Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość head and shoulders

co mysłicie o tym szamponie head and shoulders?

Polecane posty

Gość head and shoulders

czy naprawde dziala na łupiez?

Gość head and shoulders
nikt nie uzywa?

Ja go kiedys uzywalam jak mialam problem ze skora glwy.Super jest.Polecam Ci Go

Gość head and shoulders
a trzeba myc codziennie nim włosy?bo ja myje codziennie,a słyszlam ze uzywa sie takich szamponow to stan włosow moze sie jescze bardziej pogarszaC,jak myslicie?

Gość a ja mam
łupiez,stosuje go 3 tygodnie i jak narazie zadnej poprawy :( jak za 2 tyg.nic sie niezmieni to bede zmuszona kupic Nizoral....

Gość a ja mam
a uzywam go co drugi dzien.

Ja miałam go często, bardziej ze względu na zapach niż jego działanie, bo reklamie raczej (w tym wypadku na pewno) wierzyć nie można :O NA łupież polecam nizoral - tylko ten, żaden inny. Jednno mycie na 2 tygodnie i masz spokój.

Ja też polecam :) Zawsze jak tylko pojawi mi się łupież to kupuję sobie ten szampon w wersji do włosów zniszczonych i problem z łupieżem wkrótce mija :) ... a włoski są po nim miękkie i ładne :)

Gość moim zdaaniemm
to najlepszy szampon ! Zawsze go używam, mam zdrowe włosy bez łupieżu. Myję nim włosy co dwa dni. Jak dla mnie jest naprawdę dobry i po nim ładnie pachną włosy ;)

Gość najlepszy jest NIZORAL
Może i drogi, ale naprawde skuteczny !!!

Gość Lilinka19
Przy stosowaniu tego szamponu liczy się systematyczność. Nie trzeba myć głowy codziennie, ale trzeba pamiętać, żeby nie myć głowy innym szamponem. Ja przez długi okres czasu go stosowałam, w końcu łupież znikł, potem zmieniłam szampon na inny i łupież wrócił. A i jest jeszcze kilka plusów, przy stosowaniu innych szamponów swędzi mnie skóra głowy z tym jest inaczej, poza tym butelka jest duża ekonomiczna, zapach fajny i co najważniejsze włosy po jego użyciu nie są sianowate.

Gość upupek

Gość włosy przetłuszczają się po
nim niemiłosiernie i są niemiłe w dotyku

Gość też tak myśle

Gość Kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jak dla mnie super... lupiez zniknal :D (uzywam go caly czas).

Gość dobra rada dla ciebie

Gość Kalina Kala
Moim zdaniem tylko lecznicze szmpony typu Nizoral sa w stanie zwalczyc lupiez. H&S usuwa tylko objawy a nie przyczyny, a przyczyna jest grzybica skory glowy. H&S nie ma leku na nia i lupiez nawraca.

a ja kiedyś nie miałam w domu innego szamponu tylko h&s i umyłam nim głowe i dostałam łupieżu, który potem dłuuugo leczyłam :-O

To jest jedyny szampon, który pomaga mojemu facetowi nałupież. nawet Nizoral i Decros nie dały sobie rady...A H&S działa zawsze. Najfajniejszy jest ten cytrynowy i z minerałami (czasem mu podkradam, bo zapach jest wspaniały i długo się utrzymuje). Ja go polecam wszytskim , którzy mają problem z łupieżem:)

Lubię eksperymentować i stosować coraz to nowsze szampony. H&S uniemożliwia mi eksperymenty, ponieważ przy dłuższym stosowaniu innego szamponu łupież wraca w zastraszającym tempie. Włosy po umyciu szamponem Head&Shuolders są raczej średnie w dotyku, często nadmiernie przesuszone. Dlatego wspomagam się odźywką do włosów. A i nie radzi sobie z nadmiernie przetłuszającymi się włosami, i tak muszę je myć codziennie. Myślę, że po tych setkach butelek Head&Shuolders jakie zużyłam skóra mojej głowy przyzwyczaiła się do tego szamponu, i w efekcie czego szampon przestał działać:(

Ja też polecam ten szampon. Zdecydowanie najlepszy. Używam go już bardzo długo, jakies chyba 3 lata z małymi przerwami - H&S z mentolem (taki 2 w 1, z balsamem). Zapach ma super, pięknie włosy pachną, ładnie się układają, są miękkie i czywiście zero łupieżu:) Dla mnie bomba, nie ma nic lepszego!

Gość
W Polsce go uzywalam ale byl do d... Teraz uzywam wersji holenderskiej i jest super. Moj maz mial zawsze problemy nie z lupiezem ale ze skora glowy. Odkad uzywa HS problem znikl.

Gość larwa666
H&S to najgorszy szampon przeciw łupieżowy!!! Miałam mały problem z łupieżem więc kupiłam H&S (ze względu na opinie) już po pierwszym użyciu coraz mocniej swędziała mnie głowa i problem się pogorszył :( uważam że jest to najgorszy szampon na rynku :(((

Gość gość
Witam....używam tego szamponu do dziś ale muszę zmienić na inny...ponieważ head shoulders się pogorszył nigdy nie miałem po nim łupieżu aż do dziś a używałem go co dzień,,,,swędzenie,,,łupieżu co nie miara...nie polecam???

Gość julasx
Kupiłam go jakieś 2 miesiące temu. 1,2,3 mycia, wszystko OK. Jako, że mam 16 lat, może za mało na używanie tego szamponu. Jednak gdy umyłam te włosy któregoś razu zaczęłay... garściami wypadać mi włosy. Nie zwracając na to uwagi, kilka myć później znacznie się pogorszyło. To była tragedia! Nie radzę używać tego szamponu..

Gość julia889
Moje włosy wyglądają tragicznie po myciu head and shoulders, nie wiem co on w sobie ma.. Jak już wraca łupież to idę do apteki po 2 saszetki nizoralu i problem z głowy. Na co dzień używam szamponu pure fiji, gdyż moje włosy są wysuszone, a on bardzo nawilża.

Gość gość
prawda jest taka że po jego odstawieniu możesz mieć nawet zapalenie cebulek włosowych. Nie wiem czy to dobrze bo dla mnie to jak uzależnienie się od jednego rodzaju szamponu. Leczy doraźnie nie długotrwale. Używałem go 5 lat i nagle po zmianie na inny szampon (mniej chemiczny w składzie) nabawiłem się zapalenia skóry głowy. Polecam Nizoral na szybkie wyleczenie i używanie mniej inwazyjnych szamponów już później. Powiedziałem NIE dla H$S i teraz muszę walczyć ze skutkami jego odstawienia. Dermatolog przyznał że powinni zbadać go specjaliści bo nie jest to pierwszy przypadek z jakim się zetkną że ludzie odstawiający ten szampon mają przewlekłe problemy z włosami. NIE UŻYWAJ naprawdę.