Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetkaaaaaa

jak czesto golicie pachy?

Polecane posty

Gość brunetkaaaaaa

bo wiem, ze niektorzy codziennie.. ale u mnie od codziennego golenia porobilyby sie ranki.. choc juz na drugi dzien od golenia mam niestety male czarne wloski przebijajace skore :(i widoczne

Gość takajaha
ja tez tak mam ale golę co drugi dzień

Gość zuzia lalka nieduza
Ja gole codziennie. Moze spróbuj posmarować po kazdym goleniu pachy kremem ALANTAN PLUS jest rewelacyjny na podrażnienia po goleniu. Kupisz go w aptece bes recepty ok 6zł

Gość zuzia lalka nieduza
oczywiście miało być beZ:)

Gość brunetkaaaaaa
hmm.. tylko u mnie to wyglada tam, ze te wloski jeszcze nawet nie przebily skóry a są widoczne bo są czarne. i nie mam jak icho ogolic bo najpierw musialabym zedrzec maszynka taka cieniutka warstwe skóry żeby zgolić spod niej te wloski :( Dziekuje za rady dziewczyny

ja naprzykład nie golę golarką tylko wyrywam pensetą !! Troche to czasochłonne i bolesne na poczatku, ale wystarcza na tydzień !!!

Gość raz w tygoniu
w zupelnosci wystarcza

brrr. pensetą....też bym chciała, podziwiam :D a nogi? też muszę codziennie....tragedia, czasem juz wieczorkiem by się przydało, nie wiem może wpływ mają na to tez witaminki, które biorę jako dopalacze dla włosów na głowie ;) ciężkie życie brunetek :P

nogi depilalatorem do kolan !!! od kolan wzwyż juz normalnie maszynką!! Kupiłam sobie nawet plastry z wosklkiem na uda ale mało wyrywają włosków!!

Gość ppolecam piling
z kawy pod pachami, wtedy ładniej wygladają i włosy mają lepsze warunki do przebicia się przez skóre, wiec łatwiej je ogolic

to jest myśl, muszę gdzieś odgrzebać depilator...ale jak kiedys uzywałam (byłam zawziętą 14tką ;) :D ) to jakoś mi szło, ale i tak mam bardzo, bardzo! delikatną skórę i od razu robią mi się siniaki i mega zaczerwienienia, więc chyba odpada....a męczą mnie te włoski oj męczą! pastą cukrową nawet próbowalam, ale tez wyszedł mi piekniutki siniak i krwiak ...hmmm, teraz chcę spróbować kremem do depilacji... a co z tymi kremami opóźniającymi odrastanie włosków, działają??

ja mam na przykład z Avonu balsam opóżniający odrastanie włosków!!! Nie polecam!!! Szajs i tyle !!! Ale może inne są bardzij skuteczniejsze !!!???

Gość ottka
ja gole żadko tylko jak wiem ze bede musiała pokazac pachy

Gość Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrunetka
Nie uzywam maszynki i nie gole - wyrywam za pomoca pasty cukrowej - bez ranek, wrastania w skore. Wloski odrastaja delikatniejsze. Jedynym problemem tego sposobu jest fakt,ze niestety trzeba sie troche "zapuscic" do kolejnej depilacji :-)

Gość Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrunetka
Podobno balsamy opóżniające odrastanie włosków sa nie wskazane w przypadku problemu z wrastajacymi wloskami (moga nasilac problem)

Gość co drugi dzień
bo wtedy odrastają ciekawe jak to jest miec długie kłaki pod pachami? :O

Polecam antyperspirant w kulce po depilacji - nie dosc ze dobrze chroni (a naprawde mocno sie poce), to jeszcze rzeczywiscie swietnie lagodzi podraznienia:) Polecam z czystym sumieniem:)

Gość wujek
ottka---> a co z pokazywaniem krocza? tez tylko wtedy golisz?

ja depiluje de[pilatorem mam specjalna końcówkę pod pachu roszke boli na poczatku ale mozna niegilic jakis miesiąc pach;]

Gość gość
2-3 razy w tygodniu