Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cacharelll

Mamy siedzące w domu z dziecmi

Polecane posty

Gość Bubusiak
Dziewczyny obiecuję przepis na marchewkowca wieczorkiem... Teraz gołąbki i na zebranie do przedszkola muszę lecieć :-) Buziaczki :-)

Julka piękny kotek:) Julka przekaż Sylwuni że musi wrócić bo koleżanki na rolę w filmie czekają :D:D Kasbak ale jako kto chcesz pracować modelka czy projektantka mody albo w dziale finansowym :D:D

Julkaboskie jest to zdj ecie:D,tak jak napisała sylwinka to kotek-kocurek...no co jest czekamy na buziaki...najpierw piszesz a teraz co????:P :P :P

a moze to piesek albo kroliczek julka:P?jutro podpisuje umowe o dziel.bede uczyc w poniedzialki hiszp. ech..aleto ciagle malo:) mati mial goraczke, teraz ja zbijamy. szkoda, ze tydzien pieknej pogody obok nosa nam przeszedl:( na obiad...rybka buzka dlaw szystkich

Gość Bubusiak
Dla zainteresowanych przepis na marchewkowca: - 1 i 1/4 szklanki oleju - 4 jajka - 2 szklanki drobno utartej marchewki (3/4 kg) - 2 szklanki mąki pszennej - 2 szklanki cukru - 2 łyżeczki proszku do pieczenia - 2 łyżeczki cynamonu - 2 łyżeczki przyprawy piernikowej - 2 łyżeczki sody - szczypta soli - drobno posiekane orzechy i rodzynki Jajka utrzeć z cukrem na puszysta masę. Dodawać stopniowo mąkę i olej. Na końcu marchew, proszek do pieczenia, przyprawe do piernika, sodę, cynamon, orzechy i rodzynki. Piec w temp 180 stopni 1,5 godziny. Polewa: - czyubata łyżka kakao - 4 łyżeczki cukru - łyżeczka masła - 2 łyżeczki zimnej wody Wszystkie składniki połączyć i gotować na bardzo małym ogniu aż do rozpuszczenia cukru. Smarować zimne ciasto. (ja przekrawam na pół i przekładam ubita kremówka z cukrem pudrem, ale mozna tez powidłami - jak kto lubi - wg. uznania) SMACZNEGO :-) Znikam juą :-) Dobrej nocki :-) :-) :-)

CZeść mamuśki:D Babusiak mmm,pyszny placuszek,tylko u mnie nie ma przyprawy piernikowej:(..i już po....:P Dziewczyny ale się zrobiło zimno:O,mój piesek zbudził mnie jak zwykle za 10 szósta,wyszlismy na podwórko na 5 min ale zmarzłam jak nie wiem co...nie ma to jak w łózeczku..:P :P :P Zapomniałam o kawce..prosze bardzo..\\_/-stawiam też taka duża:P NA rzie bo zbieramy się do szkoły..🖐️

Gość Bubusiak
Dzień dobry wszystkim :-) W Katowicach zimno jak.... nie powiem głośno jak :-) Teraz kawusia i ciacho na dobry początek dnia :-) ZAPRASZAM Miłego dnia :-)

HEJ ja zapraszam na inkę u nas nie jest jeszcze tak zimno więc jak ogarnę mieszkanie to zmykam do lasu na grzybki bo muszę odstresować ten szpital

🖐️ Melduje,ze zyje:( Okna jeszcze nie wstawione😡facet wlasnie wstawial w salonie i jak walnal,bo chcial cos podstukac i peklo okno:O😡wyszlam z tamtad,bo mnie krew zalala😡 Dzieciaki moje przeziebione,a i ja za dobrze sie nie czuje:( Mam nadzieje,ze do Bozego Narodzenia sie wyrobie ze wszystkim:O😭 Brylka fluidki sle dla synka zeby szybko doszedl do siebie.....................🌼 Fluidki sle potrzebujacym...................🌼 Pozdrawiam serdecznie Wszystkie mamcie i przepraszam,ze sie nie udzielam,ale nie mam jak😭:(😡 Co do rol:D:Dsa wolne 3:Da mianowicie te 3 kolezanki co sa zawsze przy mnie;):D:D:Dwczoraj w lazience mnie pocieszaly:D:Djedna,to chyba z bufetu byla:D:Da i jest jeszcze wolne miejsce na sekretarke w firmie u brata nazeczonej mojego szefa:D:D:D:Dzapraszam serdecznie:D:D Zycze udanego weekendu................🌼 🖐️))👄

Babusiak - to przejścia z córami mamy podobne, ja dziś Ize zostawiłam w domciu, o rana inhalacje i oklepuję, po wczorajszej wizycie lekarz pow. żeby podwoić dawki wziewów, mam nadzieję że do poniedziałku będzie O.K Sylwinka z racji tego że zaglądnę tu dopiero za tydzień- składam Ci najserdeczniejsze życzenia urodzinowe: duuuużo zrowia, zadowolenia z córy i mega miłości😍 i spełnienia marzeń.🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Brylka-dobrze że już po wszystkim, życzę Twojemu synkowi szybkiego powrotu do zdrowia. p.s tak się zastanawiam skąd to dziecko wzięło tę baterię i co ma za rodziców skoro na takie przeżycia zostało pozostawione samo sobie:( Ale ja będąc z dziewczynkami w szpitalach widziałam takie samotne dzieci i mimo, że nie było wolno to się nimi zajmowałam , zwłaszcza w nocy bo na cały oddział była jedna pielęgniarka, która niebyła w stanie podołać wszystkim obowiązkom. Sylwunia- ja takich cyrków przy wymianie okien jeszcze nie słyszałam:( Przykra sprawa, nie dziwię się że się denerwujesz. Pozdrawiam wszystkich

Sylwunia wez zrób coś z tą Wioletą bo stale knuje przeciwko Tobie i nawet hasło poddała Aleksowi do Twojego komputera :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

oj biedna sylwuska,trzymaj sie jakoś, i nie stresuj sie tym fachowcem🌼 sylwinka ja złoże Ci zyczenia jak przyjdzie na to czas:Di mam nadzieje,że winka sie napijemy:D,albo pifffka;) julka co tam u Was??👄❤️Jagodka sliczna jest,ach te kiteczki❤️ margarett a to dlaczego dopiero za tydzien do nas zajrzysz,he??:( iza super,że chociażcos znalazłaś,teraz do przodu,a praca konkretna sama sie nawinie:D

hej. ale sie dzisiaj wqrzylam. wujek neichcacy zrobil konflikt miedzy mna a moimi rodzicami. pamietacie jak pisalam ze jestem w ciazy?glupia bylam ze chwalilam sie bez usg no ale stalo sie. znaki na niebei i ziemi o tym swiadczyly. objawy hiperprolaktynemii(sa jak ciazy)+brak okresy+moje starania=ciaza.ale tak nei bylo. sprostowalam to.wczoraj przyjechal brat mojej mamy, ktory jej powiedzial ze jestem glupia ze sie chwale czyms czego nie ma w necie i pewnie poronilam. matka z buzia na mnie ze jej nie ufamitd.bo o poronieniu nei powiedzialam. problem jest taki ze nawet po moich wyjasnieniach, ze to zaburzenia hormonalne ona wbila sobie do glowy co jej brat powiedzial i mi wierzyc nei chce. a on glupi jakby jej nie znal i nie wiedzial ze moje slowa sa niczym kontra jego:( no i zrobil burze glupim gadaniem. niby nic ale matka mi nerwy schrzanila od rana i wujek wtracaniem sie w nie swoje sprawy. na dodatek dzwonie do niego zeby wszystko wyjasnic a on zamiast odebrac odzwania do mojej mamy. nie lubei jak sie mnie obmawia nic nie wiedzac. qqq....ale jestem zla.niech mi ktos postawi cos zimnego do picia

a i nawet nie poszlam podpisac umowyz ta skzola jezykowa bo mama oczywiscie nie byla w stanie sie wnukiem zajac. niestety tescioow niebylo,bo pracuja. ale umowe podpisze jutro:P tylko nie lubie odwolywacspotkan juz wczesniej zatwierdzonych, ale nei wszyscy to rozumieja

kochane koleżanki imprezkę zrobimy w poniedziałek będzie tort i winko i piffko wszystko na raz :):) izabela dziwię się Twojej mamie że Ci nie wierzy tylko bratu powinnaś iść do tego wuja i wszystko wyjaśnić i niech się na drugi raz nie wtrąca w nie swoje sprawy 🌻

ho ho ho no niewierze kto tu do nas dzisiaj zajrzał..... sylwia:D:D:D Trzymaj sie kochana, ❤️ Sylwinka :) 🌼 załatw mi jaką role w bufecie bo na sylwie to sie doczekac niemozna :P:D Iza no niezazdroszcze ci tej sytuacji:(, troche to takie dziwne ze ten wujek sie tak wtrąca, ja osobiście bym do niego pojechała i bez owijania powiedziała, ze jak niewyjasni całej tej sytuacji twojej mamie to sie z nim policzysz, i np tez bedziesz ploty na jego temat gadała 😠 :P ooo taka jestem :P :D Bubusiak ciasto napewno przepyszne, wiec przepis odpisałam, i napewno wykorzystam ;) 👄 Kasbak jak Nadka? mam nadzieje ze ok :) ucałuj ją odemnie 👄 Margaret a co ty bedziesz bez nas przez cały tydzień robiła...😭 Brylka, jak synek wraca do sił:) fluidki dla niego..........🌼 Dziewczynki kochane, ja sie do was tez w poniedziałek odezwe dopiero, bo dzis wieczorem jade do siostrzenicy mojego m i mam sie nią zajmować, bo szwagierka jedzie na studja, a miedzy czasie w sobote i niedziele ide do roboty, wiec niebedzie mnie:( I co najgorsze niebede sie widzieć z Jagodką całe dwa dni 😭😭😭 bo tamta mała jest chora 😭😭 chyba ze mi M ją na chwilke przemyci ;):D Zycze udanego wekendu 👄

jakie zabawy lubia wasze dzieci?mi brakuje troche pomyslow na tworcza zabawe, np. zbieranie grzybow, udawanie szleszczacych drzew. chodzi mi o takie przedszkolne zabawy mati najchetniej wlasciwie minimini oglada, ale przeciez nie moze cay czas:/ czasem bawimy sie kolejka z klackowczy klockami, ukladamy puzle, scigamy sie autami czy czytamy(ew ogladamy ksiazeczki), rysujemy. robicie cos jeszcze,cosfajnego? Mati ma 2,5roku:) co do tego brata mamy to probowalam sie od rana do neigo dodzwonic bo nie odbiera(choc nie odrzuca, hmmm...).za togo smsami podreczylm ze tworzy niezwykle historie;) ech,...buziaki,juzmi troche przeszla chandra

Gość Bubusiak
Dzień doberek... Właśnie kończę kawkę, zaraz z Zosikiem do szkoły (odrabiają 10 listopad) a potem z Hanią do sklepu na zakupy i po składniki na jakieś ciacho - wczoraj wieczorkiem zapowiedzieli się znajomi na kawkę... Najszybszy snikers - ale nie wszystko co potrzebne mam w domku :-) Pozdrawiam i życze miłej soboty :-)

czesc kochane:) babusiak na tego snikersa również poprosimy przepis:) a ja zmuszona byłam wstać.Nadka obudziła się i baaardzo chciała siąśc do hustawki,więc siedzę i ją hustam:o