Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cacharelll

Mamy siedzące w domu z dziecmi

Polecane posty

a tak wogóle to witam 🖐️ i uciekam, mała spi to ogarne mieszkanko i musze coś przygotować jeszcze mój w niedziele konczy 30 latek;) a jutro może posiedzimy przy jakim winku;)

No witam kolezankI:D Sylwunia nawetnie wiedziałąm że ta stronka tak ci poprawi humorek:P :P :):) Ja spadam bo dziasija biorę się zasprzatanie już na jutro,a wieczorem do pracy:O jeszcze posprzeczałam się z moim m :O

Gość Aniali1
Ivette86 jak mam zaczernic tego nicka, niebardzo wiem??????? Wszystkie macie czarny a ja pomarańczowy??????

ivette86 Ania 1.11.2007 - opole/newmarket(UK) MARGARET777.28. Izabela 01.08.03, Aleksandra 02.02.05 małopolskie Sylwinka25.25. Magdalena 24.02.2005 wielkopolskie Brylka 31 Ola 20.06.2001 Marcin i Przemek25.11.2002 Elbląg suuupermama 29 Daria08.12.00 i Kuba12.10.06 pomorskie Luiza 30 Jakub 17.05.02,Julia 19.02.07 małopolskie julka 25 Jagoda 20.06.2007 podkarpackie Pyskaa 27,kuba i Adas-2001-2003 dolnosl.-hiszp. kasbak 25,Nadia 20.05.2007 wielkopolskie Sylwunia27,Dawidek15.11.02 i Dominik 04.03.07 Lubelskie-Irlandia żabka 28, Juleczka 17.12.08 Podkarpacie-usa sylwunia27-widziałam zdjęcia-widzę że najlepszą zabawą dla Dominika, jest wyrzucanie wszystkich zabawek z pudła, moje też to lubią ale z pakowaniem z powrotem dalej mają problem:O A Dawidek to już taki duży, uroczy chłopczyk:) No i oczywiście Ciebie też widziałam- ty to masz co pokazać w tych dekoltach, mój to tylko w \"fakcie\" na ostatniej stronie może pooglądać-coś dorodniejszego, bo ja mam takie naleśniczki:P Pyśka- o tym samcu to ja pisałam, luiza już wychowała swego męża na kulturalnego mężczyznę, a ja mam takiego dzikuska:P Agga-gdzie się podziewasz? ivette86-twoje zdjęcia też oglądała- prawie całe archiwum, trochę tego było, na tym zdjęciu jak śpicie obydwie, wyglądacie jak siostry, prezentujesz się na nim jak 14latka, a jak już jestem dziś przy dekolcie- to ty masz talję jak osa a balkonu ci nie brakuje:P Aż wstyd że taką kobietę mąż czasem zaniedbuje. Już nie wspomnę o ślicznym bobasie z blond lokami-śliczna:) Aniali- Ja ma znajomą z Katowic mieszka o ile się nie mylę na ul. Makusińskiego. Kasbak- Sylwinka-🌻 jlka11-można zrobić testy z krwi, mojej Izie wyszedł, przynajmniej wiedzieliśmy czego unikać. A z tą pracą to fajnie by było, jak tylko masz z kim zostawić córeczkę, to samo to że wyjdziesz z domu będzie plusem:) Pozdrowienia dla córeczki i z tym kozim mlekiem też uważaj, rozcieńczaj z wodą. Wczoraj u pediatry nic ciekawego się nie dowiedziałam, dałam Oli na noc Clemastinum i już ją te krostki tak nie swędziały. Jutro dziewczynki mają zaproszenie do swej koleżanki na urodziny, a w niedziele jedziemy na imieniny do teściowej.

dzień dobry wszystkim :) imprezka chyba się udała, ja w każdym bądź razie padłam szybko i mąż musiał gasić światło :D Ivette wiem że nie jesteś w ciąży :) chodziło mi tylko o to że do mnie się coś przyplątało akurat jak byłam w ciąży i wiem że nie ma się co męczyć tylko lepiej od razu do lekarza :) Twoja Niunia jest fajniutka :) ja dzisiaj mam dzień dość zajęty, sprzątanko, większe zakupy, jutro jedziemy do moich rodziców więc uciekam :) może się jeszcze pojawię później :) trzymajcie sie ciepło kobietki 🌻 aha czy dawałyscie dzieciom wit D ?

Czesc dziewczyny Ja tylko wpadlam sie przywitac i zameldowac, ze zyje, chociaz ledwie... Dopadla mnie i moja mala grypa zoladkowa . Agatka juz na szczescie doszla do siebie ja niestety jeszcze. Takze pewnie wroce do Was normalnie po weekendzie bo obecnie przebywam u rodzicow i jeszcze nie ama sily z lozka wstawac. Pozdrawiam Pa

margaret dzieki :D ttallie osy to mialam ale jak Ania miala 3 mce :P teraz musze sie za siebie wziac. zamierzam chodzic na basen i fitness conajmniej raz w tygodniiu ^^ kupilam sobie dzis super dzinsy no ale ze 3kg zrzuce i beda super lezec :D

Gość
Witajcie po dlugiej nieobecnosci! Przepraszam,ze tak dlugo mnie nie bylo ale jak zwykle albo brak czasu albo mega dol... julka11-bardzo dziekuje za Twoj wpis-zgadzam sie w 10005 ze wszystkim co napisalas,widac,ze mialas z tym okrucienstwem do czynienia...moze nie doslownie ale wiesz w czym rzecz.Najprawdziwsza prawda to taka,ze jestem od niego uzalezniona i ta sila,ktora czasami sie ujawnia jest najgorsza bo wtedy strasznie ciagnie i kusi aby zlamac swoje postanowienia,zasady,zdeptac swoja godnosc i na wlasne zyczenie pozniej wyc do scian przez kilkanascie godzin.Opracowalam juz pomysl co robic kiedy ta \'sila\' sie pojawia,zobaczymy jak wyjdzie to w praktyce.Masz racje,ze najlepiej by bylo nie zloscic sie przy nim i nie pokazywac zadnych uczuc,emocji-ale jak? probuje sie tego uczuc ale marnie mi to narazie wychodzi,dopiero po fakcie,wybuchu klotni probuje sie na sile uspokoic.Najbardziej nieorozumiem jego, ze nie umie sie okreslic i dlaczego? dlaczego nie postawi sprawy jasno ze np nie chce ze mna byc,zycie ulozylo sie nam tak jak sie ulozylo wiec trudno,niech kazdy zyje wlasnym zyciem i tyle,a on robi mi pranie z mozgu,wciaz serfuje mi nerwowke,hustawki nastrojow,bo raz wazelinuje a raz jedzie po mnie jak po bandzie,kiedy sie widzimy mowi ze kocha,ze zaluje,ze by chcial z nami byc a pozniej robi co innego,albo nie robi nic... Dzieki julka za rade kiedy zlosc mnie rozsadza :0 jeszcze takiej nikt mi nie polecil,ale na pewno wyprobuje,chyba ze bede w makijazu to pewnie zrezygnuje heheh luzia- swietny tekst ten pierwszy,pozostale znalam sylwunia27-fajne fotki,jak kolezanki dzidzia po przeszczepie? Dziewczynki, PRAWIA kazda narzekala ze na dzien kobiet nie dostala nic od meza lub ze zapomnial,widzicie jak to jest,Ci faceci ktorzy zycja z wami,kochaja was,opiekuje sie wami i waszymi dziecmi,zasypiaja z wami i budza sie obok zapomnieli TYLKo o takim zwyklym swiecie moze ldatego ze byli zapracowani lub zmeczeni ,a moj byly narzeczony dzien przed tym swietem jechal po mnie jak po bandzie a dniu kobiet wazelinowal,zaproponowal spotkanie i dal dluga czerowna roze i zlozyc zyczenia-absurd...bajer muzi byc,jak to powiedziala moja mlodsza siostra.To nie ma znaczenia ze wasi faeci zapomnieli o tej dacie,moj eks nie zapomnial ale CO Z TEGO ??? skoro jest takim skurwi.... ktory zniszczyl mi zycie.Wolalalbym z ktorakolwiek sie zamienic...,aby zapomnial,nie zlozyc zyczen,nie dal nic,ale BYL-mezem,ktory kocha i zachowuje sie w odpowiedni sposb... ivette-zauwazylam ze dosc czesto piszesz o swoim mezu co robil (przeszlosc) ,rozumiem ze teraz typowej zmiany nie widzisz ale tak jak juz ktos powiedzial,pogadaj z nim,powiedz czego od niego oczekujesz,powiedz co do niego czujesz i zapytaj czy jest w stanie ci to dac,duzo niepowidzen w zwiazkach jest przez brak szczerych rozmow,chyba ze on zamknie sie w sobie i stwierdzi ze ty i tak nic niezroumiesz i rozmowa bedzie twoim monologiem,to bezsensu (moj eks tak do tego podchodzil..) Dzis sama zrobilam przemeblowanie w pokoju,mordowalam sie z ciezkimi meblami (w takich momentach potrzebny jest facet...jedyny jakiego mam to roczny i jedynie jak pomagal to sprzatal szczotka do mycia butelek :) )trzeba bylo przestawic lozko ktore stalo pod oknem,dzieki temu maly sprytnie wchodzil na parapet,szczesliwy po nim chodzil,przy tym na wyciagniecie reki mial moje szuflady,polki,tv... dzis laba sie skonczyla :) Dzis stwierdzilam ze moj synek to \'mami-synek\',bo bylismy w gosci u kumpelki,ktora ma 1,5 miesiaca starsza corcie,a on wciaz na mnie wisial i dopiero po ponad 2 godzinach !!! raczyl sie ode mnie odkleic i isc na kilka minut sam do zabawek,jednoczesnie oddalajac sie ode mnie o 2 metry :) Kilkanascie dni wczesniej nie bylo nocy calutkiej przespanej :(,maly z zegarkiem w reku budzil sie przed 2 i nie spal az 3 godziny rowniutkie lub 3h i 15 min-myslalam ze oszaleje bo on wciaz marudzil,pokladal sie z boku na bok,wlazil na mnie,jakby mial robaki w tylku,nic nie pomagalo,ani herbatka z melisa i czopkiem na uspokojenie \'viburcol\'(bo on przy tym jest strasznie nerwowy) ani to ze spal ze mna, ALE od 2 nocy cisza :) spal calutenka noc i budzil sie o 7;20 ,siostra poradzila pozniej klasc go spac.Norma byla ok 20,a dwa dni temu kladlam go o 21.20/ 21.25 ,wic uwazam ze to zbyt pozno jak na takie male dziecko,dzis polozylam go o 20.30,zobaczymy jak bedzie....az sie boje. jutro przychodzi dawca.... :( juz widze jak bede sie cudownie czula kiedy sobie pojdzie...

no nareszcie chwila dla siebie :) Julka dziś miała piszczący dzień, uspokoiła sie dopiero w samochodzie, więc przeciagałam zakupy w nieskończoność zeby tylko odpocząć od tych pisków, głowę mam jak balon widzę że chorości różne łapią, dużo zdrowia życzę :) Agaaa IVA a tobie zycze siły ale takiej która pomoże ci się uporać z tym wszystkim 🌻 i dla wszystkich smacznej kawusi (lub herbatki tudzież soczku) rano!

iva NIE MAM MEZA!!! a ten pan nigdy nim nie bedzie, za wiele razy sie na nim zawiodlam... co do rozmow - po 5 latach ja juz nie mam sily walczyc,. starac sie, zeby to wszytsko chociaz jakos wygladalo. mam Anie i to jest dla mnie najwazniejsze, a to ze sie z A do siebie po pare dni nie odzywamy to maly pikus.

witam IVA no właśnie tym bardziej zrób to jak będziesz w makijażu;) Słuchaj nie jestem jakimś psychologiem czy coś, ale sama musisz sobie uświadomić jakie wady ma ON i jakie zalety, a potem zastanow się czy taki człowiek zasługuje na drugą szanse i czy ją wykorzysta w 100% !!Jestem z tobą ! i jak by co służę swoim ramieniem ❤️ :) Margaret zrobiłam małej dzis grysik na kozim mleku oczywiście rozrobiłam z wodą;) szukałam u nas mleka sojowego ale nie ma są tylko kotlety sojowe:O Super że dziewczynkom przechodzi, niech sie już prawdziwa wiosna zrobi bo ta pogoda nas wszystkich wykończy Aga tobie kochana dużo sił i dla córeczki również, żeby te choróbska od was się odczepiły:( fluidki przesyłam...........🌼 dzis pewnie mężuś przyjechał ;) i cie nie będzie:D Sylwunia jak po imprezce? :D leczysz kaca:D:D?? Kasbak gdzie jesteś?? ja tu tęsknie:( Pyska dla ciebie na poprawe nastroju 🌼 dziś ja stawiam winko;):P , ciasto bounty i sałatke z gyrosem :) smacznego a dla Sylwuni pyszny soczek bananowy :D Zmykam sprzątać, bo jak zwykle mam sajgon, a juz prawie południe:O pappaaa

Cześc laseczki:D Wiecie że ja jak zwykle w pracy więc tylko wskocze i zaraz uciekam,dzisija robię ciasto \"niebo\"może któras z was jadła...wyglada pysznie...wieczorem dam wam spróbować..oczywiście jak cos zostanie:P :P:D Iva super że się odezwałąś❤️ dziewczyny nie zgadzam się na imprezke jak ja będe w pracy:P :P :D,no chyba że zaczniemy nieco wcześniej o 19 a pózniej ja się urywam do pracy...oczywiście jak będe na siłach:P :P :D... dziewczyny pomachajcie chociaz łapką..tak jak Julka napisał sylwunia może nie ma siły..po imprezie zawsze tak jest :P :P :D...ale może machnie wieczorem..jak dojdzie do siebie:P :P :P :D :D :D dziewczyny to mega fluidki dla wszystkich i lece szykowac się do pracy:D🖐️

🖐️ dziewczyny :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Julka chociaż Ty jedna ciężarnej nie rozpijasz :D:D:D:D:D:D:D a na kaca najlepsze jest powietrze z materaca :P:P:D:D:D:D:D:D:D:D:D Agaa dużo zdrówka dla Ciebie i córeczki 🌻 Sylwunia jak tam idzie Ci granie w brzyduli :D:D:D:D:D:D:D:D no to były pączuszki całuski serowe :P:D:D Margarett 🌻 ivette śliczną masz córcię 🌻 Pyśkaa a Ty co porabiasz tylko nie mów że już pijesz :P:D:D:D:D:D:D ja już dzisiaj od 5:30 nie śpię musiałam znowu dzisiaj pączki robić bo smakowały wszystkim no i już mam posprzątane i teraz robię pranie :D:D miłego weekendu 👄

julka o ile się nie mylę,to mleko sojowe mają w Biedronce:) ja witam i zmykam,bo mam dziś gości,a teraz kuuupę roboty:O:D

Ja wam macham będąc u koleżanki, bo w domu to się nie da, mój bratanek dość że nie przeprosił mnie po wcześniejszym incydencie, to w dalszym ciągu wyprowadza mnie z równowagi:O Pozdrawiam🌻

Witam laseczki🖐️:D:D:D:D Kaca nie mam:P:P:P:D:D:Dchcialy byscie:P:P:D:D:D;)dobrze sie czuje o dziwo:D:D Impreza sie udala:)bylo super:D:D:Ddo domu przyjechalam o 19 polozylam synka spac i pojechalam spowrotem:P:P:D:Dwrocilismy o 23:P:D:Dbyla bym dluzej,ale szkoda mi Dawcia bylo,bo bidulka juz przysypial:(zamowilam taxe i do domu heja banana:D:D:Dw domku wypilamjeszcze piwko i poszlam spac gdzies kolo 24:DZ malym byla siostra meza:D Kolezance kupilismy wibrator:D:D:Dobraz duzy czarno bialy i taka lampke na wiklinowych patykach:)aaa i dostala tez cukierki w ksztalcie peniska:D:D:D:D Ja mam juz rosolek ugotowany,maly spi, Dawidek juz ubrany,ja jeszcze w piernatach:Oide sie ubrac i wymlowac,a potem idziemy na wesole miasteczko:)na dworze u mnie wiosna:P:P:D:Dnormalnie chyba grilla zrobie,bo szkoda taki dzien zmarnowac;):D:D:D Sylwinka idzie bardzo dobrze,a co nie wiesz???:P:P:P:D:D:D:D:D:D:D;)🌼 Zycze Wszystkim milej niedzieli..................🌼 Fluidki sle potrzebujacym....................................................🌼 🖐️))))

Mialo byc duzy czarno bialy obraz:D:D:Dale ze mnie ciemniaga:P:P:D:D:D Aaaa tak wogole,to Wstawac spiochy:P:P:Pja po imprezeie,a Wy spita:P:D:D:D:D Stawiam kawusie moze,to Was pobudzi do wstania;):D:D:D............c.................smacznego:D🌼

IVA o malej mojej kolezanki nic nie wiem:(nie pisala do mnie:(sama sie martwie,bo sie nie odzywa:(dzis do niej napisze i zbacze moze bedzie miala jak,to mi napisze:(Co do facetow,to roznie,to bywa:Onie kazdy jest idealny i kochany:O:(ale co zrobic??szkoda slow czasami na nich i tyle:O:( Glowa do gory Iva wierze,ze jeszcze Tobie sie w zyciu ulozy i bedziesz szczesliwa:)tego Ci zycze.................🌼👄 Dobra lece sie zbierac,bom sie jeszcze nie przebrala:O:D:D Pa ,pa caluskow 102,a jak sie zmiesci,to 140;):D:D:D👄👄👄

Aaaa i Margaret dziekuje kochana za komplementy i ciesze sie,ze zdjecia sie podobaly:):):)a swiecic,to ja mam czym maszracje:D:D:DCoreczki Twoje,to male modeleczki jak nic:)sliczne sa i te loczki...cudo:)🌼 Pyska:P:P:P:D:D:Djak tam w pracy bylo??? Kasbak i cala reszta do pocztania kiedys tam;):D:D:D:D:D:D🌼👄 🖐️)))):D:D:D:D:D:D:D

Witam niedzielnie u nas dziś piękna pogoda 57F masę słońca, mamy zamiar to wykorzystać na bardzo długim spacerze na raziątko :)

Dziewczynki wrocialam do zywych ;) Dopiero wczoraj wieczorem wrocilam do domu bo maz przyjechac mial. Szkoda tylko ze przyjechal po 21-ej a dzisiaj o 19-ej wyjechal... Ale przede wszystki pozdrawiam nowe mamy, mam nadzieje ze zostaniecie z nami :) Rozpisalyscie sie bardzo przez ten tydzien - czytania a czytania. Uzupelniam tabelke: MARGARET777.28. Izabela 01.08.03, Aleksandra 02.02.05 małopolskie Sylwinka25.25. Magdalena 24.02.2005 wielkopolskie Brylka 31 Ola 20.06.2001 Marcin i Przemek25.11.2002 Elbląg suuupermama 29 Daria08.12.00 i Kuba12.10.06 pomorskie Luiza 30 Jakub 17.05.02,Julia 19.02.07 małopolskie julka 25 Jagoda 20.06.2007 podkarpackie Pyskaa 27,kuba i Adas-2001-2003 dolnosl.-hiszp. kasbak 25,Nadia 20.05.2007 wielkopolskie Sylwunia27,Dawidek15.11.02 i Dominik 04.03.07 Lubelskie-Irlandia Agaaa82. 26, Agatka - 24.10.2006, Świętokrzyskie Dziekuje za zyczenia i fluidki. Ten tydzien byl dla mnie masakryczny, Chora Agatka i ja. Schudlam z 3 kilo - niezla dieta ;( i bylam strasznie oslabiona - z lozka nie moglam sie podniesc - mialam nawet 33,34 stopnie... Dobrze ze mam rodzicow na miejscu bo bym nie dala rady.

Hej widzę że weekendy nie rozpisujemy się u mnie w piątek było wielkie wydarzenie.Julka wyrzuciła smoczka do śmieci i od tej pory śpi już bez .W pierwszą noc to usypiałam ją pół godziny ,następne bez problemu.Jestem w szoku,bo w ciągu miesiąca nauczyła się sikać do nocnika i teraz ten smoczek.Jestem z niej dumna:) Kuba zaczął się przekonywać do czytania i na zajęciach z basenu pływał na głębokiej wodzie:) W sobotę mąż dał mi odpocząć i zabrał dzieciaki na pół dnia na spacer,bo była piękna pogoda.A w niedzielę pojechaliśmy na zakupy.Trzeba było Kubie kupić znowu spodnie,bo 2 pary mają już dziury na kolanach.Przy okazji kupiliśmy mu kurtkę przeciw deszczową na wiosnę.Potem obiadek u teściów. Agaa82 cieszę się że powracasz do zdrowia i chorubsko przechodzi. Margaret nasza szkoła ma dużo ofert dla 1 klas.Podobne zajęcia ma jeszcze klasa sportowa,tylko zamiast jazdy konnej mają więcej zajęć na basenie albo na korcie tenisowym.Plusem szkoły jest to że basen,korty tenisowe są obok,więc wielu mamy chętnych.Co do wychowania sobie męża:) to on ma swoje humorki,jak każdy facet,więc taki doskonały to on nie jest.A jak po urodzinach u koleżanki-dziewczynki wyszalały się i jak imprezka u teściowej? U nas dziś brzydka pogoda.Chyba zacznie padać śnieg.Ja muszę zacząć prasować bo jestem na bieżąco i dużo nie mam. Dziś stawiam ciasteczka,rogaliki i oponki,wszystko upiekła teściowa bo ona lubi nas tak rozpieszczać ,więc zaczynamy dzień od obżarstwa i to z samego rana:)Do tego jak zwykle herbatka albo kawka Miłego dnia

🖐️wpadne wieczorem,buziaczki:) dziewczyny nie róbcie soboe jaj:P :Pmeldować się tutaj;) Luiza gratulacje dla JULki:)no po takim wydarzeniu to nalezy sie prezencik:) Kawka pyyycha:) Aga czyli czujesz sie już lepiej??ale i tak przesyłam ci Fluidki>>:) no uciekam bo nie mam czasu:P

Julka dla Ciebie🌼❤️🌼❤️kwiatek]❤️🌼mam nadzieję że humor choć trochę Ci się poprawił.Tylko nie mów że ta praca nie wypaliła przy kwiatkach

Luiza dzieki 👄 juz troche ochlonelam:O praca przy kwiatkach spoko, najwazniejsze ze mogę tak chodzic zebym miała z małą kim zostawiać.Tyle ze tunele nieogrzewane i zimno straszne:O, ale wytrzymam, ale mnie moj wk**** od wczoraj a dzisiaj przeszedl samego siebie 😡 nie mam sił😭 ja mam jakiegos dola od soboty😭 Mała zasnęla na kanapie, to ja ide sie na garach wyładować bo nie myte od rana :O