Go艣膰 Karolcia76 Napisano Kwiecie艅 3, 2015 ola1990buziale poprosz臋 o zdj臋cia, ja tez mog臋 swoje wys艂a膰 karolcia76@onet.pl Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 du偶y biust x x Napisano Kwiecie艅 3, 2015 Witam was :-) Czy kt贸ra艣 z pa艅 mia艂a operacje na nfz na 艢l膮sku? Mam 26 lat i 80J. :'( I juz dosy膰 nic nie robienia! Tylko musze trafic na lekarza kt贸ry zrozumie m贸j problem a nie wy艣mieje. B臋d臋 wdzi臋czna za namiar na dobrego lekarza kt贸ry wypisze takie skierowanie ale i takiego kt贸ry dobrze to zrobi. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 czarna Napisano Kwiecie艅 3, 2015 ja ju偶 prosi艂am o zdj臋cia na iti1@onet.pl, poprawcie mi humor ..... spokojnych 艣wi膮t dla WAS. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pheobe 70 f Napisano Kwiecie艅 3, 2015 Witam.jestem zdecydowana na pomniejszenie piersi....przez nie jestem zakompleksiona,ale znacie to uczucie Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 cycuszkowo Napisano Kwiecie艅 4, 2015 Dzie艅 dobry kochanie kobietki! Powiedzcie mi prosz臋, ile dni po operacji na dobre zdj臋to Wam lub zdj臋艂y艣cie opatrunek i wskoczy艂y艣cie w sam biustonosz pooperacyjny lub sportowy? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 czarna Napisano Kwiecie艅 4, 2015 dzi臋ki za zdj臋cia, jutro ode艣l臋 swoje, ola, karolcia - efekt fantastyczny !!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Karolcia76 Napisano Kwiecie艅 4, 2015 cycuszkowo ja do tej pory mam opatrunek tzn male艅ki(specjalny) plasterek i na nim gazik, bo jeszcze nie jestem do ko艅ca wygojona. My艣l臋, 偶e teraz to kwestia 2 - 3 dni i b臋dzie zagojone, ale operacj臋 mia艂am 16 lutego. Stanik ubra艂am od razu na wyj艣cie ze szpitala(czyli na drugi dzie艅 po operacji), tzn. to tak wygl膮da艂o, 偶e ten stanik przytrzymywa艂 opatrunki tzn. metrow膮 gaz臋 pod biustem mia艂am i mniejsze gazy na brodawki i pionowe szwy. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 darexis Napisano Kwiecie艅 4, 2015 Go艣膰 czarna ja te偶 placilam i moje wydaja mi si臋 s膮 r贸wne i 艂adne. Przy艣lij mi zdj臋cia przed i po a ja si臋 odwdziecze ;) to co saczylo mi si臋 na 艂膮czeniu okaza艂o si臋 by膰 szwem kt贸ry si臋 nie rozpuscil i nie goilo si臋 ale ju偶 powinno by膰 dobrze :) m贸j e-mail daria82@autograf.pl Karolcia 76 ty tez mi prze艣lij jak mog臋 poprosi膰 ;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 darexis Napisano Kwiecie艅 4, 2015 A w bandazach by艂am 2 tyg . I na ostatniej wizycie w艂a艣nie po 2 tyg od operacji mia艂am 艣ci膮gane szwy i w艂a艣nie wtedy dosta艂am przebrzydki stanik ;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 darexis Napisano Kwiecie艅 4, 2015 Czarna teraz si臋 przejrza艂am cycuszkom i chyba r贸wne s膮 , ale brodawki nie s膮 idealnie takie same a skutki hmm jeden jakby patrzy na godzin臋 13 a drugi jakby na 21 ale w og贸le mi to nie przeszkadza ;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Melka80 0 Napisano Kwiecie艅 6, 2015 Witam wszystkich, jestem nowa - biu艣ciasta (160 cm wzrostu, 60 kg, biust 75G). Podj臋艂am decyzj臋 o operacji, zebra艂am pieni膮偶ki. Trafi艂am na Wasze forum i od kilku dni je czytam z zapartym tchem. By艂am ju偶 na konsultacji u dr Roberta ma艂ka (przyjmuje w Rydygiera), ale czytam, 偶e doktor Zawisz jest bardzo chwalony. Ja mieszkam w Tarnowie. Prosz臋, porad藕cie mi, do kogo si臋 uda膰? Chcia艂abym miec operacj臋 jak najszybciej - od momentu pierwszej konsultacji ile trzeba mniej wi臋cej czeka膰 (prywatnie0. I jeszcze jedno - lekarz mi to na pewno powie, ale napiszcie, prosz臋 dziewczyny, jakie badania trzeba zrobi膰 przed? Z g贸ry dzi臋kuj臋 za Wasze do艣wiadczenia i obiecuj臋 przekaza膰 moje - PO - kolejnym biu艣ciastym, kt贸re chc膮 zmieni膰 swoje 偶ycie. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Paolka80 Napisano Kwiecie艅 6, 2015 Hej Dziewczyny! Czy mog臋 prosi膰 o maila osob臋, kt贸ra by艂a na konsultacji we Wroc艂awiu w Poradni przy ul. Cha艂ubi艅skiego? Chcia艂abym dowiedzie膰 si臋 kilku szczeg贸艂贸w. M贸j adres to: paolka25@gazeta.pl. Z g贸ry dzi臋kuj臋! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gocha68 Napisano Kwiecie艅 6, 2015 witam Was,jestem nowa :-).Wybieram si臋 na konsultacj臋 do 艁臋cznej w ten czwartek.Mam skierowanie do poradni plastycznej i za艣wiadczenie od lekarza rodzinnego,czy to wystarczy? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Kwiecie艅 6, 2015 Melka 80 - szkoda kasy na prywatny zabieg- W 艁臋cznej masz na NFZ - od momentu jak masz ju偶 skierowanie , potem konsultacja- czeka sie tam kt贸ciutko na konsultacje (ja tydzie艅 ). od konsultacji do operacji ok 3 mie艣. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Zuzam2 0 Napisano Kwiecie艅 7, 2015 Witam wszystkie biu艣ciaste dziewczyny szkoda kasy na taki zabieg jak mo偶na go zrobi膰 na NFZ ja jestem dwa tygodnie po operacji jest 艣wietnie nie boli mnie kr臋gos艂up mia艂am miseczk臋 k teraz mam d biu艣cik jest pi臋kny operacje mia艂am w 艁臋cznej le偶a艂am tydzie艅 w szpitalu ten szpital jest 艣wietny polecam czeka艂am 2 miesi膮ce o na operacje potrzebne jest skierowanie od specjalisty za艣wiadczenie ze musisz mie膰 tak膮 operacj臋 ze wzgl臋d贸w zdrowotnych i mamografi臋 jak b臋dziesz mia艂a to wszystko to na pierwszej wizycie wyznacza termin operacji dziewczyny naprawd臋 warto Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Kwiecie艅 7, 2015 Zuzam2 - ile dosta艂a艣 l4 po operacji? i kiedy mia艂a艣 si臋 zg艂osi膰 do kontroli? - ile razy po po wyjsciu ze szpitala trzeba sie jesczze pokazac tam? (ja mam zabieg za miesi膮c) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Kwiecie艅 7, 2015 Zuza- pytanie jeszcze czy biustonosz pooperacyjny kupowa艂a艣 na miejscu, czy mia艂a艣 sw贸j? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 czarna Napisano Kwiecie艅 7, 2015 Melka80 mnie operowa艂 dr Zawisz, moje piersi przed operacj膮 by艂y w rozmiarze 75H/I ale ja mia艂am dos艂ownie wisz膮ce worki do pasa, teraz s膮 pi臋kne ale nie idealnie r贸wne - daj @ prze艣l臋 ci zdj臋cia. Doktor jest bardzo drogi... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 malacza Napisano Kwiecie艅 7, 2015 Czarna, czy ja mog艂abym dosta膰 zdj臋cia? Masz przed i po? czy tylko po? Te偶 my艣l臋 o Zawiszy, mo偶e dzi臋ki Tobie si臋 w ko艅cu zdecyduj臋. Mam 56 lat i my艣l臋, 偶e to ostatni moment. Jestem szczup艂a, tylko te wielkie cycki przez ca艂e 偶ycie :( Spotka艂y艣cie takie starsze panie zmniejszaj膮ce piersi? Inne dziewczyny, kt贸re chcia艂yby si臋 podzieli膰 zdj臋ciami bardzo prosz臋 :) Z g贸ry dzi臋kuj臋 :) M贸j mail: malacza@wp.pl Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Melka80 0 Napisano Kwiecie艅 7, 2015 Cze艣膰, dziewczyny, czy wytrzymacie troch臋 marudzenia? Chce mi si臋 p艂aka膰, a nie mam z kim pogadac. Patrzy艂am na map臋 - ta 艁臋czna jest do艣膰 daleko, Krak贸w mam 70 km i dobre po艂膮czenie. Pieni膮dze uciu艂a艂am odmawiaj膮c sobie ciuch贸w, wyjazd贸w itp. Ale ja mam ju偶 do艣膰 tych work贸w. WF w podstaw贸wce - nie mog臋 biega膰, one mi si臋 wylewaj膮, wychodz膮, ch艂opaki mnie obmacuj膮. Ca艂e 偶ycie chodz臋 w specjalnych maskuj膮cych ciuchach no i biustonosze - minimizery z Triumpha. Wstyd w sytuacjach intymnych. M贸j partner ju偶 nawet nie dotyka mojej g贸ry - woli, 偶eby by艂a "spi臋ta" ciuszkami i nie wylewa艂a si臋 na po艣ciel. Dziewczyny ja pisz膮c to p艂acz臋. Wiem, 偶e ze do wszystkiego mo偶na si臋 przyzwyczai膰. Ja ju偶 umiem 偶y膰 z nimi. Umiem si臋 ubra膰, 偶eby wygl膮da膰 jako tako. Nie mam wsparcia w rodzinie. Czy dam sobie rad臋 sama? A je艣li b臋d膮 powik艂ania? Sama wychowuj臋 dziecko... Czy warto? Sko艅czy艂am ju偶 40, czy to si臋 "op艂aca"? Czytam, 偶e tak naprawd臋 to moje 75G to malizna, 偶e inni maj膮 du偶o gorzej. Co ja mam my艣le膰? Co robi膰? melka20@wp.pl Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Melka80 0 Napisano Kwiecie艅 7, 2015 Melka80@wp.pl - prawid艂owy mail, sorki za b艂膮d wyzej. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ibiza65 Napisano Kwiecie艅 7, 2015 Melka - w tym roku ko艅cz臋 50 lat. I jedyne czego 偶a艂uj臋 to to, 偶e tak p贸藕no wpad艂am na taki pomys艂, a w zasadzie tak p贸藕no mi go lekarz podsun膮艂. Za艂o偶y艂am, 偶e wszystko p贸jdzie dobrze, wezm臋 urlop i w tym czasie "za艂atwi臋" m贸j nowy, lepszy biust i tego si臋 trzymam. Za 2 dni zdejm臋 szwy, a za kolejny tydzie艅 wr贸c臋 do pracy. Te偶 mia艂am obawy, 偶e mnie nie wybudz膮, 偶e si臋 b臋dzie paskudzi膰, 偶e mo偶e trzeba odpu艣ci膰. Powiem jak moja ulubiona bohaterka filmowo - ksi膮偶kowa - NIGDY W 呕YCIU!!!! Cierpi臋 bo boli i sw臋dzi, mo偶e nie jest to najpi臋kniejszy widok p贸ki co, ale ju偶 czuj臋 si臋 艣wietnie. I wreszcie mog臋 szuka膰 ciuch贸w w rozmiarach normalnych a nie work贸w po ziemniakach. Rozumiem Twoje dylematy - te偶 je mia艂am, te偶 nauczy艂am si臋 "z nimi" 偶y膰 i je maskowa膰. Tylko dlaczego mam to robi膰? Dlaczego mam si臋 藕le czu膰 sama ze sob膮? Dlaczego mam uzna膰, 偶e m贸j b贸l plec贸w, w偶ery w ramionach i odparzenia latem to co艣 na co musz臋 by膰 skazana? I wkurza艂o mnie t艂umaczenie, 偶e to kwestia dobrania biustonosza - guzik prawda. Na biustonosze wydawa艂am maj膮tek i mimo 偶e rzeczywi艣cie nast膮pi艂 post臋p w艣r贸d producent贸w to i tak zawsze mia艂am poczucie, 偶e kupuj臋 ma艂y namiot. I jeszcze jedno - je艣li mo偶esz zrobi膰 zabieg na NFZ to nawet si臋 nie zastanawiaj. P艂acisz co miesi膮c sk艂adk臋 i pewnie nask艂ada艂a艣 tam niez艂膮 kupk臋, wi臋c niech NFZ sfinansuje Tw贸j zabieg a Ty swoje uciu艂ane pieni膮dze wydaj na now膮 bielizn臋 i nowe ciuchy. I wiem co m贸wi臋 bo w chwili obecnej nie mam co na siebie w艂o偶y膰 - wszystkie swetry, bluzki czy koszule s膮 zdecydowanie za du偶e. A ja tylko sobie my艣l臋 - nareszcie!!! I jak dziecko ciesz臋 si臋 moich nowych piersi膮tek - s膮 cuuuudowne :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 darexis Napisano Kwiecie艅 7, 2015 Melka wys艂a艂am ci zdj臋cie przed i po . Zobacz i zdecyduj si臋 . Naprawd臋 warto ;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 malacza Napisano Kwiecie艅 7, 2015 Darexis, ja te偶 prosz臋 o zdj臋cia, m贸j mail: malacza19@wp.pl Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 malacza Napisano Kwiecie艅 7, 2015 Ibiza, ja mam 56 lat. Kurcze, nie ma na co czeka膰. Gdzie robi艂a艣? Gratuluj臋 odwagi! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 malacza Napisano Kwiecie艅 7, 2015 Ibiza, jaki mia艂a艣 rozmiar przed a jaki teraz? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 malacza Napisano Kwiecie艅 7, 2015 Ibiza, doczyta艂am o Twoich rozmiarach, przeoczy艂am. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Kwiecie艅 8, 2015 "Czy, kt贸ra艣 z Was przyty艂a po operacji i co z wielko艣ci膮 biustu, czy r贸wnie偶 si臋 powi臋kszy艂? " Ja przyty艂am 12 kg - problemy hormonalne, ale ju偶 powoli wracam do normy. Biust skoczy艂 o dobr膮 miseczk臋, obw贸d pod troch臋 te偶, z 34FF chwilowo przesiad艂am si臋 36FF. Ale to dalej piku艣 w por贸wnaniu do rozmiaru, z kt贸rego zmniejsza艂am (dobre 34K, 124 cm w obwodzie by艂o w ostatnim pomiarze), wi臋c spoko majonez ;) Aha, i troch臋 blizna na jednej piersi mnie zacz臋艂a ci膮gn膮膰 po przytyciu, i to to by艂o momentami dosy膰 dokuczliwe (kazano mi smarowa膰 contratubexem, ale nie wiem czy ta ma艣膰 pomog艂a czy po prostu sk贸ra si臋 dostosowa艂a i samo przesz艂o ;) ). Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ibiza65 Napisano Kwiecie艅 8, 2015 malacza - zabieg robi艂am w Polanicy, zale偶a艂o mi akurat na tym szpitalu wi臋c troch臋 czeka艂am na termin. Ale i tak uwa偶am, 偶e by艂o warto :D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Kwiecie艅 8, 2015 Hej dziewczyny po jak d艂ugo czeka si臋 a偶 blizny b臋d膮 jasne,ja jestem 2 m-ce po operacji zagoi艂o si臋 艂adnie,tylko blizny s膮 raz bia艂e raz czerwone,i od czego to zale偶y ?: Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach