Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawabardzo

Nabłyszczająca maseczka do włosów Avon-Naturals.Miał już ktoś?

Polecane posty

Gość ciekawabardzo

Jestem bardzo ciekawa odnośnie działania tej maseczki bo bardzo mnie kusi zakupienie jej.Czekam na opinie.

Gość ciekawabardzo
czekam

Gość ciekawabardzo
nikt nie próbował?

Gość jaasia
Ja jej nie kupilam,ale tez jestem ciekawa opinii nie tylko na temat tej maseczki,ale ogolnie na temat roznych kosmetykow Avonu.Czasami zastanawiam sie nad kupnem jakiegos kosmetyku i bardzo przydalaby sie opinia osoby,ktora juz to uzywala.Ja sama zawiodlam sie na kremie Avonu.Byl to krem rozswietlajacy na dzien.Oczywiscie z innych kosmetykow Avon jestem zadowolona np.Z kremu relaksujacego na noc,z kremu z algami i z bambusem z balsamu do ciala z owsem

Gość a ja Wam powiem
jesli jestescie zainteresowane, nie wiem czy pytać i czy to dobry pomysł. Lepeij poprosić koleznakę konsultantkę o próbki. Polskienastawienie negatywne do wszystkiego potrafi pozbawic optymizmu nawet najwiekszych optymistów. Tez jestem konsultnantką, ale tu wszystkich krytykuja i za wszystko...

Gość ciekawabardzo
ale nikt jej nie używał?

Gość ciekawabardzo
Nadal nikt jej nie używał?

To znaczy nie wiem dokladnie o ktora chodzi. Jesli jej opakowanie to taki min spray i jest o zapachu granatu czy czegos tam nie wiem dokladniej to moge powiedziec ze jest fajniutka! Ślicznie pachnie a nalozaona na wilgotne wlosy przed suszeniem jest bardzo fajna wlosy sa mile w dotyku i ogolnie jestem zadowolona z niej moja koleznka rowniez :)

Gość ciekawabardzo
Nie to nie ta maseczka.Tamta jest o zapachu moreli i jest w takim pudełeczku 150ml.

Gość fdev
ja ją mam i jest okropna... nie nabłyszcza a do tego jej zapach mi sie nie podoba...kojarzy mi sie z moim srodkiem do czyszczenia łazienki :O szkoda kasy...

Gość fdev
tak ale ten spray do wlosów suchych i zniszczonych z granatem jest naprawde ok...mam suche krecone włosy a po niej sie lepiej ukladaja i nie sa sianowate;)

Gość Rosasita
mam o zapachu mandarynki bez spłukiwania.....ja tam efektow nie widze, zkoda kasy, sa lepsze

ja mam ten szampon plus odzywkę. Jestem zadowolona tylko dlatego ze mam fajne puszyste włosy i to przez kilka dni. I jakos włosy mi sie mniej przetłuszczają. Po umyciu tylko ma sie dziwne wrazenie jakby włosy były jakies kleiste....nie wiem czemu. I na pewno nie nabłyszcza. Błyszczące włosy miałam po szamponie Pantene provi, ale nie po tym. Po tym to mam raczej na maksa zmatowione włosy, żadnego połysku. To jest ten minus. Odzywka beznadziejnie rozprowadza sie na włosach. Jest mało wydajna.Szampon tez.Więcej raczej nie kupie.