Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupujący mieszkanie

niebezpieczne dzielnice Warszawy

Polecane posty

Gość brasiek
Widziałem mieszkania na Intenso w ubiegłym tygodniu - załatwiamy formalności związane z kredytem, ale mieszkanie kupujemy. Bardzo chcieliśmy mieszkać w tej okolicy - jak dla mnie standard tego osiedla z tych znajdujących się w pobliżu jest zdecydowanie najwyższy.

Gość gość
kto pozwala wypowiadać się jakimś przejezdnym? Śmieszą mnie te teksty ,,bylem przejazdem Ząbkowską, nie podobało mi się". Albo ,,Centrum jest bogate, jest spoko, Praga biedna więc zła". Widać, że niektórzy nic nie wiedzą, zaś ich niewiedza budzi lęk.

Gość gość
tka, kazdy normlany czlowiek marzy o tym zeby 3 godziny dizennie spedzac w drodze do pracy

Gość gość
W kwestii bezpieczeństwa w Warszawie się sporo zmienia, na lepsze. Stereotypy dotyczące niektórych dzielnic powinny już odejść w zapomnienie, ale ciągle muszą być sprawdzane i prostowane. To zawsze gorący temat. Ja do zamieszkania mogę polecić Pragę Południe - https://rynekpierwotny.pl/wiadomosci-mieszkaniowe/praga-poludnie-dzielnica-z-klimatem/10230/. Zgadzam się z artykułem, że to bardzo klimatyczna dzielnica.

Gość panienkazokienka

tak naprawdę jak będzie cie coś miało spotkać to spotka cię niezależnie od tego gdzie mieszkasz 😉 ja sporo dzielnic Warszawy już zwiedziłam bo w okresie studiów często się przeprowadzałam, zawsze z pomocą firmy Wiki transport prywatny aż finalnie wylądowałam na Ursynowie i póki co jest spoko 😄