Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Larsa

Zmniejszenie piersi

Polecane posty

Gość iwapoz
odnioslam sie do tego co napisals: 1 sztuka starcza na 2 zmiany opatrunków co 3 dzień (wiec mi wyszło ze nie po kazdej kapieli naklejasz nowy ) analizujac ceny to te ze srebrem plastry nawet na recepte wychodza tak samo jak bactigras jak nie drozej przy jednorazowej zmianie opatrunków. ja myłam cale piersi mydlem lacznie z brodawkami ale każda z Nas jakaś tam swoja metode wypracowala dbadnia o nasze nowe skarby... i oczywiscie nie narzucam nikomu co jak ma robic wazne by sie goiło:)

Gość gość Martynka
Dziewczyny ja już po :) W środę miałam zabieg, dzisiaj już jestem w domu. Wszystko ok, dzisiaj pierwszy raz widziałam swoje nowe piersi-ładne jędrne C :) Jestem mega zadowolona mimo, że w szpitalu momentami ciężkawo to i tak było warto :)

Gość iwapoz
zaraz lżej co:)? no to Ci powiem szybciutko tam wypuszczaja w Twoim szpitalu dwa dni po operacji to teraz na kontrole za tydzien dwa?

Gość ania_niki23
Iwapoz dziekuje za zdjecia z łecznej ;)

Dzięki dziewczyny :) Izar ... Kurczę nie zerknelam na godziny - a Ty byłaś dzień wcześniej :) i mi zależało żeby zajął sie mną dr mądry stad ten termin :) Ania Niki 23 trzymam kciuki i cicho zazdroszczę, tak pozytywnie oczywiście :) Piszecie o plastrach ze srebrem ... Z branży medycznej nie jestem, ale dużo o nich słyszałam, czytałam i co więcej w efekcie sprawdziłam na skórze bardzo bliskiej mi osoby - faktycznie rewelka - rana (nie po oparzeniu) nad którą rozkładano ręce zaczęła się goić jak na psie :). Dziewczyny ja tez chce .... Bardzo ładnie proszę, pokażcie mi też swoje nowe, śliczne cycole :) agulekt@gmail.com Obiecuję jak już bede po (o ile jeszcze będziecie zainteresowane) odwdzięczę sie

Gość Józefa123
Gość Martynka a gdzie byłaś operowana?

Gość Magdusiavvv
Dziewczyny pochwalcie się waszym efektami ...proszę. ..na maila lms1906@wp.pl...ja czekam dalej na koniec karmienia :)

Gość Monias11
Dokładnie rok temu przeszłam operacje pomniejszenia piersi z 75 hh na 75e nie są malutkie ale najważniejsze że jędrne:) mimo że mam pare zastrzeżeń co do wielkości czy miejsca w którym są brodawki itp To była to najlepsza decyzja jaką podjęłam:) Zakup staników kurtek to juz nie problem ! Życzę powodzenie wszystkim przed operacja i tym ktore się jeszcze wahają

Gość Syla 80K
Magda foty wysłałam. .

Gość Bodzia74
Witam dziewczyny ale wam zazdroszczę tym które są już po.....ja mam termin na 23.05.2016. Codziennie czytam wasze wpisy i to dzięki nim zdecydowałam się na zabieg na który juz nie mogę się doczekać. Jeśli możecie to bardzo proszę o fotki maila bozena.miskiewicz@onet.pl z góry dziękuję

Gość gość
dorotax ja operacje mialam w lipcu a na koniec sierpnia jechalam autkarem do meza do belgii-ponad 20h, i nic sie nie stalo. dasz rade. nie dzwigaj nic ciezkiego i bedzie dobrze.

Gość Izar
Teraz jak już mam termin zabiegu to żałuję że wcześniej nie odkryłam tego forum. .... Jeśli mogę prosić o zdjęcia przed i po zabiegu to mój mail 587887@interia.pl Mam również pytanie czy któraś nie chce odsprzedać swojego już zbędnego stanika pooperacyjne? Potrzebuję 80 C-D

Gość Bodzia74
Sylwia dziękuje serdecznie za zdjęcia lal....tyle mogę powiedzieć cudeńka. Tym bardziej nie mogę się doczekać operacji. Mam nadzieje ze moje też będą tak wyglądać. Suuuper

Gość blume1
Ja mam do odsprzedania 70b/c****as jak coś.

Gość Syla 80K
Ja za miesiąc będę miała do odsprzedania silima cara 80 b/c czarna plus pas kompresujacy. Ciężko jest dobrać rozmiar przed operacją. Ja sama 3 razy wymieniałam. Iza zaraz ci tez wyślę foty. Najwięcej problemów jest chyba z gojeniem przeszczepionych skutków. Pozostałe nacięcia goją się szybciutko .

Gość ania_niki23
Walizka czeka, nutro sie pakuje i w pn w droge moje drogie... :)dziwne uczucie, jakby nie wierze ;)

Gość Bodzia74
Ania zazdroszczę ci że to już. Ale pewnie masz stresa

Gość dorotaxw
iwapoz Mi też lekarz nie pozwolił moczyć i myć sutków ani ran dopóki się nie zagoją, opatrunki zmieniam codziennie w gabinecie chirurgicznym ale bez bactigrasów, lekarz powiedział że wystarczy wazelina :)

Gość Magdusiavvv
Dzięki Syla są piękne na prawdę mistrzostwo@!!

Gość Magdusiavvv
Monias11 i jak Twoje blizny mniej widoczne?,jak to nie kłopot to prześlij focie. ..na lms1906@wp.pl

Gość ania_niki23
Bodzia stres to chyba dopiero w pn przyjdzie bo jak na razie to jestem jakis tak obok...zero jakichkolwiel uczuc z tym zwiazanych tzn ani strachu...nic...tak jakby mniecto nie dotyczylo. Dziwne strasznie nie wiem co spakowac, co jeszcze dokupic...szok!

Gość ania_niki83
Najlepsze jest to ze zapomnialam w pt zadzwonic i potwierdzic swoj przyjazd do szpitala ;) ale stwierdzilam ze skoro nikt ze mna sie tez nie kontaktowal to chyba juz nic sie nie zmieni i nie mam co sie denerwowac :-)

Gość gość
Ja będąc dziś w saunie nie zauważyłem aby któraś z kobiet miała nieładne piersi lub jakieś obwisłe.

Gość Bodzia74
Ania a gdzie będziesz miała operacje w Łęcznej ? A operować będzie cie dr mądry? Wyślij prosze zdjęcia jak już dasz radę i opisz wrażenia. ......

Gość Bodzia74
Ania ty już spakowana? O której będziesz wyjeżdżasz? A czy ty szczepilas się na zoltaczke? Ja miałam to robić ale skrecilam kostkę mam gips i chyba nie można teraz. .napisz jutro jak wrażenia

Gość Izar
Skręcona kostka nie jest przeciwwskazaniem do szczepienia. Powodzenia dla Ani

Gość ania_niki23
Witajcie, ja juz prawie spakowana...nie mieszcza mi sie ezeczy w torbie, chyba jeszcze jedna musza wziac? Mam tez niezly zapas smakolykow. Teraz waze 56 kg ale jak wyjde z tego szpitala to chyba z 60 mi waga pokaze jak zjem to wszystko co ze soba zabieram :) Jutro po 5 rano musze wyjechac bo mam do pokonania pobad 200 km ;) Ale i tak nie wierze ze to sie dzieje ;) Nie wiem kto mnie bedzie operowal bo konsultacje mialam u jakiejs Pani dr ktora zastepowala dr Madrego. Nawet nie wiem jak sie nazywa ta dr ;) Sluchajcie czy oni od razu wezma mnie na oddzial jak przyjade czy najpierw badania i dopiero jak bedzie ok to klada. Jak to wyglada? Jedzie ze mna maz i zostaje tam do srody ;) ciesze sie bo bedzie dla mnie wsparciem ;)

Gość ania_niki23
Na zoltaczke druga szczepionke wzielam dokladnie 2 listopada wiec spokokojnie moge byc operowana ;) chyba nie odwazylabym sie bez... ogolnie pezygotowana jestem, przebadana, zaswiadczenia i inne takie...mam tego sporo ;) trzymajcie kobietki kciuki za mnie mocno. Jak bede jutro cos wiedziec to napisze na bank ;) tak sie ciesze ze musze sie dzieluc z Wami tym szczesciem :)

Gość Izar
Aniu , trzymam kciuki. Ja dopiero w lipcu będę operowana i też jadę z mężem i właśnie zastanawiamy się gdzie w okolicy można znaleźć jakieś noclegi. Jeśli masz jakieś namiary proszę podeślij 587887@interia.pl My mamy 450 km w jedną stronę. ....

Gość gość Martynka
Ja byłam operowana we Wrocławiu na Chałubińskiego. Szybko wypuścili bo jestem z Wrocławia, mam 15 minut do szpitala jakby co, więc w sumie co to za różnica leżeć w domu czy szpitalu skoro wszystko poszło ok. Jutro jadę do szpitala na zmianę opatrunków i chyba częściowo zdejmą mi szwy. W sumie wszystko ok, tylko trochę szwy ciągną. Też się boję jak to się wszystko wagowo skończy, bo jak jestem w domu to ciągle podjadam, a jeszcze póki co zero sportu. Ale naprawdę tak się cieszę, że już po wszystkim:)Ania_niki powodzenia , wszystko będzie super :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się