Go艣膰 go艣膰a86 Napisano Grudzie艅 18, 2017 Dziewczyny, w艂a艣nie odebra艂am wyniki RTG, mam napisane: znaczne zmniejszenie lordozy szyjnej. Nieznaczne zmiany zwyrodnieniowe na wysoko艣ci C4-C5 w postaci zaostrzenia przednich kraw臋dzi trzon贸w kr臋gowych. Nieznaczne skrzywienie boczne prawo wypuk艂e odcinka Th z rotacj膮 trzon贸w kr臋gowych. Zmniejszenie kyfozy piersiowej. By艂am z nimi u rodzinnej i powiedzia艂a, 偶e nie widzi tu nic strasznego... 呕e du偶o os贸b ma takie zmiany, jedno jest pewne: do ortopedy p贸jd臋 prywatnie, do neurologa spr贸buj臋 pa艅stwowo.. Boj臋 si臋, 偶e to nie b臋dzie wystarczaj膮cy pow贸d do operacji przy rozmiarze 75L.. co my艣licie? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 19, 2017 Siula..u kiedy zapisywa艂am si臋 na konsultacje w orlowskim i do kogo 偶e termin wizyty masz na koniec lutego ? Prosz臋 odpisz . Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰a86 Napisano Grudzie艅 19, 2017 Pozwol臋 sobie odpowiedzie膰, bo si臋 ju偶 doczyta艂am: w czerwcu, ja mo偶e dzi艣 b臋d臋 dzwoni膰 to zobaczymy ile teraz si臋 czeka... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 20, 2017 Witam Operacje mia艂am w sierpniu 2017 w 艁臋cznej. Z miseczki J na D. Polecam wszystkim. Lekarze, piel臋gniarki i pozosta艂y personel rewelacyjny. Pozdrawiam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 siula_u Napisano Grudzie艅 20, 2017 Mam konsultacj臋 dopiero w lutym 2018. W postach historycznych dziewczyny opisywa艂y dok艂adnie jak wygl膮da konsultacja. Wszystko zale偶y na jakiego lekarza si臋 trafi. Wed艂ug mnie nie masz si臋 czego wstydzi膰, ci lekarze na co dzie艅 widuj膮 r贸偶ne rzeczy :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
siula_u 0 Napisano Grudzie艅 20, 2017 W sumie zapisa艂am si臋 w lipcu, a wi臋c dobre p贸艂 roku czeka si臋 w Or艂owskim. zdecydowa艂am si臋 tam, bo by艂y opinie, 偶e potem na zabieg czeka si臋 kr贸cej ni偶 np. 艁臋cznej. Poczytaj sobie posty ze strony 712-715. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 20, 2017 Dziewczyny czy kt贸ra艣 operowa艂 dr Debski w orlowskim .Mam mie膰 u niego konsultacje i zastanawiam si臋 czy 艂adnie zmniejsza piersi . Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰a86 Napisano Grudzie艅 21, 2017 Dziewczyny, uda艂o mi si臋 dzi艣 dodzwoni膰 do Or艂owskiego, termin konsultacji mam na 15 pa藕dziernika... Tak偶e teraz czeka si臋 jeszcze d艂u偶ej.. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 23, 2017 Co艣 pusto Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 23, 2017 Czy mo偶ecie cos powiedzie膰 o Klinice LLC w Ostravie? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰a86 Napisano Grudzie艅 24, 2017 Dziewczyny, dzwoni艂am w czwartek do Or艂owskiego, wizyt臋 mam wyznaczon膮 dopiero na 15 pa藕dziernika.. tak偶e teraz czeka si臋 jeszcze d艂u偶ej..mam nadziej臋, 偶e jakim艣 cudem na operacj臋 nie b臋d臋 czeka艂a tak d艂ugo, je艣li mnie zakwalifikuj膮.. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Martyna111 Napisano Grudzie艅 26, 2017 Drogie Panie,kt贸re s膮 ju偶 po operacji tj ja ...Po jakim czasie zamieni艂y艣cie stanik pooperacyjne na normalny ,koronkowy taki seksi??? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 28, 2017 Ja po 4 miesi膮cach:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
andzia8219 0 Napisano Stycze艅 1, 2018 cze艣膰 wszystkim wszystkiego dobrego w nowym roku ;)) czy mo偶e mi kto艣 poleci膰 klinik臋 w tr贸jmie艣cie ? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Stycze艅 3, 2018 Witajcie. Ja ju偶 2,5 tyg po operacji. Czuj臋 si臋 w miar臋 dobrze ale mam straszn膮 anemie poniewa偶 straci艂am du偶o krwi. Oczywi艣cie bez komplikacji si臋 nie odby艂o. W jednej piersi brodawka niechiala si臋 przyj膮膰, zrobi艂a si臋 ca艂a czarna. Na szcz臋艣cie ju偶 jest lepiej zacz臋艂a si臋 przyjmowa膰 oczywi艣cie dzi臋ki lekarzowi i pielegniarkom poniewa偶 robili wszystko 偶eby by艂o ok. Przypominam 偶e schodzilam z rozmiaru K/L na DD/E. Piersi maj膮 艂adny okr膮g艂y kszta艂t i s膮 j臋drne. Opuchlizna ju偶 zesz艂a teraz tylko czeka膰 a偶 brodawka ca艂a si臋 zagoi i rany po szyciu. My艣l臋 偶e mimo tych komlikacji warto by艂o podda膰 si臋 operacji pomniejszenia piersi. To by艂a najsluszniejsza decyzja w moim 偶yciu. Pozdrawiam Agniecha83. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Bema Napisano Stycze艅 3, 2018 Witajcie. Czy ktoras z was byla na konsultacji w szpitalu Or艂owskiego u dr. Pietrasika? Jakie ma podejscie, na jakie dokumenty zwraca uwage a moze kogos odprawil?? Mam wizyte 12.02 i zaczynam sie denerwowac Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Stycze艅 3, 2018 Napisz, co konkretnie robili, jakie艣 dodatkowe zabiegi ?, mo偶e si臋 przyda膰 innym Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Edyta3946 Napisano Stycze艅 3, 2018 Cze艣膰, W艂a艣nie sobie u艣wiadomi艂am 偶e min臋艂y 3 lata od mojej operacji. To w艂a艣nie dzi臋ki temu forum zdecydowa艂am si臋 na zmniejszenie piersi na nfz. Czyta艂am je chyba 2 lata i w wieku 19 lat mia艂am zabieg a moje 偶ycie obrocilo si臋 o 180stopni. Operacje mia艂am w 艁臋cznej. Z rozmiaru J zrobili mi przepi臋kne D. Prowadzi艂 mnie wspania艂y lekarz Korzeniowski. To byla najlepsza decyzja w moim 偶yciu! A tak panicznie si臋 ba艂am. Zrobi艂a bym to jeszcze raz! Absolutnie nie ma si臋 czego ba膰! Na prawd臋 warto! Blizny oczywi艣cie mam ale co z tego skoro s膮 pod stanikiem. Na prawd臋 lepsze to ni偶 cyce do pasa. Jak kto艣 chce to mog臋 pokaza膰 zdj臋cia przed i po :) piszcie na maila edyta3946 @ Gmail. Com Swoj膮 drog膮 przeczyta艂am przed chwil膮 artyku艂贸w kt贸rym jest napisane 偶e kolejki s膮 ju偶 do 2020 R :o to prawda? J谩 czeka艂am 5 miesi臋cy..... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Edyta3946 Napisano Stycze艅 3, 2018 I widz臋 偶e kto艣 pyta o Ostrave. Co prawda ja tam nic nie robi艂am jeszcze ale planuje zmniejszy膰 nos w najbli偶szych miesi膮cach w klinice LLC. No i mieszkam w Ostravie wi臋c jak kto艣 potrzebuje jakiej艣 pomocy to niech da zna膰 na maila ;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 515 Napisano Stycze艅 4, 2018 Hej do dziewczyn ktore b臋d膮 operowanie w 艁臋cznej dr Madry termin mam na grudzien tego roku na wizycie by艂am rok temu Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 515 Napisano Stycze艅 4, 2018 Mo偶e kt贸ra艣 z dziewczyn ma termin przed grudniem.I chce si臋 zamieni膰 lub rezygnuje Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ReneWlod Napisano Stycze艅 5, 2018 To i tak dosy膰 szybko. Ja by艂am w 艁臋cznej w listopadzie 2017, a termin mam dopiero na kwiecie艅 2021!! Nie wiem, czy b臋d臋 tyle czeka膰. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Martyna111 Napisano Stycze艅 5, 2018 Warto czeka膰 naprawd臋.Nie wa偶ne ile czy 2 lata czy trzy.przez ten czas i tak nic na lepsze si臋 nie zmieni.Kr臋gos艂up coraz bardziej b臋dzie bola艂 a jak ju偶 si臋 zrobi to ulga jak膮 si臋 zyskuje jest nie do opisania. Ja czeka艂am 2,5 roku dok艂adnie i dopi臋艂am swego. Mam z miseczki K miseczke E.Czuj臋 si臋 super.Nie wiem ju偶 co to znaczy b贸l kr臋gos艂upa.To tak jakby kto艣 da艂 nam nowe 偶ycie bo wszystkie dolegliwo艣ci ,kt贸re powodowa艂 du偶o za du偶y biust znikn臋艂y. Naprawd臋 warto czeka膰! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Edyta3946 Napisano Stycze艅 5, 2018 Zgadzam si臋. Na prawd臋 warto! W widzicie od mojej operacji min臋艂y ju偶 3 lata i nie wiem kiedy to zlecia艂o :o Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Jolka Xxl Napisano Stycze艅 5, 2018 Do RENEWLOD na ktorego kwietnia 2021 bo ja na 7 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Stycze艅 7, 2018 Ja bym nie wytrzyma艂a czeka膰 tyle czasu, wola艂am si臋 zapozyczyc i i艣膰 szybciej. A naprawd臋 warto. Jestem do艣膰 szczup艂a a z tymi wielkimi cyckami wygladalam jak pokraka, teraz dopiero widz臋, 偶e jestem zgrabn膮, prosta, chuda...ka偶da kobita z du偶ymi piersiami wygl膮da na grub膮! Masakra Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Stycze艅 7, 2018 Sk膮d ja to znam w miar臋 szczupla a bluzki rozmiar 42 albo 44 wi臋c si艂膮 rzeczy wygladam jak matrona Ja umowilam sie na wizyt臋 do kliniki Ambroziaka wizyta w lutym zobaczymy Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jolkaxxl Napisano Stycze艅 7, 2018 Niestety nie kazdy moze sie zapozyczyc.Mam niepelnsprawnego syna i raczej operacja prywatnie nie wchodziw rachube.Tez uwazam ze terminjest barzo odlegly i sprawdzamjeszcze inne szpitale.W Orlowskim mam konsultacje poczatkiem sierpnia 2018,moze tam koejki sa mniejsze.Moze ktoras z was wie gdzie czeka sie najkrocej.Bede wdzieczna za wszystkie informacje. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Bema Napisano Stycze艅 7, 2018 Jolkaxxl ja mam wizyte 12.02 w Or艂owskim. Jesli sie zakwalifikuje to dam znac jakie sa terminy.. Mam miseczke K a i tak sie boje ze sie nie zakwalifikuje Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 JolkaXXl Napisano Stycze艅 7, 2018 BEMA dzieki Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach