Go艣膰 go艣膰 Napisano Maj 7, 2014 Monia, jeste艣 bardzo niesympatyczna. Tolerujesz tylko swoje adoratorki. Nikt Ci臋 nie obra偶a, w przeciwie艅stwie do Ciebie. Tw贸j wyw贸d jest na poziomie intelektualnym podstaw贸wki. Gogusia, nie dziwi mnie, 偶e 艣miejesz si臋 ze swojego niby 偶artu. I wcale moim zamiarem nie by艂o wkurzenie Ciebie a pokazanie jak 偶enuj膮cy jest Tw贸j zachwyt od spojrze艅 obcych kundli, Twoje traktowanie siebie przedmiotowo. Dla normalnego, dojrza艂ego faceta nie wygl膮d jest priorytetem a m膮dro艣膰. Tak偶e je艣li kto艣 si臋 艣lini na Tw贸j widok, to nie jest to na pewno dojrza艂y m臋偶czyzna. 艢lini膮 si臋 niedojrzali pseudofaceci. Nie ma si臋 z czego cieszy膰. Proponuj臋 zacz膮膰 dba膰 o rozw贸j innego rodzaju, mo偶e poczytaj, znajd藕 jakie艣 ciekawe hobby, poza basenem i si艂owni膮. Co Ty na to? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 p贸艂 Napisano Maj 7, 2014 Monia, jeste艣 bardzo niesympatyczna. Tolerujesz tylko swoje adoratorki. Nikt Ci臋 nie obra偶a, w przeciwie艅stwie do Ciebie. Tw贸j wyw贸d jest na poziomie intelektualnym podstaw贸wki. Gogusia, nie dziwi mnie, 偶e 艣miejesz si臋 ze swojego niby 偶artu. I wcale moim zamiarem nie by艂o wkurzenie Ciebie a pokazanie jak 偶enuj膮cy jest Tw贸j zachwyt od spojrze艅 obcych kundli, Twoje traktowanie siebie przedmiotowo. Dla normalnego, dojrza艂ego faceta nie wygl膮d jest priorytetem a m膮dro艣膰. Tak偶e je艣li kto艣 si臋 艣lini na Tw贸j widok, to nie jest to na pewno dojrza艂y m臋偶czyzna. 艢lini膮 si臋 niedojrzali pseudofaceci. Nie ma si臋 z czego cieszy膰. Proponuj臋 zacz膮膰 dba膰 o rozw贸j innego rodzaju, mo偶e poczytaj, znajd藕 jakie艣 ciekawe hobby, poza basenem i si艂owni膮. Co Ty na to? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Kama69 0 Napisano Maj 8, 2014 cze艣膰 dziewczyny :) wr贸ci艂am z woja偶y, zajrza艂am na forum i mimo p贸藕nej pory nie mog臋 sobie darowa膰 napisania kilku s艂贸w do tzw. go艣cia :) go艣ciu alias p贸艂 Twoje stwierdzenie - cyt. "Dla normalnego, dojrza艂ego faceta nie wygl膮d jest priorytetem a m膮dro艣膰" po prostu mnie ubawi艂o. Wynika z tego, 偶e 99% m臋偶czyzn znacznie odbiega od normy :) Nie dotyczy to tylko m臋偶czyzn. Wszyscy lubimy ludzi pi臋knych. Psychologowie ( Aronson, Wilson i Akert ) dawno temu przeprowadzili badania, z kt贸rych wynika, 偶e ludzie wierz膮, 偶e uroda idzie w parze z pozytywnymi cechami cz艂owieka. Ludzie 艂adni cz臋艣ciej odnosz膮 sukcesy, s膮 bardziej atrakcyjni seksualnie, a co najciekawsze postrzegani s膮 tak偶e jako bardziej inteligentni. Dlatego tez ka偶dy normalny cz艂owiek lubi si臋 podoba膰, jeste艣my wszak istotami spo艂ecznymi i akceptacja grupy, w kt贸rej przebywamy wp艂ywa korzystnie na nasze ego :) Bywaj膮 oczywi艣cie jednostki, kt贸re odbiegaj膮 od normy. Ludzie, kt贸rzy na czas nie zostali odpowiednio zsocjalizowani, kt贸rzy nie potrafi膮 zaakceptowa膰 norm i regu艂 obowi膮zuj膮cych w okre艣lonej spo艂eczno艣ci, by膰 mi艂ym, przyja藕nie nastawionym itd. Jeste艣 tego go艣ciu najlepszym przyk艂adem :) Apropos Twojej niegrzecznej uwagi w stosunku do Gogusi na temat cyt. "rozwoju innego rodzaju" ( cokolwiek by to mia艂o znaczy膰) proponuj臋 go艣ciu zacz膮膰 samemu si臋 rozwija膰 i na pocz膮tek zaj膮膰 si臋 lektur膮 "S艂ownika poprawnej polszczyzny". Podstaw贸wka jako przedmiot martwy nie posiada okre艣lonego poziomu intelektualnego, ewentualnie mo偶na mie膰 intelekt na poziomie podstaw贸wki :). A zachwycamy si臋 czym艣 a nie od czego艣. Je艣li masz przemo偶n膮 potrzeb臋 czepiania si臋 kogo艣 na tym forum, to proponuje mnie. Mo偶emy podyskutowa膰 ( je艣li dyskusja na cho膰by przeci臋tnym poziomie jest w zasi臋gu Twoich intelektualnych mo偶liwo艣ci) 呕ycz臋 wszystkim dobrej nocy. :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
gogusia78 0 Napisano Maj 8, 2014 I cisza!!!!!!! :D My艣li...... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Monia z wieczn膮 depresj膮 0 Napisano Maj 8, 2014 Kama obawiam sie, ze go艣膰( alias p贸艂) nie jest w zasi臋gu twojego poziomu :) Nie umia艂a nawet odpowiedzie膰 na m贸j dziecinny do艣膰 wpis, ale by艂 on dopasowany do mo偶liwo艣ci zrozumienia tego偶 osobnika :) Mia艂am ochote napisa膰 podobny wyk艂ad jak Ty (cho膰 przyznam, nie jestem a偶 TAk dobrym znawc膮 j.polskiego cho膰 jestem w tym ca艂kiem niez艂a, no ale nie tak jak TY :) ) ale nie mia艂am do tego si艂y i mia艂am obawy, ze zwyczajnie nie zrozumie. Ja zawsze dostosowuje sw贸j j臋zyk do osoby z jak膮 rozmawiam, tak aby mnie zrozumia艂a. I tu mia艂am w膮tpliwo艣ci czy P脫艁 zrozumie co znaczy np: "wysublimowany", ale stwierdzi艂am 偶e maj膮c internet znajdzie znaczenie tego s艂owa. Podziwiam Cie jak Znalaz艂a艣 na to motywacje KAMA - czy偶by "skrzywienie zawodowe" ??? :) Jak nic wyk艂adasz j.polski, albo filologie....no w ka偶dym razie cos w tym rodzaju bo nikt kto u偶ywa j臋zyka tylko w mowie potocznej bez stosownego wykszta艂cenia nie dopatrzy艂by si臋 tego co Ty. No lubie Cie jeszcze bardziej :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Maj 8, 2014 Kama, nieznany Ci jest fakt, 偶e wi臋kszo艣膰 niekoniecznie musi mie膰 racj臋? Przyk艂ad: wi臋kszo艣膰 spo艂ecze艅stwa niemieckiego popiera艂a Hitlera. Czy to oznacza, 偶e mieli racj臋? To, 偶e 99% facet贸w tak robi oznacza dla Ciebie, 偶e jest to norma? Dla mnie nie! Ten 1% to w艂a艣nie warto艣ciowi m臋偶czy藕ni, przynajmniej dla mnie. Pisz臋 o sobie. Je艣li Tobie norm膮 jest facet (te 99%) ogl膮daj膮cy si臋 za ka偶d膮 cizi膮, to szczerze wsp贸艂czuj臋. 艢ledz臋 to forum od dawna, kiedy艣 by艂y tu fajne i m膮dre dziewczyny. Teraz masakra, poziom dyskusji 偶enuj膮cy. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Monia z wieczn膮 depresj膮 0 Napisano Maj 8, 2014 Gogusia jak kto艣 niemy艣l膮cy jedynie pe艂en z艂o艣liwo艣ci mo偶e my艣le膰? Zostawmy my艣lenie ludziom inteligentnym, P脫艁 ma jedynie instynkty kt贸re j膮 do czego艣 "popychaj膮". JAk u Ciebie komisja posz艂a? GO艢膯 I tak gwoli 艣cis艂o艣ci naucz si臋 czyta膰 ze zrozumieniem je偶eli pr贸bujesz mnie obrazi膰, bo jak na razie to tylko si臋 powtarzasz w tym co piszesz i czynisz uwagi nieadekwatne do ich znaczenia i tre艣ci. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
gogusia78 0 Napisano Maj 8, 2014 Monia przetrwa艂am j膮...tyle...zero przyjemno艣ci...wydaje mi si臋,偶e komisje te s膮 po to 偶eby upokorzy膰 cz艂owieka i zmusi膰 tym samym do wycofania si臋.Tyle,偶e ja nie mam zamiaru odpuszcza膰,poza tym nie mam innego wyj艣cia.Jestem pewna ,偶e odpowied偶 b臋dzie negatywna ale ju偶 teraz nastawiona jestem na S膮d. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Maj 8, 2014 Moniczko, nie b臋d臋 si臋 odnosi艂a do twojej wypowiedzi. Twoje t艂umaczenie jest na poziomie podstaw贸wki (skr贸t my艣lowy). Wysublimowany? Rzeczywi艣cie tak trudne s艂owo, 偶e tylko Ty wiesz, co ono oznacza :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Monia z wieczn膮 depresj膮 0 Napisano Maj 8, 2014 Gogusia kurcze, ale偶 Oni Cie wym臋cz膮. Przykro mi bardzo, ale rzeczywi艣cie nie masz innego wyj艣cia i moze dobrze bo inaczej by艣 odpu艣ci艂a??? Trzymam mocno kciuki. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Monia z wieczn膮 depresj膮 0 Napisano Maj 8, 2014 GO艢膯 no i wzmianka o Hitlerze :) Tak, wi臋kszo艣膰 popieraj膮ca Hitlera na 贸wczesny czas mia艂a racje, ale 偶eby to wiedzie膰 trzeba zna膰 historie i to nie na poziomie szko艂y podstawowej. O tym z kolei to mo偶esz ze mn膮 podyskutowa膰 bo widz臋, 偶e WIELKIE braki masz w ka偶dej dziedzinie. Je偶eli poziom pisz膮cych tu nie odpowiada Ci, to pytam: co tu jeszcze robisz? Wypad st膮d i zagnie藕d藕 sie tam gdzie lepiej b臋dziesz pasowa膰. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
zonna123 0 Napisano Maj 8, 2014 cze艣膰 dziewczyny :) Bardzo podobaj膮 mi sie wasze wypowedzi my艣l臋, 偶e 贸w go艣膰 chyba 藕le trafi艂 bo gubi sie w odpowiedziach, a chce za wszelk膮 cen臋 zasia膰 zam臋t na naszym forum. Ja ju偶 prawie spakowana, w poniedzia艂ek jade na zabieg. Troche mnie nerwy trzymaja, ale nie panikuje. Co ma byc to bedzie.... Trzymajcie kciuki... :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Monia z wieczn膮 depresj膮 0 Napisano Maj 8, 2014 Zonna od wczoraj o Tobie my艣le :) I trzymam oczywi艣cie kciuki. :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
gogusia78 0 Napisano Maj 8, 2014 zonna123 Na pewno b臋dzie dobrze! B臋dziemy trzyma艂y kciuki Kochana :* Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
zonna123 0 Napisano Maj 8, 2014 Dzi臋ki dziewczyny odezw臋 jeszcze, a ju偶 po to napewno !!! Czas mi tak szybko zlecia艂. Czy mia艂y艣cie jakies ze sob膮 badania krwi czy wszystko na miejscu robili? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
gogusia78 0 Napisano Maj 8, 2014 Ja mia艂am ze sob膮 wszystkie badania wi臋c na miejscu nie robili ju偶 nic... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Aguska65h 0 Napisano Maj 8, 2014 Grejs i Monia wys艂a艂am Wam fotki .Grejs czekam na twoje.Gogusia jak mo偶esz to wy艣lij mi swoje zdj臋cia ja Ci te偶 ode艣l臋 chocia偶 chyba ju偶 kiedy艣 Ci wysy艂a艂am ale mog臋 przes艂a膰 aktualne Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Maj 8, 2014 Skoro tak si臋 znacie i dogadujecie to moze piszcie na email a nie bzdety wypisujecie. A ty monia posrana jeste艣 juz rodzina si臋 na tobie pozna艂a! Wredne babsko i tyle w temacie Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Monia z wieczn膮 depresj膮 0 Napisano Maj 8, 2014 no r臋ce opadaj膮 z bezsilno艣c****isz do cymba艂a a cymba艂 i tak nie zrozumie. Czy ty nieudaczniku zakompleksiony nie rozumiesz 偶e nikt cie tu nie chce? id藕 si臋 dowarto艣ciowywa膰 poni偶aj膮c innych gdzie艣, gdzie bedziesz lepiej pasowa膰. I pisa艂am ju偶, nie powtarzaj sie bo jeste艣 nudna jak brazylijski serial i tempa ja偶 偶yletka POLSILVER po 20 goleniu Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Monia z wieczn膮 depresj膮 0 Napisano Maj 8, 2014 aha :) chyba ju偶 wiem kto jest ten go艣膰.... Kojarzycie kiedy艣 uwage, 偶eby nie pisa膰 tu o niczym innym jak o gojeniu? Bo do tego s膮 inne fora? I, 偶e wcze艣niej by艂y fajniejsze dziewczyny? Ciekawy zbieg okoliczno艣ci? Mia艂am dwa typy, no moze 3 w pewnym momencie, kto jest 贸w GO艢, poczeka艂am na wskaz贸wki i "w艂ala" :) Zastrzegam od razu, ze je偶eli kto艣 niechc膮cy poczuje si臋 ura偶ony, bardzo przepraszam. Zawsze mo偶na sobie wszystko wyja艣ni膰. I 偶eby by艂o jasne: napisa艂am celowo tempa, a nie t臋pa :), a dlaczego to ju偶 pozostawiam do rozmy艣lenia ;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Maj 8, 2014 20 razy uzywasz jedn膮 maszynke? Wspolczuje * Rodzina ma cie dosyc maszynka do golonia tez ;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
gogusia78 0 Napisano Maj 8, 2014 monotematyczny :/ Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Monia z wieczn膮 depresj膮 0 Napisano Maj 8, 2014 nie no b艂agam :( paskudne zakompleksione babsko w dodatku bez honoru, b艂agam wymy艣l chocia偶 co艣 na poziomie bo twoje posp贸lskie poczucie humoru jest najbardziej obra藕liwe. A Ciebie to nawet brat bli藕niak nie chcia艂 bo po urodzeniu zjad艂y go koty a tob膮 si臋 brzydzi艂y. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Monia z wieczn膮 depresj膮 0 Napisano Maj 8, 2014 I go艣ciu ja tak moge bardzo d艂ugo wymy艣la膰........ wiec mnie prowokuj dla swojego dobra. Do pi臋t mi nie dorastasz.i to pod ka偶dym wzgl臋dem :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kasiol2013 Napisano Maj 8, 2014 Monia wolalabym zebys zanim kogos oskarzysz miala 100% pewnosc ze masz racje, doskonale wiesz,ze to ja napisalam "zeby pisac na temat biustu a nie o innych sprawach", bo to form mialao pomagac kobieta przejsc trudna droge od skierowania od lekarza pierwszego kontaktu do kilku m-cy po operacji,ale skoro jest inaczej to nie oznacza ze bede siedziala przed kompem i pisala pod pseudonimem oskarzenia pod twoim czy innym adresem. Gdybys pomyslala zanim napisalas kogo podejrzewasz to moze doszlabys do tego ze "Gosc" robi wlasnie to czemu ja bylam przeciwna- czyli pisze o czyms co nie ma zwiazku z operacja. Czytam forum co kilka dni (w nadzieji, ze znajde jakies informacje dot. swojego problemu) ale nie pisze juz, gdyz nie mam takiej potrzeby. Wiec gdy kolejny raz kogos oskarzysz pomysl czy masz racje. ps. ja nie pamietam zebym pisala,ze byly fajniejsze dziewczyny - a ty cos takiego pamietasz? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
zonna123 0 Napisano Maj 8, 2014 Monia Brawo!!!! dziewczyny wyslijcie mi te偶 fotki jak teraz wygl膮dacie:) bo wiecie ja teraz to sie musz臋 podbudowa膰 przed zabiegiem dzieki zonna123@interia.pl Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Maj 8, 2014 Monia jak masz honor to wyprowadz sie bo dzialasz szwagrowi na 艂upie偶. Wyszczekana jak suczka a na domek nie sta膰? Zamiast klepac w klawiature wez si臋 do roboty! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Monia z wieczn膮 depresj膮 0 Napisano Maj 8, 2014 Kasiol bardzo mi艂o mi Cie czyta膰. By艂am bardzo ciekawa jak szybko si臋 odezwiesz :). I bach, odzew natychmiastowy :) Powinna艣 te偶 doczyta膰 dalsz膮 cz臋艣膰 mojej wypowiedzi, 偶e przepraszam je艣li kto艣 poczuje si臋 nies艂usznie ura偶ony. Mia艂am w艂a艣nie na my艣li ewentualn膮 pomy艂k臋. Ale sama przyznasz jak to wygl膮da dziwnie, nagle si臋 odzywasz w swojej obronie, a nie zareagowa艂a艣 na uwagi GO艢CIA jak poprzednio na moje,........uderz w st贸艂 a no偶yce si臋 odezw膮. I oczywi艣cie 100% pewnosci nie mam, ale zawsze mo偶na sprawdzi膰 IP, a to nie jest a偶 takie trudne. Je偶eli jednak jakim艣 cudem si臋 myle, chyle czo艂a przed Twoj膮 niewinno艣ci膮 i szczerze przepraszam. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
gogusia78 0 Napisano Maj 8, 2014 No i cel zosta艂 osi膮gni臋ty....zacz臋艂y si臋 spi臋cia... GO艢膯 WYPIER...AJ z tego forum!!!!!!!!!!!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Monia z wieczn膮 depresj膮 0 Napisano Maj 8, 2014 cymbale nie znasz mojej pozycji spo艂ecznej wi臋c sie nie wypowiadaj. Dla twojej ciekawosci posiadam dwa mieszkania, kilka dzia艂ek i dom, a to ze mieszkamy wsp贸lnie ze szwagrem jest spraw膮 zupe艂nie oddzieln膮 wi臋c przymknij prostackiego ryja bo powtarzam NIC NIE WIESZ. A pracowa膰 nie musze bo pracuj膮 na mnie takie buraki jak TY. Wystarczy? I ja kompleks贸w leczy膰 czyim艣 kosztem nie musze jak Ty to czynisz. Bo w przeciwie艅stwie do ciebie ja nie mam 偶adnych brak贸w :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach