Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pati86

Panowie czy przeszkadzaj wam u kobiet rozstępy??

Polecane posty

Gość oni nie wiedza co to jest
ani co to cellulit a my sie tym przejmujemy

No zdarza się jesli panienka ma ich malo.A co jeśli pojawiaja sie na brzuch piersiach udach pubie co o tym myslicie drodzy panowie???Dziewczyny strasznie przejmuja sie tym wszystkim, utwierdzcie nas w tym przekonaniu lub podniescie nas na duchu:)pozdrawiam

jak facet kocha, to nawet nie zauwazy, bo bedzie zainteresowany zupełnie czyms innym. a jesli zalezy mu tylko na ladnych piersiach, to.. sama sobie odpowiedz ;)

Pati..wierzę naiwnie, że nie wiedza co to jest ;) jak facet kocha szerze, to nie patrzy na fałdki, cellulit i w/w ;) jak miałam sie pokazac po raz pierwszy facetowi z tym \"przybytkiem\" to nie wiedziałm jakie się zakrywać :P wstyd mi było, przez to nie byłam spontaniczna, taka jaka jestem na co dzień, jeśli sama czujesz, że \"to\" jest Twoim minusem nie będziesz się czuła dobrze z żadnym facetem! acha..nie jestem Panem..jakby co ;)

Przez wiele lat myślałem, że cellulit ta jakaś egzotyczna roślina, którą mamy w domu - poważnie. Dopiero żona mnie uswiadomiła, co to takiego, ale średnio w tej chwili pamiętam.

Dziekuję za to pocieszenie:) Coż nie raz juz z kims bylam ale za kazdym razem mam ten sam problem, jak ja sie przed nim pokaze a teraz planuje cos ciekawego na przyszy tydzien i znow ten paralizujacy strach :( Panowie pwiedzcie jesli macie doswiadczenie z rozstepami czy je czujecie tak strasznie przy dotyku??Tak z ciekawości

Gość sambuccia
mój nie patrzy na fałdy, cellulit rozstępy ktore sa okropnie widoczne :)

Jezu mam nadziej ze macie racja bo potwornie sie shizuje, stosowalam juz wszytko co mozliwe na to paskudztwo no ale coz one sa niezniszczalne.Bojesei ze jak ten facet mnie zobaczy to powie papa nie chce czegos takiego:(life is brutal

Gość no cóż........
mój skarb doskonale wie co to rozstępy i cellulit, ja mam i z jednym i z drugim duzy problem ale on chyba nie zwraca na to uwagi, bo nigdy ani słowem się na ten temat nie odezwał.... kiedyś jak jeszcze nie byliśmy razem powiedział, że jemu to nie przeszkadza i tyle na ten temat moge dodać na pocieszenie, że jest młody (22 latka) i super przystojny, ale też bardzo kochany i wyrozumiały :) czyli tacy Panowie się zdarzają, choć bardzo rzadko dużo facetów ma też problem z rozstępami, po wizytach na siłowni... a jeszcze lepsze jest to, że mój facet od siłki ma też cellulit :) to nie dotyczy tylko nas

dziekuje ci dobra duszyczko ja mam 20 lat dopiero a juz tkai problem:) widzisz ja wogole mam pecha dbam o siebie jak moge no ale duza wada wzroku nie pozawala mi na jakies ciezkie cwieczenia jestem troche przy kosci ale naprwde o siebie dbam do tego strasznie szybko rosłam mam (185 cm) no i mam to paskudztwo wszedzie ale mnie pocieszylas dziekuje:)

mi w wieku 13 lat strasznie szybko urosły piersi..skutkiem tego są rozstępy na biuście..dla mnie są widoczne..ale mój isiek wcale ich nie widzi.. kiedyś mi się spytał gdzie mam te rozstępy,no to mu pokazuję tu i tu..a on mnie popukał w czółko;) myslę żę jeśli kocha to nie będzie na nie zwracał uwagi.. zauważyłam że peeling z kawy sprawia że są mniej chropowate.. spróbuj stosować go z dwa razy w ty.. oto przepis dla niewiedziących: ;) ja robię go tak: - łyżka mielonej kawy, - oliwka do ciała, balsam lub jakkolwiek krem, - troszkę cynamonu.. tak sobie lekko tr skórę i efekt jest naprawdę niezły;) macie możę jakieś sposoby na poprawę stanu skóry pokrytej rozstępami? ja się nimi nie przejmuję.. większość dziewczyn je ma.. niektóre nawet o nich nie wiedzą;) np moja siostra ostatnio coś tak patrzy że na nogach ma.. ja mam je jednak widoczne, więc nie noszę dekoldów.. ale mi to nie przeszkadza;) pozdr🌻

No mam nadzije:) wypróbuje ten peeling moze cos pomoze dzieki;*i prosze o glos panow tez!!

Gość no cóż........
ja mam 23 latka, ale problem już od bardzo dawna.... moge tylko dodać, że poprzedni chłopak z którym byłam dośc długo (ponad rok i później z przerwami) też nie zwracał na to zupełnie uwagi... ja też się wstydze pokazać, ale moj skarb mnie przyzwyczaja do pokazywania się... jak jestem pod prysznicem zawsze przychodzi i... On musi ze mną :) chociaż wiele razy mówiłam, że się wstydze itp..

Gość no cóż........
może i "często nie wiedzą", ale teraz coraz częściej jednak wiedzą :) bo jak napisałam wcześniej ich samych też te problemy dotyczą... ja o tym nie rozmawiam, więc problemu nie ma, ale nie ma co się oszukiwać, że nie wiedzą jak wiedzą :)

Mam nadziej ze nie zwracasja na to uwagi, ale jaest duzo tkaich ktorzy jak tylko zobacza to wieja gdzie pieprz rosnie :( A to naprawde nie moja wina bo dbam o siebie, robie co moge a one i tak sa i sie robia:( zaczne zbierac na laser chyba

Gość a juści
No to mówiłam: nie uświadamiać! ;)

Gość Pytanie wyraźnie do meżczyzn
Te problemy są wielkim problemem w momencie, gdy się nie zauważa albo ucieka od ważniejszych życiowych spraw.

Gość ja tam się nie przejmuje
Mój facet sam ma rozstępy. Nawet duzo gorsze od moich.. Ale w dupie to mam

Jezu juz sie coraz mniej dzieki wam przejmuje ale i tak pietra mam bo w poniedzialek zamierzam spedzic z nim 1 noc:)trzymac kciuki

Gość kokakola
przez wiele lat swojemu facetowi pokazywałam mój cellulit i mówiła 'no zobacz jaka skórka pomarańczowa!" on potakiwał i przytulał. dopiero ostatnio jakoś okazało się, że on myślał, że tu chodzi o kolor skóry!!!:D że niby mam pomarańczową skórę! nie pojmował tego, ale nie chciał zaprzeczać, żeby mi nie robić przykrości:) a rozstępów to nie mam chyba tylko na stopach. faceci patrzą na kobiety jak "na całość". nie rozdrabniają się na uda, piersi,brzuch, cellulit czy piegi. jeśli całość im się podoba, gra ze sobą -to następuje pełna akceptacja.

Gość KOCHAJĄCY MĄŻ
Odpowiem szczerze - moja księżniczka ma rozstępy od kiedy pamiętam (17 lat miała) ale nic a nic mi nie przeszkadzają kocham te rowki bezustannie - nie przejmujcię się naprawdę nie ma czym - pozdrówka dla wszystkich kobietek z rozstępami Pa

Witam faktycznie wiekszosc Panów nie ma pojecia co to sa rozstepy a Ci co wiedza to tylko dlatego ze sami je maja np po siłowni. Jesli tak barzdo Ci to przeszkazda mozesz sprobowac zabiegu MEZOTERAPII a gabinecie dermatologii esteteycznej. Coprawda nie likwiduje rozstepow ale znacznie je splyca. Efekty widac juz po pierwszym zabiegu. Niestety terapia jest dosc kosztowna. 1 zabieg kosztuje okolo 300pln, trzeba je wykonywac co dwa tygodnie ( minimum 5 zabiegow) Pozdrawiam

Gość Bzajk
Tylko Wam się moje drogie Panie wydaje, że nie wiemy co to rozstępy celulit i że macie miliony głupich kompleksów, którymi się zadręczacie. Widzimy często Wasze niedoskonałości ale albo udajemy, że jest inaczej albo raczymy Was słodkimi kłamstewkami, że właśnie te rzeczy w Was kochamy. Bo przecież jeśli już się z Wami "męczymy" to nie tylko dla Waszego ciała.

Gość TaKa Jakas
Mam rozsępy!!! i starasznie sie ich wstydze boje sie rozebrac przed chlopakiem boje sie ze jak zauwazy to zapyta co to jest a ja nie bede wiedziala co mu powiedziec i chcialam dodac ze mam 17 lat a moj chlopak 19 moze gdyby byl starszy inaczej by patrzyla nie wiem co mam robic doradzcie mi cos prosze