Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cacharelll

Mamy siedzące w domu z dziecmi

Polecane posty

hej Wszystkiego najlepszego dla Oli!!!!!!!🌼🌼🌼 Ja przez parę dni nie będę pisać,muszę coś pozałatwiać i przemyśleć.Jestem smutna i chce mi się wyć. Postaram się napisać końcem tygodnia

Witam:) Fajnie mieć czasem dzień wolny :D Częstuję kawką i pomarańczowymi delicjami. Margaret, uściskaj od nas swoją trzylatkę. Życzę jej dużo zdrówka i radości 🌻 🌻 🌻 Brylka, ja \"ostatkować\" będę dziś wieczorem z mężem i pifkiem ;) Gumisia, mam nadzieję, że już nastrój masz lepszy 😘 Monika 🖐️ Dużo jeszcze masz egzaminów do zdania? Luiza, trzymaj się kochana. Życzę pomyślnego rozwiązania wszystkich spraw.

dla oli 🌻 🌻 🌻 z okazji urodzin nie zagladam do was bo moj maz ma "wolne" i od trzech dni okupuje komputer do rana do wieczora projektujac kuchnie swoja droga fajne zajecie ... wczoraj troche mu pomagalam zaplanowac wyglad niektorych kuchni i wciagnelam sie pozdrawiam

Anet, to może zaprojektujcie jakąś kuchnię dla mnie ;) A tak na serio, co byś powiedziała na spotkanie w najbliższą sobotę?

ja tylko daję znać że żyję urwanie głowy z dwójką chorych dzieci, na nic nie mam czasu:( a pogoda piękna, chciało by sie na spacer, a tu trzeba się kisić w domu:( maja jeszcze gorączkuje i nie schodzi mi z kolan:O STO LAT dla Oli🌻 🌻 🌻 👄 👄 👄 i buziolki dla was kochane👄 👄 👄 dla tych co mają problemy i złe samopoczucie najwięcej👄

Witam,u mnie jakos leci do przodu.. zuziu,mam jeszcze 7egzaminów.. w tym 5w weekend za dwa tygodnie.. z nauka idzie mi jak po gruzie.. 🖐️

Widzę ,ze nastroje nie za bardzo:( Dziewczyny wiosna coraz bliżej🌻🌻🌻 Zdrówka dla potrzebujących:)

Byłam po południu na ploteczkach u ciężarnej koleżanki. Wprawdzie było miło, ale trochę mi przykro, bo ona ma termin porodu na połowę maja....akurat tak, jak ja bym miała, gdyby moja ostatnia ciąża była prawidłowa........ :(

🖐️🖐️🖐️ Jestem zła i zmęczona:( Jakoś kiepsko mi ten tydzień mija:( Wam życzę lepszego:)

dzień dobry!!!!! u mnie szalony tydzień i dużo pracy bolą mnie plecy i łokieć cały fioletowy ...ale mówi się trudno i żyje się dalej ... ja po woli przygotowuję się do nadchodzącej komuni syna no i do przyjęcia malego z tej okazij po namyśle zdecydowaliśmy się na lokal (wczoraj zamowiłam ) ponieważ goście nie zmieszczą mi się w pokoju i wogóle to całe zamieszanie i tyle przygotowań na samą myśl ręce opadają ... ok nie zanudzam 🌼🌼 milego dnia

Może zapach świeżej popołudniowej kawki skusi którąś do odwiedzenia kafeterii:D >

witam wszystkie mamy. Ja jestem świeżo upieczona mamuśka 3 miesięcznej Maji, chętnie z wami poplotkuje.

witam wszystkie mamy. Ja jestem świeżo upieczona mamuśka 3 miesięcznej Maji, chętnie z wami poplotkuje.

hejo!manika nie wiedzialam ze tutaj sie tez udzuelasz:)Zdrowka dla wszystkich chorych, taka kiepska pogoda, ech...moje dziecie, ze nie jada sniadan od jakis 2 miesiecy na sniadanie pije actimela i chyba dziala, bo jakos jest zdrowy a wczesniej jak nie katar to kaszel...odpukac:/

FRida 🖐️witam Izabella nie TYlko TY wytropiłaś Manike;) Luiza co u Ciebie? Margarett naprawiaj kompa i wracaj do nas:) Zuziu❤️ Anet hej hej Brylka gdzieżes TY?

wczoraj miałam straszny dzień byłam z dzieciakami u logopedy i myślałam że je poz..ijam Marcin była tak straszny że po powrocie do domu patrzeć na niego nie mogłam cały czas jęczał albo się kłócił dobrze że M się nimi zajął a ja poszłam do sąsiadki na piwko dzisiaj miałam jechać na zakupy ciuchowe ale odechciało mi się po wczorajszym pojadę w piątek ( dobrze że bez dzieci) zabrałam się w wir sprzątania pomyłam okna przesadziłam kwiatki jutro powieszę firanki

Ania to kiedy masz tą komunię i dużo gości planujecie My 9 marca musimy zorganizować mojej babci przyjęcie urodzinowe stuknie jej 80 lat

wczoraj wieczorem musiałam jechać na pogotowie z sąsiadką i jej dzieckiem dziewczynka skakała na łóżku i złamała rączkę dzisiaj pada u nas deszcz i nic mi się nie chce

miało być że spadła z łóżka i złamała rączkę

hej babeczki:) brylko, przeczytałam pierwszy post na tej stronie i się przeraziłam że to twój synek złamał rączkę:O ale uspokoiłam się jak poczytałam wstecz. izabela:D a no tak skaczę po topikach, bo na marcówkach słabo szło:D frida witaj ja też mam Maję, tylko trochę starszą:D w marcu skończy dwa latka:) gumisiu🌻 zuziu🌻 anianiania🌻 anet🌻 margaret🌻luiza🌻monika🌻 jak tam zdrowie ???? u mnie nadal szpital, maja dopiero dziś przestała gorączkować, paskudny ten wirus:O kamil strasznie kaszle i smarka, a antybiotyk się kończy:( pogoda paskudna, żyć się odechciewa, budowa nadal stoi, coś majster strajkuje, obiecuje codzień że jutro zacznie, ale nie widzę go

🖐️ kawka dla wszystkich \\_/> ja juz żłoie drugą. nie wyspalam sie bo wczoraj bylam u kolezanki na plotach( z Nikusiemi autem, a pozatym post, wiec nic nie mzna było chlapnąć :-( ;-) ) a jak wrócilam, to dopadl mnie strach egzaminów i sie uczyłam w nocy.. teraz padnieta jestem, a dzis czeka mnie to samo.. pozdrawiam babeczki 🖐️ u nas sloneczko wychodzi a ja mam duuzo srzatania, tylko weny mi komletnie brak 😴 😴 buzki😘

🖐️🖐️🖐️ MOnika fajnie że sie wyrwałaś na ploteczki:)Ja się umówiłam na sobotę,ciekawe czy dojdzie do skutku... Manika wytrwałości życzę przy dzieciaczkach. Brylka to dlatego znikłaś mi wczoraj? Jak mała sąsiadka sie czuje? Zuziu jak zwykle ❤️

Cześć. Wracam po paru dniach i nie mam za bardzo dużo do czytania.Sylwia nie będzie zadowolona.Co do mnie to problem prawie rozwiązany,ale nie chcę o nim pisać,chcę o nim jak najszybciej zapomnieć. U nas dziś brzydko i pochmurnie,chyba będzie padać.Ja nie wyspana.Julka z Kubą wstali o 6 rano i nici ze snu.Choroby powoli u dzieciaczków przechodzą ale męża coś zaczyna brać. już się cieszę że ferie się kończą.Kuba od poniedziałku do przedszkola,chwila spokoju i mniej marudzenia że mu się nudzi.Nawet jak wychodziliśmy na spacer to narzekał,że nie ma jego znajomych i nie ma się z kim bawić.Od poniedziałku to się zmieni bo będzie miał swoich kolegów Dziś u nas w domku impreza.Do mamy przychodzą koleżanki z pracy,moje zresztą też bo ze wszystkimi jestem na ty,więc szykuję się sprzątanie i ja robię sałatkę z buraków.Mąż powiedział,że jak wróci z pracy to zajmie się dzieciaczkami abym mogła spokojnie poplotkować. Będę kończyć,bo chcę uśpić Julkę i zacząć sprzątać. Czy wam też wyskoczyła jakaś ankieta? Manika zdrówka dla dzieciaczków Monika więcej wiary w siebie.Poradzisz sobie.

Mam dziś kolejny zakręcony dzień.... Muszę nadrobić trochę zaległości w pracy, potem idę na usg, a po południu jedziemy na weekend do moich rodziców. Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie 😘

no, ale tu pustki.... rety, nie ma z kim kawy wypic..