Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klarciaaa

Włoski na piersiach

Polecane posty

Gość mała...
może laser??

Gość Harry Hairy
Hehe tu znajdziecie wiele Pań z podobnymi problemami..i tylko można powiedzieć...że są śliczne www.hairy.dzs.pl pozdrawiam wszystkie owłosione !!!! Jesteście zajebiste!!! Harry

Gość kaaaalloiii
nie wyrywajcie kochane dziewczynki podgalajcie maszynka delikatnie do nic nie boli lepsze to od wyrywania poniewaz w wiekszosci potem te wloski wrastaja sie pod skore gdy odrasteja :)

Gość agata kozanecka
słuchajcie , ostatnio zauważyłam niewielkie włoski wyrastające mi z piersi . Ja mam jakis pproblem z tymi włosami mam je na nogach rękach i dwóch całym miejscach oraz na plecach . Bardzo sie wstydzę pokazac w jakiejkolwiek sukience albo spudniczce gdyz mama nie pozwala mi sie ogolic . Pomocy . Niedługo mam bal szóstoklasistów i wszystkie dziewczyny maja występować bez rajstop i z miniowkami z takimi włosami sie nie pokaze . Ratunku czekam na odpowiedz

Gość lisica z gaju
Wlosy na nogach mozesz sobie ogolic.Te na piersiach czy plecach lepiej nie wyrywac ani nie golic bo odrosna wieksze,mocniejsze i czarniejsze.Jezeli je widac to lepiej rozjasnic sobie te wloski np.woda utleniona ktora nie tylko rozjasni ale je tez popali razem z niektorymi cebulkami.Oczywiscie ze jezeli wloskow jest wiecej i wiecej to moga byc zaburzenia chormonalne i trzeba sie zglosic do lekarza.

Gość kementarii
Witam Panie, Opinie, że nie należy ich golić/wyrywać są chyba kierowane od osób, które nie mają tego wstydliwego problemu... Jak sobie wyobrażacie opalanie w miejscu publicznym z TYM problemem? To bardzo kłopotliwy temat, kobiety ogólne uznawane są za obraz piękna i pojawienie sie włosów gdzieś indziej niz na głowie juz w obrazie facetów sprawia, że nie jesteśmy atrakcyjne, ponieważ mam ten sam problem nie widze innego wyjścia niż pozbyć sę ich oczywiście u mnie to wynika z zaburzeń hormonalnych które prawdopodobnie już doprowadziłam do normy poprzez stosowanie tabletek anty, ale włosy zostały więc zastanawiam się nad zakupieniem epilatora domowego lub udam się do salonu kosmetycznego żeby już na zawsze pozbyć się tego :/

Gość igi-igi
do agata kozanecka Nie wiem dlaczego mama nie pozwala ci pozbyć się włosów na nogach, w innych krajach np. we Francji już młode dziewczynki mają depilowane ciało, byłam tam jakiś czas i pytałam francuzów...w krajach wschodu to też normalne, myślę, że chodzi mamie o kwestię sposobu, bo od golenia są mocniejsze i więcej!!! najlepiej jest woskować lub depilować pastą cukrową-od niedawna stosuję i to wspaniały sposób. Pastę cukrową można kupić albo samemu ugotować: http://www.youtube.com/watch?v=YIAf13fe6bY&feature=related i pamiętaj masz prawo do komfortu i pięknego wyglądu powodzenia:)

Gość gość
Ja zauważyłam je od nie dawna. Nie są czarne, ale blond. Są tak słabe, że nie mogę ich wyrwać.

Gość gość
Zazwyczaj dużo włosów na ciele to oznaka podwyższonych męskich hormonów - tak jest u mnie. Mam 19 lat, badałam androstendion którego wyszło mi dość dużo i testosteron, którego też mam trochę ponad normę. Ja mam włosy na całych piersiach, na brzuchu - od góry do dołu kłaczki, są dość ciemne. Całe nogi, intymne owłosienie też dość silne, dół pleców, pupa... wkurzająca sprawa. No i wąsik. A prócz tego trądzik i masakrycznie tłusta skóra, której nic a nic nie zmatowi. Od tygodnia biorę tabletki antykoncepcyjne (Atywia Daily) i liczę na poprawę, gdyż chcę w końcu pozbyć się tego okropnego trądziku i kłaków z brzucha i dekoltu. Dodatkowo piję sobie miętę, gdyż podobno również obniża poziom testosteronu. :D

Gość czerwonamiska
Chyba lepiej zgłosić się na profesjonalną depilację.

Gość gość
Klinika Beauty Skin ma bardzo dobrą ofertę i sprzęt wyższej generacji, ja bym ich doradzała. Na stronie https://www.beautyskin.com.pl/ jest ich pełna oferta z cenami. Najlepiej pomyśleć na kupieniu pakietu od razu bo taniej wyjdzie, druga rzecz że przy depilacji laserem przykładowo trzeba zrobić parę zabiegów żeby ten efekt był trwały i naprawdę fajny dokładny.