet po znieczuleniu - specjalnym żelem. po zabiegu oczy są spuchnięte i lepiej nie prowadzić samochodu ( ja na szczęście miałam kierowce, inaczej byłoby ciężko). na korektę wybieram się we wrześniu. za wszystko zapłaciłam 1445 zł ( 700 brwi, 400 kreska górna, 300 dolna, 45 specjalny żel do smarowania po zabiegu). jak coś to pytajcie, pozdrawiam :)

Gość a-kasandra
do Nyika- ten produkt Rejuvi nie jest jedynym rozwiazaniem. mozna sprobowac wyplukac barwnik innym plynem badz rozjasnic brwi innym barwnikiem np cielistym, bialym badz zoltym. wiem ze to rowniez byci pomoglo.

Gość Nyika
Kochani, z tym rozjaśnianiem innym barwnikiem to trzeba ostrożnie. Jest takie forum podaję linka: http://www.realself.com/forum/skin_care/permanent_makeup.html gdzie można znaleźć historie wielu ludzi szukających sposobu na usunięcie nieudanego permanentnego. Koszmarne historie i ciężko mi się pogodzić, że dziś jestem już jedną z nich. Wypowiadają się też eksperci i ta opinia wydaje się jednomyślna: z rozjaśnianego permanentnego z upływem czasu robi się niezły bigos. generalnie nie brzmi to optymistycznie, jedyne co przynosiło rezultaty to rejuvi (ale to prawdziwy koszmar) i oczywiście laser. Laser jest drogi, bolesny i też nie ma gwarancji. Jedna rzecz mnie zastanawia. Ktoś napisał, że najskuteczniejszą metodą jest "tatuaż na sucho" czyli oranie igłą bez barwnika żeby rozbić i wyłuskać barwnik. Zastanawiam się czy jest w tym jakaś prawda i czy może to dać jakiś, choćby częściowy rezultat, szczególnie w przypadku świeżych tatuaży. Proszę o opinie. Słowo daję, jestem w stanie spróbować tego na sobie. Zrobiłabym wszystko, byleby odzyskać moją twarz.

Gość sysolinkaP
czesc dziewczyny ja robilam 5 lat temu oczy dol gora brwi i usta w belgii niestety zostala juz tylko kreska na gorze :/ dajcie jakis dobry namiar we wroclawiu:) zalezy mi na jakosci nie na cenie pozdrawiam buziole

Gość luffka-9
witam:) Przeszlam przez caly wątek zanim sie zdecydowalam a miejsce wybralam z polecenia mamy mojej kolezanki. Zrobilam wlasnie ustka na stradomskiej i jestem bardzo zadowolona.Linia boska,kolor dobrany indywidualnie.Polecam Kraków dla dziewczyn z poludnia.

Gość Ewa 338
A jak sie nazywa ten salon na stradomskiej co robilas???

Gość Kreseczka 12
Zrobiłam makijaż bez bólu. Udałam się do lekarki, która robi makijaż ze znieczuleniem stomatologicznym. Nic a nic nie bolało, ale znieczulenie trzymało jeszcze 2 godziny po zabiegu. Jeżeli ktoś chce zobaczyć moje usteczka, prosze podać maila a wyslę zdjecia. Z chęcia się pochwalę. Mam sfotografowane swoje stare i nowe, piekniutkie. Korekta za 3 tygodnie. Jestem szczęśliwa, bardzo szczęśliwa. Polecam wam dziewczyny makijaż, we wspaniały sposób upiększa twarz. Jestem szczęśliwa

Gość a-kasandra
ja bym chciala zobaczyc a-kasandra@o2.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować