Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka 23

MóJ PARTNER JEST DUŻO STARSZY...

Polecane posty

Gość w górkę

Gość Meg2006
Na maturze pisemnej z języka polskiego część I arkusza to czytanie ze zrozumieniem. Wydaje się, że niektóre lub niektórzy powinni też tę umiejętność naby ;) Wszyskie piszemy, że seks jest w związkach ważny, ale pojawiają się wypowiedzi typu "seks nie jest ważny????". Bez komentarza

Gość Meg2006
Na związki międzyludzkie nie ma reguł, a na pewno nie ustala ich metryka urodzenia. Ne wiem jak to się dzieje, ale... Mam kuzynkę rówieśniczkę (28 lat), gdy spędzałyśmy wakacje wspólnie i poznawałyśmy chłopaków, ona przyciągała młodszych, a ja starszych. Dzisiaj ja spotykam się z facetem starszym od siebie o 14 lat, a ona z młodszym o 5 lat. Obie jesteśmy szczęśiwe w swoich związkach i obie spotykamy się z negatywnymi komentarzami ;)

uważam, że wszelakie kombinacje wiekowe są możliwe, no chyba że ktoś zna niezawodną receptę na szczęście? A prawdą jest, że niektorzy poszukuja tejże recepty całe życie, nie zaznając szczęścia nigdy. Każdy niech żyje zgodnie z własnymi przekonaniami i upodobaniami. Ci szczęśliwi w ziązkach równolatków, jak i my w związkach z dużą różnicą - nie krytukujmy się wzajemnie ;-) toż to nasze szczęścia, pielęgnujmy je ;-) życzę wszystkim miłości, zrozumienia i szacunku w związku ;-)

Gość do góryyyyy

Gość i ja dołączę...
Ja 28 on 43 :) ślub w tym roku, jestem przeszczęsliwa! odpowiedzialny facet, doświadczony w seksie, stabilny uczuciowo, zawodowo...ehh.. tylko żyć!

Gość jest nadzieja
ze niedlugo bedzie to normalne a nie takie dziwne dla niektorych :):):):):)

Gość gold-misteria
Czy w miłości naprawdę liczy się seks? Owszem jest on ważnym elementem, ale czy najważniejszym w związku kochających się ludzi?"-to slowa Meg sory ze nie dopisal w swoim pytaniu retrorycznym oj lale najpierw same sie pouczcie a pozniej zwracajcie uwage innym

Gość gold-misteria
wydaje mi sie ze teraz kazdy przedstawiciel handlowy jest doswiadczony seksualnie:))) nie musi miec od razu 50 lat zeby nabywac umiejstnosc zadowolenia kobiety.

Gość gold-misteria
aha i wydaje mi sie ze 5 lat bedziecie zakladac toipiki szukam mlodego kochanka albo moj patrner mnie nie zadowala:)))

Gość Meg2006
Do przedmówczyni Cóż takiego miałam dopisać w swoim pytaniu? Nie bardzo Cię rozumiem, ale może dlatego, że jeszcze nie wypiłam kawki :) Dlaczego martwisz się za nas, że za kilka lat będziemy tak strasznie nieszczęsliwe? ;) Od zamartwiania się to ja mam własną rodzicielkę :) która mniej się przejmuje niż Ty i zaraz napiszesz, że mnie nie kocha i takie tam. Według Ciebie idealny zwiążek to taki, w którym różnica wieku wynosi ...? Wstaw sobie jakoąkolwiek liczbę, a zawsze znajdą się przeciwnicy Twojej teorii i praktyki, bo wymyślą 1500 powodów, dla których nie powinnaś być. Pozdrawiam Cię serdecznie i nie martw się przynajmniej o mnie, bo ja sobie radę dam :D

Gość Meg2006
Przepraszam za literówki

Gość gold-misteria
meg ja mam was w glebokim powazniu a juz napewno sie o was nie zamartwiam tylko poprostyu najzwyczajniej w swiecie mi was zal dziewczynki ze musiscie sie dowartosciowywac w oczach starcyh capow albo oni i se rwa mlode i glupie dziewczyny takie co to oni beda mogli w przyszlosci wykorzytac jako darmowe pomoce domowe:)

Gość Meg2006
Eh, ta dyskusja może trwać w nieskończoność... ;) Powiem Ci jedno (właściwie napiszę). Chłopaki w moim wieku, ciut starsi lub mini młodsi traktują manie jak kumpelę (tak było, jest i pewnie będzie), taką co to można z nią konie kraść :) Długi czas byłam sama, ba nawet nie miałam ochoty na żadne związki, bo dosyć się nasłuchałam, naoglądałam, przeżyłam pośrednio związków, w tym małżeństw, gdzie coś runęło, choć róznica wieku wynosiła 1-2 lata lub byli to wręcz równolatkowie. Powiedziałam sobie basta, żadnych uczuć, żadnych związków, poświęcam się pracy niczym Stasia Bozowska z "Siłaczki", a pracuję w szkole :D Wiem, wiem nie można generalizować, ale jak się człowiek napatrzy, nasłucha, a jeszcza musi pocieszać to ochota na wszystko mu mija :( W swym postanowieniu długo nie wytrwałam, bo poznałam kogoś, z kim jest mi dobrze. Czy będziemy ze sobą do końca? Nie wiem, a Ty wiesz? Życie lubi zaskakiwać. 3maj się ciepło. Ja idę sprawdzać sprawdzianiki moich icealistów.

Gość Samia..............
Podrawiam wszystkie....Ja mam faceta starszego o 19 lat i jestem bardzo,bardzo szczesliwa....

Gość do gold misterii
Prezentujesz żenujący poziom - jak możn nazwac kogos "capem", zwłaszcza kogos kogo w ogóle się nie zna? Ty to chyba tylko z dresiarzami...a potem z 5 lat zabędziesz zakładac topik "Mój mąż mnie bije"

Gość Hi hi hi hi .........*********
Samia a ile ty masz lat? :)

Gość takie biedaczki szczęśliwe
jesteście z tymi starymi prykami, a tyle musicie o tym pisać by same siebie przekonać, że to naprawdę szczeście hihihi Napiszcie za 5 , 10 lat o waszym szczęściu przy boku 55, 65 latków gdy wy same będziecie mialy po 35, 40 lat i będziecie kobietami w kwiecie wieku. Kobietami świadomymi swojej zmysłowości i pielęgnującymi swoich starych kochasiów. Na dobranoć zamiast dobrego sexu podacuie kochankowi ziółka, wstawicie szczękę do szklanki i wysmarujecie obolały kręgoslup.

Gość Samia..............
Ale wy jestescie beszczelne....zawsze mi sie wydawało ,ze patrzy sie na to co sie ma w srodku a nie na zewnątrz....ciało to tylko ciało,liczy sie dusza,a jesli sie ktos naprawde kocha,to nawet nie na tym swiecie a na tamtym sie odnajdzie i bedzie sie szczesliwym.........

Gość szczesliwa ze starszym
do takie biedaczki szczesliwe a ty chyba zbyt szczesliwa nie jestes skoro tak negatywnie sie tu wypowiadasz :p jak cos sie nie podoba to nie komentuj!!! Pozdrawiam te naprawde szczesliwe i zakochane :)

Gość Samia..............
A jesli wolisz młodszych,twoja sprawa,Kazdy ma swoje zycie.

Gość anulkaaaaaaaaa
znam jedna on ma 50 ona 40, super para a poznali sie ja, ona miala 31 on 41:) oboje kochali gory:))) tak zapamietalam to malzenstwo, ze powiedzialam sobie tylko z milosic i dla milosci:) i byli za raczke a jak patrzyli na siebie:)

Gość Samia..............
do sczesliwa ze starszym:jedna normalna kobietka...

Gość samia gratuluję sposobu
myślenia. Umartwiaj się na tym świecie, marnuj życie przy boku starszego pana bo na tym drugim swiecie czeka cie szczęście i nagroda. Coś ty takiego złego zrobiła w życiu, że postanowiłaś je zmarnować dla starego pryka.

Gość Samia..............
anulkaa......no własnie ale takie dziewczyny tego nie rozumieja ,ze w człowieku nie tylko sie liczy uroda wiek....liczy sie miłosc..

Gość Samia..............
Starego,a kto powiedział,ze stary,stary jest pies...zreszta mój facet jest super i ma dopiero 36 latek....

Gość szczesliwa ze starszym
do samia jest nas tu wiecej tylko ze zdarzaja sie tez takie te "najszczesliwsze" i wszystko wiedzace ktore niestety zasmiecaja ten topik:p Samia pozdrawiam🌼

Gość ale my nie o tym
10 lat to żadna różnica wieku, to normalny związek. 20 i więcej to różnica pokoleń i wcześniej czy póżniej to wyjdzie ta różnica, nikt nie oszuka biologii i fizjologii.

Gość Samia..............
Ja tez pozdrawiam...szkoda,ze sa takie osóbki,skoro nas nie popieraja to niech nie wchodza na ten topik,a ile masz lat , a ile twój facet....????Buziaczki.Zauważyłam,ze tu sie liczy wyłacznie SEKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!żenujace...

Gość gold-misteria
zenujace jest to ze udajecie przed soba ze seks nie jest wazny