Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej hej

zrobiłam pastę cukrową, NIC NIE WYRWAŁO, dlaczego?????

Polecane posty

Gość hej hej

tak jak w tytule, jak myslicie dlaczego?? ulepiłam ta kulkę, jak plasteline, kulkę roztarłam na nodze, przyłożyłam pasek materiału i nic:(

Gość a czy.....
odrywalas zgodnie ze wzrostem wlosa"????

Gość hej hej
kładlam zgodnie z wzrostem, a odrywałam pod włos....

Gość hej hej
powiedz mi jeszcze proszę co zrobić by ta paste łatwiej moznabyło wydobywać z tego słoika, bo wszystkie łyżki powyginałam:P

Gość kamaa
ja tez dzisiaj zrobilam nie cala szklanka wody cukru wiecej niz szklanke miodu 2 lyzki i sok z polowki cytryny zagotowalam ale bylo leiste wynioslam na balkon i bylo troche bardziej gestrze ale przeczytalam ze to musi byc cieplawe wiec podgrzalam i bylo takie lejace smarowalam noge i material troche bolalo a wloskow nie wyrwalo moze mam za dlugie ubrudzilam tym wszystko i wstawilam do lodowki moze innym razem podejme ponowna probe.nie wiem co zle zrobilam

Gość hej hej
to jak ju bedzie izmne ma być podobno bardzo twarde, ja juz nie wiem

Gość gjgjh
ja zrobiłam tak: dgy było jeszcze gorące nabierałam na szpatułkę na której szybko stygło bo to jednak mniejsza ilość i rozprowadzałam na łydce z dołu do góry, poczekałam chwilkę i zrywałam co prawda nie wyrwało wszystkich, ale jak na pierwszą depilację w życiu było całkiem dobrze zawsze bałam się tego bólu i zawsze się goliłam, ale nie było tak żle w niektórych miejscach robiłam powtórnie zero podraznień, wrastających włosków ogólnie jestem zadowolona zbyt twardą mase mozna zawsze podgrzać ponownie i dodać odrobinę wody bo ta jednak paruje i moze być za gęsta po kilkakrotnym podgrzewaniu