Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamek

pęcherzyk jest..i co dalej???

Polecane posty

Gość aniaszmer
Jestem w 10 tygodniu ciąży ,dzisiaj byłam na usg i okazało sie ze pęcherzyk jest pusty ,albo to nie 10 tydzien tylko początek ciąży albo faktycznie dziecka nie ma.Od razu lekarz ustalił termin skrobanki (na piatek)co mam zrobic-pomocy!!!!!

Gość wori
hej dziewczyny!! dzis bylam u lekarza bo tydzien nie mam @.. powiedzial ze jest pęcherzyk 17mm,co to znaczy?? rano mialam malą brązową plamkę na bleliźnie.. nie wiem co myslec?!!!..lekarz dał mi na bhcg..

Gość wori
bo z tego co tu czytalam to pecherzyk o wymiarze 17mm to dosc duzo.. co myslicie?

Gość AgnieszkaW
ja w 4tc i 4d widzialam juz pecherzyk 5mm

Gość ciezarowka30
Powyzsze wpisy sa chyba najepszym dowodem na to, ze nie warto nabijac kabzy ginekologom na samym poczatku ciazy...

Gość kkkkkmmm1
Cześc dziewczyny ja wczoraj byłam u ginekologa stwierdził że to 7/8 tydzień ciąży od ostatniej @, ale powiedział tez że pęcherzyk wynosi 8 mm a dwa tygodnie temu wynosił 5 mm i zbyt mało przyrósł a na to wszystko że nie widac też zarodka z echem serca. Już jedno łyżeczkowanie mam za soba i nie wiem jak zniosę to drugie a bardzo chcemy mieć z mężem dzidzie. Nie wiem co mam o tym myśleć czy to może być za wczesnie na zarodek? We wtorek idę potwierdzic do szpitala co tam się dzieje i czy będzie zabieg.

Gość beata-alek
witajcie wczoraj byłam u ginekologa i potwierdził 7tydzień ciąży od ost.okresu ale pęcherzyk jest nieukrwiony i nie widać zarodka i lekarz powiedział że ciaża się nie rozwija i że chyba dojdzie do jej obumarcia...proszę powiedzcie mi czy jeśli utrzymam ciążę czy z powodu takiego opóżnienia (bo przecież już powinno być serduszko i zalążki rączek i nóżek) nie będzie jakiś komplikacji z dzieckiem, czy urodzi sie zdrowe bez wad ..dziekuję za każdą odpowioedź