Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingusiaaaa

Depilacji laserowej??? !!!

Polecane posty

Gość kingusiaaaa

Witam wszystkich:) Wiecie jakie sa moze ceny depilacjii laserowej, tak mniej wiecej?? Chodzi mi o nogi, pod pachami i okolic bikini?? Cokolwiek wiecie na ten tema to piszcie, bede wdzieczna:D

Gość familiada
Bikini 400 zł za zabieg, potrzeba ok. 3-5 takich zabiegów. Ale czesto mozna trafic na promocje, np. w Krakowie trafilam na 20% zniżki na pierwsze trzy zabiegi, a kazdy kolejny 50% taniej.

Gość upuu
gora

W Gliwicach zapłąciłam 380 za 1 zabieg biniki, następny 75% ceny a kolejne już po 50%. Dla stałej klientki cena za depilację pach potem wyniosła mnie 200zł za zabieg. Da się przeżyć, a efekt super! :)

Gość a działa
na twarde grube włochy na nogach?----->>> nienawidzę ich.

Gość malinowa22
Jasne ze tak. Mozna nawet powiedziec, ze tylko na takie dziala, na ciemne i grube. Niestety blondynki maja gorzej, bo nie maja barwnika a laser dziala poprzez spalenie barwnika wlosa.

Gość do familiady
a gdzie w Kraku dają takie zniżki??

Dominum, to ile w sumie miałaś zabiegów na bikini? i w jakim odstępie czasu należy je wykonać? I jak wygląda cena depilacji nóg w Gliwicach?

Gość familiada
Trudne pytanie mi zadałaś, bo niedawno było to na ul. Floriańskiej 8 w Krakowie ale rok temu przenieśli na jedną z ulic, która krzyzuje się z ul. Floriańską...pamiętam tylko że jakiegoś Swiętego... Nie jestem z krakowa, ale trafiłabym tam na pamięć, bo mialam tam robiony ostatni zabieg.