Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pucia pucia

Mam takie nietypowe marzenie erotyczne...ale sie wstydzę

Polecane posty

Gość pucia pucia

Chcialabym kiedys miec z seks z 2 facetami i zeby mi na zmiane lizali cipke a potem kazdemu z osobna wraz z drugim facetem robilibysmy loda. Chciałabym tez aby najpierw mnie posuwał jeden a potem wziął od tyłu drugiego faceta. Marzy mi sie taki seks gdzie to ja decydowałabym kto komu ma robic lodzika i kogo posuwać. Chciałabym aby dwóch facetów robiło wszystko to co im powiem - nawet ,zeby kochali sie miedzy soba.

Gość mam to samo000
jak co to pisz nina-mik@wp.pl, bo tu nas zaraz obrzucą błotem:O

Gość 14cm
marzenie fajne,ale czy miabym jako jeden z tych facetów byc posuwany przez drugiegio w pupę? Interesujace...

Gość pucia pucia
Lubię też obciągać starszym panom:classic_cool:

Gość lalalala
chetnie bym spróbował jako jeden z tych dwoch kochanków.Moge byc do twojej dyspozycji. Wydawaj rozkazy moja pani!

Gość lalalalala
mam spore doświadczenie-od 6 lat codziennie na Centralnym doznaję orgazmów z podróżnymi płci męskiej relacji Koluszki-Prabuty

Gość jarek110
mysle ze wielu facetow ma takie marzenia, byc uleglym ... i przy kobiecie realizowac marzenia homoerotyczne ... mnie w kazdym razie to kreci ..

Gość Krzysztof z Rudy Ślaskiej
Nie próbowalem ale...jak to sie mówi wszystkiego w zyciu trzeba spróbowac,zeby powiedziec czy sie to lubi czy tez nie

Gość Krzysztof z Rudy Ślaskiej
Na pszyklad ostatnio znalazlem niewypowiedzianą wręcz przyjemność w wydłubywaniu sobie tej takiej czarniawej mazi spomiędzy palców u nóg i potajemnym wsadzaniu jej do kanapek koleżankom z narzędziowni ZNTK w Pruszkowie. Dodam ze tez obciagam z polykiem spoconym emerytom pod siedziba glowna ZUS.

Gość Prawdziwy Krzysztof z Rudy
Widze ,ze jakis podszywacz z kompleksem małego członka tu sie zabawia. Chociaz w ten sposób czerpie satysfajce seksualna,biedaczek

Gość Prawdziwy Krzysztof z Rudy
wczoraj grałem w gumę z koleżankami z klatki i zająłem 2gie miejsce:classic_cool: