Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość grzybkii

Powiekszanie piersi

Polecane posty

plastry są bardzo dobre! stosowałam je ale nie na blizny po wsadzeniu wkładek. na te blizny używałam contratubex...maść też może byc:) daje efekt

Gość gość
witam a czy któraś z pań miała robione powiekszanie piersi w Polanicy u dra łątkwoskiego? Słyszałam, że po operacji można dochodzić do siebie w pensjonacie obok pijalni wod mineralnych no i wiadomo ogolnie Polanica zdrój to chyab fajne miejsce na rekonwalescencje. Oczywiście przez pierwszy okres pooperacyjny się lezy w tej klinice. Jak ma ktos jakies opinie na ten temat zapraszam (o samym doktorze tez bym się chciala cos wiecej dowiedziec)

Gość Sunshinexoxo
Witajcie Ja bylam operowana w zeszly czwartek 23 lipca w klinice dr Szczyta a operowalmnie dr Potocki. Obsluga super, swietne doświadczenie! wogole się nie stresowałam. Czuje sienaprawde dobrze (dziś mój czwarty dzień) już odstawiłam przeciwbólowe. w czwartek mam zdjecie szwów. Jedyne nad czym się zastanawiam to czy nie za male. Wyjsciowke mialam70 A. Wybieralam miedzy 385 a 415 ml. Dr doradzil mniejsze ze względu na moja drobna klatke. Mam 168 cm i waze 55kg. Jak myślicie dziewczyny wyjdzie z tego pelne c? lekarz twierdzi ze tak. Aga

Gość gość
Hej dziewczyny A jak się mają tabletki antykoncepcyjne do operacji powiększenia biustu, są jakieś przeciwwskazania

Gość Sunshinexoxo
co do tabletek moj lekarz zaleca branie stalych lekow jak zwykle, ale najlepiej zapytać własnego chirurga

chyba nie ma ale lepiej się zapytać. generalnie tabsy anty nie mają wpływu na implanty :) ale dopytaj się swojego dr

Gość 4563
Bedziesz miala piekne C :) nie martw sie :) ja mam 345 cc mentor anatomy i jest cudne C a nawet pierwszy biustonosz, ktory nabylam jest D :) i prezentuja sie super. To byla dopiero przymiarka bo minelo 6 tygodni wiec jeszcze poczekam jak minie 3 miesiace i udam sie poszalec po sklepach:) bedzie super zobaczysz. Wyjsciowe mialam 75A. Pozdrawiam

Gość Sunshinexoxo
4563 ach dziekuje Ci kochana! ja czuje się naprawdę dobrze jedynie co to bol po wstaniu z nocy no i prawa piers wolniej dochodzi do siebie. 5 razy dziennie robie ćwiczenia rehabilitacyjne zalecone w klinice i jest coraz lepiej. Tylko najgorzej jest z tym ze nie mogę się wydepilować pod pachami jeszcze. Jutro sprobuje jakos z pomocą mamy bo tak na zdjecie szwów nie pojde. Buziaki i piszcie dziewczyny o swoich przygodach!

Gość Gościnna32
To i ja się dopisze ;-) Również operowal mnie dr Potocki ale żałuję,że mam tak małe Implanty...tylko 225 a dr doradzał większe więc jednak dobrze jest zdać się na.doświadczenie lekarza. Jestem 4 dni po operacji i dzis pierwszy lepszy dzień. Do tej pory umieralam.nic nie mogłam przy sobie sama zrobić,bolało strasznie a dzis już tylko ciągnie. Zostałam ubrana w stanik +pas który niestety widać pod każdą bluzka. Zdjęcie szwów mam za tydzień a wizytę kontrolna za miesiąc.

Gość 4563
Przecierpisz :) one wszystko wynagradzaja:) ja wlasciwie szybko sie pozbieralam :) bol byl bo musi ale nie az taki straszny... Bylam samodzielna juz wlasciwie na drugi dzien... Tak prawda jak sie wstanie to jest , bylo dziwnie :) ale coraz bardziej czuje je jak swoje :) jakie cwiczenia robisz??? To mnie zainteresowalo :) jak mozesz to napisz prosze.. Pozdrawiam

Gość Sunshinexoxo
Goscinna będzie dobrze, dasz rade :)ja dr Potockiemu zaufałam i wybrałam ten mniejszy choć i tak duzy implant 385ml. Tylko ze ja praktycznie nic nie miałam przed operacja dziewczyny a czy wy tez macie/mialyscie tak ze wam się cyc az pod pache pchal? bo u mnie tak wlasnie jest.

Gość pretty_girl
hm ja tak nie miałam, a co dokładnie masz na myśli, ze się pcha? że tak leci?

Gość 4563
Ha ha ha fajnie to okreslasz :) czy pchal nie wiem .. Ale jak jeszcze byl wyzej to takie uczucie jest masz racje :) on sie caly czas uklada :) bedziesz szczesliwa zobaczysz :) nie mysl za duzo tylko czekaj na efekty :) jak juz przyjdzie moment wyboru biustonasza bedziesz dumna :) ale wybrac dobry to sztuka :) poogladaj sobie na YT filmiki jak dobrac prawidlowo biustonosz i bedziesz zdziwina jaka masz miseczke :) poza tym naprawde warto wiedziec bo o nie trzeba super dbac :) pozdrawiam

Gość Basikk79
Witam cycolinki moglabym prosic o fotki dziewczyn z podobnym inplantem basiasmokowska@wp.pl byłam dziś na konsultacji u MMK i max jaki mi zaproponował to 320 i 350 uhp mentor okrągłe zabieg mam na 30 listopada i chciałabym zobaczyć jak wasze wyglądają z góry dziękuję pisałam na innym forum ale się niestety nie doczekalam

Gość Sunshinexoxox
4563 hehe no bo wiesz takie duże to wszystko ale wiem ze to opuchlizna. Na razie wiadomo wszystko to takie osobno. Miesien se swoje cyc swojea implant swoje i musza się zespolić. Nie mogesie doczekać az zmiekna i opadna! a kiedy można spac na boczku choć troszkę przechylonym? dziś w nocy dziewczyny to wogole miałam Sajgon nie dość ze ciężko się spi pod takim katem i pupa boli to jeszcze o 1 w nocy okres mnie obudzil 4 dni za wcześnie! Jutro mam zdjecie szwów i cisze się ze mi tam wszystko obejrza i sprawdza. A potem do domku do Kilec. Wybralam pociąg bo autobus szarpie i dziury w drogach.Mam nadzieje, ze będzie ok:)

Gość gość
Hej, mam pytanie - jakiś czas temu znajoma dała mi namiar na lekarza z Kliniki Sfera ale zgubiłam wizytówkę i za nic nie pamiętam nazwiska ani płci... Czy ktoś z Was kojarzy lekarzy z tej kliniki - dr Maria Kociszewska, dr Janusz Obrocki www.klinikasfera.pl/zespol? Nie mam jak się z Nią skontaktować, bo zerwałyśmy wszelkie kontakty, ale była bardzo zadowolona i chciałabym trafić koniecznie do tego samego lekarza. Jeśli któraś z Was robiła zabieg w tej klinice, proszę o maila na iksigrek.87@gmail. Po nitce do kłębka :)

Gość 4563
Zejdzie wszystko :) ja juz w 4 tygodniu nie mialam opuchlizny.... Teraz juz sa nizej ale chyba jeszcze nie na swoim miejscu. Co do miekkosc tez coraz lepiej ale to jeszcze nie to:) czekam mam czas ... Na boku ale nie calym boku juz sie ukladalam po 4 tygodniu. Teraz juz wlasciwie spia na boku. Z tym , ze caly czas nie jest to pelna pozycja boczna :) tak jak pozwalaja implanty... Pozdrawiam

Gość Gościnna32
Oj mi się marzy spanie na boku, marzy ;) Słuchajcie a macie normalne czucie w piersiach? Ja mam baaardzo osłabione :( a przy miejscu cięcia nie czuję nic . I w ogóle martwi mnie miejsce opatrunku...nie jest w miejscu fałdu podpiersiowego tylko wyżej,na piersi ! :/ Jeszcze pytanie- czy bolało Was ściąganie szwów? Dużo ich zakładają? Jakiej długości miałyście cięcie? U mnie 4,5 cm.

Gość 4563
To, ze masz ciecia tam gdzie masz to normalne :) obniza sie razem z piersiami schowaja sie pod falde :) czucie bedzie wracalo stopniowo. Nie mart sie naprawde...

Gość 4563
Co do szwow to ja mialam taki jak przy cesarce czyli nacina na poczatku i koncu i wyciaga nitke:) musze powiedziec, ze mnie to bolalo ale to szybko wiec przezylam :)

Gość gośćkiti25
Hej dziewczyny ! Jak wczesniej pisalam to tydzien temu bylam operowana przez dokt.Potockiego dzisiaj bylam na sciagnieciu szwów i powiem odrazu ze nic niebolalo a leprze jest to ze te miejsca teraz mniej bola jak niema juz szwy i poczulam sie lepiej naprawde .Ja tez nieczuje narazie tych miejsc gdzie byly ciecia ale doktor powiedzial ze to wszystko wroci do normy pozatym tez mam ciecia wyzej poniewaz pozniej jak piersi juz opadna na swoje miejsce to ciecie sie obnizy i dlatego tak jest przewidziane wiec niema sie co martwic implanty mam 370 ml i dzisiaj zobaczylam piersi pierwszy raz i sa super oczywiscie anatomiczne

Gość gośćkiti25
Pytanie tylko z jakiej firmy macie implanty dziewczyny ktore byly operowane przez dr.Potockiego bo ja mam Allergan i pierwszy raz slysze taka marke ale prawdo podobnie to mentor i allergan sa najleprze w swiecie czy to prawda ?

Gość gość
Hej dziewczyny,Ja niestety nie mogłam powiekszyc piersi chodz to moje marzenie.Okazało sieze nie mogę być uspiona anestozjologicznie (przerost w gardle)

Gość gość
Także jeszcze raz polecam Dr.Piotrkowiaka(osoba jest bardzo kompetentna,poprosytu cidotwórca)Gdyby ktoś chciał,moge przesłać zdjęcia na poczte email.

Gość 4563
Ja mam anatomy mentory....

Gość 4563
Tak to s dwie wiodace i podobne marki... Ale Mentor ma lepsza gearanche ta do 10 lat jak sie cos stanie to oczywiscie implanty za darmo plus 350 tys dol na zabieg a te co masz tylko 1000 euro choc moze sie zmienilo nie wiem... Poza tym na codzien mieszkam w USA wiec wybralam to co bardziej popularne tutaj :) operacje mialam w PL 6 tyg temu :)

Gość 4563
Sorry mialo byc 3500 tys

Gość Gościnna32
Z jednej strony ucieszyłam się,że blizna się schowa a z drugiej zaczęłam się martwić czy nie opadną za bardzo... :/ tyle wątpliwości...ehh.. Skoro Wy dałyście radę na zdjęciu szwów to i ja chyba dam ;) Dr Potocki mówił,że będzie na urlopie i ma mi ściągać ktoś inny-dla mnie kolejny powód do niepokoju ... Kiti25 , powiem Ci szczerze,że ja dowiedziałam się,że mam Alergany dopiero w domu jak przeczytała kartę informacyjną. Byłam przekonana , że mam Mentory i wydaje mi się,że właśnie o takich rozmawiałam z dr na konsultacji...

Gość gośćkiti25
Hej niemartw sie mi tez doktor niesciagal szwów tylko pielegniarka ale muwie ci ja nawet niewiem kiedy mi je wyciagla i juz zapinala stanik powaznie nic niepoczujesz a co do implantow mialam ta sama sytuacje co tynze rozmawialam z nim o mentorach a w domu dowiedzialam sie z karty ze mam allergan ale poczytalam troche bo mnie to troche zdenerwowalo i z tego co znalazlam to mentor i allergan to dwie swiatowe marki i Potocki takie wstawia a mnustwo kobiet u niego robi piersi to niewiem a pozatym maja taki sam okres gwarancji co mentor ☺

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się