Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cacharelll

Mamy siedzące w domu z dziecmi

Polecane posty

Monika przesyłam Ci wyrazy współczucia wiem co to znaczy 4 lata temu zmarł mój tata

hej Kasbak masz rację próbuję ogarnąć maluchy,z Julką poszło gorzej z Kubą,jest nie możliwy.W środę mąż jedzie po odbiór auta,5 tygodni czekaliśmy aż naprawią.Jutro z Kubą idę do lekarza na kontrolę.Wiem że mu nie przeszło i jestem ciekawa co mu znowu przepisze.Julka już śpi ,moi mężczyżni szaleją w pokoju obok.A ja mam ochotę na kąpiel ale najpierw idę coś zjeść. Sylwia foch foch siedzisz na Nk a do koleżanek na kafe nie zajrzysz :D

dziewczyny w sobotę mieliśmy gości i długo grilowaliśmy wczoraj byliśmy u kuzynki i tam przyjechał pociąg retro lokomotywa na węgiel i wagony drewniane pociąg na stacji stał godzinę i mogliśmy pozwiedzać dzieciaki mogły wejść do lokomotywy i zagwizdać ( zdjęcia jak kuzynka mi prześle bo zapomniałam aparatu) jak wczoraj wróciliśmy do domu to babcia mówi że ma dla nas prezent znalazła takiego małego kundelka ale dzisiaj znalazł się właściciel i musieliśmy go oddać i mąż zaraz wynalazł nowego ślicznego pieska http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ffcef3e54e2815d9.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ffcef3e54e2815d9.html dzieciaki zachwycone i ciągle kłócą się kto go będzie prowadzał na smyczy

MIŁEGO DNIA Pani Stasia była organistką w kościele, miała już prawie 80 na karku, ale jeszcze nigdy nie była z mężczyzną. Była za to podziwiana przez wszystkich parafian za swą dobroć i oddanie sprawom kościoła. Pewnego razu wpadł do niej pastor omówić szczegóły jakiejś kościelnej uroczystości. Pani Stasia zaprosiła duchownego do pokoju gościnnego i zaoferowała mu herbatkę. Pastor usiadł sobie wygodnie w stylowym fotelu, tak, że przed nim stały stare organy Pani Stasi. Ku wielkiemu zdziwieniu pastora, na organach tych stała szklanka wypełnion? wodą, a co jeszcze bardziej zaniepokoiło pastora to fakt, że w szklance tej pływała prezerwatywa. Jak Pani Stasia wróciła z herbatką zaczęła się rozmowa. Pastor chciał jakoś delikatnie zacząć rozmowę o szklance wody i kondomie w niej pływającym, ale mu się nie udawało, więc postanowił zapytać wprost: - Pani Stasiu, bardzo bym był rad by mi pani to wytłumaczyła - tu wskazał na nieszczęsna szklankę. - Ooo tak, dobrze, że pastor pyta. Czyż to nie wspaniałe? Szłam sobie raz przykościelnym parkiem parę miesięcy temu i znalazłam tą małą paczuszkę na ziemi. Instrukcja na opakowaniu wyraźnie mówiła, że należy umieścić na organie, zapewnić by było wilgotne to ochroni przed roznoszeniem się chorób. I wie pastor co .. przez całą zimę nie miałam przeziębienia.

🖐️ :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Brylka dobre, jak wam też coć wkleje i zmykam sie dalej uczyć 👄

Facet umówił się z kumplami na polowanie. Wstał o 3:00, wychodzi na zewnątrz, a tam trzaskający mróz. Odechciało mu się polowania, rozbiera się i kładzie z powrotem obok żony. Ona: - To ty? - No... Dotyka go i mówi: - Ależ ty jesteś zimny! Musi tam być straszny mróz. - No, jest taki. - A ten idiota poszedł na polowanie. 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

hehehheee,widzę,że humorki dopisują:D:D:D julka a czegóż Ty się uczysz???czyżby przepisów ruchu drogowego,he? brylka słodziutki piesio,bardzo podobny do mojego,gdy był mały,teraz z niego kawał dobermana wyrosło;-)uwielbiam pieski,super,że macie psiaka,dla dzieci to wielka frajda,ale i dobra nauka obowiązkowości:D kurczę cos mi nie tak:oco jest z sylwią naszą??gdzież ona się podziewa??zaczynam się niepokoić:o.....sylwia pomachaj szybciutko,już!!! miłego wieczorku🌼 Pyśkaa do jutra:Dobudź nas tak jak dziś:Dtrzeba topik podtrzymywać:D

nasz piesek wykąpał się w dzieciaków basenie a wieczorem chciał wskoczyć do wanny ciekawe jak przebiegnie noc czy nie będzie piszczał on był najdłużej przy matce ( normalnie nie wiem dlaczego ja się zgodziłam na tego psa teraz to już wcale czasu nie będę miała) ale jest świetny

🖐️dziewczynki moje kochane:)👄na nk byla chwilke:Pnie mialam czasu dzis siedziec i pisac z Wami:(M mial dzis wolne i wzielismy sie za przemeblowanie pokoji:Oledwo zyje dostalam dzis @i wszystko mnie boli:(teraz juz zmykam,bo musze jeszcze kanapki M zrobic i musze sie isc umyc i sie klade,bo zasypiam:(Napisze jutro do Was:) Pozdrawiam serdecznie Wszystkiem mamcie🖐️ Fluidki sle potrzebujacym..............🌼 Monisiu❤️super zdjecia dodalas na nk:)🌼Sle Wam buziaczki👄👄👄3maj sie cieplo🌼 Do jutra 🖐️👄

Mialo byc:(pozdrawiam serdecznie Wszystkie mamcie👄juz zmeczenie daje mi sie we znaki:OIde sie myc🖐️ Kasbak👄🌼 3majcie sie cieplo kobitki🖐️

wstawać śpiochy :D A ja mam dziś wolne :D ale tylko dziś niestety :( W nocy była burza, a teraz leje i ja niewiem jak ja z małą pojade do miasta bo musze kilka spraw załatwić. a teraz stawiam kawe duuużą i pozdrawiam wszystkich, bez wyjątku 👄 ........c..........🌼

Cześć Julka ja juz też wstałam i pije twoja kawusię;P :) Brylka ja tez widziałąm waszego pieska-śliczny,słuchaj czy to nie jest labradorek? My chcielismy kupic labradorka-biszkoptowego ale cały czas sie martwię czy bedziemy mieli dla niego czas.Boje się żeby nie siedział za duzo czasu sam w domu-bo te pieski wariuja jak nie ma nikogo:P i jak bym wróciła to bym miała mase sprzatania..:Pale kochaja dzieci i wogóle,to jak mieć jeszcze jedno dziecko w domu...:P :P Byłam wczoraj z chłopakami na pierwszej lekcji pływania..ale się usmiałam :P :)-oczywiscie bo było smiesznie a nie z tego ze nie umieja pływac:P,dzisiaj idziemy na drugą-mam nadzieje że bedzie szło lepiej :D Monika co u ciebie??Duży buziak dla Ciebie👄🌼 NO dziewczyny ja lece na 2 godzinki do pracy. Jak napisała Julka wstawac śpiochy i pisac...:P,ile mopzna spac-sama bym sie jeszcze położyła:P :P

Sylwunia ja tez uwielbiam przemeblowania,mogła bym to robic co tydzień-mój mąz na poczatku protestował,bo on nie lubi zmian-ale z czasem zdał sobie sprawe ze nic z tego i dał spokój :P :P

tak to jest labrador i obudził nas 5.30 rano Ola poszła z nim na dwór a jak chłopaki się obudzili to był płacz bo to oni chcieli iść ( ciekawe jak długo będą mieć takie chęci) a że wstałam tak wcześnie to umyłam okna w 2 pokojach firanki też się już poprały a obiadek kończy się gotować

odnosnie przemeblowań to też uwielbiam ale teraz mamy za dużo gratów żeby robić duże zmiany a jak robiliśmy remont przed wprowadzeniem to mój M i tata strasznie na mnie psioczyli bo ja sobie wymyśliłam w każdym rogu pokoju antenę do telewizora żeby było łatwiej na przyszłość przemeblowywać i wszystkie ciężkie meble mam podklejone filcem żeby łatwo je przesówać

u nas pogoda jak na razie ładna słońce i gdzieniegdzie chmury wyniosłam pościel żeby się wywietrzyła

🖐️ dziewczyny dziękuje za słowa pocieszenia❤️ a gdzie sie podziewa Gumisia??? u mnie ok., dzis jade na rehabilitacje+ logopeda+psycholog, 45minut drogi w jedna strone... ale powiem wam ze w trakcie takiej jazdy to opoczywam, mimo ze prowadze. przynajmniej moj kręgosłup odpocznie od noszenia Miłoszka,,.. :-) dzięki za komentarze na NK😘 pogoda u nas barowa poprostu..ale teraz to lepsze niz upaly. całuje was wszystkie😘 miłego dnia🖐️

cześć sylwia to Ci się zachciało przemeblowań:pja też lubię,ale nie mam za duzo mozliwości na razie:-( brylka super,nie zajarzyłam,że to labrador,fajny piesek dla dzieci:D julka fajnie,,że masz wolne,to sobie odpocznij troszkę, w miarę możliwości;-) Pyśkaa na basenie jest super,fajnie,że chłopaków zapisałaś,popieram:Dmy tez z Nadią jeździmy odkąd skończyła 7 mies.Niech sie uczy dziecko pływać,a ni potem będzie ślamazarą jak mamusia,bo ja nie umiem:-( a gdzie gumiś i luiza?? Monika ja Ciebie nie znalazłam na Nk,kurczę poszukam w znajomych dziewczyn ,może Cie znajdę:D a tak w ogóle to foch na Was babki,bo ja czekam i czekam na przepis na wiśniówkę,a Wy nic😡:-( a dzisiaj będę miała wisnie nazrywane,no i co??

heh,Monika znalazłam Cie na NK:D,wysłałam Ci zaproszenie;-),fajna z Ciebie babka,a chłopaków masz wspaniałych🌼

🖐️Wsiem:) Gumis zyjesz hop hop???Czy Ty o nas zapomnialas:Pczy przenioslas sie gdzie inndziej:(pomachaj kolezance;)👄🌼 Kasbak end Pyska:)dziewczynki ja robilam przemeblowanie,bo chcialam zeby moi chlopcy mieli duzy pokoj i zeby byli razem ze soba,a nie oddzielnie:)bo Dawidus bardzo chcial spac z braciszkiem wiec poprzenosilismy wszystko i teraz beda razem:)Dawidek nic o tym nie wie;)bedzie,to dla niego niespodzianka:)napewno sie ucieszy,bo on mi kiedys wspominal,ze chce byc razem z Dominikiem i ja nie wiele myslac spelnilam jego prosbe:)bo go bardzo kocham i nie mogla bym jemu odmowic:) U nas jak narazie swieci sloneczko,ale jest pochmurno:Onapewno sie rozpogodzi po poludniu;)bo przeciez ja musze isc z malym na dwor:DJa sie czuje juz lepiej:)brzuch mnie nie boli wiec bede zyc:D:D Dziewczyny kawaly super:D:D:D Brylka gratki za stronke🌼brylka fajny jest ten piesek dla dzieci:D Pyska ja przemeblowan tak za bardzo nie lubie:Oale jak trzeba,to trzeba;)moj M ,to by mogl co mies.przemeblowywac,a ja nie:P:D:D Kasbak nie znam zadnych przepisow:Osorrki🌼poszukaj czegos w necie moze znajdziesz:) Zycze Wszystkim milego dnia............🌼 Fluidki sle potrzebujacym..............🌼 Monisiu🌼👄 Pozdrawiam serdecznie Wszystkie mamcie🖐️🌼👄

Hej Dopiero teraz mam chwilke.Do południa byłam u lekarza z Kubą.Nadal chory i dostał następny antybiotyk na 3 dni jak nie przejdzie mam iść znowu do lekarza.Muszę go wykurować,bo w sierpniu jedziemy na wczasy,właśnie dzwoniłam i wynajełam pokój.Nie długo bo na 8 dni,ale zawsze to coś. Kasbak ja też z Kubą chodziłam na basen w tak młodym wieku.Zajęcia prowadziła super babka i dzięki niej Kuba umie pływać i nurkować.Z Julką gorzej bo ona bała się wody teraz juz lepiej ale na zajęcia z pływania będzie chodzić od września .Taki mamy plan. Brulka piesek słodki,obowiązków trochę przybędzie,ale nie będziesz żałować.Ja mam kochaną psinkę i życia bez niej sobie nie wyobrażam Dla pozostałych dziewczyn🌼 Kończę bo muszę dać lekarstwo Kubie i trochę poprasować

Luiza duże buziaki dla Kuby-teraz biedny się rozchorował.Jak jest goraco a dziecko chore to dla niego strasznie :( No ale jak ma antybiotyk to oby szybko mineło :) Idziemy zaraz z chłopakami na basen-wykupiłam dzisiaj karnety wić mozemy siedziec nawet codziennie :P :P

Monika wysłałam do Ciebie zaproszenie na NK,zastanawiało mnie to że mówicie o zdjęciach a ja nic nie widziałam.Teraz oglądałam i muszę powiedzieć że świetnie wyglądasz i masz super dzieciaczki oraz męża

Pyska baw sie dobrze:)na tym basenie:Dja zaczne chodzic jak moj Dawidek wroci z wakacji:) Luiza mega fluidki sle dla Kuby.....................🌼 Ja dopiero wrocilam z nadworu:)ale po drugim spaniu synka znowu sie wybieram:)sloneczko swieci az chce sie zyc:) Stawiam kawusie i ide 2 pranie nastawic:)..................c[ *] .....kawusie prosze z bita smietana;):D:Dsmacznego!!! Zycze Wszystkim milego popoludnia .........🌼

sylwus takiej kawki mi trzeba było:D tylko,hmmm,cos mi kilogramów ostatnio przybywa,więc ta bitą śmietane darujmy sobie:D fajnie,że u Ciebie pogoda dopisuje,u mnie zimno,wiatr i pochmurno😠 Pyśkaa baw się dobrze na basenie z chłopakami,ale Wam fajnie;-)