Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Megam

Związek z żonatym facetem

Polecane posty

Gość dorota80
Ten swiat jest p.... juz zwierzeta sie lepiej zachowuja. Ale ja ciagle licze, ze skoro jestem uczciwa to ktos podobny musi sie znalesc.

Gość dorota80
Biore dzieciaka i ide sie przewietrzyc. Musze zajac glowe czyms pozytywnym. Nie ma co przyciagac myslami zlego.

Gość gość
niestety dorotko

Gość gość
ja tez bylam uczciwa i co? tez mnie zdradzal... tyle ze ja go od razu wywalilam ,a tez ciezko bylo bo syn mial 3 latka wtedy... no ale praca byla, a to wazne. No ale niestety nie jest tak ze sie trafia na uczciwaosobe... jak sie jest uczciwym.

Gość gość
Drogie Pani, Panowie nie chce sie żenic i nei hcca sie rozwodzić .

Gość gość
Ja juz drugi raz za maz nei wyjde. TRAGEDIA co sie dzieje z facetami, chyba z 60% zdradza..

Gość gość
Tak, masz racje badania naukowe potwierdziły, że zdradza 60% meżczyzn i 80% kobiet. Przy czym kobiety najczęściej zdradzaja z zemsty a mężczyźni bo szukaja ciepła i akceptacji. To potwierdza, że baby są wredne, co z reszta widac po wypowiedziach w tym temacie. Inne badania wskazały, że mężczyźni najbardziej pragną wielkiej, bezwarunkowej miłości i wielkich pieniędzy,. Nic więc dziwnego, że maja stałe kochanki, które kochają ich za to, że są i nie chcą się rozwodzić bo uszczuplili by swój majątek.

Gość LAURA 21
Drogie panie zdrada to problem stary jak świat więc jak uważacie że jest coś obrzydliwego wyrządza krzywd wszystkim jej uczestnikow to uporządkujcie swoje życie wywalając niewiernych mężów za drzwi,kochanki zastanówcie się czy warto ,panowie żonaci miejcie zasady bądżcie mężczyznami a nie dupkami...

Gość gość
no i co, dziewczyno, ktora wyslala sms? :D jak tam, przekabacil cie ten cwany lis czy jeszcze sie trzymasz?

Gość gość
Jesli pytasz o mnie to nie uleglam, chociaz juz nawet padlo wyznanie milosci;-) no ale mam rozum ! A i dodam ,że tego dnia kiedy mi pisal ze mu zalezy to w tym samym czasie byl na portalu randkowym ... ciekawy gosc hehe

Gość lola 47
Dziewczyno daj sobie spokój z tym facetem. On się nad Tobą znęca psychicznie. Myśli, że Cię posiadł i wszystko mu jest wolno. Obudź się, z tego nic nie będzie !!! Bardzo głupio zrobisz jak mu ulegniesz. Z tego co przeczytałam to ciągniesz to kilka lat. I o kilka za dużo. Przeżyłam podobną historię jak Ty. Zmarnowałam 10 lat, bardzo żałuję, że nie przerwałam tego. Mało atrakcyjnych facetów na świecie? Może poznasz kogoś wartościowego, takiego faceta który Cię pokocha i będziecie szczęśliwi. Prawdziwych facetów jest dużo. Nie masz kogoś innego na oku ? Spróbuj z kimś innym. Zaryzykuj wreszcie. Powodzenia

Gość kochanka355
Kopnij go w d**ę, tacy faceci są niewarci funta kłaków, wiem co mówię

Gość gość
Bylam z zonatym facetem przez rok. Zwodzil mnie ale widzialam ze mnie kocha. W koncu nie wytrzymalam i tak go spralam ze wrocil z posiniaczona geba do domku, do zony. Od tej pory ma problemy malzenskie, mowi ze chyba sie rozwiedzie bo zona go juz nie chce. Mysle ze jakbym zadzwonila do niej to mogliby sie to zle skonczyc dla mnie. One potrzebuja wizualnego dowodu zdrady. A najlepiej nagrac seks i wyslac jej filmik, zaraz wystawi mu walizki za drzwi.

Gość gość
Albo lepiej dzwiek, to bardziej dziala na wyobraznie. Jeszcze zonka zacznie porownywac figure. Najlepiej takie gdzie mocno steka i mowi ,Kocham Cie, nie moge bez Ciebie zyc

Gość gość
szkoda na takiego dupka czasu. Powiedz mu do widzenia. Nie obieraj telefonów nie odpisuj na smsy. Rzeczywistość jest taka że Cię uwiódł. Mnóstwo wolnych wartościowych mężczyzn jest na tym świecie. Nie daj się.

Gość gość
Trzy lata bylam z zonatym a jego zona studiowala w USA wiedzialam ze robie zle a on mi mowil ze sie rozwiedzie,szkoda mi bylo z nim zerwac bo w lozku byl z******ty czasami nawet go prosilam zeby skonczyl czesto chodzilam z bolem ale zawsze praglam byc rypana przez niego to trzeba przezyc trudno opisac ale jak zona wrocila to i on do niej wrocil ale mnie dalej posuwal jak mial czas

Gość gość
praglam byc rypana - widać do czego mu byłas potrzebna , bo z inteligencją dziewczyno to u ciebie jest na bakier :-D

Gość gość
one wszystkie te kochanki takie entelygentne :D i do tego z bujną wyobraźnią i manią prześladowczą. :D takie odpady kobiet - produkty dużo gorszej kategorii.

Gość gość
Odpady kobet to zbyt mocno powiedziane, nie tylko one są winne, panowie zdradzają i też mają tu coś do powiedzenia :-) Zasada jest taka: jak facetowi jest dobrze z żoną, to nie szuka kochanki. jak kobiecie jest dobrze z mężem, to nie szuka kochanka :-)

Gość gość
"ttaaa wierni ... ciekawe" - wszyscy zdradzają? "no ja nie mam niestety takiej mozliwosci, zreszta ona chyba i wie, bo go odstawila od lozka" - wiesz co małżonkowie robią we wlasnej sypialni a nie masz możliwości skontaktowania się z zoną? to skąd to wszystko wiesz? przyśniło ci się? "i ten widac szuka i sie meczy strasznie, bo powaznie na tej kawie to taki byl napalony .... jakby bardzo wyposzczony" - co brałaś, że ci tak wyobraźnia działa? "Ale dziewczyny serio jestem zaskoczona tylkoma propozycjami, gdzie jakies zasady?? Ten facet wczoraj na kawei to mnie normalnie rozbieral oczami, szok" - oferujesz darmowe usługi jako baba lekkich obyczajów i pocieszasz się na kafe jak cię facet nie przeleci (boś obrzydła) a jedynie kawę zafunduje?

Gość gość
Nieeeeee!!! Łona ma takie powodzenie, jak świnia w Boże Narodzenie. :D

Gość gość
Ja się niektorym facetom nie dzwię że mają kochanki, bo jak ma z żona sex raz na m-c to jak ma nie MIEĆ INNEJ BABKI? :-)

Gość gość
skad wiesz, że ma seks raz na miesiąc? ty faktycznie masz coś z głową nie tak. dookoła jedno i to samo. idź do psychiatry, bo nikt inny już ci nie pomoże.

Gość gość
Widać, że to jakaś wyposzczona zdzira, którą kochanek kopnął w cztery litery. :D

Gość gość
Sama jesteś wyposzczona zdzira idiotko, ktora kochanek kopnął w d**ę, a mąż wziął wcześniej rozwod bomiał dość zołzy w domu :-D

Gość gość
Jezeli odpowiedzialny maz i ojciec zdradza, a wlasciwie ma romans, bo taki nue szuka seksu na jeden raz, to nue dlatego ze nie ma seksu tylko dlatego ze nie ma namietnego seksu. Tego zona juz mu nigdy nie da, bo namietnosci nie da sie wskrzesic. Mozna wskrzesic milosc ale nie namietnosc. Bo namietnosc cech**e ludzi ktorzy czuja silna chemie do siebie. Skoro zgasla w malzenstwie to znaczy ze nie bylo dobrane

Gość gość
Tak się zdzira wnerwiła, że kupe byków w poście nasoliła. :D Padło ci kretynko zupełnie na rozum, pewnie zawartość głowy wypłukała sperma i teraz każdemu wmawiasz to, co ciebie spotkało. :D Dobrze ci tak głupia suko. :D

Gość gość
nie produkuj się namiętna suko chemicznie obrobiona hahahahahaha

Gość gość
Kogo obchodzi twoje zdanie? Zdrady byly, sa i beda. Nie wszystkie kochanki chca wam ukrasc meza. Niektore chca czasem tylko porzadnego seksu a na taki uklad pojdzie kazdy facet. I mozesz sobie wyzywac od suk. Bo kobieta silna, niezalezna ma to gleboko w d***e. Ma szacunek kochanka, swoj i otoczenia.

Gość gość
Mnie kochanek nie oklamuje, bo m gdzies co robi z zona. To zone oklamuje nie mnie. Jak sobie znajde wolnego to mu podziekuje.