Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cacharelll

Mamy siedzące w domu z dziecmi

Polecane posty

julka brawo,brawo:D:D:D no wiem,że kierowcy nie piją,ale juz pewnie nigdzie dziśnie pojedziesz więc postaw jakies pifffko;)na to prawko,co by Ci sie dobrze jeździło:D luiza oby jutro wszystko się wyjaśniło,bo naprawdę to jest już wkurzające,taka sytuacja:o julka juz daje Nadii te witaminki,na początku nie chciała,ale przekonalismy ją do nich i sama woła,że chce witaminki:D

kasbak a jaką chcesz grać rolę to Sylwunia załatwi bo to główna bohaterka w serialu :D:D Julka ja poproszę herbatkę i jak jechałaś ostrożnie :):) wiem jak to jest z klientami bo pracowałam kiedyś w gastronomii Moja suczka to zrobiła się nie grzeczna ostatnio jak teściowa wywiesiła pranie to jej pościągała i jedną bluzkę pogryzła

kasbak a jaką chcesz grać rolę to Sylwunia załatwi bo to główna bohaterka w serialu :D:D Julka ja poproszę herbatkę i jak jechałaś ostrożnie :):) wiem jak to jest z klientami bo pracowałam kiedyś w gastronomii Moja suczka to zrobiła się nie grzeczna ostatnio jak teściowa wywiesiła pranie to jej pościągała i jedną bluzkę pogryzła

sylwinka widzę,że Ci sie zdublowało,jak mi stronkę temu:D sylwinka ja to tam wystarczy,że sprzatać będę,nie jestem wymagająca:D

kasbak a prosze winko, może być tokaj ;)......tylko takie mam w poblizu:d kto ma jeszcze ochote? :)

zobaczcie jaka jestem popularna aż dwa razy mnie dali :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D na kafe a 27 pazdziernika znowu winka się napijemy bo mam urodziny :) Julka ja jestem chętna na winko :) dobra zmykam oglądać Szymon Majewski show dobranoc 👄:)

Julka gratuluje !!:D Dziewczyny ale się rozpisałyscie:) Własnie wróciliśmy ze spacerku z pieskiem,max to mały rozrabiaka,ale juz bysmy go za nic nie oddali:P Do jutra🖐️

Czy mogłybyście mi podpowiedzieć jak umieścić taki suwaczek? Nie potrafię tego zrobić, a chciałam umieścić go na moim profilu na malcu i w żaden sposób mi nie wychodzi :/

Ja przelotem tylko,bo ide zaraz spac💤 Kasbak okna i inne maja byc jutro i tak beda mi przez 2 dni,to wszystko wstawiac:)Oby tylko nie wielo i nie padalo,bo inaczej zamarzne i dzieci moje tez:O:( Julka:D:Dgratulacje 1 jazdy:D:D🌼 Sylwinka;):D Brylka 🌼👄

Reszte postaram sie napisac jutro;) Dobrej nocki🖐️))) Aaaa Luiza :)dobra sprawa z tym tancem:)ja swojego Dawidka tez chce zapisac na jakies tance,ale jeszcze nic nie znalazlam:Oale jak bede miala jakies namiary postaram sie go zapisac i go prowadzac;) Julka jaka rola by cie zadowolila??:D:D:D Dobra spadam papa🌼

sylwuś jakakolwiek, ja jestem kobieta pracujaca, zadnej pracy sie nie boje :D:D:D:D a tak na marginesie to niewiem jakie są jeszcze wolne, bo... niemam telewizora:P mozecie sie smiac ale jeszcze sie z M niedorobilismy i dobrze nam z tym:) Dobranoc kwiatuszki :) 🌼

Mąż po wypłacie spotyka się z kolegami w knajpie. Nasłuchał się jak to jego koledzy krótko trzymają swoje żony. Po kilku kieliszkach wraca do domu. Dzwoni do drzwi, otwiera żona, a on podniesionym głosem pyta: - Czy jest gorąca woda w domu?! Wystraszona żona odpowiada szeptem: - Tak, jest. Na to mąż: - Daj mi talerze! Będę zmywał! Wraca żona do domu i widzi kartkę na drzwiach: - "Sprzedam żonę za 360 zł". I Mówi do męża: - Czyś Ty zwariował, mnie sprzedasz i to za 360 zł, skąd to wziąłeś? Mąż na to: - Wiesz, 80 kilo wagi razy 2zł, kilo żywca plus 200 zł obrączka. Na drugi dzień mąż wraca i widzi kartkę: - "Sprzedam męża za 1,10zł". Mąż zdenerwowany mówi: - Ja wszystko rozumiem ale za 1,10? Skąd to wzięłaś? A żona mówi: - 2 jajka po 0,30 groszy i rurka bez kremu po 0,50 groszy! a to coś na dobry humor :D

Cześć mamuski:) Kawka czeka,kto pije???:D Wstałam dzisiaj z bólem głowy:O,mam nadzieje że po tej aromatycznej kawce mi przejdzie:P

🖐️ mamuśki kawka mniammmmmmmmm a ja dodaje pączka z budyniem :) Julka dobre te kawały :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Pyśkaa czytałam w gazecie że najlepszy na ból głowy jest seks :D:D Miłego dnia 👄

Przychodzi 18 letnia dziewczyna do apteki i mówi : - Poproszę dowcipne środki antykoncepcyjne - Jakie ? - pyta się sprzedawczyni - No dowcipne - odpowiada dziewczyna - koleżanka mi mówiła, ze środki antykoncepcyjne dzieli się na doustne i dowcipne

Gość Bubusiak
Dzień dobry mamuśkom :-) Dziewczyny zakręcone jesteście jak listki na wietrze!!!!!!!!! aż miło się Was czyta... :-) próbuje się trochę dowiedzieć o Was, wpaść w jakis temat ale przyznaje że troszke sie gubię :-) Brylka - nie wiem o jaki zabieg chodzi (niestety nie dokopałam się) ale napewno bedzie wszystko dobrze, trzymam kciuki :-) Julka - gratuluje prawka (moja dobra kumpelka jutro zdaje 3 raz), super pierwsza jazda :-) - odwazni jestescie bez dokumentów :-) :-) Luiza - Chrzanów to rzut beretem (jak się dobrze rzuci oczywiście). czesto bywam w "okolicy" - w Alwerni, jak byłam smarkata jeździłam tam na wakacje, no i urodziła się przyjaźń która trwa do dziś :-) a już z tymi serialami to mam kołomyje w głowie :-), same aktorki nie wiem czy się dogadamy bo ja jestem górnik!!! hahahaha Moja Zosia miała od dziś zacząć gimnastykę artystyczną ale że wydarzenia ostatnich dni były takie a nie inne i że na moje uparte, niegrzeczne dziecko nie ma innej rady ma obcięte wszystkie dodatkowe zajęcia. Może źle zrobilismy ale już brakuje nam pomysłu. Nie wiem czy wszystkie dzieciaki przechodzą bunt pierwszoklasisty - ale Zocha przechodzi samą siebie... Ok czas na kawkę... ktoś sie przyłączy? Zapraszam :-) Miłego dzionka :-) :-) :-)

Ja powoli szykuję się na padania do poradni.Boję się.Kubie wytłumaczyłam że pani będzie z nim rozmawiać ,nawet chce iść ale wiecie jak to jest.Napiszę po badaniach.Trzymajcie kciuki.

Luiza trzymam kciuki 🌻 Sylwunia napisz jakie jeszcze role są wolne bo Ty bliżej szefa jesteś :D:D Babusiak my zakręcone aktorki ze wszystkimi się dogadujemy a ja lubię górników:):) a jak tam po wizycie u lekarza alergologa www-mojmalec-pl jak zrobisz suwaczek to skopiuj adres i pózniej wklej na forum

Gość Bubusiak
Hej... Hancia dobrze reaguje na leki więc 7 listopada testy, mam nadzieję że na tym kurzu i roztoczach się skończy ale... no zobaczymy 7 listopada :-) Zosia narazie uniknęła noża ale migdał trzeci pod baczną obserwacją - jest znowu powiększony (dwa lata temu miała zmniejszany). Teraz leki i zobaczymy co dalej... Pozdrawiam :-)

Sylwinka gratuluję stronki. My już po wizycie.Kuba wyszedł zadowolony i ja też.Będzie leworęczny to na pewno choć prawą rękę też ma wyrobioną i w przyszłości może posługiwać się obiema ale lewa dominuje.Ładnie sylabuje,rysuje,świetnie nawiązuje kontakt,odpowiada na pytania,słucha uważnie pytań,dobrze liczy.Jedynie ma problem nie duzy z głoskami i to z nim mam ćwiczyć.Tego dopiero będzie się uczył w szkole ale kazała już teraz,będzie potrzebne mu to w czytaniu.Za tydzień będzie miał robione szczegółowe badania,choć powiedziała,że nie widzi takiej potrzeby ale jeżeli chcę to mogę przyjść.Na wizytę kontrolną mamy zgłosić się w kwietniu.Wtedy zobaczy co się nauczył przez rok w szkole i wyłapie braki jak się znajdą.Jestem zadowolona z takiej opini,teraz to mi pani w szkole może naskakać.Jak będzie się skarżyć na Kubę to mam jej powiedzieć że tak nie jest.Teraz zostało zebranie.Jestem ciekawa co ustalimy.Muszę kończyć bo Julka chce mi coś pokazać

Luiza no widzisz wszystko poszło super :D Wpadłąm tylko na chwileczkę bo mój Kuba ma dzsiaj imieniny,zrobiłam mu dobrego placuszka-w kształcie tortu-dzieci jeszcze nie wiedza dobrze co to imieniny a co urodziny-ważne że jest torcik i prezencik:P :D Wziełam się za umycie okna w pokoju i piorę swoja ogromna firankę:P Teraz lece prasować...to na razie...

🖐️ kawka na stole czeka \\_/> pobudka śpiochy...................:D:D wczoraj wieczorem Madzia przyniosła od babci pistolet gdzie kładzie się do niego piłeczkę i strzela jak mój M dzisiaj rano i ubierał buty i akurat się nachylił a ja wzięłam pistolet i piłeczkę i prostu w tyłek mu strzeliłam :D:D Kasbak a Ciebie ręka nie boli od wczorajszego pisania na kaffe ale się rozpisałaś :D:D

Jasio chciał koniecznie spać z rodzicami, ale mu nie pozwolili. Wiec schował się do szafy. W nocy mama mówi do taty: -Mężu jaką ty masz piękną paróweczkę! A tata mówi do mamy: -Żono jakie ty masz piękne bułeczki! A Jasiu wyskakuje z szafy i pyta: -A może ketchupu?

dziewczyny ja tylko na chwilkę żeby się przywitać nie mam czasu żeby wam odpisywać bo mój Kubuś znowu chory za chwilę idę z nim do lekarza . pyśka wszystkiego najlepszego dla synka mój też miał imieniny za rok możemy razem wyprawić:):):):):):) dobra lecę jak dam radę to odezwę się później🌼