Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrówka00

dlaczego gdy się kochany on rozbiera mnie tylko do pasa????

Polecane posty

Gość mrówka00

spotykam się z chłaopkiem od niedawna....kochaliśmy się dopiero kilka raszy i za KAZDYM on rozbiera mnie tylko od pasa w dół:o nie chodzi o to że chce tak na szybko...zawsze przed stosunkiem długo robi mi minetkę...pieści moje piersi...całuje...ale nigdy mnie jeszcze nie rozebrał:o o co może chodzić?wiem ze napiszecie ze sama powinnam sie rozebrac...zrobilam tak ostatnio ale za drugim razem on znowu zrobi to samo....głupio to nawet wygląda gdy się tak kochamy....on jest goły a mnie nie rozbiera:o

Gość no to.....
moze masz male piersi

Gość zaraz otrzymasz
mnostwo madrych odpowiedzi :classic_cool:

Gość gosia samosia
nie wiem moze cos masz a piersiami??:P

Gość gość
dziwny jakis, moze spytaj czemu tak robi? Albo konsekwentnie zdejmuj z siebie wszystkie ciuchy do konca za kazdym razem....Moze on nalezy do gatunku tych, dla ktorych liczy sie zeby tylko krocze bylo odsloniete a cala reszta jest nieistotna?

Gość mrówka00
misie---> nie jest ginekologiem:P i napewno nie chodzi o to że chce sie spuścić jak najszybciej. należy do tego typu facetów którzy mogę długo i wydajnie że się tak wyraże:) nie wiem czy to ma związek...ale kiedy kochalismy się pierwszy raz rozebrał mnie do naga...było jasno i trochę sie krępowałam...zasłaniałam się i ściemniałam że jest zimno...powiedział że jeśli tak moge na siebie narzucić koszulkę...tak zrobiłam.... ale od tej pory minęło sporo czasu...on nie jest niesmiały więc wątpie zeby cos takiego go zniechęciło czy przestraszyło...zwłaszcza że nie panikowałam tylko delikatnie się zasłanialam cholera nie mam pojęcia co jest nie tak:(

Gość znafffcaa
wiec nastepnym razme popros go by cie cala rozebral albo ty to zrob i po temacie koniec kropka

Gość a taki jeden ...
mam to samo z moją kobietą... czesto sama musi zdejmować bluzeczkę bo ja sie zapominam. majtki jak by nie było zdjąć trzeba żeby się dostać do skarbów a jak juz się człowiek dostanie to zapomina o wszystkim...

Gość mrówka00
jakoś mnie ta argumentacja nie przekonuje ale dzięki:) nie wierzę że chodzi mu tylko o to by się"tam dostać" i po wszystkim...zawsze kochamy się długo...trochę głupio mi się rozbierać...bo może on z jakiś wzgędów tego nie chce....skoro tego nie robi...to takie dziwne...moze gdybym byla bardziej smaial i doswiadczona rozbieralabym sie sama ale wbrew pozorom mam obawę jakąś niewyjaśnioną:o

Gość chce zauwazyc ze nie potrzeba
zdejmowac majtek aby sie dostac do skarbow. Wystarczy majteczki na bok odsunac. Moze bys dala swoje zdjecie Mrowko to byloby latwiej na Twoje pytanie odpowiedziec.

Gość mrówka00
wiecie co...dyskryminacja problemów nie zachaczających o wielkie penisy i wargi sromowe jest na tym forum porażająca:D nie jestem szkaradą...zreztą on mi powiarza że jestem piękna:P nie mam też małych piersi... jeśli mogłabym prosić o konkretne rady a nie te sarkastyczne uwagi byłabym wdzięczna:)

Gość a taki jeden ...
proponuje jednak przełam sie ... moze to z czasem przyjdzie ... moja nie dość że sama góre czasem zdejmuje to normalnie łapie mnie za rękę i sama ją prowadzi tam gdzie chciała by być akurat dotykana .... bo ze mnie żaden casanova :O

Gość wyzymaczka
Sadze , ze po prostu nie chce Cie peszyc - zmuszajac Cie do obnazania piersi , skoro Ci to tak przeszkadzalo. Sama sie rozbierz , to bedzie wiedzial , ze juz Ci przeszlo. Moj facet tez mnie nie rozbiera u gory , ale nie wiem , dlaczego , moze dlatego , ze sam sie nie pozwala rozebrac u gory , wiec zebym sie nie domagala rewanzu , to mi tez nie sciaga. Ale nie wiem

Gość nie rozumiem dlaczego
on nie caluje Twoich piersi :(

Gość mrówka00
całuje moje piersi...nie raz...ale gdy przychodzi co do czego ja zostaję w bluzce.... wyzymaczka...moze masz racje i on nie chce mnie peszyć....a ja głupia juz tyle razy przystawałam na to by było tak jak on tego chce...tylko raz odważyłam się rozebrać ale poxniej stwierdzialam ze widocznie on tego nie chce...:) nastepnym razem sama zaczne sie rozbierać. chyba dostanie zawału z zaskoczenia:P

Gość mrówka00
nie wyobrazam sobie zebym miala z nim o tym rozmawiac...nawet nie chcialabym wiedziec jak by zareagowal na cos takiego:P zreszta sama bylabym zazenowana gdybym miala zaczac rozmowe na taki głupiutki temat:P poprostu chcialam sie dowiedziec od was bo jestescie wszystkie juz w zasadzie znawcami co moze być przyczyną jego zachowania:)

Gość trzydziestkaaa
Sama pisalas, ze kiedyś Cie to speszyło, zawstydziło, więc może nie chce, abyś czuła sie przy nim onieśmielona. A dwa, to moze spodobało mu się to, że jesteś w koszulce :) czasem jak cos podczas seksu zasłonięte to jakos bardziej podnieca :)

Gość Zbyszek ze sklepu wędkarskiego
a moze masz obwisłe cycki i nie chce na nie patrzec? Wiesz,faceci często sa estetami

Gość mrówka00
o,mam troche obwisłe .On jednak zawsze mi mówił ,ze sa ok. Myslicie ,ze kłamał?

Gość inninis
to jak by tak pytanie nie koniecznie do ludzi z forum ja bym zapytala sprawce tego procederu tylko zastanawiam sie na co licza autorzy takich topikow czy myslisz ze jestesmy jasnowidzami i wiemy dlaczego on Cie tylko do pasa rozbiera?