Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Larsa

Zmniejszenie piersi

Polecane posty

Gość agatka29111
...coś się musi dziać,bo boli mnie pierś , jest zaczerwieniona a otoczka z brodawką ma sine plamy, zobaczę co na to jutro powie Pani doktor....

Gość agatka29111
Piszesz ,,gościu ", że zropiał mi niespuszczony krwiak, więc co??? cięcie będzie? Nie wyobrażam sobie...chociaż zdaje sobie sprawę,że trzeba będzie to oczyścić. ..

Ja bym na twoim miejscu jechała na pogotowie.. . To nie są żarty.. albo zadzwoń tam gdzie cie operowali i powiedz co się dzieje.

Gość agatka29111
ewakalia ja około miesiąca, najdłużej na na przeszczepionych otoczkach

Gość agatka29111
Paulina Lina jutro jadę do kliniki, dzisiaj np. jest ok, ból minął. ..wczoraj to nawet ręki nie mogłam podnieść do góry. ..

Mam 22 lata i mam rozmiar 75 I i mnie mocno boli kręgosłup i chciałam bym mieć mniejsze piersi 75 D. Więc dziewczyny nie narzekajcie że chcecie mieć jeszcze mniejsze np rozmiar. 75 B lub 75 C bo nie jedna taka dziewczyna by chciała mieć taki rozmiar jakie wy macie. Co mam robić ? i gdzie szukać pomocy?

Gość kasiol2013
Joanna 12145 wybierz gdzie masz blizej, najczdesciej jest to Łęczna lub Warszawa idz do lekarza pierwszego kontaktu po 2 skierowania - 1. do poradnii chirurgii plastycznej -2. do ortopedy, od ktorego musisz uzyskac opinie dot stanu swojego kregoslupa. zanim udasz sie do ortopedy zrob (najlepiej prywatnie-bedzie szybciej) zdjecie rtg kregoslupa odcinka szyjnego i klatki, i z tym rtg do ortopedy. jak bedziesz miala od niego opinie to zapisujesz sie do poradnii plastycznej i czekasz na termin. pozdrawiam

Gość gość
Paulina lina mam termin w Łęcznej na 3 lutego i w związku z tym masę pytań. Możesz podać mi mail do siebie? gaja

Gość gość
Niedługo mam operację w szpitalu Orłowskiego. Jestem spoza W-wy. Czy muszę mieć ze sobą biustonosz pooperacyjny, czy też jest na terenie szpitala jakiś sklep medyczny? Jak wygląda sprawa rozmiaru? Wyczytałam, by brać na dole 5 cm więcej- czy to się sprawdza?

Gość gość
Baza Modelek – pacjentek na szkolenia medycyny estetycznej dla lekarzy prowadzi nabór na wiosenny panel. Szkolenia prowadzone są wyłącznie przez uznanych lekarzy. Wszystkie zarejestrowane modelki/e w okresie półrocznego panelu mają zagwarantowane uczestnictwo w co najmniej jednym szkoleniu medycyny estetycznej, podczas którego będą poddane bezpłatnym zabiegom. Rejestracja modelek/i trwa do 15 lutego 2015r Ze względu na bardzo duże zainteresowanie naborem do Bazy Modelek oraz limitem miejsc organizator zastrzega sobie możliwość skrócenia okresu naboru Preferowany wiek modelek od 35 do 65 roku życia. http://bazamodelek.com/formularz-kontaktowy

Gość ewakalia
Gość ja nic nie kupowałam ,w szpitalu mi dali nowy miałam juz policzony w kosztach operacji.Od dziś mnie mega swedzą cycki tzn ze sie goją,jutro pierwsza kontrola ciekawe co sie dowiem,juz najchetniej chcialabym zeby posciagali mi te mega opatrunki i juz planuje rozpiskę diety i ćwiczeń od marca chce zaczac,pozatym zapisałam sie na treningi z kijkami itp do lata musze byc mega:)

Gość gość
W Orłowskiego na nfz dają biustonosz?!

Gość gość
Nie ma pauliny, trudno ale może znajdzie się jakaś dziewczyna, która też była w Łęcznej. Z masy pytań wyselekcjonuję trzy: - czy nie zrobią mi operacji jeśli mam kolorowe żele na paznokciach? - mam skierowanie datowane na 3 lutego. Czy to jest data operacji czy zgłoszenia się do szpitala? - biustonosz pooperacyjny mam kupić przed operacją czy po? Będę wdzięczna za każdą informację. gaja

Gość ewakalia
Ja miałam żele ,ale musiałam z jednego paznokcia ściagnąć. Myśle ze 3 zgłaszasz sie do szpitala ,bo ja np mialam 28 stycznia i od razu miałam operację. Biustonosz lekarka mi dała zaraz na drugi dizeń i nie płaciłam za niego miałam w cenie

Gość gość
ewakalia a gdzie miałaś operację? myślę, że w różnych placówkach są inne zwyczaje... gaja

Gość gość
Gość! Paznokcie powinny być bez lakieru, musisz się zgłosić 3-go, biustonosz kupisz w sklepie medycznym lub w aptece w szpitalu w Łęcznej.Warunki i opieka super.

Gość gość
rozumiem, że biustonosz kupuję po operacji? gaja

Gość gość
Ponawiam pytanie, czy w Orłowskim jest sklep medyczny, w którym będę mogła kupić biustonosz? Będę sama, nikt nie będzie mógł jeździć po mieście i szukać właściwego rozmiaru. Tu gdzie mieszkam na taki biustonosz w sklepie każą sobie czekać około tygodnia (oczywiście nie ma żadnego na stanie). Pozostaje mi więc albo zamówić kurierem przed operacją w ciemno, albo też liczyć na sklep w szpitalu. Jakoś w biustonosz z nfz nie wierzę.

Gość EWAKALIA
ja miałam operacje w klinice dr orlendre w zarkach letnisko

Gość gość
co jest z tymi paznokciami? mam takie fajne czarne żelowe....co komu przeszkadzają? :( gaja

Gość gość
Jeszcze jedno- biustonosz kupisz sobie po operacji.Lekarze Ci podpowiedzą rozmiar i bedziesz mogla go przymierzyć.

Gość kasiol2013
gosc z tego co wiem to w orlowskim takiego sklepu nie ma, mnie lekarz kazal kupic sportowy kupilam 75C i byl dobry, bo sie rozciaga, a biust po operacji byl 75E. jezeli ktos nie mial w szpitalu stanika, to do domu zostal wypisany w dodatkowym bandazu, wiec sie nie przejmuj. gaja podczas kazdej operacji moze dojsc do komplikacji i do niedotlenienia (czy czegos podobnego) wtedy sinieja paznokcie, dlatego kaza je zmywac.

Gość gość
Dzięki, zaczynam już panikować. Mam brytyjskie 80j-k (zależy od firmy), na bardzo ścisło wejdę w 75j. Jak sądzicie na co mogę liczyć w Orłowskim?

Gość gość
ale mam cykora..... dziękuję dziewczyny gaja

Gość pszczoła1988
Ewakalia ja również mam jutro wizytę kontrolną, już jestem na diecie by zrzucic ten brzzuch, który pojawił się po operacji ;P Jak tylko piersi zagoją się , wracam na siłownię;) muszę zrzucić parę kg, żeby latem wszystkich zaskoczyć;) pozdrawiam;)

Gość ewakalia
Pszczoła 1988 a jaka diete masz na brzuch,jak po kontroli.Ja właśnie wróciłam piersi goją sie super,ja nie mam szwów na zewnątrz tylko stendy i one dziś zostały mi też usunięte bo ładnie się zagoiło. Mam w piątek ponownie kontrolę widziałam dziś tak minimalnie moje piersi i są malutkie takie ładniutkie :) Od marca chce zaczac chodzic na siłownię,Pszczoła napisz mi o tej diecie pozdrawiam was

Od dwóch lat przymierzam do zmniejszenia biustu, mam skierowanie z ubiegłego roku (może już straciło ważność?) i nie mogę się zdecydować. Jestem ze Śląska, do Łęcznej daleko, do Orłowskiego ciężko się dodzwonić,,,

Gość kasiol2013
lawenda15 bede w orlowskim 10 lutego - skierowanie jest wazne rok, ja chcesz to odezwij sie na priv to cie zarejestruje. assiara@o2.pl

Gość ewakalia
Lawenda 15 idz do kliniki dr orlender z czystym sumieniem mogę polecić,tyle że u niej tylko prywatnie,ale kobieta anioł :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się