Gość AxDxA Napisano Listopad 21, 2016 dziękuję za odpowiedź :) a jak z bólem już w domu? da się przetrwać? mi kazali zakupić biustonosz Triumpha z kolekcji energy N. Czy któraś z Was używała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anetagda Napisano Listopad 21, 2016 Witaj ne_sia Ja dopiero planuję i nastawiam się psychicznie ,bo bardzo sie boję ,że będzie bolało .Chciałabym u dr.Magdalena Graczyk , Natalka271u niej była operowana i wyczytałam ,że była bardzo zadowolona a dziewczyny bardzo chwaliły ,że ma ładne cycuszki . dlatego chyba ją wybiorę. Dr.Kodnej też ma dobre opinie. ne_sia Natalka częściej bywa na Wizażu ,wejdz sobie na tę stronę ,to się dowiesz coś więcej .Pozdrawiam was wszystkie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Ati Napisano Listopad 21, 2016 Kaooma Ja mialam na szypule mam czucie w jednej i drugiej brodawce,moge powiedziec ze nawet bardzo. Wczesniej mialam rozmiar j teraz nie wiem dokladnie ale mysle ze d. Szwy mam rozpuszczalne ale doktor powiedzial ze te co są płycej w skorze to nie ma tyle enzymów i będą sie wydobywac na wierzch wiec będą do wyciągnięcia. Narazie smaruje maścią linomag i ladnie wsxystko się goi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fatysia2018 0 Napisano Listopad 21, 2016 Witam Was wszystkie. Jestem tu "nowa". Dziś byłam w Łecznej na konsultacji. Zostałam zakwalifikowana do operacji. Termin mam wyznaczony na grudzień 2018:( czy udało się komuś w jakiś sposób to przyspieszyć? A może wiecie gdzie w terminy są nieco szybciej? Chodzi mi o refundacje z NFZ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaooma Napisano Listopad 22, 2016 Ati. Wczoraj doktor Kierzynka mi wyjmowal część szwow. Ale noc nie mówił o tym żeby smarować z tego co wiem to smaruje się 4 tyg po operacji tobie pozwolił? Za tydzień znów idę na operacje ja mam czucie w jednej brodawce. Miałam rozmiar j mam e ale doktor mówił że niby się zmniejszy jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaooma Napisano Listopad 22, 2016 Ati wyślesz zdjęcia na pocztę? j.medyk@onet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaooma Napisano Listopad 22, 2016 Za tydzień idę na konsultacje nie operacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaooma Napisano Listopad 22, 2016 Ati masz mniejsze ode mnie też takie chcę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 22, 2016 Operacje wykonywane są również w szpitalach na oďzialach onkologicznych, chorób piersi, nie tylko tych co są ściśle powiązane z chirurgia plastyczna, trzeba podzwonic. Koniec roku sie zbliza wiec moze jeszcze jakies wolne terminy beda na NFZ. Tylko w niektórych chcą robić najpierw jedna potem drugą pierś więc albo trzeba być uparty albo trafić na jednego dobrego lekarza w tłumie innych który zawalczy o pacjenta. Ja czekałam 4 miesiące. Jestem miesiąc po operacji. Trzymam kciuki bo 2018 to bardzo daleko. Daj znać czy się udało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fatysia2018 0 Napisano Listopad 23, 2016 Dzięki za odpowiedz. Wczoraj się zawzielełam i dzwoniłam po oddziałach szpitalnych, żeby się dowiedzieć jakie maja terminy w poszczególnych szpitalach. Jest nadzieje jak się okazało. Dodzwoniłam się do Łodzi i tam wyglada to o wiele lepiej. Dam znać kiedy jadę tam na konsultacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dziunia86 Napisano Listopad 23, 2016 Fatysia . Masz rację w Łodzi krótkie terminy. Też się zastanawiam,bo też chciałam w Łęcznej,ale te terminy są straszne. Jest jedna dziewczyna co ma 14grudnia robione w Łodzi i czekam na jej rezultaty. Jak jej zrobią ładnie i wszystko bedzie dobrze to może się zdecyduję. Poprostu wiem,że w Łodzi robią rzadko takie operację,a dla mnie jest ważna opinia i zadowolenie dziewczyn. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fatysia2018 0 Napisano Listopad 23, 2016 Nie wiesz do kogo w Łodzi umówić się na konsultacje najlepiej? W Łecznej zakwalifikowali mnie niby bez problemu ale kto wie co na to Łódź, tyle opinii ilu lekarzy przecież. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dziunia86 Napisano Listopad 23, 2016 Wiesz co na facebooku jest grupa zmniejszenie piersi. I tam jest ta dziewczyna co w Łodzi bedzie robic . Ja 8 grudnia mam wizytę w Łęcznej,wiec jeśli mnie zakwalifikuje to myślę że termin na styczeń 2019. Pisz do niej co i jak. Ja czekam na jej operację i tak jak pisałam wcześniej czekam na jej rezultaty i wtedy podejmę decyzję co z Łodzią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blekitnalaguna28 Napisano Listopad 23, 2016 Witajcie kobietki, Za miesiąc mam zaplanowany zabieg w Łęcznej. Zaczyna łapać mnie lekka panika - zarówno przed samym zabiegiem jak i przed rekonwalescencją po zabiegu. Jestem studentką i nie mogę zupełnie pozwolić sobie na dłuższą nieobecność. Na zajęciach muszę być najlepiej zaraz po wyjściu ze szpitala. Może któraś z Was przybliżyłaby mi jak wyglądała rekowalescencja po operacji? Długo wracaliście do normalnego funkcjonowania? Jak wyglądało gojenie i pielęgnacja szwów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ne_sia Napisano Listopad 23, 2016 Fatysia2018 Proszę napisz jak już bedziesz wiedziała na kiedy masz konsultacje i może orietujesz ile tam się czeka. Podaj mi nr do Łodzi. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ne_sia Napisano Listopad 23, 2016 Fetysia2018 Proszę daj znać na kiedy masz konsultacje. Podasz mi nr do Łodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ne_sia Napisano Listopad 23, 2016 Fetysia2018 Proszę podaj nr do Łodzi i napisz jak już się dowiesz na kiedy masz konsultacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ne_sia Napisano Listopad 23, 2016 Mam problem z wiadomościami napiszę wiadomość i wcale jej nie ma a po jakim czasie pojawiają się.. A ja piszę i pisze z myślą ze znowu wiadomości nie ma produkuje się a tu klops a za jakiś czas pojawiają się albo i nie.. Hmmm... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fatysia2018 0 Napisano Listopad 23, 2016 ne_sia nr do Łodzi 42 291 95 95 rejestracja telefoniczna ma terminy na luty i marzec na konsultacje. Czas oczekiwania na zabieg to podobno 3-5 miesięcy. Sprawdzę to już 30.11 bo wtedy mam konsultacje. Jak rezerwujesz sobie termin przez e-rejestracje na barlicki.pl to terminy są w ciagu kolejnych 30 dni. Jak będziesz dzwonić i rejestrować się musisz mieć przy sobie nr dowodu, pesel i nr statystyczny choroby ze skierowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fatysia2018 0 Napisano Listopad 23, 2016 Dziunia86, jak uda mi się w Łodzi szybciej to odstąpię ci mój termin w łęcznej w terminie 16.12.2018;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Ati Napisano Listopad 23, 2016 Kaooma Wyslalam Ci zdjecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaooma Napisano Listopad 23, 2016 Ati wejdź na pocztę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dziunia86 Napisano Listopad 23, 2016 Fatysia dzieki ,ale myślę że chyba do Łodzi uderze ,tym bardziej że ja tu mieszkam . Jutro zapiszę się na konsultacje. A Ty masz daleko do Łodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ne_sia Napisano Listopad 23, 2016 Fatysia2018 Supeerrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 23, 2016 Dziunia86 ja jestem z zabrza wiec to jakies 2.5 h samochodem. Na twoim miejscu bym sie nigdzie nie pchala. Lodz masz na miejscu i terminy chyba najszybsze w Polsce. Ja bylam w łecznej jechalam 5 godzin i rezultat taki ze termin za 2 lata i miesiac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Ati Napisano Listopad 23, 2016 Kaooma dopiero odczytalam i jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PoziPozi 0 Napisano Listopad 23, 2016 kaooma i Gość Ati czy u dr Kierzynki też miałyście pomniejszane piersi na NFZ tak jak robią to w Łęcznej?? Ja postanowiłam też się poddać i byłam zdecydowana na Łęczną z racji super opinii i zdjęcia widziałam naprawdę ładnie robią cycuszki ale te terminy przeszło 2 lata mnie strasznie zniechęca tyle czekania :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Ati Napisano Listopad 23, 2016 PoziPozi Tak ja mialam robione na NFZ niestety w Polanicy również czeka sie ok 2lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaooma Napisano Listopad 24, 2016 Hej miałam na nfz u dr Kierzynki nie czeka się długo. Dr rovi przecudne piersi bardzo naturalne może byś miała termin już za 2 miesiące wszystko zależy ile doktor ma operacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PoziPozi 0 Napisano Listopad 24, 2016 Gość Ati i Kaooma dzięki za odp. i mam jeszcze jedna prosbe do was czy mozecie wyslac mi fotki waszych piersi agaa21_01@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach