Gość gość Napisano Czerwiec 17, 2014 Pod krzaczkiem? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 17, 2014 Ryba nie bądź wulgarna bo ... powiem twojemu mężowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 17, 2014 ooo i znowu sie zdesperowana odezwała. Albo jaki inny oszołom co chce wkurzyć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 17, 2014 jak tu gościnnie - mmmmm . Same goście sie goszczą ;) Prawie sielska atmosfera. Namnożyło sie tego ze ho ho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 17, 2014 Oszolom nie mów do mnie oszolom bo pomyślą ze jesteśmy braćmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 17, 2014 jakimi braćmi??? Witaj siostro ;) Kopernik też była kobietą!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 17, 2014 Jak zwał tak zwał każdy wie o co kaman Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama69 0 Napisano Czerwiec 17, 2014 I Maria Curie - Skłodowska też? :) Powariowały baby. Ciekawe jak tam Madzik, przypominała mi się dziś wiele razy. Trzymałam kciuki. Emilia- powodzenia jutro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 17, 2014 Kama jakie baby? To są pomowienia wiesz co za to grozi ? :-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 17, 2014 Polubilam was tak ze was nie opuszcze. Bede pomocna w każdej sytuacji. Możecie na mnie liczyc. Skąd jesteście? Moze jakieś spotkanie przy piwku? Oczywiście bez wulgaryzmu bo mozemy byc na podsłuchu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 17, 2014 Kilka miesięcy temu miałam operację pomniejszenia biustu. Ktoś tu wyżej pisze że ma myśli żeby się wycofać. NIE RÓB TEGO!!! Po tej operacji poczujesz się jak nowo narodzona.Wcześniej jak czytałam jak dziewczyny pisały jak są szcześliwe po, to myślałam ze przesadzają, jednak nie. W pierwszych miesiącach mogą być małe problemy z gojeniem, ale to wszystko jest nic w porównaniu z radościa jaki daje mały biust. Powodzenia dla wszystkich przed. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 17, 2014 Dziękuję za te słowa właśnie tego mi trzeba. Juz nie długo moje życie się zmieni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paulina lina Napisano Czerwiec 18, 2014 Emilia pisz od razu jak będziesz po! ja za godzinę konsultacja hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 18, 2014 Paulina ale po czym ma pisac Emilia? Po obiedzie, pracy, stosunku? Wiele by można wymienić. Napisz o co chodzi z tym "po" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 18, 2014 Gdzie są wszyscy? Boje się samotności :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiol2013 Napisano Czerwiec 18, 2014 gosc/goscie musi miec bardzo smutne i malo uromaicone zycie,skoro jedyne co potrafi to wejsc na forum, pisac i obrazac innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 18, 2014 Kasiol Zgadzam sie z Toba w 100 %. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ryba33 Napisano Czerwiec 18, 2014 DURNY A NAWET PIERDOLNIĘTY GOŚĆIU BĘDĘ UŻYWAĆ WULGARYZMU BO MAM TAKI KAPRYS TY MI TEGO NIE ZABRONISZ A DLACZEGO MNIE STRASZYSZ MOIM WŁASNYM MĘŻEM TO NIE WIEM, IDIOTKA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 18, 2014 POKEMONY atakują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama69 0 Napisano Czerwiec 18, 2014 cześć dziewczyny Miałam nadzieję, że coś wiadomo o Madzik i Emilii. Pewnie już mają małe bimbałki :) Paulina lina Jak po konsultacji? Chwal nam się! Ryba Daj spokój dziewczyno, szkoda Twoich nerwów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 18, 2014 Chcialam napisać szkoda twojego jadu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marta7770 Napisano Czerwiec 18, 2014 czesć dziewczyny. Operację miałam w Raciborskim Centrum Medycznym 14 czerwca. mieszkam niedaleko Raciborza. 15 czerwca miałam ściąganie opatrunku. Pan doktor kazał mi się położyć...jak sciągnął bandaże to nie mogłam się napatrzeć na moje jędrne sterczące jabłuszka... A miałam cyce do pasa...obrzydliwe... Najgorsze było wyciąganie drenów ale pan doktor podszedł i raz dwa trzy i po krzyku... teraz mam oczywiscie troche opuchniete i plasterki i biustonosz ortopedyczny, miesiac spania na plecach ale nie żałuję ani przez minutę... powiem Wam szczerze że też się nie bałam i ani na chwilę nie myślałam o wycofaniu sie bo to było moje marzenie od 10 lat... nie boli mnie już kręgosłup, wejdę w tyyyyle rzeczy o których mogłam tylko pomarzyć i niech mi nikt nie mówi że duże cycki są fajne... Oczywiscie nie zrobi wam rozmairu A a zrobi ładne piersi... Mnie robił dr Libor Polak.. na prawdę fachowa robota. Jakbyście miały pytania to śmiało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama69 0 Napisano Czerwiec 18, 2014 Marta Żadna z nas nie powie, że duże cycki są fajne :) Sądząc z tego co napisałaś- robiłaś zabieg prywatnie. Mogę zapytać -ile płaciłaś? Tak dla porównania, bo po rozmowach z kilkoma osobami wyszło mi ostatnio, że moja operacja była najdroższa :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emilia78 Napisano Czerwiec 19, 2014 Madzik ma miseczkę D i jest mega szczęśliwa. Ja wróciłam do domu, ale ze swoimi wielkimi cyckami. Jeżeli ktoś chce szczegółów, to na priv. macie mój mail Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiol2013 Napisano Czerwiec 19, 2014 madzik77 gratulacje, obys sie teraz szybko zagoila :) pozdrawiam emili78 mam nadzieje,ze niedlugo tez bedziesz sie mogla cieszyc z malego biustu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paulina lina Napisano Czerwiec 19, 2014 wiec tak po wczorajszej konsultacji... operacja bedzie dopiero 7.10, myslalam ze z 2 mies max bede czekac :( Emilia ja nie mam!! podaj raz jeszcze, bo jestem badrdzo ciekawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marta7770 Napisano Czerwiec 19, 2014 Kama możesz do mnie proszę napisać maila?martagoralska711@gmail.com Jeśli któraś dziewczyna potrzebuje porady to chętnie służę pomocą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marta7770 Napisano Czerwiec 19, 2014 Paulina a idziesz prywatnie? mi się udało czekałam tylko 2 tyg bo jakaś babka zrezygnowała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 19, 2014 Witam, mam pytanie, czy z rozmiarem 70 j moge choc marzyc o refundacji biustu? Kregoslup mi wysiada, rece dretwieja, kark sxyja,glowa to juz nie mowie. Mam dosc juz mojego biustu .Dodam ze mam 158 cm wzrostu i 55 kg i 2 dxieci. Przed ciaxa mialam rozmiar 70 c- d. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama69 0 Napisano Czerwiec 19, 2014 gość dziś Pewnie, że masz. Procedurę starania się o zabieg opisała nasza koleżanka na stronie 453. Dotyczy Łęcznej ale zasada jest wszędzie taka sama. Poczytaj i jeśli będziesz miała jakieś pytania, na pewno Ci któraś z dziewczyn po zabiegu na NFZ pomoże. Emilia- serdecznie współczuję Madzik- szybkiego gojenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach